5 Σημάδια ότι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ μια Επισιτιστική Κρίση
Μεμονωμένα ίσως όλα αυτά τα σημεία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως λάθη ή συμπτώσεις, αλλά όταν τα βάζετε όλα μαζί δεν είναι δύσκολο να εντοπίσετε το μοτίβο. Ο Τύπος μπορεί να ισχυρίζεται ότι “υπνοβατούμε” σε μια επισιτιστική κρίση, αλλά μοιάζει περισσότερο σαν να τρέχουν με τα μούτρα σε αυτήν.
Μετά από χρόνια που έλεγαν ότι υπάρχει έλλειψη τροφίμων, φαίνεται ότι τελικά θα δημιουργηθεί μια τέτοια έλλειψη.
Είναι πολλά τα σημάδια, ώστε να μην λάβεις σοβαρά αυτό που έρχεται…και δεν είναι μόνο αυτά που καταγράφονται στο παρόν άρθρο.
Τα σύννεφα στην παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων, μαζεύονται με απίστευτη ταχύτητα και το σατανικό παιχνίδι των ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ, οδηγούν σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες που θα δημιουργήσουν το επιθυμητό γι αυτούς ΧΑΟΣ.
Οι λαοί, ήδη έχουν αποδεχθεί την απάτη του κορονοϊού και τρομοκρατημένοι έχουν εμβολιαστεί στην πλειοψηφία τους…
Ο πόλεμος στην Ουκρανία, έχει ήδη στείλει τα πρώτα του μηνύματα…
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ…
Ας είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε…
Τα γεγονότα που έρχονται τον Μάϊο, δεν θα τα προλαβαίνουμε… άλλωστε, μας έχουν προετοιμάσει οι ίδιοι γι αυτό…
Καλλιόπη Σουφλή
Μετάφραση: Απολλόδωρος
25 Απριλίου 2022, Kit Knightly, OffGuardian, Διαβάστε το εδώ
____________
Δεν είναι μυστικό ότι, σύμφωνα με τους πολιτικούς και τον εταιρικό Τύπο, οι “ελλείψεις τροφίμων” και η “κρίση εφοδιασμού τροφίμων” είναι εδώ και καιρό στα σκαριά. Προβλέπονται τακτικά εδώ και αρκετά χρόνια.
Αυτό που είναι πραγματικά περίεργο είναι ότι, παρά τη σχεδόν διαρκή έναρξη της, η έλλειψη τροφίμων δεν φαίνεται ποτέ να φτάνει στην πραγματικότητα και πάντα αποδίδεται σε κάτι καινούργιο.
Ήδη από το 2012, “επιστήμονες” προέβλεπαν ότι η κλιματική αλλαγή και η έλλειψη καθαρού νερού θα δημιουργούσαν “ελλείψεις τροφίμων” που θα “έκαναν τον κόσμο χορτοφάγο μέχρι το 2050”.
Το 2019, “εμπειρογνώμονες” του ΟΗΕ προειδοποίησαν ότι “η κλιματική αλλαγή απειλεί τον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων“.
Αργότερα το ίδιο έτος, το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιήθηκε ότι θα μπορούσε να περιμένει έλλειψη τροφίμων ως αποτέλεσμα του “χάους μετά το Brexit”.
Στις αρχές Μαρτίου του 2020 τα σούπερ μάρκετ “προειδοποιούσαν” ήδη ότι η κυβέρνηση είχε καθυστερήσει πολύ να δράσει σχετικά με το ξέσπασμα του κορονοϊού και ότι μπορεί να ξεμείνουν από τρόφιμα. (Στην πραγματικότητα δεν το έκαναν ποτέ).
Ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2020, όταν η “πανδημία” ήταν λιγότερο από τρεις μήνες, οι “αξιωματούχοι” προειδοποίησαν ότι το Covid επρόκειτο να δημιουργήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση. Τρεις μήνες αργότερα είχε διογκωθεί σε “τη χειρότερη επισιτιστική κρίση των τελευταίων 50 ετών”.
Το καλοκαίρι του 2021 ο βρετανικός Τύπος προέβλεπε τις “χειρότερες ελλείψεις τροφίμων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο” και “κυλιόμενες διακοπές ρεύματος”, δήθεν λόγω έλλειψης οδηγών φορτηγών, για τις οποίες ευθύνονταν εξίσου το Covid και το Brexit (ούτε οι ελλείψεις ούτε οι διακοπές ρεύματος υλοποιήθηκαν ποτέ στην πραγματικότητα).
Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, το Ηνωμένο Βασίλειο πληροφορήθηκε ότι η αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου θα δημιουργούσε έλλειψη κατεψυγμένων τροφίμων, και μόλις ένα μήνα αργότερα, ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε μερίδες κρέατος ενόψει των Χριστουγέννων, λόγω της κρίσης του φυσικού αερίου. (Ποτέ δεν υπήρξε δελτίο)
Τον Ιανουάριο του 2022, η Αυστραλία είδε “άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ”, τα οποία αποδόθηκαν στην παραλλαγή Omicron που κατέστρεψε την αλυσίδα εφοδιασμού, ενώ στις ΗΠΑ τα ίδια άδεια ράφια αποδόθηκαν στον κακό χειμώνα.
Προχωρώντας στην άνοιξη του 2022, η επισιτιστική κρίση εξακολουθεί να είναι καθ’ οδόν… μόνο που τώρα οφείλεται στον πόλεμο στην Ουκρανία, ή στις πολιτικές “Μηδενικού Covid” της Κίνας, ή στο ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών.
Θα σας συγχωρούσαμε αν σκεφτόσασταν ότι – αφού η επισιτιστική κρίση είναι πάντα αναμενόμενη, αλλά ποτέ δεν έρχεται, και πάντα αποδίδεται στην τρέχουσα κατάσταση – ότι δεν υπάρχει πραγματικά. Ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ψυχολογική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να εξαπλώσει τον πανικό και να δώσει στους προμηθευτές μια δικαιολογία για να ανεβάσουν τις τιμές τους ως απάντηση στην ψεύτικη “έλλειψη” που δημιουργείται από τον Τύπο.
Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό μπορεί να αλλάξει.
Σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες στις 25 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ο Joe Biden δήλωσε…
“Όσον αφορά τις ελλείψεις τροφίμων – ναι, μιλήσαμε για ελλείψεις και θα είναι πραγματικές”.
…το οποίο είναι εξαιρετικά περίεργο να λέγεται.
Τις περισσότερες φορές ο μόνος λόγος για να επιβεβαιώσει κανείς σθεναρά ότι κάτι “θα είναι πραγματικό” από εδώ και στο εξής, είναι ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν.
Πράγματι, υπάρχουν μερικά σημάδια ότι ο εφοδιασμός τροφίμων πρόκειται να δεχτεί πραγματική επίθεση.
1. Ο ΠOΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝIΑ & ΟΙ ΔΥΤΙΚEΣ ΚΥΡVΣΕΙΣ
Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η “ειδική επιχείρηση” της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει ανεβάσει τις τιμές του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και του σιταριού. Εν μέρει λόγω της αναστάτωσης στο έδαφος, αλλά κυρίως λόγω των δυτικών κυρώσεων.
Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιταριού και άλλων δημητριακών στον κόσμο και τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την παρασκευή τροφίμων για τους ανθρώπους, αλλά και ως ζωοτροφές. Επομένως, το μποϊκοτάζ των δυτικών χωρών στο ρωσικό σιτάρι θα οδηγήσει δυνητικά σε αύξηση της τιμής μιας τεράστιας ποικιλίας τροφίμων.
Ήδη έχουμε δει δελτίο κατανάλωσης ηλιέλαιου (ένα σημαντικό εξαγωγικό προϊόν της Ουκρανίας), με αναφορές ότι αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί σε όλα τα είδη άλλων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των λουκάνικων, του κοτόπουλου, των ζυμαρικών και της μπύρας.
Αυτός ο πόλεμος δεν χρειαζόταν να συμβεί, θα μπορούσε να είχε αποτραπεί (και θα μπορούσε ακόμα να σταματήσει) με μια απλή συμφωνία για ουδετερότητα της Ουκρανίας. Συνδυάστε αυτό με τη σαρωτική φύση των αντιρωσικών κυρώσεων – που δεν έχει προηγούμενο στην πρόσφατη ιστορία – και μπορείτε να σκεφτείτε ότι το χάος στο έδαφος και η συνακόλουθη αύξηση των τιμών των τροφίμων είναι μέρος μιας σκόπιμης πολιτικής που εξυπηρετεί την ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς.
2. ΑΥΞAΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜH ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει φυσικά και προφανή επακόλουθα για κάθε βιομηχανικό τομέα – κυρίως για τις μεταφορές, τα logistics και τη γεωργία. Παρά τους φόβους για μια κρίση κόστους ζωής, τις προειδοποιήσεις για ελλείψεις τροφίμων και την ιδιότητα της Ρωσίας ως του μεγαλύτερου εξαγωγέα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο, τα δυτικά έθνη και οι σύμμαχοί τους έχουν καταβάλει σχεδόν μηδενικές προσπάθειες για να μειώσουν το κόστος του πετρελαίου.
Η υψηλή τιμή του πετρελαίου έχει ήδη δει το ρωσικό ρούβλι να ανακάμπτει στην προπολεμική του ισχύ, και παρόλα αυτά η Σαουδική Αραβία αυξάνει τις τιμές της και δεν πλημμυρίζει την αγορά για να ρίξει την τιμή, όπως έκανε το 2014/15.
Η διατήρηση του κόστους του πετρελαίου σε υψηλά επίπεδα είναι μια σκόπιμη πολιτική απόφαση, και μια απόφαση που δείχνει ότι η κρίση του κόστους ζωής – και οι όποιες επακόλουθες ελλείψεις τροφίμων – σχεδιάζονται σκόπιμα.
3. ΓΡIΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝVΝ
Ο Τύπος ισχυρίζεται ότι υπάρχει μεγάλη επιδημία γρίπης των πτηνών. Όπως δημοσιεύσαμε την περασμένη εβδομάδα, η δυναμική της “γρίπης των πτηνών” φαίνεται να είναι πανομοιότυπη με αυτή του Covid. Τα πτηνά ελέγχονται για τον ιό με τη χρήση τεστ PCR, θανατώνονται αν είναι “θετικά”, και αυτές οι θανατώσεις χαρακτηρίζονται στη συνέχεια ως “θάνατοι από τη γρίπη των πτηνών”.
Με τη διαδικασία αυτή έχουν ήδη καταστραφεί τουλάχιστον 27 εκατομμύρια πουλερικά μόνο στις ΗΠΑ, τον μεγαλύτερο εξαγωγέα κοτόπουλου και αυγών στον κόσμο. Η Γαλλία, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επίσης θανατώσει εκατομμύρια πτηνά.
Η γρίπη των πτηνών έχει ήδη (υποτίθεται) προκαλέσει την εκτόξευση της τιμής του κοτόπουλου και των αυγών στα ύψη.
(Ως ενδεχομένως σημαντική παρατήρηση, μια νέα έκθεση προειδοποίησε επίσης ότι οι χοίροι μπορούν να μεταδώσουν “υπερβακτήρια” στον άνθρωπο, οπότε και οι χοίροι μπορεί να είναι για πετσόκομμα κάποια στιγμή σύντομα).
4. Ηνωμένο Βασίλειο & ΗΠΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Από τον περασμένο Μάιο, η κυβέρνηση Biden άρχισε να πιέζει τους αγρότες να προσθέσουν γεωργική γη στο “πρόγραμμα αποθεμάτων διατήρησης”, ένα ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που υποτίθεται ότι αποσκοπεί στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα ουσιαστικά πληρώνει τους αγρότες για να μην καλλιεργούν. Μια πολύ περίεργη πολιτική απόφαση, δεδομένης της ευρέως προβλεπόμενης έλλειψης τροφίμων.
Ένα σχέδιο σε πολιτειακό επίπεδο στην Καλιφόρνια πρόκειται να πληρώσει τους αγρότες για να καλλιεργούν λιγότερο, αυτή τη φορά στο όνομα της εξοικονόμησης νερού.
Είναι ενδιαφέρον ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα παρόμοιο πρόγραμμα σε εξέλιξη για (και πάλι, υποτίθεται ότι) εντελώς διαφορετικούς λόγους. Ξεκινώντας από τον περασμένο Φεβρουάριο, η βρετανική κυβέρνηση καταβάλλει εφάπαξ ποσά έως και 100.000 στερλίνες σε όσους αγρότες θέλουν να αποσυρθούν από τη γεωργία. Και πάλι, μια παράξενη πολιτική σε μια περίοδο γεωπολιτικής αναταραχής που επηρεάζει τον εφοδιασμό τροφίμων.ε
5. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΝΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
Η Ρωσία και η Λευκορωσία είναι δύο από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς λιπασμάτων και προϊόντων που σχετίζονται με λιπάσματα στον κόσμο, αντιπροσωπεύοντας χειροκίνητα εμπορικές συναλλαγές αξίας περίπου 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, ο πόλεμος στην Ουκρανία (και οι κυρώσεις) πλήττουν ήδη σκληρά την αγορά λιπασμάτων, με τις τιμές να σημειώνουν νέα ιστορικά υψηλά τον Μάρτιο.
Η Κίνα, ο τρίτος μεγαλύτερος εξαγωγέας λιπασμάτων στον κόσμο, έχει αυτοεπιβληθεί απαγόρευση εξαγωγών του προϊόντος από το περασμένο καλοκαίρι, υποτίθεται σε μια προσπάθεια να κρατήσει χαμηλά τις εγχώριες τιμές των τροφίμων.
Δεδομένου αυτού, είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι ο αμερικανικός σιδηρόδρομος Union Pacific Railway έθεσε ξαφνικά όριο στον αριθμό των παραδόσεων λιπασμάτων που θα πραγματοποιήσει, ενημερώνοντας τον κολοσσό λιπασμάτων CF Industries ότι θα πρέπει να μειώσει τη χρήση των βαγονιών των τρένων του έως και κατά 20%.
Στη δημόσια απάντησή τους, η CF Industries δήλωσε:
“Η χρονική στιγμή αυτής της ενέργειας από την Union Pacific δεν θα μπορούσε να έρθει σε χειρότερη στιγμή για τους αγρότες… Όχι μόνο θα καθυστερήσει η αποστολή λιπασμάτων λόγω αυτών των περιορισμών στις μεταφορές, αλλά και επιπλέον λιπάσματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των ανοιξιάτικων εφαρμογών μπορεί να μην μπορέσουν να φτάσουν καθόλου στους αγρότες. Θέτοντας αυτόν τον αυθαίρετο περιορισμό σε μια χούφτα μόνο φορτωτών, η Union Pacific θέτει σε κίνδυνο τις σοδειές των αγροτών και αυξάνει το κόστος των τροφίμων για τους καταναλωτές”.
BONUS: ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Αυτό παίρνει μια θέση μπόνους, όχι ένα επίσημο σημείο, λόγω των πολλαπλών αγνώστων σε αυτή την υπόθεση.
Στην πιο παράξενη και πιο εφήμερη ιστορία της λίστας, φαίνεται ότι τους τελευταίους έξι μήνες έχει σημειωθεί μια έξαρση πυρκαγιών σε εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τον Αύγουστο του 2021 έχουν ξεσπάσει τουλάχιστον 16 μεγάλες πυρκαγιές σε μονάδες επεξεργασίας τροφίμων σε όλη τη χώρα.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο κάηκε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στη Νεμπράσκα, επηρεάζοντας το 5% του εφοδιασμού της χώρας με βόειο κρέας. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους πυρκαγιά έκλεισε ένα εργοστάσιο κατεψυγμένων τροφίμων της Nestle στο Αρκάνσας και μια μεγάλη μονάδα επεξεργασίας πατάτας στο Μπέλφαστ του Maine σχεδόν ισοπεδώθηκε από μια τεράστια πυρκαγιά.
Τα παραδείγματα συνεχίζονται.
Μόλις την τελευταία εβδομάδα δύο διαφορετικά μονοκινητήρια αεροπλάνα συνετρίβησαν σε δύο διαφορετικά εργοστάσια τροφίμων, προκαλώντας μεγάλες πυρκαγιές. Το ένα σε εργοστάσιο επεξεργασίας πατάτας στο Αϊντάχο, το άλλο σε εργοστάσιο της General Mills στη Τζόρτζια.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι πρόκειται για εσκεμμένη εκστρατεία ή έστω στατιστικά ασυνήθιστη, αλλά σίγουρα δικαιολογεί περαιτέρω έρευνα.
Υπάρχει ένα καλό άρθρο σχετικά με αυτή την ιστορία στην ιστοσελίδα του Tim Pool, και ένα λεπτομερές νήμα στο twitter που καλύπτει όλα τα πρόσφατα γεγονότα από τον Dr Ben Braddock εδώ.
*
Συνοπτικά…
- Ένας πόλεμος που δεν χρειαζόταν να γίνει, ανεβάζει τις τιμές των τροφίμων και του πετρελαίου.
- Οι κυρώσεις που δεν χρειαζόταν να τεθούν σε εφαρμογή οδηγούν επίσης σε αύξηση των τιμών των τροφίμων και του πετρελαίου.
- Οι δυτικοί σύμμαχοι αυξάνουν σκόπιμα τις τιμές του πετρελαίου τους.
- Παρά την προειδοποίηση για επισιτιστική κρίση, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο πληρώνουν τους αγρότες να μην καλλιεργούν.
- Μια “επιδημία γρίπης των πτηνών” που μοιάζει πολύ με την ψεύτικη “πανδημία” του Covid ανεβάζει την τιμή των πουλερικών και των αυγών.
- Οι δυτικές εταιρείες επιδεινώνουν ενεργά τις ελλείψεις λιπασμάτων.
- Παράξενες πυρκαγιές παραλύουν μεγάλα τμήματα της αμερικανικής βιομηχανίας τροφίμων.
Μεμονωμένα ίσως όλα αυτά τα σημεία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως λάθη ή συμπτώσεις, αλλά όταν τα βάζετε όλα μαζί δεν είναι δύσκολο να εντοπίσετε το μοτίβο. Ο Τύπος μπορεί να ισχυρίζεται ότι “υπνοβατούμε” σε μια επισιτιστική κρίση, αλλά μοιάζει περισσότερο σαν να τρέχουν με τα μούτρα σε αυτήν.
Μετά από χρόνια που έλεγαν ότι υπάρχει έλλειψη τροφίμων, φαίνεται ότι τελικά θα δημιουργηθεί μια τέτοια έλλειψη.
Για τακτικές, λεπτομερείς ειδήσεις σχετικά με τις πιθανές απειλές για τον εφοδιασμό τροφίμων, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε το Ice Age Farmer.
——————
Δικτυογραφία :
5 signs they are CREATING a food crisis – OffGuardian
https://off-guardian.org/2022/04/25/5-signs-they-are-creating-a-food-crisis/
Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ
Μοίρασέ το:
Ετικέτες: ΑΓΓΛΙΑ, ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
- Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
- Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
- Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
- Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
- Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.