12 Τρόποι Για να Πολεμήσετε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!

29 Σεπτεμβρίου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

ΜΗΝ Παρακολουθείτε τηλεόραση

Κόψτε τις πιστωτικές σας κάρτες και σταματήστε να τις πληρώνετε

ΜΗΝ παίρνετε δάνεια

Σταματήστε να σκέφτεστε σαν να μην υπάρχει Νέα Τάξη Πραγμάτων

Γίνετε Αυτάρκεις Με Κάθε Δυνατό Τρόπο

Εκπαιδεύστε Τον Εαυτό Σας Και Τους Άλλους Σχετικά Με Τους Διαχρονικούς Τρόπους Ανεξάρτητης Διαβίωσης

Σταματήστε Να Ψηφίζετε Οποιοδήποτε Πολιτικό Κόμμα

 

 

 

 

Δυστυχώς λίγοι έχουν αντιληφθεί και λιγότεροι είναι αποφασισμένοι να κόψουν τις γέφυρες με ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

Ναι… είναι θυσία… αλλά είναι και η μόνη σωτηρία…

Λυπάμαι που επιβεβαιώνονται οι πάγιες θέσεις μου και από άλλους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

1. ΜΗΝ Παρακολουθείτε τηλεόραση:


Μην παρακολουθείτε τηλεόραση! Η μόνη φορά που βλέπω τηλεόραση είναι για να δω τι λένε οι ειδήσεις στα πρόβατα. Η τηλεόραση είναι ένας ισχυρός μηχανισμός ελέγχου του μυαλού. Γιατί να αφήσετε τον εαυτό σας να υπνωτιστεί στην κουλτούρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν είστε επιρρεπείς σε αυτό, αλλά εξαπατάτε τον εαυτό σας. Η τηλεόραση όχι μόνο επηρεάζει το υποσυνείδητό σας, αλλά σας κλέβει και το χρόνο σας μακριά από υγιείς δραστηριότητες και συντροφικότητα. Προσωπικά, πιστεύω ότι η τηλεόραση είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακά της εποχής μας, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο διαδεδομένη. Επιπλέον, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι οι νέες τηλεοράσεις μπορούν πραγματικά να σας δουν και να σας ακούσουν μέσα στα σπίτια σας. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο σε κάποιους, αν το σκεφτείτε, αυτή η τεχνολογία θα ήταν πολύ εύκολο να εφαρμοστεί. Σε κάθε περίπτωση, η τηλεόραση είναι ένας καρκίνος στην κοινωνία μας που προωθεί την κουλτούρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και θα πρέπει να περιοριστεί σημαντικά, αν όχι να εξαλειφθεί εντελώς.

2. Κόψτε τις πιστωτικές σας κάρτες και σταματήστε να τις πληρώνετε:


Ολόκληρο το πιστωτικό σύστημα είναι ένα ισχυρό εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σταματώντας τη ροή των τόκων προς τις τράπεζες θα βοηθήσετε να λιμοκτονήσουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πλουτίσετε άμεσα και τον εαυτό σας. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε πιστώσεις, σταματήστε να δίνετε τη δύναμή σας στις παντοδύναμες Τράπεζες και σταματήστε να ανησυχείτε για το πιστωτικό σας σκορ. Το να ανησυχείτε για την πίστωσή σας απλώς παίζει στα χέρια τους. Ποιος είπε ποτέ ότι μπορούν να σας/μας ελέγχουν εκχωρώντας σας/μας έναν πιστωτικό αριθμό; Μην παίζετε το παιχνίδι τους. Γνωρίζατε ότι είναι αδιανόητο να χρεώνετε τόκους για ένα δάνειο; Γνωρίζατε ότι μετά από 7 χρόνια η Βίβλος προστάζει ότι όλα τα δάνεια είναι άκυρα; Βγείτε από το σύστημα σήμερα! Είναι ένα σατανικό σύστημα.

3. ΜΗΝ παίρνετε δάνεια:


Αυτό συμβαδίζει με την προηγούμενη προτροπή. Ωστόσο, πηγαίνει λίγο παραπέρα. Παίρνοντας δάνειο, υποδουλώνετε τον εαυτό σας. Μην πάρετε δάνειο για κανέναν απολύτως λόγο. Αν χρειάζεστε ένα σπίτι, χτίστε το δικό σας. Αν χρειάζεστε αυτοκίνητο, μαζέψτε χρήματα και αγοράστε ένα μεταχειρισμένο ή χρησιμοποιήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το χρέος ισοδυναμεί με σκλαβιά, αποφύγετε το με κάθε κόστος.

4. Σταματήστε να Αγοράζετε Καταναλωτικά “Αγαθά”:


Κάθε φορά που αγοράζετε κάτι, παραχωρείτε το χρόνο σας στο αντικείμενο που μόλις αγοράσατε. Όχι μόνο αυτό, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις υποστηρίζετε επίσης τη Νέα Τάξη Πραγμάτων δίνοντάς τους φόρους και τέλη. Σταματώντας την κατανάλωσή σας δίνετε στον εαυτό σας περισσότερη δύναμη και με τη σειρά σας αφαιρείτε δύναμη από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Γκάντι κατάλαβε αυτή την τακτική και επέμενε να βάζει τους ανθρώπους του κινήματός του να μαζεύουν, να κλωστούν και να φτιάχνουν τα δικά τους ρούχα αντί να αγοράζουν ρούχα από τους Βρετανούς. Τα περισσότερα από τα πράγματα που αγοράζουμε γίνονται άχρηστα μέσα σε λίγους μήνες, αν όχι μέρες. Αντί να αγοράσετε ένα αντικείμενο, δανειστείτε το, φτιάξτε το ή μείνετε χωρίς αυτό. Αν πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσετε κάτι, αγοράστε το μεταχειρισμένο μέσω ενός παζαριού και αποφύγετε να πληρώσετε φόρους στην N.W.O.

5. Αγνοήστε τους:


Αυτό έκανε ο Ιησούς, αγνόησε τη ρωμαϊκή κυβέρνηση και συνέχισε σαν να μην υπήρχε. Ό,τι κι αν συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη, το θέλημα του Θεού πρέπει να γίνει. Αυτή η πεποίθηση προσδίδει ελευθερία, διότι αναγνωρίζοντας αυτό καταλαβαίνουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων ΔΕΝ έχει τον έλεγχο. ΔΕΝ έχουν τον έλεγχο των ζωών μας ή του μέλλοντος και πρέπει να ενεργούμε ανάλογα. Άλλωστε, αυτή η ζωή είναι προσωρινή, η πραγματική ζωή έρχεται μετά το θάνατο.

6. Σταματήστε να σκέφτεστε σαν να μην υπάρχει Νέα Τάξη Πραγμάτων:


Αυτό μπορεί να είναι ένα παράξενο σημείο, αλλά κάνουμε λάθη όταν νομίζουμε ότι ο κόσμος είναι όπως νομίζαμε ότι ήταν. Δεν είναι και οφείλουμε να θυμόμαστε ότι βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο. Αυτή τη στιγμή, για τους περισσότερους από εμάς, δεν έχει γίνει θερμός πόλεμος, αλλά είναι ψυχρός πόλεμος. Πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις με βάση την πραγματικότητα και όχι με βάση αυτό που η τηλεόραση ή οι πολιτιστικές ελίτ θα μας έκαναν να πιστέψουμε, που δεν μας ωφελεί ούτε συνολικά ούτε καν ατομικά. Αυτό το ένα σημείο μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, αλλά ένα κρίσιμο σημείο για την καταπολέμηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Θέλουν να σας νανουρίσουν ώστε να νομίζετε ότι δεν υπάρχουν, είναι η στρατηγική τους για τον έλεγχο. Τι έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους πριν τους αεριοποιήσουν; Τους είπαν ότι θα έκαναν ντους. Και οι Εβραίοι ήθελαν να τους πιστέψουν, έτσι βάδισαν κατευθείαν στο αέριο και πέθαναν. ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος.

7. “Φτωχοποιήστε” τον εαυτό σας:


Με αυτό εννοώ να μην έχετε τίποτα στα χαρτιά, να κρατάτε όλα τα περιουσιακά στοιχεία σε χρυσό και ασήμι, σπόρους και καυσόξυλα. Αν μπορούν να το δουν, μπορούν να το φορολογήσουν και θα το πάρουν! Όσο χειροτερεύει η ύφεση τόσο περισσότερο θα ψάχνουν για χρήματα. Αν μπορούν να δουν τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα τα πάρουν… είναι τόσο απλό. Κρύψτε ό,τι μπορείτε.

8. Σταματήστε Να Τρώτε ΓΤΟ τρόφιμα (γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα):


Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα είναι ένας μηχανισμός ήπιας θανάτωσης. Με αυτό εννοώ ότι αν τα φάτε δεν θα πεθάνετε τη στιγμή που θα τα καταπιείτε αλλά θα πεθάνετε από καρκίνο ή ό,τι άλλο 10 χρόνια και αρκετές χιλιάδες δολάρια αργότερα. Σταματήστε να τρώτε το φαγητό τους, θα σας σκοτώσει.

9. Γίνετε Αυτάρκεις Με Κάθε Δυνατό Τρόπο:


Το να είσαι αυτάρκης σημαίνει να είσαι ελεύθερος! Ελεύθεροι από ελέγχους, ελεύθεροι από εξαρτήσεις, ελεύθεροι από φόρους και ελεύθεροι από χημικά και δηλητήρια που βάζουν στα τρόφιμα, το νερό και τα προϊόντα μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα να δουλεύουμε 8 με 10 ώρες για κάποιον άλλο, να πληρώνουμε φόρους στην κυβέρνηση και να αφήνουμε τις οικογένειές μας και για ποιο λόγο; Για να αγοράσουμε ένα σπίτι (όταν μπορούμε να χτίσουμε το δικό μας), για να αγοράσουμε ετοιμόρροπα τρόφιμα από το κατάστημα (όταν μπορούμε να καλλιεργήσουμε τα δικά μας) για να στείλουμε τα παιδιά μας/μας σε κυβερνητικά σχολεία (όταν μπορούμε να τα διδάξουμε καλύτερα στο σπίτι). Δεν έχει κανένα νόημα. Ποιος θα προτιμούσε να πηγαίνει και να δουλεύει για κάποιον άλλο όλη μέρα σε κάποιο θάλαμο γραφείου, και στη συνέχεια να δίνει το 40% ή οτιδήποτε άλλο από αυτό το εισόδημα στην κυβέρνηση με τη μορφή φόρων μόνο και μόνο για να αγοράσει τα βασικά είδη που κάποτε φτιάχναμε μόνοι μας. Η αυτάρκεια είναι ελευθερία!

10. Εκπαιδεύστε Τον Εαυτό Σας Και Τους Άλλους Σχετικά Με Τους Διαχρονικούς Τρόπους Ανεξάρτητης Διαβίωσης:


Αυτό είναι ένα συνεχές και διασκεδαστικό έργο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιβιώσετε και πραγματικά να ευδοκιμήσετε χωρίς τη βοήθεια της κυβέρνησης με οποιονδήποτε τρόπο. Χρειάζεται χρόνος για να μάθετε πώς να καλλιεργείτε τρόφιμα, να φτιάχνετε σαπούνι και να μαγειρεύετε με τη δική σας ενέργεια. Χρειάζεται χρόνος, αλλά είναι πολύ ικανοποιητικό. Είναι μια χαμένη τέχνη, αλλά επιστρέφει και είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να μάθουμε και να διδάξουμε στα παιδιά μας και σε άλλους ανθρώπους.

11. Ανταλλάξτε, Αν Δεν Μπορείτε Να Ανταλλάξετε Χρησιμοποιήστε Ασήμι, Αν Δεν Μπορείτε Να Χρησιμοποιήσετε Ασήμι Χρησιμοποιήστε Μετρητά:


Το χρηματικό σύστημα είναι το δικό τους σύστημα ελέγχου- εξαλείψτε τον εαυτό σας από αυτό. Αρχίστε να ανακαλύπτετε πώς μπορείτε να ανταλλάξετε για τα αναγκαία σας, αν δεν μπορείτε να ανταλλάξετε, χρησιμοποιήστε ασήμι ή χρυσό (που είναι μη ανιχνεύσιμο) και αν δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό χρησιμοποιήστε μετρητά που είναι επίσης μη ανιχνεύσιμα (προς το παρόν).

12. Σταματήστε Να Ψηφίζετε Οποιοδήποτε Πολιτικό Κόμμα


Ψηφίζοντας ένα από τα πολιτικά κόμματα, το μόνο που κάνετε είναι να δίνετε την εξουσία σας για να βοηθήσετε τους κυβερνώντες εγκληματίες να προωθήσουν περαιτέρω την ατζέντα τους για τη ΝΤΠ. Σταματήστε να πιστεύετε τα αριστερά/δεξιά προεκλογικά σόου με κάλτσες-μαριονέτες, τα οποία υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από την T.H.E.Y (The Hierarchy Enslaving You- Η Ιεραρχία πο ΣΑΣ σκλαβώνει). Δεν έχει σημασία ποιον ψηφίζετε – ΟΛΟΙ χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται από την άρχουσα ελίτ. Όποιος κι αν κερδίσει, οι πολιτικοί που θα κάθονται στα γραφεία θα είναι εκεί μόνο για να υπηρετούν τους άρχοντες και τους αφέντες τους, την άρχουσα ελίτ, αντί για τις επιθυμίες ημών, του λαού.

Ναι, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που το γνωρίζουν αυτό, αλλά πολλοί ακόμα δεν το έχουν κατανοήσει πλήρως: Τα όποια πλεονεκτήματα από την επιλογή ενός κόμματος έναντι του άλλου λόγω, ας πούμε, μιας πολιτικής υπέρ σας ή προς όφελός σας, όπως η μείωση της φορολογίας, θα είναι μόνο βραχυπρόθεσμα. Στο τέλος, αν ψηφίσετε ένα από τα κόμματα, τότε το μόνο που θα έχετε να υποστείτε είναι το πολύ μεγαλύτερο μακροπρόθεσμο κόστος του ότι επιλέξατε ένα κόμμα ή έναν λεγόμενο εκπρόσωπο με διασυνδέσεις με την ατζέντα της άρχουσας ελίτ.

 ***********

Δικτυογραφία

12 Ways to Fight the New World Order!

https://revealedeye.substack.com/p/12-ways-to-fight-the-new-world-order

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,485


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα