1.011 δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα εμβόλια του Covid είναι επικίνδυνα. Μέχρι το 2025 έχει προγραμματιστεί να πεθάνουν 55 εκατομμύρια Εγγλέζοι!!!!!!!!!!!!!!!

1.011 δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα εμβόλια του Covid είναι επικίνδυνα. Μέχρι το 2025 έχει προγραμματιστεί να πεθάνουν 55 εκατομμύρια Εγγλέζοι!!!!!!!!!!!!!!!

27 Φεβρουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:902
Μοίρασέ το

Τα εμβόλια Covid αποτελούν μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου μείωσης του πληθυσμού που χρονολογείται πολλά χρόνια πριν.

Αν βάσει των καταγγελειών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πως τρία δις ανθρώπων έχουν λάβει το εμβόλιο, καθίσταται σαφές πως θα μιλάμε για την τρομακτικότερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Με το δεδομένο πως ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ mRNA, αντιλαμβάνεστε για πόσα δισεκατομμύρια νεκρούς θα μιλάμε;;; Και κυρίως για ΠΑΙΔΙΑ…

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, αν και πολύ φοβάμαι πως δεν θα το βάλει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ομάδα Save Us Now (SUN), με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει συντάξει μια λίστα με όλες τις μελέτες που καταδεικνύουν τη θνησιμότητα των «εμβόλια» του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19).

Πατήστε εδώ για αν δείτε όλες τις επιστημονικά δημοσιευμένες μελέτες: ΜΕΛΕΤΕΣ

Αποδεικνύεται ότι περισσότερες από 1.000 μελέτες που δημοσιεύθηκαν σε επιστημονικά περιοδικά δείχνουν ότι τα εμβόλια κατά του covid είναι επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

«Η «ασφαλής και αποτελεσματική» ψευδής προπαγάνδα, που γίνεται από δημόσιους αξιωματούχους που τώρα συνεχίζουν να πιέζουν αυτό το εμβόλιο, είναι σαφής παράβαση καθήκοντος», αναφέρει η SUN.

«Ένας κάτοχος δημόσιου αξιώματος υπόκειται και γνωρίζει το καθήκον να αποτρέψει τον θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό που προκύπτει μόνο λόγω των λειτουργιών του δημόσιου αξιώματος».

Επειδή πολλοί σε θέσεις εξουσίας έχουν παραβιάσει αυτό το καθήκον, υπάρχει τώρα ένα εξάνθημα ασθενειών και θανάτων που εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο.

Μερικές από τις παθήσεις υγείας που παρατηρούνται μετά το τρέμουλο περιλαμβάνουν μυοκαρδίτιδα με πήξη αίματος, περικαρδίτιδα, θρόμβωση, θρομβοπενία, αναφυλαξία, παράλυση Bell, σύνδρομο Guillain-Barre και καρκίνο.

«Όλα αυτά επιβεβαιώνονται στα ακόλουθα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από την επιστήμη και την κυβέρνηση από τον οργανισμό Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου για τον COVID 19 σχετικά με τη βλάβη από τα εμβόλια», προσθέτει περαιτέρω η SUN.

Τα εμβόλια Covid αποτελούν μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου μείωσης του πληθυσμού που χρονολογείται πολλά χρόνια πριν

 

Το να συνεχίσουμε να αποκαλούμε αυτά τα πράγματα «εμβόλια» είναι κάτι σαν εσφαλμένη ονομασία, είναι σημαντικό να τονίσουμε. Τα αληθινά εμβόλια παρέχουν πραγματική ανοσία στις ασθένειες, ενώ αυτά τα πράγματα υποτίθεται ότι απλώς μειώνουν τα συμπτώματα (στην καλύτερη περίπτωση).

Σε ένα σενάριο χειρότερης περίπτωσης, αυτές οι ενέσεις μεταδίδουν ασθένειες ενώ διαιωνίζουν την πανδημία , ενώ θα είχε ήδη περάσει πολύς αν δεν είχαν εισαχθεί ποτέ στο πλαίσιο της Operation Warp Speed.

«Ο όρος «εμβόλιο» άλλαξε πρόσφατα για να ενσωματώσει αυτό το παράνομο, παράνομο ιατρικό πείραμα για τη διευκόλυνση της χρήσης τεχνολογίας mRNA που αποδεδειγμένα δεν είναι εμβόλιο και που περιέχει βιολογικά τοξικά νανο-μεταϋλικά που σχετίζονται με την ικανότητα συλλογής αστικών δεδομένων 5G», εξηγεί περαιτέρω η SUN. .

«Τα νανοσωματίδια μετάλλων είναι γνωστό στην επιστήμη ότι είναι γονιδιοτοξικά – ένα δηλητήριο που μπορεί επίσης να προκαλέσει αποστείρωση. Οι κίνδυνοι που εγκυμονεί τα θύματα στο άμεσο μέλλον από αυτή την ιατρική μπαταρία είναι πλέον γνωστοί. 

Ωστόσο, η μακροπρόθεσμη φονικότητα αυτού του όπλου δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτή λόγω των εξουθενωτικών επιπτώσεων που έχει στο ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλώντας σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS).

Η SUN ισχυρίζεται ότι έχει αποκτήσει έγγραφα άμυνας-πληροφοριών για την ερήμωση του 2017 που περιγράφονται στη μελλοντική προγραμματισμένη δολοφονία 55 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έως το 2025 με τη χρήση βιολογικού όπλου. Φαίνεται ότι το βιολογικό όπλο είναι τα «εμβόλια».

Η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου είχε επίσης προειδοποιήσει πριν από την κυκλοφορία τους για έναν αναμενόμενο μεγάλο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών στα εμβόλια. Αυτό, λέει η SUN, επιβεβαιώνει την «προμελετημένη φύση του εγκλήματος και των αδικημάτων δημόσιας συμπεριφοράς τότε και τώρα».

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τη λίστα των μελετών που παρέχει η SUN. Αντιμετωπίζουν τις πολλές, πολλές καταστάσεις υγείας, όπως η εγκεφαλική φλεβική θρόμβωση και η θανατηφόρα εγκεφαλική αιμορραγία που εμφανίζονται παντού ως αντίδραση στα τρυπήματα.

Ένας αναγνώστης του Natural News επεσήμανε ότι το φαινόμενο της ασθένειας πριόν που φαινομενικά προέρχεται από τα τρυπήματα μπορεί να είχε σχεδιαστεί ήδη από τη δεκαετία του 1960.

«Ο Δρ. Ο Leonard Horowitz δίνει τα γεγονότα και τις τεκμηριωμένες πηγές όπου το Deep State εργαζόταν για την ανάπτυξη ενός όπλου prion στη δεκαετία του ’60 και αργότερα στο βιβλίο του, 2001 – Death is in the Air – είναι ακόμα διαθέσιμο», έγραψε αυτό το άτομο.

Ένας άλλος έγραψε ότι τα τέρατα που σπρώχνουν αυτή τη μαζική γενοκτονία στον κόσμο έχουν πολύ αίμα στα χέρια τους και σίγουρα θα λάβουν την αιώνια καταδίκη που τους αξίζει πολύ σύντομα.

Τα τελευταία νέα σχετικά με τη ζημιά που προκαλείται από τις ενέσεις του κορονοϊού Wuhan (Covid-19) βρίσκονται στο ChemicalViolence.com .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

SaveUsNow.org.uk

NaturalNews.com

https://www.realsciencenews.com/2022-01-12-more-published-studies-show-dangers-covid-vaccines.html

 

Πηγή

Προβολές : 902


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα