Aιφνίδιοι θάνατοι, κανείς δεν μιλάει... υπάρχει η “Συνωμοσίας της Σιωπής”! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ!!!  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ!!!

Aιφνίδιοι θάνατοι, κανείς δεν μιλάει... υπάρχει η “Συνωμοσίας της Σιωπής”! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ!!!

23 Φεβρουαρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,679
Μοίρασέ το

 

“Υπερβολική θνησιμότητα, αιφνίδιοι θάνατοι, παρενέργειες του εμβολίου κατά της κόβιντ. Μετά την έρευνά μας για τη σιωπηλή σφαγή για την οποία κανείς δεν μιλάει, κάποιος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή. Εδώ είναι οι κρυμμένες αλήθειες που λογοκρίνονται συστηματικά.

 

Η αλήθεια δεν μπορεί να ειπωθεί, γιατί όλα θα κατέρρεαν…

Η σιωπηλή σφαγή των αμνών… και η Αλήθεια που δύσκολα βγαίνει από τα χείλη όσων γνωρίζουν και έχουν αντιληφθεί πως τα εμβόλια σηματοδοτούν θανάτους…

Οι ελάχιστες αυτοψίες παραποιούνται, για να μην δείξουν ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ…

Ένα ακόμα συγκλονιστικό βίντεο που μετέφρασε ο NIOLAND, έρχεται από την Ιταλία, για να ταράξει τα νερά…

Σκέπτομαι πως “γιατροί” εδώ σ’ αυτή την χώρα που έγινε χώρος ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, σκόπευαν να βραβεύσουν τον ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ… ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Κι αναρωτιέμαι ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΑ…

Πότε θα χυθεί και το αίμα των … ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΩΝ, έτσι για να ηρεμήσουν οι δεκάδες χιλιάδες ψυχές των θυμάτων τους…  κι ακόμα είμαστε στην αρχή… κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιός θα είναι ο αληθινός αριθμός των νεκρών από το εμβόλιο του κορονοϊού…

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ…

Κάποια στιγμή θα πρέπει ο Θεός να τιμωρήσει ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ…

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η εκπομπή “Fuori dal coro” μιλάει για τους αιφνίδιους θανάτους: “Εμβόλια, το μυστήριο των αιφνίδιων θανάτων” είναι το ρεπορτάζ, της Ραφαέλα Ρεγκόλι, που προβλήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Fuori dal coro” από το κανάλι 4 της Ιταλικής TV, με παρουσιαστή τον Μάριο Τζορντάνο.

“Υπερβολική θνησιμότητα, αιφνίδιοι θάνατοι, παρενέργειες του εμβολίου κατά της κόβιντ. Μετά την έρευνά μας για τη σιωπηλή σφαγή για την οποία κανείς δεν μιλάει, κάποιος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή. Εδώ είναι οι κρυμμένες αλήθειες που λογοκρίνονται συστηματικά.

Συναντώ έναν αστυνομικό και αυτά που μας λέει για τους αιφνίδιους θανάτους μπορεί να κοστίσουν τη δουλειά του και όχι μόνο”, προλογίζει η δημοσιογράφος.

Και για τους αιφνίδιους θανάτους ανάμεσα στους αστυνομικούς, ο αστυνομικός σχολιάζει: “Κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό λόγω της μεγάλης “συνωμοσίας της σιωπής”.

Δεν γίνονται αυτοψίες γιατί υπάρχει διάταγμα που συνιστά να μην γίνονται, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Και αυτοί οι θάνατοι δεν καταγράφονται. Σε αυτή τη χώρα πεθαίνεις δύο φορές, πεθαίνεις από την πραγματική αιτία και κατατάσσεσαι σε άλλη αιτία θανάτου.

Μεταξύ άλλων, δόθηκε συνέντευξη από τη γιατρό Μπάρμπαρα Μπαλανζόνι, η οποία μίλησε για “βιαστικές και ανεπαρκείς αυτοψίες”. Η αναζήτηση της πρωτεΐνης αιχμής δεν γίνεται και βρισκόμαστε στα όρια αγγίζουμε τα όρια της πλαστογραφίας στη δήλωση της αιτίας θανάτου που δηλώνεται στα αρχεία”.

Η ανοσολόγος ερευνήτρια Λορεντάνα Φράσκα προσθέτει: “Τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα και να βλάψουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ιδίως στον νεαρό πληθυσμό, και δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι μη αναστρέψιμο. Δεν ήταν σημαντικό για τους νέους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο”.

Ιταλία (Rete 4): Aιφνίδιοι θάνατοι, κανείς δεν μιλάει, υπάρχει η “Συνωμοσίας της Σιωπής”

 

Πηγή: https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/fuoridalcoro20222023/vaccini-il-mistero-delle-morti-improvvise_F312336201006C18

————–

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

Πηγή

Προβολές : 1,679


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα