13 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ  Covid-19 ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!!!

7 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η απόφαση του Chris Whitty και των συναδέλφων του Chief Medical Officers να συμβουλεύσουν την κυβέρνηση ότι τα εμβόλια Covid-19 πρέπει να προσφέρονται σε παιδιά δεν είναι μια απόφαση που βασίζεται στην επιστήμη, είναι μια απόφαση που βασίζεται στην πολιτική.

Αλλά μόλις παρουσιάσαμε 13 πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να επιτρέψετε στο παιδί σας να κάνει το εμβόλιο Covid-19 και ο καθένας βασίζεται στην επιστήμη.

Τώρα η επιλογή είναι δική σας ή ίσως του παιδιού σας, ελπίζουμε να κάνετε τη σωστή.

Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, οι τέσσερις Γενικοί Ιατροί (CMO’s) του Ηνωμένου Βασιλείου συμβούλεψαν την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να προσφέρει το εμβόλιο Pfizer σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών.

Περίπου 3 εκατομμύρια κάτω των 16 ετών πρόκειται να προσφερθούν τρυπήματα αφού ο Chris Whitty ενέκρινε την κίνηση, ισχυριζόμενος ότι μπορεί «να βοηθήσει στην αποφυγή επιδημιών στις τάξεις και περαιτέρω διαταραχές στην εκπαίδευση αυτόν τον χειμώνα».

Οι δόσεις θα χορηγούνται σε μεγάλο βαθμό μέσω του υπάρχοντος σχολικού προγράμματος εμβολιασμού και θα ζητηθεί η συγκατάθεση των γονέων. Αλλά τα παιδιά θα μπορούν να ακυρώσουν την απόφαση των γονιών τους σε περίπτωση σύγκρουσης, εάν κριθούν αρκετά ώριμα και ικανά, κάτι που δικαίως έχει προκαλέσει οργή.

Για να είναι ένα παιδί αρκετά ικανό να πάρει την απόφαση να κάνει το εμβόλιο, θα πρέπει να ενημερωθεί για όλα τα γεγονότα προτού καταλήξει στην απόφασή του, και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τους γονείς που επιθυμούν να συναινέσουν στο να κάνει το παιδί τους το εμβόλιο.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 13 πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να επιτρέψετε στο παιδί σας να κάνει το εμβόλιο Covid-19…

Λόγος Νο. 1 Το
86% των παιδιών υπέστη ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο Pfizer Covid-19 στην κλινική δοκιμή

Οι πληροφορίες είναι δημόσια διαθέσιμες και περιέχονται σε ένα ενημερωτικό δελτίο του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ ( βλ. σελίδα 25, πίνακας 5 και μετά ).

Αυτό το ενημερωτικό δελτίο περιέχει δύο πίνακες που περιγράφουν λεπτομερώς το ανησυχητικό ποσοστό των παρενεργειών και της βλάβης που υπέστησαν παιδιά 12-15 ετών στα οποία χορηγήθηκε τουλάχιστον μία δόση της ένεσης mRNA Pfizer.

Οι πίνακες δείχνουν ότι σε 1.127 παιδιά χορηγήθηκε μία δόση του εμβόλου mRNA, αλλά μόνο 1.097 παιδιά έλαβαν τη δεύτερη δόση. Το γεγονός αυτό από μόνο του εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί 30 παιδιά δεν έλαβαν δεύτερη δόση του τρύπημα Pfizer.

Από τα 1.127 παιδιά που έλαβαν την πρώτη δόση του τρύπημα, το 86% παρουσίασε ανεπιθύμητη ενέργεια . Από τα 1.097 παιδιά που έλαβαν δεύτερη δόση εμβόλιο, το 78,9% παρουσίασε ανεπιθύμητη ενέργεια.

Λόγος Νο. 2
1 στα 9 παιδιά υπέστησαν μια Σοβαρή Ανεπιθύμητη Αντίδραση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελούν καθημερινές δραστηριότητες στην κλινική δοκιμή Pfizer

Για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών, η κλινική δοκιμή του εμβολίου Pfizer Covid-19 βρήκε τη συνολική συχνότητα εμφάνισης σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που τα άφησαν ανίκανα να εκτελέσουν καθημερινές δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια της δίμηνης περιόδου παρατήρησης σε 10,7% ή 1 στους 9 , στην ομάδα των εμβολιασμένων και 1,9% στην ομάδα των μη εμβολιασμένων.

Κατά συνέπεια, τα παιδιά που έλαβαν το εμβόλιο είχαν σχεδόν εξαπλάσιο κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών κατά τη δίμηνη περίοδο παρατήρησης σε σύγκριση με τα παιδιά που δεν έλαβαν το εμβόλιο. Επιπλέον, η συχνότητα εμφάνισης του Covid-19 στην μη εμβολιασμένη ομάδα ήταν 1,6%, επομένως, παρατηρήθηκαν σχεδόν επτά φορές πιο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες στην εμβολιασμένη ομάδα από ό,τι υπήρχαν περιπτώσεις Covid-19 στην ομάδα που δεν εμβολιάστηκε.

Αυτές οι πληροφορίες είναι όλες οι ελεύθερες διαθέσιμες για προβολή στα επίσημα έγγραφα του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και στα επίσημα έγγραφα του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) .

Λόγος Αρ. 3
Μόλις 9 θάνατοι που σχετίζονται με τον Covid-19 έχουν σημειωθεί σε παιδιά από τον Μάρτιο του 2020

Τα επίσημα δεδομένα του NHS που μπορείτε να δείτε εδώ (βλ. Πίνακα 3 – Θάνατοι από COVID-19 ανά ηλικιακή ομάδα και προϋπάρχουσα κατάσταση του εγγράφου excel με δυνατότητα λήψης) δείχνουν ότι από τον Μάρτιο του 2020 μόλις 9 άτομα ηλικίας κάτω των 19 ετών έχουν πεθάνει με Covid-19 που δεν είχαν γνωστές προϋπάρχουσες παθήσεις στα νοσοκομεία της Αγγλίας, έως τις 26 Αυγούστου 2021. Τα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι μόλις 39 άτομα ηλικίας κάτω των 19 ετών πέθαναν με Covid-19 στο ίδιο χρονικό διάστημα που είχαν άλλες σοβαρές υποκείμενες παθήσεις .

Υπάρχουν περίπου 15,6 εκατομμύρια άνθρωποι ηλικίας 19 ετών και κάτω στο Ηνωμένο Βασίλειο, που σημαίνει ότι μόλις 1 στα 410.526 παιδιά και έφηβους φέρεται να έχουν πεθάνει με Covid-19 σε 18 μήνες και είχαν άλλες σοβαρές προϋπάρχουσες παθήσεις. Ενώ μόλις 1 στα 1,7 εκατομμύρια παιδιά φέρεται να έχει πεθάνει με Covid-19 σε 18 μήνες, τα οποία δεν είχαν προϋπάρχουσες συνθήκες.

επιστημονική μελέτη με τίτλο « Deaths in Children and Young People in England after SARS-CoV-2 Μια μόλυνση κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους πανδημίας: μια εθνική μελέτη που απαιτεί διάρκεια συνδεδεμένα υποχρεωτικά δεδομένα αναφοράς παιδικού θανάτου» ( που μπορείτε να βρείτε εδώ ), που διεξήχθη από την Clare Smith του Το NHS England και το Improvement και πολλά Πανεπιστήμια κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά διατρέχουν κίνδυνο θανάτου, νοσηλείας ή σοβαρής ασθένειας λόγω του υποτιθέμενου ιού Covid-19.

Η μελέτη συγκέντρωσε δεδομένα από την Εθνική Βάση Δεδομένων Παιδικής Θνησιμότητας. ένα υποχρεωτικό σύστημα που καταγράφει όλους τους θανάτους σε παιδιά κάτω των 18 ετών στην Αγγλία. Αυτό που βρήκαν οι ερευνητές είναι ότι μόλις 25 παιδιά κάτω των 18 ετών πέθαναν από Covid-19 μεταξύ Μαρτίου 2020 και Φεβρουαρίου 2021, με τα 15 από τα 25 να έχουν προϋπάρχουσα κατάσταση περιορισμού της ζωής και τα 19 από τα 25 να έχουν χρόνια πάθηση. .

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι 16 από τα 25 παιδιά που πέθαναν δυστυχώς είχαν δύο ή περισσότερες συννοσηρότητες, με 8 παιδιά με προϋπάρχοντα νευρολογικά και αναπνευστικά προβλήματα, 3 παιδιά με προϋπάρχοντα νευρολογικά και καρδιολογικά προβλήματα και 3 παιδιά με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.

Λόγος Αρ. 4
Ο κίνδυνος να αναπτυχθούν τα παιδιά σοβαρή ασθένεια λόγω Covid-19 είναι εξαιρετικά χαμηλός

Μια μελέτη ( βρέθηκε εδώ ) με τον επικεφαλής του καθηγητή Russell Viner του UCL Great Ormond Street Institute of Child Health, που δημοσιεύτηκε στον διακομιστή medRxiv , διαπίστωσε ότι 251 νέοι ηλικίες κάτω των 18 ετών στην Αγγλία εισήλθαν στην εντατική με Covid-19 κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους. της πανδημίας (μέρι το τέλος Φεβρουαρίου 2021).

Τα αποτελέσματα της μελέτης διαπίστωσαν ότι υπήρξαν 5.830 εισαγωγές που σχετίζονται με τον Covid-19 σε παιδιά ηλικίας έως 17 ετών κατά τη διάρκεια του έτους της πανδημίας, αυτό αντιπροσωπεύει μόλις το 1,3% των εισαγωγών δευτεροβάθμιας περιόδους μεταξύ των παιδιών.

Ο συγγραφέας της μελέτης είπε: «Αυτοί οι νέες μελέτες δείχνουν ότι οι κίνδυνοι σοβαρής ασθένειας ή θανάτου από SARS-CoV-2 είναι εξαιρετικά χαμηλοί σε παιδιά και νέους».

Λόγος Αρ. 5
Το εμβόλιο Pfizer Covid-19 είναι πειραματικό και ακόμα σε κλινικές δοκιμές

Η ένεση Pfizer mRNA Covid-19 είναι στην πραγματικότητα μόνο προσωρινά εξουσιοδοτημένη ( δείτε το επίσημο έγγραφο MHRA εδώ ) μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης. Τον Οκτώβριο η κυβέρνηση έκανε αλλαγές στους Κανονισμούς για τα Ανθρώπινα Φάρμακα του 2012 για να επιτρέψει στο MHRA να χορηγήσει προσωρινή έγκριση ενός εμβολίου Covid-19 χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τον EMA.

Η άδεια χρήσης ισχύει μόνο για ένα έτος που απαιτείται από τις εταιρείες για την εκπλήρωση συγκεκριμένων προσωρινών, όπως συνεχιζόμενες ή νέες μελέτες. Μόλις αναλυτικά δεδομένα για το προϊόν, μπορεί να χορηγηθεί τυπική άδεια κυκλοφορίας. Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής του εμβολίου δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για οποιονδήποτε τραυματισμό ή θάνατο που προκλήθηκε λόγω του εμβολίου του, εκτός εάν οφειλόταν σε ζήτημα ποιοτικού ελέγχου.

Ο λόγος για τον οποίο η ένεση Pfizer mRNA Covid-19 έλαβε μόνο προσωρινή άδεια είναι επειδή βρίσκεται ακόμη σε κλινικές δοκιμές που δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν έως τις 2 Μαΐου 2023. Μπορείτε να δείτε το επίσημο Tracker μελέτη κλινικής δοκιμής για το jab Pfizer στις Η. Π.Α. Ιστοσελίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής εδώ .

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ενέσεις mRNA έχουν εγκριθεί για χρήση σε ανθρώπους ( δείτε εδώ ) και οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες δεν είναι γνωστές, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που είχαν την ένεση Pfizer Covid -19 ουσιαστικά λαμβάνουν μέρος σε ένα πείραμα.

Λόγος Αρ. 6
Τρεις επιστημονικές μελέτες που διεξήχθησαν από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το CDC, οι δημοσιεύσεις τον Αύγουστο βρήκαν ότι τα εμβόλια Covid-19 δεν λειτουργούν.

Νέα έρευνα σε πολλαπλές ρυθμίσεις δείχνει ότι η υποτιθέμενη παραλλαγή Delta Covid-19, η κυρίαρχη πλέον παραλλαγή στο Ηνωμένο Βασίλειο, παράγει πολύ υψηλά ιικά φορτία που είναι εξίσου υψηλά στον εμβολιασμένο πληθυσμό σε σύγκριση με τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Επομένως, ο εμβολιασμός των ατόμων δεν σταματά ούτε καν επιβραδύνει την εξάπλωση της υποτιθέμενης κυρίαρχης παραλλαγής Delta Covid-19.

Μελέτη CDC

Η μελέτη CDC ( βρίσκεται εδώ ) επικεντρώθηκε σε 469 περιπτώσεις μεταξύ κατοίκων της Μασαχουσέτης που συμμετείχαν σε δημόσιες συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε διάστημα δύο εβδομάδων. Τα αποτελέσματα διαπίστωσαν ότι 346 από τα κρούσματα ήταν σε εμβολιασμένους κατοίκους με το 74% από αυτούς να παρουσιάζουν υποτιθέμενα συμπτώματα Covid-19 και το 1,2% να νοσηλεύεται. Ωστόσο, τα υπόλοιπα 123 περιστατικά ήταν μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού με μόλις 1 άτομο να νοσηλεύεται (0,8%).

Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Η μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ( βρέθηκε εδώ ) εξέτασε 900 μέλη του νοσοκομειακού προσωπικού στο Βιετνάμ που είχαν εμβολιαστεί με την ένεση ιικού φορέα Oxford / AstraZeneca μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2021. Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου βρέθηκε αρνητικό για τον ιό Covid-19 στα μέσα Μαΐου 2021, ωστόσο , το πρώτο κρούσμα μεταξύ των εμβολιασμένων μελών του προσωπικού ανακαλύφθηκε στις 11 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, και το 900 προσωπικό του νοσοκομείου εξετάστηκε ξανά για τον ιό Covid-19 και εντοπίστηκαν αμέσως 52 επιπλέον κρούσματα, αναγκάζοντας το νοσοκομείο σε lockdown. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, εντοπίστηκαν 16 επιπλέον κρούσματα.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 76% του θετικού προσωπικού του Covid-19 ανέπτυξε αναπνευστικά συμπτώματα, με 3 μέλη του προσωπικού να εμφανιστούν πνευματική και ένα μέλος του προσωπικού που χρειάζεται τρεις ημέρες οξυγονοθεραπείας. Τα μέγιστα ιικά φορτία μεταξύ της πλήρως εμβολιασμένης μολυσμένης ομάδας βρέθηκαν να είναι 251 φορές υψηλότερα από τα μέγιστα ιικά φορτία που βρέθηκαν μεταξύ του προσωπικού του Μάρτιο – Απρίλιο 2020, όταν δεν είχαν εμβολιαστεί.

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου

Η μελέτη του Υπουργείου Υγείας και της Κοινωνικής Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου ( βρίσκεται εδώ ) είναι μια ανάλυση της συνεχιζόμενης παρακολούθησης του SARS-CoV-2 σε όλο τον πληθυσμό στο Ηνωμένο Βασίλειο και περιλαμβάνει μέτρα φορτίου μεταξύ του πληθυσμού.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα ιικά φορτία μεταξύ του εμβολιασμένου και του μη εμβολιασμένου πληθυσμού είναι ουσιαστικά τα ίδια και πολύ υψηλότερα από αυτά που είχαν καταγραφεί πριν από την κυκλοφορία της ένεσης Covid-19. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι η πλειονότητα των περιπτώσεων μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού παρουσίαζαν συμπτώματα όταν έγιναν θετικά.

Οι συγγραφείς της μελέτης καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η ένεση Pfizer και Oxford / AstraZeneca έχουν την αποτελεσματικότητά τους έναντι αυτού που ισχυρίζονται ότι είναι η παραλλαγή Delta Covid-19.

Λόγος Αρ. 7
Δημόσια Υγεία Αγγλία Τα δεδομένα δείχνουν ότι η πλειοψηφία των θανάτων από Covid-19 είναι μεταξύ των εμβολιασμένων και υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια επιδεινώνουν τη νόσο

Μια έκθεση με τίτλο «Παραλλαγές ανησυχίας SARS-CoV-2 και παραλλαγές υπό έρευνα στην Αγγλία » ( που βρίσκεται εδώβλ. Πίνακας 5 Σελίδα 21 ), είναι η 22η τεχνική ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις παραλλαγών ανησυχιών στο Ηνωμένο Βασίλειο που δημοσιεύεται από τη Public Υγεία Αγγλία.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2021 έως τις 29 Αυγούστου 2021, σχεδόν διπλάσιος αριθμός μη εμβολιασμένων ατόμων αντιπροσωπεύουν επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 από εκείνους που έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

Ωστόσο, όταν συμπεριλάβετε τον αριθμό που έχετε λάβει μία δόση ένεσης Covid-19, ο αριθμός των περιπτώσεων μεταξύ της ομάδας εμβολιασμένης (222.693) ξεπερνά την πραγματικότητα τον αριθμό που έχει καταγραφεί στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό.

Ο συνολικός αριθμός θανάτων που έχουν σημειωθεί από τον Φεβρουάριο του 2021 και την παραλλαγή Delta Covid-19 που έχουν συνδεθεί με την κατάσταση εμβολιασμού είναι συνολικά 1.698. Από αυτούς μόνο το 30% ήταν μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεύτεροι εμβολιασμοί έγιναν μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου.

Ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι αντικαθιστούν το 64,25% των θανάτων από τον Covid-19 από τον Φεβρουάριο 2021 και όταν συμπεριλάβει τους μερικώς εμβολιασμένους σε αυτούς τους αριθμούς, αντιστοιχούν στο 70%.

Τα που δημοσιεύονται από τη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας υποδηλώνουν στην πραγματικότητα ότι ο κίνδυνος θανάτου σημαντικά σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

536 θάνατοι έχουν σημειωθεί μεταξύ 219.716 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό από τον Φεβρουάριο. Πρόκειται για ποσοστό θνησιμότητας 0,2%. Ενώ έχουν σημειωθεί 1.091 θάνατοι μεταξύ 113.823 περιπτώσεων στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό. Πρόκειται για ποσοστό θνησιμότητας 1%.

Αυτό σημαίνει ότι οι ενέσεις Covid-19 φαίνεται να αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου λόγω Covid-19 κατά 400% αντί να μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου κατά 95% όπως ισχυρίζονται οι κατασκευαστές εμβολίων, οι φορείς Δημόσιας Υγείας και η κυβέρνηση.

Λόγος Νο. 8
Υπήρξαν τουλάχιστον 1,18 εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid-19 μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η τριακοστή δεύτερη αναφορά που επισημαίνει τις ενέργειες στις ενέσεις Pfizer / BioNTech, Oxford / AstraZeneca και Moderna Covid-19 που αναφέρονται στο σύστημα κίτρινης κάρτας του Ρυθμιστή Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) αποκαλύπτει ότι έχουν αναφερθεί 1.186.844 ενέργειες από τότε 9 Δεκεμβρίου 2020 έως 1 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι αναφορές για κάθε διαθέσιμο εμβόλιο βρίσκονται εδώ στην ενότητα εκτύπωσης και περιλαμβάνουν ενέργειες όπως τύφλωση, επιληπτικές κρίσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο, παράλυση, καρδιακή ανακοπή και πολλές άλλες σοβαρές παθήσεις.

Οι ενέσεις mRNA της Pfizer άφησαν τουλάχιστον 107 άτομα σε πλήρη παράλυση και ορισμένους άλλους ανθρώπους μερικώς παράλυτους μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2021. Ωστόσο, η MHRA αναφέρει ότι περίπου το 10% των ανεπιθύμητων ενεργειών αναφέρονται στην πραγματικότητα στο σύστημα της κίτρινης κάρτας, που σημαίνει Ο πραγματικός αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών είναι εξαιρετικά υψηλότερος.

Λόγος Νο. 9
Υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι σε 8 μήνες λόγω των Εμβολίων Covid-19 από ό,τι σε όλα τα άλλα διαθέσιμα εμβόλια από το έτος 2001

Η Ρυθμιστική Αρχή Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου απάντησε σε αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας ( που βρίσκεται εδώ ) ζητώντας να γνωρίζει πόσοι θάνατοι έχουν σημειωθεί τα τελευταία 20 χρόνια λόγω όλων των εμβολίων και η απάντηση της αποκάλυψε ότι υπήρξαν τέσσερις φορές περισσότεροι θάνατοι σε οκτώ μήνες λόγω των ενώσεων Covid-19.

Το αίτημα υποβλήθηκε μέσω email στη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) στις 6 Αυγούστου 2021, και απαντώντας στην ερώτηση που τέθηκε σχετικά με τον αριθμό των θανάτων που οφείλονται σε όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία είκοσι χρόνια, η MHRA αποκάλυψε ότι είχαν λάβει περίπου 404Ανέφεραν ενέργειες σε όλα τα διαθέσιμα εμπόδια (εξαιρουμένων των ενέσεων για τον Covid-19) που σχετίζονται με τα αποτελέσματα μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2001 και της 25ης Αυγούστου 2021 – χρονικό διάστημα 20 ετών και 8 μηνών.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Έκθεση Κίτρινης Κάρτας MHRA ( δείτε εδώ – κάτω από κάθε ενότητα εκτύπωσης ανάλυσης ) έχουν αναφερθεί 1.632 θάνατοι ως ενέργειες στα εμβόλια Covid-19 από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως την 1η Σεπτεμβρίου 2021. Αυτό περιλαμβάνει 16 θανάτους λόγω του εμβολίου Moderna, 24 θάνατοι όπου η μάρκα του εμβολίου ήταν απροσδιόριστος, 1.064 θάνατος λόγω του εμβολίου AstraZeneca και 524 θάνατος λόγω της ένεσης mRNA της Pfizer.

Λόγος Αρ. 10
Ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας (καρδιακή φλεγμονή) στα παιδιά λόγω του εμβολίου Pfizer

Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του καρδιακού μυός, ενώ η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή των προστατευτικών σάκων που περιβάλλουν την καρδιά. Και οι δύο είναι σοβαρές παθήσεις λόγω του γεγονότος ότι ο καρδιακός μυς δεν μπορεί να αναγεννηθεί, και οι δύο καταστάσεις έχουν προστεθεί επίσημα στις ετικέτες ασφαλείας του τρυπήματος Pfizer και του εμβόλου Moderna από το MHRA ( δείτε εδώ ).

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα συμβαίνουν πολύ σπάνια στον γενικό (μη εμβολιασμένο) πληθυσμό και υπολογίζεται ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν περίπου 6 νέες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ανά 100.000 ασθενείς ετησίως και περίπου 10 νέες περιπτώσεις περικαρδίτιδας ανά 100.000 ασθενείς ετησίως.

Το MHRA έχει προβεί σε διεξοδική ανάλυση τόσο των βρετανικών όσο και διεθνών αναφορών για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 λόγω της πρόσφατης αύξησης στην αναφορά αυτών των συμβάντων, ιδίως με τα εμβόλια Pfizer/BioNTech και Moderna, με σταθερό πρότυπο κρουσμάτων. εμφανίζεται πιο συχνά σε νεαρά αρσενικά.

Μια Επιστημονική Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο δίκτυο JAMA , διαπίστωσε επίσης ότι η συχνότητα της μυοκαρδίτιδας μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων είναι τουλάχιστον διπλάσια από αυτή που ισχυρίζονται οι υγειονομικές αρχές.

Η νέα μελέτη JAMA ( βρέθηκε εδώ ) έδειξε παρόμοιο μοτίβο με μια μελέτη CDC ( που βρέθηκε εδώ ), αν και σε υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό, υποδηλώνοντας ανεπαρκείς αναφορές ενεργειών του εμβολίου.

Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι ο μέσος μηνιαίος αριθμός περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας κατά την περίοδο πριν από τον εμβολιασμό από τον Ιανουάριο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021 ήταν 16,9 σε σύγκριση με 27,3 κατά την περίοδο του εμβολίου από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο. 2021.
Ο μέσος αριθμός περιστατικών περικαρδίτιδας κατά τις ίδιες περιόδους ήταν 49,1 και 78,8.

Ο Δρ Τζορτζ Ντίαζ που διεξήγαγε τη μελέτη είπε στο Medscape ότι «Η μελέτη μας οδήγησε σε μεγαλύτερο αριθμό περιπτώσεων πιθανώς επειδή ψάξαμε το EMR και [επίσης επειδή] το VAERS απαιτεί από τους γιατρούς να αναφέρουν ύποπτα περιστατικά οικειοθελώς», είπε ο Diaz στο Medscape . Επίσης, στις στατιστικές των κυβερνήσεων, η περικαρδίτιδα και η μυοκαρδίτιδα «συγκεντρώθηκαν».

Λόγος Νο. 11
Τα παιδιά έχουν πεθάνει και πεθαίνουν λόγω των εμβολίων Covid-19

Το Αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS), το οποίο μπορεί να αναζητηθεί εδώ εισάγοντας το συγκεκριμένο αναγνωριστικό VAERS δείχνει ότι αρκετά παιδιά έχουν πεθάνει στις ΗΠΑ μετά το εμβόλιο Covid-19, με πολλά να υποφέρουν από καρδιακή ανακοπή.

Μια γυναίκα 16 ετών έλαβε το εμβόλιο Pfizer στις 19 Μαρτίου 2021. Εννέα ημέρες αργότερα η ίδια γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι. Στις 30 Μαρτίου 2021 είχε πεθάνει δυστυχώς. Βρέθηκε στο VAERS ID 1225942.

Μια 15χρονη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή και κατέληξε στην εντατική τέσσερις ημέρες μετά την εμφύσηση mRNA της Moderna. Πέθανε και αυτή δυστυχώς. Βρέθηκε στο VAERS ID 1187918 .

Μια άλλη γυναίκα 15 ετών έλαβε τη δεύτερη δόση του τρύπημα Pfizer στις 6 Ιουνίου 2021. Δυστυχώς μια μέρα αργότερα πέθανε ξαφνικά χωρίς λόγο. Βρέθηκε στο VAERS ID 1383620.

Ένας 15χρονος άνδρας πεθαίνει για ανεξήγητη αιτία είκοσι τρεις ημέρες μετά το τρύπημα Pfizer. Βρέθηκε στο VAERS ID 1382906.

Τα παραπάνω είναι δυστυχώς μόνο μερικά παραδείγματα θανάτων που έχουν συμβεί σε παιδιά λόγω των εμβολίων Covid-19 στις ΗΠΑ.

Λόγος Νο. 12
Ποιος ωφελείται από το να κάνει το παιδί σας το εμβόλιο Covid-19;

Μπορεί να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι γιατροί είχαν ήδη κίνητρα να κάνουν ένεση στον ενήλικο πληθυσμό με το εμβόλιο Covid-19 με πληρωμή 12,58 £ για κάθε δόση που χορηγείται.

Επομένως, μπορεί να σας εκπλήξει περαιτέρω το γεγονός ότι στους γενικούς ιατρούς προσφέρεται μια πρόσθετη πληρωμή 10 £ επιπλέον των 12,58 £ που προσφέρονται ήδη για κάθε ένεση που χορηγείται σε ένα παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα αυτά τεκμηριώνονται σε επίσημο έγγραφο του NHS που βρίσκεται εδώ .

Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση που έγινε το 2020, υπάρχουν περίπου 3.154.459 παιδιά ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως εκ τούτου, οι γενικοί γιατροί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να αποφέρουν συνολικά 142,45 εκατομμύρια λίρες εάν σε κάθε παιδί γίνει ένεση με εμβόλιο Covid-19.

Ένα αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας ( βρίσκεται εδώ ) στο οποίο απάντησε το MHRA τον Μάιο του 2021 αποκάλυψε ότι το τρέχον επίπεδο επιχορήγησης που λαμβάνεται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates ανέρχεται σε 3 εκατομμύρια δολάρια και καλύπτει «έναν αριθμό έργων». Η MHRA είναι η Ρυθμιστική Αρχή Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου που έχει χορηγήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο mRNA Pfizer / BioNTech που θα χορηγείται σε παιδιά.

Συμπτωματικά, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αγόρασε μετοχές της Pfizer το 2002 ( δείτε εδώ ) και τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Bill Gates διασφάλισε ότι η αξία των μετοχών του ανέβηκε, ανακοινώνοντας στα κύρια μέσα ενημέρωσης σε μια συνέντευξη στο CNBC ότι είδε την Pfizer jab ως ηγέτης στην κούρσα εμβολίων Covid-19.

«Το μόνο εμβόλιο που, αν όλα πήγαιναν τέλεια, θα μπορούσε να ζητήσει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, θα ήταν το Pfizer».

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αγόρασε επίσης κατά σύμπτωση μετοχές της BioNTech αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων ( δείτε εδώ ) τον Σεπτέμβριο του 2019, λίγο πριν χτυπήσει η υποτιθέμενη πανδημία Covid-19.

Μπορούμε πραγματικά να εμπιστευτούμε το MHRA ότι θα παραμείνει αμερόληπτο όταν ο κύριος χρηματοδότης του είναι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το οποίο διαθέτει επίσης μετοχές στην Pfizer και τη BioNTech;

Λόγος αριθ. 13
Η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης αρνήθηκε να συστήσει την προσφορά του εμβολίου Pfizer σε παιδιά

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 η Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης ( JCVI ) ότι δεν προτείνεται να προσφερθεί η ένεση Pfizer Covid -19 σε όλα τα παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών.

Η εκτίμηση της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) είναι ότι τα οφέλη για την υγεία από τον εμβολιασμό είναι οριακά μεγαλύτερα από τις πιθανές γνωστές βλάβες. Ωστόσο, το περιθώριο οφέλους θεωρείται πολύ μικρό για να υποστηρίξει τον καθολικό εμβολιασμό υγιών ατόμων ηλικίας 12 έως 15 ετών αυτή τη στιγμή.

Το JCVI ανέφερε τα ακόλουθα –

«Για τη συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών, η μόλυνση από τον SARS-CoV-2 είναι ασυμπτωματική ή ήπια συμπτωματική και θα υποχωρήσει χωρίς θεραπεία. Από τα πολύ λίγα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών που χρειάζονται νοσηλεία, η πλειονότητα έχει υποκείμενα προβλήματα υγείας».

Από την 1η Απριλίου 2009, οι Κανονισμοί για την Προστασία της Υγείας (Εμβολιασμός) του 2009 υποχρεώνουν τον Υπουργό Υγείας στην Αγγλία να διασφαλίζει, στο βαθμό που είναι ευλόγως εφικτό, ότι εφαρμόζονται οι συστάσεις του JCVI ( Δείτε εδώ – σελίδα 6 ).

Ωστόσο, σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, ο υπουργός Υγείας και η κυβέρνηση αποφάσισαν να παρακάμψουν το JCVI και να ζητήσουν τη συμβουλή των τεσσάρων Chief Medical Officers (CMO’s) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στην επιστολή τους προς την Κυβέρνηση ( που βρίσκεται εδώ ), η ΚΟΑ του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνει ότι εξέτασαν ευρύτερα οφέλη για τη δημόσια υγεία και τους κινδύνους του καθολικού εμβολιασμού σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα για να καθορίσουν εάν αυτό μετατοπίζει τον κίνδυνο-όφελος σε κάθε περίπτωση. Στην επιστολή τους ισχυρίζονται ότι «το πιο σημαντικό σε αυτή την ηλικιακή ομάδα ήταν ο αντίκτυπος στην εκπαίδευση».

Αυτό εγείρει ορισμένα σοβαρά ερωτήματα –

  1. Έκλεισε ο Covid-19 τα σχολεία; Η απάντηση είναι φυσικά όχι. Τα σχολεία έκλεισαν λόγω της κυβερνητικής πολιτικής.
  2. Πρέπει ένα άτομο να λάβει ιατρική περίθαλψη ώστε να μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία ή στην εκπαίδευση; Η απάντηση είναι γιατί όχι. Ένα άτομο θα πρέπει ποτέ να λάβει ιατρική θεραπεία μόνο για ιατρικό λόγο, στην περίπτωση του εμβολίου Covid-19 αυτός ο λόγος θα πρέπει να είναι η πρόληψη της μόλυνσης. που δεν το κάνει ή προλαμβάνει την ασθένεια. κάτι που δεν θα κάνει καθώς τα παιδιά διατρέχουν τόσο χαμηλό κίνδυνο να υποφέρουν από σοβαρή ασθένεια λόγω του Covid-19.

Η απόφαση του Chris Whitty και των συναδέλφων του Chief Medical Officers να συμβουλεύσουν την κυβέρνηση ότι τα εμβόλια Covid-19 πρέπει να προσφέρονται σε παιδιά δεν είναι μια απόφαση που βασίζεται στην επιστήμη, είναι μια απόφαση που βασίζεται στην πολιτική.

Αλλά μόλις παρουσιάσαμε 13 πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να επιτρέψετε στο παιδί σας να κάνει το εμβόλιο Covid-19 και ο καθένας βασίζεται στην επιστήμη.

Τώρα η επιλογή είναι δική σας ή ίσως του παιδιού σας, ελπίζουμε να κάνετε τη σωστή.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 952


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα