25 Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες δημιούργησαν “Βάσεις δεδομένων βγαλμένες από ένα Οργουελιανό σενάριο” για να παρακολουθούν τα αιτήματα θρησκευτικής εξαίρεσης από ομοσπονδιακούς υπαλλήλους

25 Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες δημιούργησαν “Βάσεις δεδομένων βγαλμένες από ένα Οργουελιανό σενάριο” για να παρακολουθούν τα αιτήματα θρησκευτικής εξαίρεσης από ομοσπονδιακούς υπαλλήλους

27 Ιανουαρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:201
Μοίρασέ το

 

Κάποιοι φοβούνται ότι οι βάσεις δεδομένων θα επιτρέψουν στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να απομακρύνει θρησκευόμενους υπαλλήλους από την κυβέρνηση λόγω των πεποιθήσεών τους. Τον Δεκέμβριο, αρκετοί ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΙΠΑΝ είπαν στη New York Post ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ” ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Μ-VOLΙΑΣΜΟΥ.

 

 

 

Και ποιούς θέλουν να ελέγχουν;

ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

Αυτών τις θρησκευτικές πεποιθήσεις θέλουν να αφανίσουν. Θα το επιτρέψουμε;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Μια ανασκόπηση του Ομοσπονδιακού Μητρώου αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον 25 ομοσπονδιακές υπηρεσίες έχουν δημιουργήσει βάσεις δεδομένων για την παρακολούθηση του ονόματος, των στοιχείων επικοινωνίας, της ημερομηνίας γέννησης και των θρησκευτικών πεποιθήσεων των ομοσπονδιακών υπαλλήλων που ζητούν θρησκευτικές εξαιρέσεις από τις εντολές m-volιασμού για τον COVID.

 

του Seth Hanncock

 

Τουλάχιστον 25 ομοσπονδιακές υπηρεσίες δημιουργούν βάσεις δεδομένων για την παρακολούθηση ομοσπονδιακών υπαλλήλων που αναζητούν θρησκευτικές εξαιρέσεις από τις εντολές υποχρεωτικού m-volιασμού κατά του COVID .

Οι Epoch Times αποκάλυψαν τις πληροφορίες, αφού εξέτασαν το Federal Register , το περιοδικό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που καταγράφει τις δημόσιες ανακοινώσεις των πρακτορείων.

Οι βάσεις δεδομένων παρακολουθούν το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας, την ημερομηνία γέννησης, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τον λόγο του αιτήματος εξαίρεσης.

Οι ανακοινώσεις δεν εξηγούν γιατί δημιουργούνται οι βάσεις δεδομένων, πόσο καιρό θα διατηρούνται οι πληροφορίες ή πώς θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες. Οι λίστες θα μοιραστούν μεταξύ των φορέων.

Οι ανακοινώσεις του Ομοσπονδιακού Μητρώου είναι οι μόνες δημόσιες ανακοινώσεις των βάσεων δεδομένων.

Η Daily Signal, μια έκδοση της συντηρητικής δεξαμενής σκέψης Heritage Foundation, στις 11 Ιανουαρίου αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Federal Register που δημοσιεύτηκε εκείνη την ημέρα από την Υπηρεσία Προδικαστικών Υπηρεσιών, η οποία συλλέγει πληροφορίες σχετικά με πρόσφατα συλληφθέντες για τα δικαστήρια της Περιφέρειας της Κολούμπια.

Το Heritage Foundation ακολούθησε τη δική του αξιολόγηση και βρήκε ότι η ειδοποίηση της Υπηρεσίας Προδικαστικών Υπηρεσιών ήταν μία από τις 19 παρόμοιες ειδοποιήσεις από ομοσπονδιακές υπηρεσίες.

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ φαίνεται ότι έκανε την πρώτη ανακοίνωση υποβάλλοντας την ειδοποίησή του στις 26 Οκτωβρίου 2021.

Οι περισσότερες από τις ανακοινώσεις δεν προσδιορίζουν ότι οι βάσεις δεδομένων αφορούν θρησκευτικές εξαιρέσεις από τα m-volια κατά του COVID, αλλά ορισμένες το κάνουν.

Το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ (DOT) στην ανακοίνωσή του της 18ης Νοεμβρίου 2021 ανέφερε:

“Σύμφωνα με τον Νόμο περί Απορρήτου του 1974, το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ (DOT) σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο σύστημα αρχείων με τίτλο Employee Accommodations Files.

Αυτό το σύστημα επιτρέπει στο υπουργείο να συλλέγει, να χρησιμοποιεί, να διατηρεί και να διαδίδει τα αρχεία που απαιτούνται για την επεξεργασία, διαχείριση, διατήρηση και επίλυση εύλογων αιτημάτων προσαρμογής από υπαλλήλους ή αιτούντες για απασχόληση με βάση μια ιατρική κατάσταση/αναπηρία ή μια ειλικρινή θρησκευτική πεποίθηση, πρακτική, ή τήρηση.

Αυτό περιλαμβάνει αιτήματα για ιατρική ή θρησκευτική προσαρμογή για την απόρριψη του m-volιασμού κατά του COVID-19. Οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να καθοριστεί εάν οι προσαργμογές απαιτούνται νομικά σύμφωνα με τον νόμο περί αποκατάστασης και τον τίτλο VII του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964.”

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Eric Schmitt υπέβαλε ένα δημόσιο σχόλιο ως απάντηση στη δημόσια ανακοίνωση του υπουργείου μεταφορών και κάλεσε την κυβέρνηση Μπάιντεν “να διαλύσει αμέσως τη βάση δεδομένων Οργουελιανού τύπου”.

Ο Schmitt είπε ότι υπάρχει ελάχιστη διαφάνεια σε αυτές τις ανακοινώσεις, γεγονός που αφήνει ελάχιστη δυνατότητα στο κοινό να σταθμίσει τέτοιες βάσεις δεδομένων.

Ο Schmitt έγραψε στο regulars.gov :

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΧΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η τρέχουσα προσπάθεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να συλλέγει, να διατηρεί και να μοιράζεται πληροφορίες για τους πολίτες της σχετικά με τις πιο προσωπικές και βαθιά θρησκευτικές πεποιθήσεις τους υπό το πρόσχημα της προώθησης της υγείας και της ασφάλειας είναι εσφαλμένη και, δεδομένης της ιστορίας της θρησκευτικής ελευθερίας και ανεκτικότητας, είναι αναμφισβήτητα αντιαμερικανική.

Ως επικεφαλής νομικός υπάλληλος για τους πολίτες της Πολιτείας του Μιζούρι, αντιτίθεμαι στη δημιουργία αυτής της Βάσης Δεδομένων με τον πιο έντονο τρόπο και απαιτώ να ανακαλέσετε αμέσως αυτήν την δυστοπική εντολή”.

Ο Jonathan Turley, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο George Washington, δεν εξεπλάγη από τη δημιουργία βάσεων δεδομένων. Είπε στο Fox News:

“Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η κυβέρνηση τηρεί αρχείο με τις θρησκευτικές εξαιρέσεις. Η κυβέρνηση πρέπει να παρακολουθεί το εργατικό δυναμικό της… Οι θρησκευτικές εξαιρέσεις βασίζονται στα πιο προσωπικά και βαθιά σημεία της ζωής των ανθρώπων. Επικαλούνται αυτές τις εξαιρέσεις επειδή πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν αυτό το m-volιο”.

Ο Wesley J. Smith, πρόεδρος και ανώτερος συνεργάτης του Discovery Institute’s Centre on Human Exceptionalism, υποστήριξε ότι οι βάσεις δεδομένων αποτελούν παραβίαση του απορρήτου που ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ “ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ” ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο Smith είπε σε συνέντευξή του στο Fox News:

“Λοιπόν, φαίνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν φτιάχνει μια λίστα, ελέγχοντάς την δύο φορές. Θα βρει ποιός θρησκεύεται. Είναι πραγματικά ένα αποκρουστική και εξωφρενικό πάγωμα της ελεύθερης έκφρασης των θρησκευτικών πεποιθήσεων, γιατί μου φαίνεται ότι το νόημα της τήρησης αυτών των αρχείων θα ήταν πρώτα να εμποδίσουμε τους ανθρώπους να ζητήσουν θρησκευτική εξαίρεση και δεύτερον, ίσως να τιμωρήσουμε αυτούς που το κάνουν”.

Οι βάσεις δεδομένων αντιπροσωπεύουν μια “ευρύτερη επίθεση στη θρησκευτική ελευθερία”, είπε ο Smith, όπως πιστεύουν τα θρησκευόμενα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ότι συμβαίνει με στρατιωτικές εντολές για υποχρεωτικό m-volιασμό.

Κάποιοι φοβούνται ότι οι βάσεις δεδομένων θα επιτρέψουν στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να απομακρύνει θρησκευόμενους υπαλλήλους από την κυβέρνηση λόγω των πεποιθήσεών τους.

Τον Δεκέμβριο, αρκετοί ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΙΠΑΝ είπαν στη New York Post ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ” ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Μ-VOLΙΑΣΜΟΥ.

Οι Epoch Times ανέφεραν ότι το ΣΩΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ 45 ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ M-VOLΙΑΣΤΟΥΝ, ανεβάζοντας το σύνολο σε 334 Πεζοναύτες που έχουν απομακρυνθεί. Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία απομάκρυνε 100, το Αμερικανικό Ναυτικό 20 και ο Στρατός 6.

Ο Στρατός, μέχρι πρόσφατα, δεν είχε εγκρίνει ούτε ένα αίτημα θρησκευτικής εξαίρεσης.

Στις 13 Ιανουαρίου, οι Πεζοναύτες χορήγησαν τις δύο πρώτες εξαιρέσεις.

Αυτές οι δύο εξαιρέσεις είναι μεταξύ 3.350 αιτημάτων θρησκευτικής εξαίρεσης που υποβλήθηκαν στο Σώμα Πεζοναυτών, εκ των οποίων 3.212 έχουν διεκπεραιωθεί.

Το Πολεμικό Ναυτικό έλαβε 3.038 αιτήματα για θρησκευτικές εξαιρέσεις, αλλά δεν παρείχε πληροφορίες για το πόσα έχει επεξεργαστεί. Η Πολεμική Αεροπορία έλαβε 2.387 αιτήματα, με 229 να έχουν ήδη απορριφθεί και ο Στρατός Ξηράς έλαβε 2.128 αιτήματα, με 162 να έχουν απορριφθεί.

Ερωτηθείς εάν το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD) ενεργεί με “καλή τη πίστει” βάσει της έλλειψης εγκεκριμένων εξαιρέσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου John Kirby είπε σε συνέντευξη Τύπου στις 10 Ιανουαρίου :

“[Αναρωτιέστε αν] το Υπουργείο Άμυνας εξακολουθεί να πιστεύει στην αξία μιας διαδικασίας θρησκευτικής εξαίρεσης για αυτό ή οποιοδήποτε άλλο m-volιο; Η απάντηση είναι ναι, το κάνουμε. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα κανάλι, ένα όχημα, στο οποίο άνδρες και γυναίκες του εργατικού δυναμικού που πιστεύουν ότι έχουν νόμιμη θρησκευτική εξαίρεση μπορούν να επιδιώξουν μέσω μιας διαδικασίας να υποβάλουν αυτό το αίτημα και να περιμένουν ότι αυτό το αίτημα θα αντιμετωπιστεί σοβαρά. ”

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 201


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα