ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Αρχιεπίσκοπος Viganò : Οι παγκοσμιοποιητές έχουν υποδαυλίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία για να εγκαθιδρύσουν την τυραννία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.  Αυτή είναι η παγίδα που έχει στηθεί τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Ουκρανία, χρησιμοποιώντας και τις δύο για να μπορέσει η παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει το εγκληματικό της σχέδιο. (ΜΕΡΟΣ 1ο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Αρχιεπίσκοπος Viganò : Οι παγκοσμιοποιητές έχουν υποδαυλίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία για να εγκαθιδρύσουν την τυραννία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Αυτή είναι η παγίδα που έχει στηθεί τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Ουκρανία, χρησιμοποιώντας και τις δύο για να μπορέσει η παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει το εγκληματικό της σχέδιο. (ΜΕΡΟΣ 1ο)

10 Μαρτίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,715
Μοίρασέ το

 

Η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν σκόπιμα να διατηρήσουν μια κατάσταση εμφανούς ανισορροπίας, ακριβώς για να καταστήσουν αδύνατη κάθε προσπάθεια ειρηνικής επίλυσης της ουκρανικής κρίσης, προκαλώντας τη Ρωσική Ομοσπονδία να πυροδοτήσει σύγκρουση.

Εδώ έγκειται η σοβαρότητα του προβλήματος.

Το ΜΕΡΟΣ 2ο εδώ

 

Μετάφραση blümlifee

Ο ουκρανικός λαός, ανεξάρτητα σε ποιά εθνοτική ομάδα μπορεί να ανήκει, είναι απλώς οι τελευταίοι ακούσιοι όμηροι του υπερεθνικού ολοκληρωτικού καθεστώτος που γονάτισε τις εθνικές οικονομίες όλου του κόσμου μέσω της εξαπάτησης του COVID.

Τίποτα δεν χάνεται με την ειρήνη. Όλα μπορούν να χαθούν με τον πόλεμο.

Αφήστε τους άνδρες να επιστρέψουν στην γνώση και την κατανόηση. Αφήστε τους να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις. Διαπραγματευόμενοι  με καλή θέληση και με σεβασμό ο ένας στα δικαιώματα του άλλου.

Αφήστε τους να συνειδητοποιήσουν ότι ποτέ δεν αποκλείεται μια έντιμη επιτυχία όταν υπάρχουν ειλικρινείς και ενεργές διαπραγματεύσεις.

Και θα αισθανθούν σπουδαία – [θα νοιώσουν] ένα αληθινό μεγαλείο – αν επιβάλουν την σιωπή στις φωνές του πάθους, είτε αυτές είναι συλλογικές είτε ιδιωτικές, και αφήσουν τη λογική να πρυτανεύσει, θα γλιτώσουν την αιματοχυσία των αδελφών τους και την καταστροφή της πατρίδας τους.

Έτσι, στις 24 Αυγούστου 1939, ο Πίος XII απευθύνθηκε τόσο σε ηγεμόνες όσο και σε λαούς καθώς ο πόλεμος ήταν επικείμενος.

Δεν ήταν λόγια κενού ειρηνισμού, ούτε συνενοχής σιωπής για τις πολλαπλές παραβιάσεις της δικαιοσύνης που επιτελούνταν σε πολλές πλευρές.

Σε αυτό το ραδιοφωνικό μήνυμα, που κάποιοι θυμούνται ακόμα, με έκκλησή του ο Ρωμαιοκαθολικός Ποντίφικας επικαλέστηκε τον” σεβασμό των δικαιωμάτων του άλλου” ως προϋπόθεση για γόνιμες ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

 

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

 

Αν δούμε τι συμβαίνει στην Ουκρανία, χωρίς να παραπλανηθούμε από τις χονδροειδείς παραποιήσεις των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, συνειδητοποιούμε ότι ο σεβασμός των δικαιωμάτων του άλλου έχει αγνοηθεί εντελώς.

Πράγματι, έχουμε την εντύπωση ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν σκόπιμα να διατηρήσουν μια κατάσταση εμφανούς ανισορροπίας, ακριβώς για να καταστήσουν αδύνατη κάθε προσπάθεια ειρηνικής επίλυσης της ουκρανικής κρίσης, προκαλώντας τη Ρωσική Ομοσπονδία να πυροδοτήσει σύγκρουση.

Εδώ έγκειται η σοβαρότητα του προβλήματος.

Αυτή είναι η παγίδα που έχει στηθεί τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Ουκρανία, χρησιμοποιώντας και τις δύο για να μπορέσει η παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει το εγκληματικό της σχέδιο.

Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο πλουραλισμός και η ελευθερία του λόγου, που επαινούνται τόσο σε χώρες που ισχυρίζονται ότι είναι δημοκρατικές, αποκηρύσσονται καθημερινά από τη λογοκρισία και τη μισαλλοδοξία απέναντι σε απόψεις που δεν ευθυγραμμίζονται με το επίσημο αφήγημα.

Αυτού του είδους οι χειρισμοί έχουν γίνει ο κανόνας κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας, εις βάρος ιατρών, επιστημόνων και διαφωνούντων δημοσιογράφων, οι οποίοι έχουν απαξιωθεί και εξοστρακιστεί και μόνο για το γεγονός ότι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την αποτελεσματικότητα των πειραματικών μεθόδων.

Δύο χρόνια αργότερα, η αλήθεια για τις αρνητικές επιπτώσεις και την ατυχή διαχείριση της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης έχει αποδείξει ότι έχουν δίκιο, αλλά η αλήθεια αγνοείται πεισματικά γιατί δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ήθελε και θέλει το σύστημα σήμερα.

Εάν τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης μπόρεσαν μέχρι τώρα να ψεύδονται αδιάντροπα για ένα θέμα αυστηρής επιστημονικής σημασίας, διαδίδοντας ψέματα και κρύβοντας την πραγματικότητα, θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί, στην παρούσα κατάσταση, θα έπρεπε ξαφνικά να ξαναβρούν αυτή την πνευματική ειλικρίνεια και τον σεβασμό στους ηθικούς κώδικες τον οποίο και απέρριψαν παντελώς επί εποχής COVID.

Αλλά εάν αυτή η κολοσσιαία απάτη έχει υποστηριχθεί και διαδοθεί από τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να αναγνωριστεί ότι τα εθνικά και διεθνή ιδρύματα υγείας, οι κυβερνήσεις, οι δικαστές, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και η ίδια η ιεραρχία της Καθολικής εκκλησίας έχουν μερίδιο της ευθύνης για την καταστροφή – καθένας τους στη δική του σφαίρα επιρροής μέσα από την ενεργή υποστήριξη του αφηγήματος ή μέσα από την αδυναμία του να αντιταχθεί σε αυτό.

Και πρόκειται για μια καταστροφή που έχει επηρεάσει δισεκατομμύρια ανθρώπους τόσο στην υγεία τους, όσο και την περιουσία τους, την άσκηση των ατομικών τους δικαιωμάτων και ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι όσοι έχουν διαπράξει τέτοιου είδους εγκλήματα υποστηρίζοντας μια πανδημία που οργανώθηκε εσκεμμένα και προωθήθηκε με κακόβουλο τρόπο, θα μπορούσαν ξαφνικά να δείξουν αξιοπρέπεια και να νοιώσουν συμπάθεια για τους πολίτες και την πατρίδα τους όταν επίκειται ένας πόλεμος που απειλεί την ασφάλεια και την οικονομία τους.

Αυτά, βέβαια, μπορεί να είναι τα συνετά αντανακλαστικά όσων θέλουν να παραμείνουν ουδέτεροι και να κοιτάζουν αποστασιοποιημένοι και σχεδόν αδιαφορία τα όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Αλλά αν εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας για τα γεγονότα και τα τεκμηριώσουμε, βασιζόμενοι σε έγκυρες και αντικειμενικές πηγές, ανακαλύπτουμε ότι οι αμφιβολίες και οι αμηχανίες γίνονται σύντομα ανησυχητικές βεβαιότητες.

Ακόμα κι αν θέλουμε να περιορίσουμε την έρευνά μας μόνο στην οικονομική πτυχή, καταλαβαίνουμε ότι τα ίδια τα πρακτορεία ειδήσεων, η πολιτική και οι δημόσιοι θεσμοί εξαρτώνται από έναν μικρό αριθμό χρηματοπιστωτικών ομάδων που ανήκουν σε μια ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ που πιο σημαντικό είναι ότι ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ όχι μόνο με χρήματα και εξουσία, αλλά ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Αυτή η ολιγαρχία ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ στον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, και σε “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ” ΘΕΣΜΟΥΣ  όπως οι “OPEN SOCIETIES FOUNDATION” του Τζωρτζ Σόρος και το ΙΔΡΥΜΑ BILL & MELINDA GATES.

Όλες αυτές οι οντότητες είναι ιδιωτικές και ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, και ταυτόχρονα έχουν την ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, μεταξύ άλλων ΜΕΣΩ των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ Ή ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ.

Άλλωστε, ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ, όταν γίνονται δεκτοί με όλες τις τιμές από αρχηγούς κρατών και παγκόσμιους ηγέτες, οι οποίοι τους σέβονται και τους ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΣΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΗ.

Και έτσι φθάνουμε στην Ουκρανική κρίση, η οποία μας παρουσιάζεται ως συνέπεια της επεκτατικής αλαζονείας του Βλαδίμηρου Πούτιν απέναντι σε ένα ανεξάρτητο και δημοκρατικό έθνος, πάνω στο οποίο προσπαθεί να διεκδικήσει παράλογα δικαιώματα.

Ο “πολεμοχαρής Πούτιν” λέγεται ότι σφαγιάζει τον ανυπεράσπιστο πληθυσμό, που ύψωσε το ανάστημά του με θάρρος για να υπερασπιστεί το έδαφος της πατρίδας του, τα ιερά σύνορα του έθνους του και τις καταπατημένες ελευθερίες των πολιτών.

Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες, “υπερασπιστές της δημοκρατίας”, λέγεται ότι δεν μπορούν να επέμβουν μέσω του ΝΑΤΟ για να αποκαταστήσουν την αυτονομία της Ουκρανίας, να εκδιώξουν τον “εισβολέα” και να εγγυηθούν την ειρήνη.

Μπροστά στην “αλαζονεία του τυράννου”, λέγεται ότι οι λαοί του κόσμου πρέπει να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο, επιβάλλοντας κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία και στέλνοντας στρατιώτες, όπλα και οικονομική βοήθεια στον “φτωχό” Πρόεδρο Ζελένσκι, τον “εθνικό ήρωα” και “υπερασπιστή” του λαού του.

Ως απόδειξη της “βίας” του Πούτιν, τα μέσα ενημέρωσης διέδωσαν εικόνες βομβαρδισμών, στρατιωτικών ερευνών και καταστροφών, αποδίδοντας την ευθύνη στη Ρωσία.

Και υπάρχουν ακόμα περισσότερα: ακριβώς για να εγγυηθούν μια “διαρκή ειρήνη”, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ ανοίγουν διάπλατα την αγκαλιά τους για να καλωσορίσουν την Ουκρανία ως μέλος τους.

Και για να αποτραπεί η “σοβιετική προπαγάνδα”, η Ευρώπη αποκλείει τα κανάλια Russia Today και Sputnik, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες θα είναι “ελεύθερες και ανεξάρτητες”.

Αυτό είναι το επίσημο αφήγημα, στο οποίο όλοι συμμορφώνονται.

Καθώς βρισκόμαστε σε πόλεμο, η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ, ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ COVID ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ Μ-VOLIAΣΤΟΥΝ.

Αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

Πρόκειται για αληθινή και σωστή αποκάλυψη, όπως υποδηλώνει η ετυμολογία της ελληνικής λέξης ἀλήθεια. Ή ίσως, με μια εσχατολογική ματιά, μια αποκάλυψη, (ἀποκάλυψις).

 

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ NATO

 

Πρώτα απ ‘όλα, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε τα γεγονότα, τα οποία δεν λένε ψέματα και δεν επιδέχονται αλλοίωση.

Και τα γεγονότα, όσο εκνευριστικά κι αν είναι να τα θυμούνται όσοι προσπαθούν να τα λογοκρίνουν, μας λένε ότι από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επεκτείνει τη σφαίρα της πολιτικής και στρατιωτικής τους επιρροής σε όλα σχεδόν τα κράτη-δορυφόρους της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ακόμη και πρόσφατα, προσαρτήθηκε στο ΝΑΤΟ η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Ουγγαρία (1999), η Εσθονία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία (2004), η Αλβανία και η Κροατία (2009), το Μαυροβούνιο (2017), και τα Σκόπια (2020).

Ο Οργανισμός του Βορειοατλαντικού Συμφώνου ετοιμάζεται να επεκταθεί στην Ουκρανία, τη Γεωργία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και τη Σερβία.

Πρακτικά μιλώντας, η Ρωσική Ομοσπονδία, βρίσκεται υπό στρατιωτική απειλή – από βάσεις όπλων και πυραύλων – που απέχουν μόνο μερικά χιλιόμετρα από τα σύνορά της, ενώ δεν έχει στρατιωτική βάση σε ίδια απόσταση από τις ΗΠΑ.

Το να εξετάζουμε την πιθανή επέκταση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θα προκαλέσει τις νόμιμες διαμαρτυρίες της Ρωσίας, δεν είναι παρά περίεργο, ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι το 1991 το ΝΑΤΟ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

Όχι μόνο αυτό: στα τέλη του 2021, το γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel” δημοσίευσε προσχέδια συνθήκης με τις Ηνωμένες Πολιτείες και συμφωνία με το ΝΑΤΟ για τις εγγυήσεις ασφαλείας (βλ.εδώ: https://www.spiegel.de/ausland/nato-osterweiterung-aktenfund-stuetzt-russische-version-a-1613d467-bd72-4f02-8e16-2cd6d3285295), (εδώ: https://www.startmag.it/mondo/nato-est/), (και εδώ: https://www.farodiroma.it/le-promesse-della-nato-di-non-espandersi-verso-est-parole-rinnegabili-a-puccio/).

Η Μόσχα απαίτησε νομικές εγγυήσεις από τους δυτικούς εταίρους της που θα εμπόδιζαν το ΝΑΤΟ από την περαιτέρω επέκταση προς την Ανατολή προσθέτοντας την Ουκρανία στη συμμαχία και επίσης από τη δημιουργία στρατιωτικών βάσεων σε μετασοβιετικές χώρες.

Οι προτάσεις περιείχαν επίσης μια ρήτρα για τη μη ανάπτυξη επιθετικών όπλων από το ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας και για την απόσυρση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη πίσω στις θέσεις τους το 1997.

Όπως μπορούμε να δούμε, το ΝΑΤΟ απέτυχε να τηρήσει τις δεσμεύσεις του έναντι της Ρωσίας ή τουλάχιστον εξανάγκασε την κατάσταση σε μια πολύ ευαίσθητη στιγμή για γεωπολιτικές ισορροπίες.

Πρέπει ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ οι Ηνωμένες Πολιτείες –ή μάλλον το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ που ανέκτησε την εξουσία μετά την εκλογική νοθεία που έφερε τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο– ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ. 

Όπως παρατήρησε ο στρατηγός Marco Bertolini, πρώην διοικητής της Κοινής Επιχειρησιακής Διοίκησης Κορυφής: “Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν κέρδισαν απλώς τον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά ήθελαν επίσης να ταπεινώσουν [τη Ρωσία] παίρνοντας στην επιρροή τους ό,τι κατά κάποιο τρόπο έπεφτε στην περιοχή της.

[Ο Πούτιν] το ανέχθηκε με τις χώρες της Βαλτικής, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία [και την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ].

Ερχόμενος, όμως, αντιμέτωπος με μια πιθανή ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, η οποία θα αφαιρύσε κάθε δυνατότητα πρόσβασης στη Μαύρη Θάλασσα, αντέδρασε” (https://www.liberoquotidiano.it/news/esteri/30597306/ucraina-generale-marco-bertolini-joe-biden-umiliato-russia-ragioni-guerra.html). Και προσθέτει: “Υπάρχει πρόβλημα σταθερότητας του καθεστώτος, έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση με έναν μάλλον απίθανο πρωθυπουργό [Zelenskyy], έναν που προέρχεται από τον κόσμο του θεάματος και της διασκέδασης”. Ο στρατηγός δεν παραλείπει να θυμηθεί, στην περίπτωση επίθεσης των ΗΠΑ στη Ρωσία, ότι “τα Global Hawks που πετούν πάνω από την Ουκρανία αναχωρούν από τη Sigonella [Ιταλία]. Η Ιταλία είναι μια αμερικανική στρατιωτική βάση σε μεγάλο βαθμό. Ο κίνδυνος υπάρχει, είναι παρών και πραγματικός” ( https://www.liberoquotidiano.it/news/esteri/30597306/ucraina-generale-marco-bertolini-joe-biden-umiliato-russia-ragioni-guerra.html).

 

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

 

Θα πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε εάν, πίσω από την αποσταθεροποίηση της λεπτής ισορροπίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ρωσίας, κρύβονται και οικονομικά συμφέροντα, που απορρέουν από την ανάγκη των χωρών της ΕΕ να αποκτήσουν αμερικανικό υγρό αέριο (για το οποίο χρειαζόμαστε επίσης τις μονάδες επαναεριοποίησης που πολλά έθνη στερούνται, και για το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πληρώσουμε πολύ περισσότερα) αντί του ρωσικού φυσικού αερίου (που είναι πιο οικολογικό).
Η απόφαση της ιταλικής εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου ENI να αναστείλει τις επενδύσεις στον αγωγό Blue Stream της Gazprom (από τη Ρωσία στην Τουρκία) συνεπάγεται επίσης τη στέρηση μιας πρόσθετης πηγής εφοδιασμού, καθώς τροφοδοτεί τον Διατλαντικό αγωγό (από Τουρκία προς Ιταλία).
Επομένως, δεν ακούγεται τυχαίο που, τον Αύγουστο του 2021, ο Zelenskyy δήλωσε ότι θεωρούσε τον αγωγό Nord Stream 2 μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας ως “επικίνδυνο όπλο, όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά για όλη την Ευρώπη” ( εδώ https://www.agi.it/estero/news/2022-02-22/ucraina-nord-stream-due-ue-contro-mosca-15730065/): παρακάμπτοντας την Ουκρανία, στερεί από το Κίεβο περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ ετησίως έσοδα από τους δασμούς διαμετακόμισης.

“Βλέπουμε αυτό το έργο αποκλειστικά μέσα από το πρίσμα της ασφάλειας και το θεωρούμε επικίνδυνο γεωπολιτικό όπλο του Κρεμλίνου”, είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, συμφωνώντας με την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ δήλωσε: “Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει”. Και έτσι έγινε, όχι χωρίς σοβαρή οικονομική ζημιά στις γερμανικές επενδύσεις.

 

ΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Σχετικά με το θέμα των αμερικανικών συμφερόντων στην Ουκρανία, αξίζει να αναφερθούν τα ιολογικά εργαστήρια που βρίσκονται στην Ουκρανία, τα οποία βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Πενταγώνου και όπου φαίνεται ότι μόνο ειδικοί των ΗΠΑ με διπλωματική ασυλία απασχολούνται απευθείας στο αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας.

Θα πρέπει επίσης να θυμηθούμε την καταγγελία που έκανε ο Πούτιν σχετικά με τη συλλογή γονιδιωματικών δεδομένων για τον πληθυσμό, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βακτηριολογικά όπλα με γενετική επιλογή ( εδώ : https://www.renovatio21.com/i-vaccini-come-guerra-biologica/, εδώ : https://www.themoscowtimes.com/2017/11/03/is-the-us-suddenly-targeting-russians-with-bio-weapons-a59464 και εδώ
https://thebulletin.org/2022/02/us-official-russian-invasion-of-ukraine-risks-release-of-dangerous-pathogens/).

Οι πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα εργαστηρίων στην Ουκρανία είναι προφανώς δύσκολο να επιβεβαιωθούν, αλλά είναι κατανοητό ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θεώρησε, όχι χωρίς λόγο, ότι αυτά τα εργαστήρια θα μπορούσαν να συνιστούν πρόσθετη βακτηριολογική απειλή για την ασφάλεια του πληθυσμού.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ αφαίρεσε όλα τα αρχεία που σχετίζονται με το Πρόγραμμα Μείωσης Βιολογικών Απειλών από τον ιστότοπό της (εδώ : https://www.maurizioblondet.it/il-silenzio-del-non-innocenti/).

Ο Maurizio Blondet γράφει:

EVENT 201, που προσομοίωσε το ξέσπασμα της πανδημίας ένα χρόνο προτού αυτή συμβεί, συμμετείχε (μαζί με τους συνηθισμένους, ο Μπιλ και η Μελίντα) το φαινομενικά αθώο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, μαζί με το “ευλογημένο” Κέντρο Ασφάλειας Υγείας.

Το ανθρωπιστικό ίδρυμα είχε για πολύ καιρό ένα λιγότερο αθώο όνομα: ονομαζόταν Κέντρο Στρατηγικών Πολιτικής Βιοάμυνας και δεν ασχολούνταν με την υγεία των Αμερικανών, αλλά μάλλον με το αντίθετό του: την απάντηση στις στρατιωτικές επιθέσεις της βιοτρομοκρατίας.

Ήταν ουσιαστικά μια πολιτικοστρατιωτική οργάνωση.

Όταν πραγματοποίησε το πρώτο της συνέδριο τον Φεβρουάριο του 1999 στην Crystal City στο Arlington [Βιρτζίνια], όπου βρίσκεται το Πεντάγωνο, συγκέντρωσε 950 γιατρούς, στρατιωτικό προσωπικό, ομοσπονδιακούς αξιωματούχους και αξιωματούχους υγείας για να συμμετάσχουν σε μια άσκηση προσομοίωσης.

Ο στόχος της προσομοίωσης είναι να αντιμετωπίσει μια φανταστική “στρατιωτικοποιημένη” επίθεση ευλογιάς.

Είναι μόνο η πρώτη από τις ασκήσεις που θα γίνουν στο Event 201 και στο Pandemic (εδώ : https://www.maurizioblondet.it/il-silenzio-del-non-innocenti/ ).

Προκύπτουν επίσης πειράματα στον ουκρανικό στρατό ( εδώ : https://en-volve.com/2022/02/28/bombshell-docs-leaked-from-top-secret-ukraine-biolab-show-u-s-was-performing-deadly-biological-experiments-on-ukrainian-soldiers/ ) και παρεμβάσεις της Αμερικανικής Πρεσβείας σχετικά με τον Ουκρανό εισαγγελέα Λουτσένκο το 2016, ώστε να μην ξεκινήσει έρευνες για “έναν κύκλο δισεκατομμυρίων κεφαλαίων μεταξύ του G. Soros και του B. Obama” ( εδώ : https://www.maurizioblondet.it/wp-content/uploads/2022/03/US-Embassy-pressed-Ukraine-to-drop-probe-of-George-Soros-gro-7945490.mp4?_=1 ).

 

ΜΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΐΒΑΝ

Η τρέχουσα ουκρανική κρίση συνεπάγεται δευτερεύουσες, αλλά όχι λιγότερο σοβαρές, συνέπειες στη γεωπολιτική ισορροπία μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν.

Η Ρωσία και η Ουκρανία είναι οι μόνοι παραγωγοί παλλαδίου και νέον, τα οποία είναι απαραίτητα για την παραγωγή μικροτσίπ.

Τα πιθανά αντίποινα της Μόσχας έχουν προσελκύσει περισσότερο την προσοχή τις τελευταίες ημέρες αφού η ομάδα έρευνας αγοράς Techcet δημοσίευσε μια έκθεση που υπογραμμίζει την εξάρτηση πολλών κατασκευαστών ημιαγωγών από υλικά ρωσικής και ουκρανικής προέλευσης όπως νέον, παλλάδιο και άλλα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Techcet, περισσότερο από το 90% των προμηθειών νέων ημιαγωγών των ΗΠΑ προέρχεται από την Ουκρανία, ενώ το 35% του αμερικανικού παλλαδίου προέρχεται από τη Ρωσία. […]

Σύμφωνα με την Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ , οι τιμές του νέον αυξήθηκαν κατά 600% πριν από την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014, επειδή οι εταιρείες τσιπ βασίζονταν σε ορισμένες ουκρανικές εταιρείες […]

Εάν είναι αλήθεια ότι μια κινεζική εισβολή στη Φορμόζα θα έθετε σε κίνδυνο την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τεχνολογίας, είναι επίσης αλήθεια ότι μια ξαφνική έλλειψη πρώτων υλών από τη Ρωσία θα μπορούσε να σταματήσει την παραγωγή, έτσι ώστε το νησί να χάσει την “ασπίδα μικροτσίπ” και να παρακινήσει το Πεκίνο να επιχειρήσει την προσάρτηση της Ταϊπέι. ( ΠΗΓΗ https://www.renovatio21.com/le-tensioni-in-ucraina-potrebbero-bloccare-la-produzione-di-chip-a-taiwan/)

 

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΐΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Ένα άλλο ζήτημα που τείνουμε να μην αναλύουμε σε βάθος είναι αυτό που σχετίζεται με την Burisma, μια εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου που δραστηριοποιείται στην ουκρανική αγορά από το 2002.

Κατά τη διάρκεια της αμερικανικής προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα (από το 2009 έως το 2017) το δεξί του χέρι με μια “αντιπροσωπεία” για να χειριστεί τη διεθνή πολιτική ήταν ο Τζο Μπάιντεν.

Η “προστασία” που προσέφερε ο Δημοκρατικός ηγέτης των ΗΠΑ στους Ουκρανούς εθνικιστές αποτέλεσε μια γραμμή που δημιούργησε την ασυμβίβαστη διαφωνία μεταξύ Κιέβου και Μόσχας. […]

Ήταν ο Τζο Μπάιντεν εκείνα τα χρόνια που εφάρμοσε την πολιτική να φέρει την Ουκρανία πιο κοντά στο ΝΑΤΟ.

Ήθελε να αφαιρέσει την πολιτική και οικονομική εξουσία από τη Ρωσία. […]

Τα τελευταία χρόνια, το όνομα του Τζο Μπάιντεν συνδέθηκε επίσης με ένα σκάνδαλο για την Ουκρανία που είχε επίσης κλονίσει την υποψηφιότητά του. […]

Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν η Burisma Holdings, η μεγαλύτερη ενεργειακή εταιρεία στην Ουκρανία (δραστηριοποιείται τόσο στο φυσικό αέριο όσο και στο πετρέλαιο), προσέλαβε τον Χάντερ Μπάιντεν ως σύμβουλο […] με μισθό 50.000 $ το μήνα.

Όλα διαφανή, εκτός από το ότι κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών ο Τζο Μπάιντεν συνέχισε την αμερικανική πολιτική με στόχο την ανάκτηση από την Ουκρανία εκείνων των περιοχών του Ντονμπάς που έχουν γίνει πλέον Δημοκρατίες αναγνωρισμένες από τη Ρωσία.

Η περιοχή του Ντόνετσκ πιστεύεται ότι είναι ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ BURISMA HOLDINGS.

Μια διεθνής πολιτική συνυφασμένη με την οικονομική που έκανε τα αμερικανικά ΜΜΕ να σηκώσουν μύτη εκείνα τα χρόνια (ΠΗΓΗ : https://www.tgcom24.mediaset.it/mondo/joe-biden-e-gli-affari-con-l-ucraina-una-storia-lunga-un-decennio_46527197-202202k.shtml).

Οι Δημοκρατικοί ισχυρίστηκαν ότι ο Τραμπ είχε δημιουργήσει ένα σκάνδαλο στα μέσα ενημέρωσης για να βλάψει την εκστρατεία του Μπάιντεν, αλλά οι κατηγορίες του αποδείχθηκαν αληθινές.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο JOE BIDEN, κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων Ροκφέλερ, ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ PETRO POROSHENKO ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ARSENIJ YATSENIUK ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ HUNTER ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ VIKTOR SHOKIN.

Ο Μπάιντεν είχε απειλήσει “να παρακρατήσει την εγγύηση δανείου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του Δεκεμβρίου 2015 στο Κίεβο”, αναφέρει η New York Post .

“Εάν [ο Γενικός Εισαγγελέας Σόκιν] δεν απολυθεί, δεν θα έχετε τα χρήματα” ( εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=UXA–dj2-CY και εδώ : https://www.wsj.com/video/opinion-joe-biden-forced-ukraine-to-fire-prosecutor-for-aid-money/C1C51BB8-3988-4070-869F-CAD3CA0E81D8.html ).

Και ο Εισαγγελέας ουσιαστικά απολύθηκε, σώζοντας τον Χάντερ από περαιτέρω σκάνδαλο.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ BIDEN ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ BURISMA HOLDINGS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ;

 

 

ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

 

Τέλος, υπάρχει το θέμα των ουκρανικών πυρηνικών όπλων.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2022, σε μια διάσκεψη στο Μόναχο, ο Zelenskyy ανακοίνωσε την πρόθεσή του να τερματίσει το Μνημόνιο της Βουδαπέστης (1994), το οποίο απαγορεύει στην Ουκρανία να αναπτύξει, να διαδώσει και να χρησιμοποιήσει ατομικά όπλα.

Μεταξύ των άλλων ρητρών του Μνημονίου, υπάρχει επίσης αυτή που υποχρεώνει τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο να απόσχουν από τη χρήση οικονομικής πίεσης στην Ουκρανία για να επηρεάσουν την πολιτική της: η πίεση του ΔΝΤ και των Ηνωμένων Πολιτειών να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια σε αντάλλαγμα μεταρρυθμίσεις που συνάδουν με τη Μεγάλη Επαναφορά αποτελούν περαιτέρω παραβίαση της συμφωνίας.

Ο Ουκρανός πρεσβευτής στο Βερολίνο, Andriy Melnyk, υποστήριξε στο ραδιόφωνο Deutschlandfunk το 2021 ότι η Ουκρανία έπρεπε να ανακτήσει το πυρηνικό καθεστώς εάν η χώρα αποτύχει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Οι πυρηνικοί σταθμοί της Ουκρανίας λειτουργούν, ανακατασκευάζονται και συντηρούνται από την κρατική επιχείρηση NAEK Energoatom, η οποία τερμάτισε εντελώς τη σχέση της με ρωσικές εταιρείες μεταξύ 2018 και 2021.

Οι κύριοι εταίροι της είναι εταιρείες που προέρχονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς η Ρωσική Ομοσπονδία θεωρεί απειλή την πιθανότητα απόκτησης πυρηνικών όπλων από την Ουκρανία και απαιτεί την προσχώρηση του Κιέβου στο σύμφωνο μη διάδοσης.

 

Η ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΝΣΚ

 

Το 2013, αφότου η κυβέρνηση του Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς αποφάσισε να αναστείλει τη συμφωνία σύνδεσης μεταξύ Ουκρανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης και να σφυρηλατήσει στενότερες οικονομικές σχέσεις με τη Ρωσία, ξεκίνησε μια σειρά διαδηλώσεων διαμαρτυρίας γνωστές ως Euromaidan, οι οποίες διήρκεσαν αρκετούς μήνες και κορυφώθηκαν με την επανάσταση. που ανέτρεψε τον Γιανουκόβιτς και οδήγησε στην εγκατάσταση μιας νέας κυβέρνησης.

Ήταν μια επιχείρηση που χρηματοδοτήθηκε από τον Τζωρτζ Σόρος, όπως ο ίδιος δηλωσε με ειλικρίνεια στο CNN: “Έχω ένα ίδρυμα στην Ουκρανία από τότε που ανεξαρτητοποιηθεί από τη Ρωσία. ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ”  ( εδώ : https://www.radioradio.it/2022/03/soros-svela-il-lato-a-stelle-e-strisce-della-guerra-ucraina-amodeo/ , εδώ : https://cambiailmondo.org/2014/08/02/ucraina-george-soros-a-cnn-ho-finanziato-io-il-colpo-di-stato/ και εδώ : https://remnantnewspaper.com/web/index.php/articles/item/5873-thank-you-george-ukrainian-ministry-of-foreign-affairs-director-credits-soros ).

Αυτή η αλλαγή κυβέρνησης προκάλεσε την αντίδραση των υποστηρικτών του Γιανουκόβιτς και ενός μέρους του ουκρανικού πληθυσμού που αντιτίθεται στη φιλοδυτική μετατόπιση της Ουκρανίας, η οποία δεν ήταν επιθυμητή από τον πληθυσμό, αλλά επιτεύχθηκε από μια έγχρωμη επανάσταση, της οποίας υπήρξε γενική πρόβες τα προηγούμενα χρόνια στη Γεωργία, τη Μολδαβία και τη Λευκορωσία.

Μετά τις συγκρούσεις της 2ας Μαΐου 2014, στις οποίες επενέβησαν και εθνικιστικά παραστρατιωτικά περιθώρια (συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Pravyi Sektor ), σημειώθηκε και η σφαγή στην Οδησσό.

Ο δυτικός Τύπος μίλησε επίσης για αυτά τα τρομερά γεγονότα με σκανδαλιστικό τρόπο.

Η Διεθνής Αμνηστία ( εδώ : https://www.amnesty.it/ucraina-mettere-fine-ad-abusi-e-crimini-di-guerra-dei-battaglioni-volontari-pro-kiev/ ) και ο ΟΗΕ κατήγγειλαν αυτά τα εγκλήματα και τεκμηρίωσαν τη βαρβαρότητά τους.

Όμως κανένα διεθνές δικαστήριο δεν κίνησε καμία διαδικασία εναντίον των υπευθύνων, όπως πρόκειται να γίνει σήμερα κατά των υποτιθέμενων εγκλημάτων του ρωσικού στρατού.

Μεταξύ των πολλών συμφωνιών που δεν τηρήθηκαν είναι επίσης το Πρωτόκολλο του Μινσκ, το οποίο υπεγράφη στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 από την Τριμερή Ομάδα Επαφής για την Ουκρανία, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους της Ουκρανίας, της Ρωσίας, της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ.

Μεταξύ των σημείων της συμφωνίας ήταν επίσης η απομάκρυνση ένοπλων παράνομων ομάδων, στρατιωτικού εξοπλισμού, καθώς και μαχητών και μισθοφόρων από το έδαφος της Ουκρανίας υπό την επίβλεψη του ΟΑΣΕ και ο αφοπλισμός όλων των παράνομων ομάδων. Σε αντίθεση με ό,τι είχε συμφωνηθεί, οι νεοναζιστικές παραστρατιωτικές ομάδες όχι μόνο αναγνωρίζονται επίσημα από την κυβέρνηση, αλλά στα μέλη τους ανατίθενται ακόμη και επίσημες αναθέσεις.

Επίσης το 2014, η Κριμαία, το Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ διακήρυξαν την ανεξαρτησία τους από την Ουκρανία –στο όνομα της αυτοδιάθεσης των λαών που αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα– και δήλωσαν προσαρτημένα στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η ουκρανική κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία αυτών των περιοχών, που έχει εγκριθεί με λαϊκό δημοψήφισμα, και αφήνει τις ίδιες τις νεοναζιστικές πολιτοφυλακές και τις ίδιες τις τακτικές στρατιωτικές δυνάμεις ελεύθερες να οργίζονται κατά του πληθυσμού, καθώς θεωρεί αυτές τις οντότητες ως τρομοκρατικές οργανώσεις.

Είναι αλήθεια ότι τα δύο δημοψηφίσματα της 2ας Νοεμβρίου 2014 αποτελούν μια επέκταση του Πρωτοκόλλου του Μινσκ, το οποίο προέβλεπε μόνο αποκέντρωση της εξουσίας και μια μορφή ειδικού καθεστώτος για τις περιοχές του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ.

Όπως τόνισε πρόσφατα ο καθηγητής Φράνκο Καρντίνι, “στις 15 Φεβρουαρίου 2022, η Ρωσία παρέδωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες ένα σχέδιο συνθήκης για τον τερματισμό αυτής της κατάστασης και την υπεράσπιση των ρωσόφωνων πληθυσμών. Απορρίμματα χαρτιού.

Αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε το 2014” ( εδώ: https://www.la7.it/laria-che-tira/video/la-stoccata-dello-storico-franco-cardini-facciamoci-un-esame-di-coscienza-mi-sento-a-disagio-quando-02-03-2022-426379 και εδώ : https://www.iltempo.it/attualita/2022/03/02/news/laria-che-tira-ucraina-nato-ha-tradito-gli-impegni-lo-storico-franco-cardini-gela-myrta-merlino-russia-bombe-italiane-putin-30674188/).

Και ήταν πόλεμος στις προθέσεις όσων ήθελαν να πολεμήσουν τη ρωσική μειονότητα του Ντονμπάς: “Θα έχουμε δουλειά και συντάξεις, και αυτοί όχι. Θα λάβουμε μπόνους για την απόκτηση παιδιών, και δεν θα λάβουν.

Τα παιδιά μας θα έχουν σχολεία και νηπιαγωγεία, τα παιδιά τους θα μείνουν στα υπόγεια. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο”, δήλωσε ο πρόεδρος Petro Poroshenko το 2015 ( εδώ : https://twitter.com/nerosolari/status/1498006809562566665).

Δεν διαφεύγει της προσοχής ότι αυτά τα μέτρα είναι παρόμοια με τις διακρίσεις σε βάρος των μη m-volιασμένων, που έχουν στερηθεί την εργασία, τις αμοιβές και την εκπαίδευση.

Οκτώ χρόνια βομβαρδισμών σε Ντόνετσκ και Λούγκανσκ, με εκατοντάδες χιλιάδες θύματα, 150 νεκρά παιδιά και πολύ σοβαρές περιπτώσεις βασανιστηρίων, βιασμών, απαγωγών και διακρίσεων ( εδώ :  https://www.lafionda.com/wp-content/uploads/2022/02/The-reasons-for-Russian-intervention-in-Ukraine.pdf).

Στις 18 Φεβρουαρίου 2022 οι Πρόεδροι του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, Denis Pushilin και Leonid Pasechnik, διέταξαν την εκκένωση του άμαχου πληθυσμού των επαρχιών τους στη Ρωσική Ομοσπονδία λόγω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων μεταξύ της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Ντονμπάς και των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Στις 21 Φεβρουαρίου, η Κρατική Δούμα (Κάτω Βουλή του Ρωσικού Κοινοβουλίου) επικύρωσε ομόφωνα τις συνθήκες φιλίας, συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας που εισήγαγε ο Πρόεδρος Πούτιν με τις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ.

Παράλληλα, ο Ρώσος Πρόεδρος διέταξε την αποστολή στρατευμάτων από τη Ρωσική Ομοσπονδία για την αποκατάσταση της ειρήνης στην περιοχή του Ντονμπάς.

Εδώ μπορεί κανείς να αναρωτηθεί γιατί, σε μια κατάσταση κατάφωρης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από νεοναζιστικές στρατιωτικές δυνάμεις και παραστρατιωτικούς μηχανισμούς (που φέρουν σημαίες που φέρουν σβάστικες και επιδεικνύουν το ομοίωμα του Άλδολφ Χίτλερ) εναντίον του ρωσόφωνου πληθυσμού των ανεξάρτητων δημοκρατιών.

Η διεθνής κοινότητα αισθάνεται υποχρεωμένη να θεωρήσει την παρέμβαση της Ρωσικής Ομοσπονδίας άξια καταδίκης και μάλιστα να κατηγορήσει τον Πούτιν για τη βία.

Πού είναι το πολύκροτο δικαίωμα του λαού στην αυτοδιάθεση, το οποίο ίσχυε στις 24 Αυγούστου 1991 για τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας και αναγνωρίστηκε από τη διεθνή κοινότητα;

Και γιατί μας σκανδαλίζει σήμερα μια ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, όταν το ΝΑΤΟ έκανε το ίδιο πράγμα στη Γιουγκοσλαβία (1991), στο Κόσοβο (1999), στο Αφγανιστάν (2001), στο Ιράκ (2003), και στη Λιβύη και τη Συρία (2011), χωρίς κανείς να εγείρει αντιρρήσεις;

Για να μην αναφέρουμε ότι τα τελευταία δέκα χρόνια το Ισραήλ έχει επανειλημμένα χτυπήσει στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, το Ιράν και τον Λίβανο για να αποτρέψει τη δημιουργία ενός εχθρικού ένοπλο μετώπου στα βόρεια σύνορά του, και ωστόσο κανένα έθνος δεν έχει προτείνει την επιβολή κυρώσεων στο Τελ Αβίβ.

Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε με ποια υποκρισία η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες – Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον – παρέχουν την άνευ όρων υποστήριξή τους στον Πρόεδρο Zelenskyy, η κυβέρνηση του οποίου εδώ και οκτώ χρόνια συνεχίζει να διώκει ατιμώρητα τους ρωσόφωνους Ουκρανούς ( εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=6Oh-IE2zmJc&feature=youtu.be ), στους οποίους απαγορεύεται ακόμη και να μιλούν στη δική τους γλώσσα, σε ένα έθνος που περιλαμβάνει πολυάριθμες εθνοτικές ομάδες, εκ των οποίων όσοι μιλούν ρωσικά αντιπροσωπεύουν το 17,2%.

Και είναι σκανδαλώδες ότι σιωπούν για τη χρήση αμάχων ως ανθρώπινων ασπίδων από τον ουκρανικό στρατό, ο οποίος τοποθετεί αντιαεροπορικές θέσεις μέσα σε πληθυσμιακά κέντρα, νοσοκομεία, σχολεία και νηπιαγωγεία ακριβώς έτσι ώστε η καταστροφή τους να προκαλέσει θανάτους στον πληθυσμό.

Τα κύρια μέσα ενημέρωσης προσέχουν να μην δείχνουν εικόνες Ρώσων στρατιωτών που βοηθούν πολίτες να φτάσουν σε ασφαλείς θέσεις ( εδώ : https://twitter.com/gandolfodomini1/status/1499136411940884484?s=12 και εδώ : https://twitter.com/gandolfodomini1/status/1499136411940884484) ή οργανώνουν ανθρωπιστικούς διαδρόμους, στους οποίους πυροβολούν οι ουκρανικές πολιτοφυλακές ( εδώ : https://twitter.com/continimarina/status/1499098036441690113?s=12 και εδώ : https://twitter.com/mariaro79937705/status/1498302060168716288?s=12).

Όπως επίσης σιωπά για τη διευθέτηση λογαριασμών, τις σφαγές, τη βία και τις κλοπές από περιθώρια του άμαχου πληθυσμού, στους οποίους ο Zelenskyy έχει δώσει όπλα: τα βίντεο που εμφανίζονται στο διαδίκτυο δίνουν μια ιδέα για το κλίμα εμφυλίου πολέμου που έχει τροφοδοτηθεί έντεχνα από την ουκρανική κυβέρνηση.

Σε αυτό μπορούμε επίσης να προσθέσουμε τους κατάδικους που αφέθηκαν ελεύθεροι για επιστράτευση στο Στρατό αλλά και τους εθελοντές της λεγεώνας των ξένων: μια μάζα φανατικών χωρίς κανόνες και χωρίς εκπαίδευση που θα συμβάλει στην επιδείνωση της κατάστασης, καθιστώντας την αδιαχείριστη.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ VOLODYMYR OLEKSANDROVYCH ZELENSKYY

 

Όπως έχει επισημανθεί από πολλά κόμματα, η υποψηφιότητα και η εκλογή του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι αντιστοιχεί σε εκείνο το πρόσφατο κλισέ, που εγκαινιάστηκε τα τελευταία χρόνια, ότι ένας κωμικός ηθοποιός ή μια προσωπικότητα του θεάματος χαρίζεται στην πολιτική.

Μην πιστεύετε ότι το να μην έχετε κατάλληλο “cursus honorum” αποτελεί εμπόδιο για την άνοδο στην κορυφή των θεσμών.

Αντιθέτως, όσο περισσότερο ένα άτομο είναι κατάφωρα ξένος στον κόσμο των πολιτικών κομμάτων, τόσο περισσότερο μπορεί να θεωρηθεί ότι η επιτυχία του καθορίζεται από εκείνους που κατέχουν την εξουσία.

Οι παραστάσεις του Zelenskyy σε drag show συνάδουν απόλυτα με την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογία που θεωρείται από τους Ευρωπαίους χορηγούς της ως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΩΝ “ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ” ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ, ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Δεν είναι περίεργο που ο Zelenskyy, μέλος του WEF ( εδώ : https://www.weforum.org/people/volodymyr-zelenskyy), μπόρεσε να επωφεληθεί από την υποστήριξη του Schwab και των συμμάχων του για να έρθει στην εξουσία και να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ Η “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ” ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Η τηλεοπτική σειρά 57 μερών που παρήγαγε και πρωταγωνίστησε ο Ζελένσκι, καταδεικνύει ότι τα μέσα ενημέρωσης σχεδίαζαν την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της Ουκρανίας και την προεκλογική του εκστρατεία.

Στην παράσταση φαντασίας “The Servant of the People” έπαιξε το ρόλο ενός δασκάλου γυμνασίου που έγινε απροσδόκητα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πολέμησε ενάντια στη διαφθορά της πολιτικής.

Δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά, η οποία ήταν απολύτως μέτρια, κέρδισε ακόμα το βραβείο WorldFest Remi (ΗΠΑ, 2016), μπήκε στους τέσσερις πρώτους φιναλίστ στην κατηγορία των ταινιών κωμωδίας στα Seoul International Drama Awards (Νότια Κορέα) και βραβεύτηκε το βραβείο Intermedia Globe Silver στην κατηγορία τηλεοπτικών σειρών ψυχαγωγίας στο World Media Film Festivalστο Αμβούργο.

Η “αίσθηση”  που προκάλεσε στα ΜΜΕ και η δημοφιλία που απέκτησε ο Zelenskyy με την τηλεοπτική σειρά του έφερε πάνω από 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “SERVANT OF THE PEOPLE”, του οποίου ο Ivan Bakanov, Γενικός Διευθυντής και μέτοχος (μαζί με τον ίδιο τον Zelenskyy και ο ολιγάρχης Kolomoisky) του Kvartal 95 Studio, και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού δικτύου TV 1+1 , είναι επίσης μέλος.

Η εικόνα του Zelenskyy είναι ένα τεχνητό προϊόν, μια μυθοπλασία των μέσων ενημέρωσης, μια επιχείρηση χειραγώγησης της συναίνεσης που κατάφερε να δημιουργήσει τον πολιτικό χαρακτήρα στην ουκρανική συλλογική φαντασία που στην πραγματικότητα, και όχι στη μυθοπλασία, έχει κατακτήσει την εξουσία.

“Μόλις ένα μήνα πριν από τις εκλογές του 2019 που τον είδαν νικητή, ο Zelenskyy πούλησε την εταιρεία [ Kvartal 95 Studio ] σε έναν φίλο του, βρίσκοντας ακόμα τρόπο να πάρει τα έσοδα της επιχείρησης που είχε επίσημα απαρνηθεί στην οικογένειά του.

Αυτός ο φίλος ήταν ο Serhiy Shefir, ο οποίος αργότερα διορίστηκε σύμβουλος της Προεδρίας. […]

Η πώληση των μετοχών πραγματοποιήθηκε προς όφελος της Maltex Multicapital Corp., μιας εταιρείας που ανήκει στη Shefir και είναι εγγεγραμμένη στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους» ( εδώ : https://strumentipolitici.it/il-presidente-dellucraina-la-sua-villa-in-toscana-e-gli-intrallazzi-dei-pandora-papers/).

Ο νυν Πρόεδρος της Ουκρανίας προώθησε την προεκλογική του εκστρατεία με ένα διαφημιστικό που ήταν τουλάχιστον ανησυχητικό ( εδώ : https://twitter.com/saluti37/status/1497895823962636290 ), στο οποίο, κρατώντας δύο πολυβόλα, πυροβόλησε εναντίον βουλευτών, τονίζοντας ότι ήταν διεφθαρμένοι ή υποχείρια της Ρωσίας.

Η καταπολέμηση της διαφθοράς που σαλπίζει ο Ουκρανός Πρόεδρος σε ρόλο “υπηρέτη του λαού”  δεν ανταποκρίνεται, ωστόσο, στην εικόνα που προκύπτει από τα λεγόμενα Pandora papers, στα οποία φαίνεται ότι του δόθηκαν 40 εκατομμύρια δολάρια την παραμονή των εκλογών από τον Εβραίο δισεκατομμυριούχο Kolomoisky [1] μέσω offshore λογαριασμών ( εδώ : https://www.kyivpost.com/business/slidstvo-info-journalists-confirm-zelenskys-40-million-tie-with-kolomoisky-video.html, εδώ : https://www.theguardian.com/news/2021/oct/03/revealed-anti-oligarch-ukrainian-president-offshore-connections-volodymyr-zelenskiy και εδώ : https://strumentipolitici.it/il-presidente-dellucraina-la-sua-villa-in-toscana-e-gli-intrallazzi-dei-pandora-papers/ ).

[2] Στην πατρίδα του, πολλοί τον κατηγορούν ότι αφαίρεσε την εξουσία από τους φιλορώσους ολιγάρχες όχι για να τη δώσει στον ουκρανικό λαό, αλλά για να ενισχύσει τη δική του ομάδα συμφερόντων και ταυτόχρονα να απομακρύνει τους πολιτικούς του αντιπάλους:
Εκκαθάρισε τους υπουργούς της παλιάς φρουράς, πρώτα απ’ όλα τον ισχυρό υπουργό Εσωτερικών, [Arsen] Avakov.

Απέσυρε με αγένεια τον πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου που λειτουργούσε ως έλεγχος στους νόμους του. Έκλεισε επτά τηλεοπτικά κανάλια της αντιπολίτευσης.

Συνέλαβε και κατηγόρησε για προδοσία τον Βίκτορ Μεντβενττσούκ, έναν φιλορώσο υποστηρικτή αλλά πάνω από όλα τον ηγέτη του κόμματος “Πλατφόρμα της Αντιπολίτευσης – Για τη Ζωή”, το δεύτερο κόμμα του Ουκρανικού Κοινοβουλίου μετά τον “Υπηρέτη του Λαού”.

Δίκασε επίσης για προδοσία τον πρώην Πρόεδρο Ποροσένκο, ο οποίος ήταν καχύποπτος με όλους εκτός από αυτούς που τα πήγαιναν καλά με τους Ρώσους ή τους φίλους τους.

Ο δήμαρχος του Κιέβου, ο δημοφιλής πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Vitaly Klitchko, έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετές έρευνες και κατασχέσεις.

Εν ολίγοις, ο Zelenskyy φαίνεται να θέλει να κάνει “εκκαθαρίσεις” σε όποιον δεν ευθυγραμμίζεται με την πολιτική του ( εδώ : https://www.fanpage.it/esteri/chi-e-volodymir-zelensky-il-presidente-comico-dellucraina-con-cui-e-meglio-non-scherzare/ ).

Στις 21 Απριλίου 2019, ο Zelenskyy εξελέγη Πρόεδρος της Ουκρανίας με 73,22% των ψήφων και στις 20 Μαΐου ορκίστηκε.

Στις 22 Μαΐου 2019 διόρισε τον Ivan Bakanov, Γενικό Διευθυντή της Kvartal 95, ως Πρώτο Αναπληρωτή Επικεφαλής των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ουκρανίας και Επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος της Κεντρικής Διεύθυνσης της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας.

Μαζί με τον Μπακάνοφ, αξίζει να αναφέρουμε τον Mykhailo Fedorov, Αντιπρόεδρο και Υπουργό Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ( εδώ : https://twitter.com/threadsirish2/status/1498251732668727296).

Ο ίδιος ο Zelenskyy έχει παραδεχτεί ότι έχει ως έμπνευση τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό ( εδώ : https://twitter.com/zelenskyyua/status/1146121659117686787 και εδώ : https://www.lifesitenews.com/blogs/why-would-the-ukrainian-president-cite-justin-trudeau-as-an-inspiration/).

 

 

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΥ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ WEF

ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, οι εθνικές κυριαρχίες και η λαϊκή βούληση που εκφράζεται από τα κοινοβούλια διαγράφονται de facto από τις αποφάσεις των διεθνών υψηλών οικονομικών, η οποία παρεμβαίνει στις κυβερνητικές πολιτικές μέσω εκβιασμών και απροκάλυπτων εκβιασμών οικονομικής φύσης. Η περίπτωση της Ουκρανίας, η οποία είναι μια από τις φτωχότερες χώρες της Ευρώπης, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Λίγο μετά την εκλογή του Ζελένσκι, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απείλησε να μην χορηγήσει στην Ουκρανία δάνειο 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων εάν δεν συμμορφωθεί με τα αιτήματά τους.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με την διευθύνουσα σύμβουλο του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, ο Ουκρανός Πρόεδρος αποδοκιμάστηκε επειδή αντικατέστησε τον Γιακίβ Σμόλιι με έναν άνθρωπο που εμπιστευόταν, τον Κίρυλο Σεφτσένκο, ο οποίος ήταν λιγότερο διατεθειμένος να συμμορφωθεί με τις επιταγές του ΔΝΤ.

Ο Anders Åslund γράφει στο Atlantic Council :

Τα προβλήματα γύρω από την κυβέρνηση Ζελένσκι αυξάνονται ανησυχητικά.

Πρώτα απ ‘όλα, από τον Μάρτιο του 2020, ο Πρόεδρος οδήγησε στην ανατροπή όχι μόνο των μεταρρυθμίσεων που επιδιώκονται υπό τον ίδιο, αλλά και εκείνων που ξεκίνησε ο προκάτοχός του Πέτρο Ποροσένκο.

Δεύτερον, η κυβέρνησή του δεν έχει παρουσιάσει εύλογες προτάσεις για την επίλυση των ανησυχιών του ΔΝΤ σχετικά με τις ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις της Ουκρανίας.

Τρίτον, ο Πρόεδρος φαίνεται να μην έχει πλέον κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να σχηματίσει μεταρρυθμιστική πλειοψηφία ( εδώ : https://www.atlanticcouncil.org/blogs/ukrainealert/no-imf-funding-for-ukraine-until-zelenskyy-earns-trust/ ).

Είναι προφανές ότι οι παρεμβάσεις του ΔΝΤ στοχεύουν στην ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ξεκινώντας από την “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ένας ευφημισμός με το οποίο το ΔΝΤ καλεί την κυβέρνηση του Κιέβου να αποκηρύξει τον νόμιμο έλεγχο στην Κεντρική του Τράπεζα, που είναι ένας από τους τρόπους άσκησης της εθνικής κυριαρχίας, μαζί με την έκδοση χρημάτων και τη διαχείριση του δημόσιου χρέους.

Από την άλλη πλευρά, μόλις τέσσερις μήνες νωρίτερα, η Kristalina Georgieva είχε ξεκινήσει τη Μεγάλη Επαναφορά μαζί με τον Klaus Schwab, τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Ό,τι δεν ήταν δυνατό με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ολοκληρώθηκε υπό την προεδρία του Ζελένσκιι, ο οποίος μπήκε στην εύνοια του WEF ( εδώ : https://twitter.com/threadsirish2/status/1498251717724438532 ) μαζί με τον νέο διοικητή του BCU, Kyrylo Shevchenko.

Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, για να αποδείξει την υποταγή του, ο Σεφτσένκο έγραψε ένα άρθρο για το WEF με τίτλο “Οι κεντρικές τράπεζες είναι το κλειδί για τους κλιματικούς στόχους των χωρών και η Ουκρανία δείχνει τον δρόμο” ( εδώ : https://www.weforum.org/agenda/2021/07/ukraine-national-bank-green-finance/ ).

 

Έτσι Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ.

Υπάρχουν επίσης άλλες ουκρανικές εταιρείες που έχουν δεσμούς με το WEF: το Κρατικό Ταμιευτήριο της Ουκρανίας (ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ουκρανία), ο Όμιλος DTEK (σημαντικός ιδιώτης επενδυτής στον ενεργειακό τομέα της Ουκρανίας) και η Ukr Land Farming (ένα γεωργικός ηγέτης στην καλλιέργεια).

Οι τράπεζες, η ενέργεια και τα τρόφιμα είναι τομείς που συνάδουν απόλυτα με τη Μεγάλη Επαναφορά και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση που θεωρεί ο Klaus Schwab.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021, ο Ουκρανός πρόεδρος έκλεισε επτά τηλεοπτικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένων των ZIK, Newsone και 112 Ukraine , όλοι ένοχοι ότι δεν υποστήριξαν την κυβέρνησή του.

Όπως γράφει η Anna Del Freo :
Σκληρή καταδίκη αυτής της ελευθεροκτονικής πράξης έχει, μεταξύ άλλων, και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, που ζήτησαν την άμεση άρση του βέτο.

Οι τρεις ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν θα μπορούν πλέον να εκπέμπουν για πέντε χρόνια: απασχολούν περίπου 1500 άτομα, των οποίων οι θέσεις εργασίας βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο. Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για τον οποίο τα τρία δίκτυα θα πρέπει να κλείσουν, εκτός από την αυθαιρεσία της ουκρανικής πολιτικής κορυφής, η οποία τους κατηγορεί ότι απειλούν την ασφάλεια των πληροφοριών και ότι βρίσκονται υπό «κακοήθη ρωσική επιρροή».

Έντονη αντίδραση έρχεται και από το NUJU, το σωματείο δημοσιογράφων της Ουκρανίας, το οποίο κάνει λόγο για πολύ σφοδρή επίθεση στην ελευθερία του λόγου.

Όπως μπορούμε να δούμε, αυτό για το οποίο κατηγορείται ο Πούτιν έγινε στην πραγματικότητα από τον Zelenskyy και, πιο πρόσφατα, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη συνενοχή πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το άρθρο της Del Freo σημειώνει:

“Το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών είναι μια από τις πιο ακραίες μορφές περιορισμού της ελευθερίας του Τύπου”, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της EFJ, Ρικάρντο Γκουτιέρες.

“Τα έθνη έχουν υποχρέωση να διασφαλίζουν αποτελεσματικό πλουραλισμό της πληροφόρησης. Είναι σαφές ότι το προεδρικό βέτο δεν είναι καθόλου σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα για την ελευθερία της έκφρασης”.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ποιές δηλώσεις έγιναν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων μετά το μπλακ άουτ του Russia Today και του Sputnik στην Ευρώπη.

ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.

ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.  

Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών του Στέπαν Μπαντέρα (OUN), ένα κίνημα με ναζιστική, αντισημιτική και ρατσιστική μήτρα που δραστηριοποιείται ήδη στην Τσετσενία και είναι μέρος του Δεξιού Τομέα, μια ένωση ακροδεξιών κινημάτων που δημιουργήθηκε την εποχή του πραξικοπήματος του Euromaidan το 2013/2014. ο Ουκρανικός Αντάρτικος Στρατός (UPA)· η UNA/UNSO, παραστρατιωτική πτέρυγα του ακροδεξιού πολιτικού κόμματος Εθνοσυνέλευση της Ουκρανίας· η Αδελφότητα Korchinsky, η οποία προσέφερε προστασία στο Κίεβο στα μέλη του ISIS ( εδώ ΅https://www.romanews-lasupervisione24.com/index.php/cronaca/terrorismo-uomini-anche-dallucraina/) Το MISANTHROPIC VISION (MD), ένα ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΣΕ 19 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, Μουσουλμάνων, Εβραίων, Κομμουνιστών, ομοφυλόφιλων, Αμερικανών και έγχρωμων ανθρώπων ( εδώ : https://www.lastampa.it/blogs/2014/05/22/news/ucraina-se-il-nuovo-corso-filo-occidente-include-l-ultradestra-neo-nazista-br-1.37251588).

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η κυβέρνηση έχει υποστηρίξει ρητά αυτές τις εξτρεμιστικές οργανώσεις, τόσο στέλνοντας την προεδρική φρουρά στις κηδείες των εκπροσώπων τους, όσο και υποστηρίζοντας το τάγμα Azov, μια παραστρατιωτική οργάνωση που είναι επίσημα μέρος του ουκρανικού στρατού υπό την νέο όνομα Συντάγματος Ειδικών Επιχειρήσεων Αζόφ και οργανώθηκε στην Εθνική Φρουρά.

Το σύνταγμα του Αζόφ χρηματοδοτείται από τον Ουκρανό Εβραίο ολιγάρχη Igor Kolomoisky, τον πρώην κυβερνήτη του Dnepropetrovsk, ο οποίος θεωρείται επίσης ότι είναι ο χρηματοδότης των εθνικιστικών πολιτοφυλακών του Pravyi Sektor , που θεωρούνται υπεύθυνοι για τη σφαγή της Οδησσού.

Μιλάμε για τον ίδιο Kolomoisky που αναφέρεται στα Pandora Papersως χορηγός του Προέδρου Zelenskyy.

Το τάγμα έχει σχέσεις με αρκετές ακροδεξιές οργανώσεις στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Διεθνής Αμνηστία, μετά από συνάντηση στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Salil Shetty και του πρωθυπουργού Arseniy Yatsenyuk, κάλεσε την ουκρανική κυβέρνηση να τερματίσει τις καταχρήσεις και τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται από τα τάγματα εθελοντών που λειτουργούν μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Κιέβου.

Η ουκρανική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για το θέμα, δηλώνοντας ότι κανένας αξιωματικός ή στρατιώτης του τάγματος Azov δεν φαίνεται να βρίσκεται υπό έρευνα.

Τον Μάρτιο του 2015, ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Arsen Avakov ανακοίνωσε ότι το τάγμα Azov θα ήταν μια από τις πρώτες μονάδες που θα εκπαιδευτούν από στρατεύματα του αμερικανικού στρατού, ως μέρος της εκπαιδευτικής αποστολής Επιχείρησης Fearless Guard .

Η εκπαίδευση στις ΗΠΑ διακόπηκε στις 12 Ιουνίου 2015, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε μια τροπολογία που απαγόρευε κάθε βοήθεια (συμπεριλαμβανομένων όπλων και εκπαίδευσης) στο τάγμα λόγω του νεοναζιστικού παρελθόντος.

Στη συνέχεια η τροπολογία ανακλήθηκε υπό την πίεση της CIA ( εδώ : https://www.jpost.com/Diaspora/US-lifts-ban-on-funding-neo-Nazi-Ukrainian-militia-441884  και εδώ : https://www.thenation.com/article/politics/congress-has-removed-a-ban-on-funding-neo-nazis-from-its-year-end-spending-bill/ ) και οι στρατιώτες του τάγματος Azov εκπαιδεύτηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ( εδώ: https://www.renovatio21.com/paramilitari-ucraini-addestrati-dalla-cia-ha-addestrato-per-uccidere-i-russi/  και εδώ : https://consent.yahoo.com/v2/collectConsent?sessionId=3_cc-session_f4bfe674-8e7d-4b0d-91d3-e253c0c1e39d): “ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Είναι πραγματικά καλοί μαχητές. Εκεί το πρόγραμμα του Οργανισμού θα μπορούσε να έχει σοβαρό αντίκτυπο”.

Το 2016, μια έκθεση του ΟΑΣΕ [Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη] διαπίστωσε ότι το ΤΑΓΜΑ ΑΖΟV ήταν ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Υποδιοικητής του Τάγματος, Vadim Troyan, διορίστηκε Αρχηγός της Αστυνομίας της Περιφέρειας της Περιφέρειας από τον υπουργό Εσωτερικών Arsen Avakov.

Αυτοί είναι οι “ήρωες” που πολεμούν μαζί με τον ουκρανικό στρατό εναντίον των Ρώσων στρατιωτών.

Και αυτοί οι ήρωες του τάγματος Azov, αντί να προστατεύουν τα παιδιά τους, τολμούν να παραδίδουν τη σάρκα τους σαν κρέας για σφαγή, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

( εδώ : https://twitter.com/chancegardiner/status/1499807112192421890 και εδώ https://www.bbcrussian.com/russian/society/2015/09/150929_tr_azovets_camp_scandal [ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ]), κατά παράβαση του Προαιρετικού Πρωτοκόλλου της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Παιδιών ( εδώ : https://www.unicef.it/convenzione-diritti-infanzia/ ), σχετικά με τη συμμετοχή ανηλίκων σε ένοπλες συγκρούσεις: ένα ad hoc νομικό μέσο που ορίζει ότι κανένα παιδί κάτω των 18 ετών δεν πρέπει να στρατολογείται βίαια ή να χρησιμοποιείται απευθείας σε εχθροπραξίες, είτε από τις ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους είτε από ένοπλες ομάδες.

Αναπόφευκτα, τα φονικά όπλα που παρέχει η ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας του Ντράγκι, με την υποστήριξη “αντιφασιστικών” πολιτικών κομμάτων, ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

 

Η λογοκρισία που επιβάλλεται στους ρωσικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς αποσκοπεί ξεκάθαρα στο να αποτρέψει τη διάψευση του επίσημου αφήγηματος από τα γεγονότα. Όμως ενώ τα δυτικά μέσα δείχνουν εικόνες του βιντεοπαιχνιδιού War Thunder ( εδώ : https://www.rollingstone.it/politica/il-tg2-ha-scambiato-la-clip-di-un-videogioco-per-una-pioggia-di-missili-sullucraina/619321/amp/), καρέ από την ταινία Star Wars ( εδώ : https://twitter.com/DrEliDavid/status/1498736312714768385?s=20&t=XJSZaSl3_VWB_5a-mXqx3w), εκρήξεις στην Κίνα ( εδώ : https://twitter.com/federazionedic1/status/1497151766575603712?s=20&t=XJSZaSl3_VWB_5a-mXqx3w ), βίντεο από στρατιωτικές παρελάσεις ( εδώ : https://twitter.com/FactaNews/status/1496824777683574789?s=20&t=XJSZaSl3_VWB_5a-mXqx3w ), πλάνα από το Αφγανιστάν ( εδώ : https://twitter.com/DonatiGraziano/status/1499353081771065347?s=20&t=XJSZaSl3_VWB_5a-mXqx3w), το Μετρό της Ρώμης ( εδώ : https://twitter.com/valeangelsback/status/1498910882276990979?s=20&t=XJSZaSl3_VWB_5a-mXqx3w) ή εικόνες από κινητά κρεματόρια ( εδώ : https://twitter.com/fratotolo2/status/1499650122090696705) περνώντας τις ως πραγματικές και πρόσφατες σκηνές του πολέμου στην Ουκρανία.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΩΣ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ” ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030 ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Είναι προφανές ότι ο ουκρανικός λαός, πέρα ​​από τα ζητήματα που μπορεί να επιλύσει η διπλωματία, είναι θύματα του ίδιου παγκόσμιου πραξικοπήματος που διεξάγεται από υπερεθνικές δυνάμεις που σκοπεύουν, όχι την ειρήνη μεταξύ των εθνών, αλλά μάλλον την ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Ουκρανή βουλευτής Kira Rudik είπε στο Fox News, ενώ κρατούσε ένα καλάσνικοφ: “ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ”.

Οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ουκρανία και τα εγκλήματα των νεοναζιστικών πολιτοφυλακών που κατήγγειλε επανειλημμένα ο Πούτιν δεν μπόρεσαν να βρουν πολιτική λύση επειδή σχεδιάστηκαν και υποκινήθηκαν από την παγκοσμιοποιητική ελίτ, με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και του αμερικανικού βαθέος κράτους, με αντιρωσικό τόνο που σκοπό έχει να κάνει αναπόφευκτο έναν ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

( εδώ : https://www.affaritaliani.it/politica/crisi-ucraina-disastro-italia-conseguenze-italia-guerra-russia-782336.html ), [3] ταξιδιωτικούς περιορισμούς, την αντικατάσταση του χαρτονομίσματος με ηλεκτρονικό χρήμα ( εδώ : https://twitter.com/agenzia_ansa/status/1499011634228039680 και εδώ : https://twitter.com/agenzia_ansa/status/1499014801745489927) και την υιοθέτηση ψηφιακής ταυτότητας ( εδώ : https://www.infowars.com/posts/the-globalists-are-losing-but-whats-next-tune-in-now/ και εδώ : https://twitter.com/paolapc611/status/1499421503384788998).

Δεν μιλάμε για θεωρητικά έργα. Πρόκειται για αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν συγκεκριμένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και σε μεμονωμένες χώρες.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

Προβολές : 2,715


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα