ALERT – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αναστέλλει τη καναδική Βουλή ο Τριντό!!!

ALERT – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αναστέλλει τη καναδική Βουλή ο Τριντό!!!

20 Φεβρουαρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:999
Μοίρασέ το

 

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι μια δοκιμή από το Βαθύ Κράτος, ώστε να μπορέσουν να δουν εάν μπορούν να καταληφθούν περισσότερα κυρίαρχα έθνη με παρόμοιο τρόπο.

Προκειμένου να δημιουργηθεί μια Παγκόσμια Παγκόσμια Κυβέρνηση και στις 195 ξεχωριστές χώρες, όλοι οι πολίτες πρέπει να συγχωνευθούν σε Καθολικούς πολίτες ενός κόσμου.

Πρέπει να επιτραπούν τα ανοιχτά σύνορα για να επιτρέψουν στην εταιρική απληστία να εδραιώσει την εξουσία και τον πλούτο στα χέρια των πλουσιότερων οικογενειών που ελέγχουν τις περισσότερες μεγάλες εταιρείες.

Μια σοδομισμένη λουλού, κάνει την αρχή της ναζιστοκουμμουνιστικής επέλασης των εβραιοσιωνιστών σε ολόκληρη την ανθρωπότητα…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

REUTERS/Patrick Doyle

NEWSPLOY.com

Σήμερα ο Τριντό έκανε την ιστορική σκοτεινή πράξη της αναστολής του κοινοβουλίου σε μια προσπάθεια να πνίξει τη συζήτηση σχετικά με τις εξουσίες Έκτακτης Ανάγκης που είχε ορίσει ο ίδιος.

Το αίτημά του για τέτοιες ειδικές εξουσίες είναι παράνομο βάσει του νόμου και δεν τις είχε επικαλεστεί ο Τριντό κατά τη διάρκεια των ταραχών του ANTFIA και του BLM (Black Lives Matter), για παράδειγμα, όταν λάμβανε χώρα πραγματική βία στο δρόμο.

Ντροπιασμένος από την αντίθεση στις «Εντολές» του, έχει επίσης εξαπολύσει τους μπράβους της αστυνομίας του (αυτούς που δεν έχουν παραιτηθεί) για να συλλάβουν φορτηγατζήδες και να κατασχέσουν τα οχήματά τους. Πολλά από αυτά τα φορτηγά χρηματοδοτούνται από τις μεγάλες τράπεζες που μπορεί να σταματήσουν τα σχέδια του Τριντό. Αυτό μένει να το δούμε.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι μια δοκιμή από το Βαθύ Κράτος, ώστε να μπορέσουν να δουν εάν μπορούν να καταληφθούν περισσότερα κυρίαρχα έθνη με παρόμοιο τρόπο. Προκειμένου να δημιουργηθεί μια Παγκόσμια Παγκόσμια Κυβέρνηση και στις 195 ξεχωριστές χώρες, όλοι οι πολίτες πρέπει να συγχωνευθούν σε Καθολικούς πολίτες ενός κόσμου. Πρέπει να επιτραπούν τα ανοιχτά σύνορα για να επιτρέψουν στην εταιρική απληστία να εδραιώσει την εξουσία και τον πλούτο στα χέρια των πλουσιότερων οικογενειών που ελέγχουν τις περισσότερες μεγάλες εταιρείες.

Ο Τριντό έχει αποδείξει τους κινδύνους της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και της Κοινωνίας Χωρίς μετρητά. Εάν η κυβέρνηση δεν συμφωνεί με τις αναρτήσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα ή τις πολιτικές σας θέσεις, θα κατασχέσουν το Ηλεκτρονικό Ψηφιακό Νόμισμά σας.

Οι Εξουσίες Έκτακτης Ανάγκης του Τριντό θα του επιτρέψουν να στρέψει την αστυνομία του και ενδεχομένως τον Καναδικό Στρατό εναντίον των πολιτών του.

Αυτό το παραθυράκι, δηλαδή, κατάχρησης των «εξουσιών έκτακτης ανάγκης» που έχουμε δει παγκοσμίως, όπως με τις εντολές των κυβερνητών πολιτειών στις ΗΠΑ, αυτό το κενό πρέπει να κλείσει με νέες νομοθετικές ενέργειες.

Αυτό που συμβαίνει στον Καναδά μπορεί στη συνέχεια να έρθει στις δικές σας χώρες!

Πρέπει να υποστηρίξουμε τον αγώνα για την Ελευθερία στον Καναδά καθώς και σε άλλες χώρες παγκοσμίως!

 

Πηγή

Προβολές : 999


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα