50.000 φορτηγατζήδες δεσμεύονται να παραμείνουν στην Οτάβα έως ότου η κυβέρνηση άρει τις εντολές m-volίων

50.000 φορτηγατζήδες δεσμεύονται να παραμείνουν στην Οτάβα έως ότου η κυβέρνηση άρει τις εντολές m-volίων

4 Φεβρουαρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
50.000 φορτηγατζήδες δεσμεύονται να παραμείνουν στην Οτάβα έως ότου η κυβέρνηση άρει τις εντολές m-volίων

 

Η έλλειψη οδηγών στον Καναδά επιδεινώνεται καθώς συνεχίζονται οι ομοσπονδιακές εντολές m-volιασμού .

Ο “λάτρης των λόκνταουν” Καναδός Πρωθυπουργός Justin Trudeau μετεγκαταστάθηκε από το κεφάλαιο «για την ασφάλειά του», καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες διαμαρτύρονται για την εντολή εμβολίου κατά του COVID .

Ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau αποκαλεί τους πολίτες και τους φορτηγατζήδες που διαμαρτύρονται για την εντολή m-volιασμού “περιθωριακή” μειονότητα που δεν συμμερίζεται τις αποδεκτές από την κυβέρνηση “απόψεις”.

 

 

 

 

Το μόνο που μένει στους λαούς, είναι Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Πολύ φοβάμαι όμως πως οι σιωνιστές έχουν επεξεργαστεί πολλά πλάνα και πολλές εναλλακτικές, για να οδηγήσουν σε χαώδεις καταστάσεις τους λαούς, με βία και πλιάτσικο όπως πολύ σωστά προφήτευσε ο έγκριτος νομικός Δημήτρης Δασκαλάκης (εδώ)

Πολύ φοβάμαι πως θα εξελιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο…

Αντιπροτείνω για τον ελληνικό λαό αν αποφασίσει να αντιδράσει, την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

ΟΥΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΙ…

ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν’ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

50.000 φορτηγατζήδες δεσμεύονται να παραμείνουν στην Οτάβα έως ότου η κυβέρνηση άρει τις εντολές m-volίων

 

Το Καναδικό Κομβόϊ της Ειρήνης, δεσμεύθηκε να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Οττάβα έως ότου η κυβέρνηση άρει την εντολή m-volιασμού για τους φορτηγατζήδες.

Το κομβόϊ ξεκίνησε από την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας στις 23 Ιανουαρίου. Κατευθύνθηκε προς τα ανατολικά και έφτασε στην Οττάβα έξι ημέρες αργότερα, στις 29 Ιανουαρίου. Μια έκθεση ανέφερε ότι οι διοργανωτές αρχικά υπολόγιζαν ότι θα συμμετείχαν 1.600 φορτηγά. Αυτό αργότερα αυξήθηκε σε 36.000 και τελικά χτύπησε σχεδόν 50.000 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) φορτηγά.

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομική Υπηρεσία της Οττάβα (OPS) δήλωσε ότι ανέφερε μηδενικές συλλήψεις στη συγκέντρωση της Ελευθερίας στο Λόφο του Κοινοβουλίου το Σαββατοκύριακο στις 29 και 30 Ιανουαρίου.

Μια δήλωση της OPS που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της 30ης Ιανουαρίου ανέφερε: “μεγάλα πλήθη παρέμειναν στον πυρήνα του κέντρου όλη τη νύχτα και τα διαχειριζόταν ενεργά η αστυνομία. Οι αξιωματικοί αντιμετώπισαν πολλές προκλήσεις με τους διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων αποκλεισμών δρόμων από φορτηγά, τα οποία οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καθαρίσουν. Αυτές οι καταστάσεις υψηλού κινδύνου (!!!;;;;;;;;;;;;;;;) αποκλιμακώθηκαν και επιλύθηκαν χωρίς συλλήψεις”. (σσ. ειδικά εκεί που παίζουν χόκεϋ στο δρόμο είναι πολύ επικίνδυνοι και απειλητικοί)

Μια μεταγενέστερη δήλωση της OPS που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου ανέφερε ότι αστυνομικοί αντιμετώπιζαν “ανάρμοστη και απειλητική συμπεριφορά από διαδηλωτές”.

Παρόλα αυτά, η μεταγενέστερη δήλωση δεν έκανε καμία αναφορά σε συλλήψεις. “Όλο το Σαββατοκύριακο, η OPS και οι συνεργάτες της διαχειρίζονται ενεργά και υπομονετικά μια καλά χρηματοδοτούμενη, μεγάλη επίδειξη στον πυρήνα του κέντρου της πόλης”, ανέφερε η δήλωση της 30ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CTV News στις 31 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής της OPS, Peter Sloly, ισχυρίστηκε ότι “όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι” για να τερματιστεί το Κομβόϊ της Ειρήνης, και ότι οι αρχές επιβολής του νόμου διαπραγματεύονται με τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας. “Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι, από τη διαπραγμάτευση μέχρι την επιβολή”, είπε.

Ο Sloly επαίνεσε επίσης τα μέλη του OPS για την απάντησή τους στις διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα. “Ούτε ταραχές, ούτε τραυματισμοί, ούτε θάνατοι. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Αυτό είναι ένα μέτρο επιτυχίας για οποιαδήποτε δικαιοδοσία στον Καναδά, και ειλικρινά οπουδήποτε στον κόσμο”.

TRUDEAU KAI MSM ARNOYNTAI NA ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Οι διαδηλώσεις του Κομβόϊ της Ειρήνης προκάλεσαν κυκλοφοριακά αδιέξοδα και κλείσιμο των δρόμων στην καναδική πρωτεύουσα, καθώς επίσης πονοκεφάλους σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και κατοίκους στο κέντρο της πόλης.

Παρόλα αυτά, ο πρωθυπουργός Justin Trudeau παρέμεινε ανένδοτος στη στάση του. Είπε στις 31 Ιανουαρίου ότι δεν θα συναντηθεί με το Κομβόϊ της Ειρήνης, καθώς δεν πιστεύει στους στόχους του.

“Επίσης επέλεξα να μην πάω πουθενά (και φάω καμιά αδέσποτη) κοντά σε διαμαρτυρίες που εξέφραζαν ρητορική μίσους, βία προς συμπολίτες και ασέβεια όχι μόνο για την επιστήμη, αλλά και για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και το 90% των φορτηγατζήδων που έκαναν το σωστό για να κρατήσουν τους Καναδούς ασφαλείς και για να φέρουν φαγητό στο τραπέζι μας”, είπε ο Trudeau.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη στάση του σε συνέντευξη Τύπου. “Δεν μας πτοούν εκείνοι που εκτοξεύουν κακοποίηση εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις και κλέβουν τρόφιμα από τους άστεγους. Δεν θα υποχωρήσουμε σε όσους εμπλέκονται σε βανδαλισμούς. Δεν υπάρχει χώρος στη χώρα μας για απειλές (!!!!!!!!!!!!), βία (!!!!!!!!!!!!) ή μίσος (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)”.

Ορισμένοι Καναδοί δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν ότι το Κομβόϊ Ελευθερίας συνιστά εισβολή και πρότειναν ότι οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση μπορεί να προσπαθήσουν να παραβιάσουν το κτίριο του Κοινοβουλίου. Ωστόσο, οι αναφορές από πραγματικούς συμμετέχοντες έδωσαν μια ριζικά διαφορετική εικόνα.

Ο φορτηγατζής Gord Magill , ο οποίος συμμετείχε στις διαδηλώσεις, κατήγγειλε την κάλυψη της διαμαρτυρίας από τα κύρια μέσα ενημέρωσης (MSM). Υποστήριξε ότι οι αναφορές του MSM σημείωναν μερικούς διαδηλωτές που δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που αντιπροσωπεύει η συνοδεία. “Το [MSM] παίζει πραγματικά το τελευταίο του χαρτί με σκοπό την σπίλωσή μας”, έγραψε ο Magill σε ένα άρθρο του.

Ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Concordia Travis Smith, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στις διαδηλώσεις, έδωσε μια αισιόδοξη εικόνα της συγκέντρωσης. Έγραψε ότι άνθρωποι διαφορετικού υπόβαθρου, γλωσσών και πολιτικών πεποιθήσεων “συγκεντρώθηκαν για να δωρίσουν τον χρόνο τους και τους καρπούς των γαστρονομικών τους ταλέντων” για να προσφέρουν φαγητό στους φορτηγατζήδες και σε άλλους συμμετέχοντες στο Freedom Convoy.

Ο Smith πρόσθεσε: “Παρέδωσαν επιπλέον αντικείμενα που δωρίστηκαν από άτομα που δεν μπορούσαν να τα φέρουν οι ίδιοι, βοήθησαν να μετακινηθούν οι άνθρωποι και πρόσφεραν ό,τι άλλη βοήθεια μπορούσαν”.

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Η έλλειψη οδηγών στον Καναδά επιδεινώνεται καθώς συνεχίζονται οι ομοσπονδιακές εντολές m-volιασμού .

Ο “λάτρης των λόκνταουν” Καναδός Πρωθυπουργός Justin Trudeau μετεγκαταστάθηκε από το κεφάλαιο «για την ασφάλειά του», καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες διαμαρτύρονται για την εντολή εμβολίου κατά του COVID .

Ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau αποκαλεί τους πολίτες και τους φορτηγατζήδες που διαμαρτύρονται για την εντολή m-volιασμού “περιθωριακή” μειονότητα που δεν συμμερίζεται τις αποδεκτές από την κυβέρνηση “απόψεις”.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον Tucker Carlson να μιλάει για το Κομβόϊ Ελευθερίας

(βίντεο 3:46)

 

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι Son of the Republic στο Brighteon.com.

Για περισσότερα σχετικά με το Κομβόϊ της Ελευθερίας και τον αγώνα του κατά των εντολών υποχρεωτικού m-volιασμού για τον COVID-19, μπείτε στο Resist.news

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

ChildrensHealthDefense.org

TNC.news

Ottawa.CTVNews.ca

Reuters.com

Brownstone.org

Brighteon.com

Submit a correction >>

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 362


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα