BOMBA για Νταβός: O Τραμπ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ 2020, ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

BOMBA για Νταβός: O Τραμπ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ 2020, ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

19 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:708
Μοίρασέ το

BOMBA για Νταβός: O Τραμπ αποκαλύπτει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβάμπ είναι πίσω από ΟΛΑ τα κακά του κόσμου!!!

Και το κάνει αυτό μέσα από τη…ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ προς το Φόρουμ!!!….

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να μας ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ στους ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ που μας έφεραν και την ψευτο-πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία που αποτελεί ΕΠΕΚΤΑΣΗ της τελευταίας!!!…

ΔΗΛΑΔΗ, μόλις έδωσε την «ευλογία» του στον νέο Πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ, ο οποίος είναι ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!

Από το 2016, έγραφα πως Ο ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… και δέχθηκα απίστευτη λάσπη από τους θαυμαστές του και στο δικό μου ιστολόγιο και σε άλλα δήθεν “μπατριωτικά ιστολόγια” που σχολίαζα…

Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιάννη Κουντούρη, μου έδωσε τη δυνατότητα για ένα γρήγορο σερφάρισμα με τις λέξεις “ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ – ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ” και το αποτέλεσμα έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά το γεγονός πως και ο Τράμπ, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ.

ΤΗ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΤΡΑΜΠ… ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΣΒΑΜΠ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Να τον χαίρονται όσοι ακόμα τον … θαυμάζουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Την ίδια άποψη έχω και για τον Πούτιν…

 

 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Το παρακάτω άρθρο το είχαμε βγάλει τον Αύγουστο πέρυσι, αλλά είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ιδίως υπό το πρίσμα της εκλογής του Κέβιν Μακάρθι ως Προέδρου της Βουλής….

Ο Μακάρθρι είναι ΜΕΓΑ ΚΑΘΙΚΙ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Ο ΔΗΘΕΝ «συντηρητικός» πολιτικός ηγέτης είναι:

(1) υπερ των γάμων των ομοφιλόφιλων

(2) ΚΑΤΑ των Αμερικανών πατριωτών που είχαν τα ΚΟΤΣΙΑ να εξεγερθούν την 6 Ιαν. του 2021 στο Καπιτώλιο για ευνόητους λόγους και έχει ταχθεί ΚΑΤΑ της αποφυλάκισής τους!

(3) είναι ΥΠΕΡ των θανατηφόρων μπολιών και όχι μόνο αλλά

(4) τυχάνει και μέλος του…Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπου οι Ελίτ, αυτήν την στιγμήν, τούτην την ώραν, αποφασίζουν την…ΕΞΩΝΤΟΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ!!!

Ο ΤΡΑΜΠ, λοιπόν, προέτρεψε τους Συντηρητικούς της Ομάδας Ελευθερίας να εκλέξουν τον…ΜΑΚΑΡΘΙ ενώ μπορούσαν να εκλέξουν έναν ΔΙΚΑΙΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΝ, όπως ο κ Jim Jordan που “χτυπάει” συνέχει τη διαφθορά στην κυβέρνηση και όχι μόνο!!!

ΑΛΛΑ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ήθελαν έναν ΠΡΟΔΟΤΗΝ που έχει κάνει μεγάλους συμβιβασμούς με τις σκοτεινές δυνάμεις της…Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Περισσότερη ανάλυση ΕΔΩ.

 

ΕΙΣ ΤΟΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΤΟΝ ΜΑΚΑΘΡΙ, έχει δώσει την «ευλογίαν» του ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ γιατί, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ήταν ο ίδιος ο ΤΡΑΜΠ που τον. Ιαν. του 2020 (ΠΡΟ πανδημίας, δηλαδή) είχε μετέβει ΚΙ ΑΥΤΟΣ εις…ΝΤΑΒΟΣ για να συνεννοηθεί με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ επικεφαλής του WEF (World Economic Forum) επίσης γνωστός ως…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ σχετικώς προς την δρομολόγησιν της…ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού που συνεχίζει να χρησιμεύσει ως πρόσχημα για να συνεχίζει να πηγαίνει ο κόσμος να…ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ με ένα ψευτο-εμβόλιο που έχει σαν σκοπόν, ΟΥΧΙ την «ανοσίαν της αγγέλης» (έτσι μας λένε οι Σιωνιστές Εβραίοι, ΑΓΓΕΛΑΔΕΣ, ΚΤΗΝΗ, ΓΚΟΪΜ), αλλά την…ΜΕΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ κάτα 90 τοις 100!!!

 

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ.

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΤΑ ΣΕ…ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!

Ο Τραμπ μας έχει όντως αποκαλύψει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβάμπ είναι πίσω από ΟΛΑ τα κακά του κόσμου λόγω της…ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ!!!

ΣημειωτέονΤόσο ο Τράμπ όσο και η κόρη του, η Ιβάνκα είναι μέλη του…ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

 

Μαντέψτε ΠΟΙΑΝΟΥ η ΚΟΡΗ είναι κι αυτή…ΠΑΙΔΙ του Κ. ΣΒΑΜΠ, όπως κι ο…ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΣΥ!!!…


Αφιερωμένο στα…ΚΟΡΟΪΔΑ – Τράμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός: «Έχει κάνει καταπληκτική δουλειά ο…ΚΛΑΟΥΣ»

ΝΑΙ…ΟΝΤΩΣ έχει κάνει «καταπληκτική δουλεία» εισάγωντας στον κόσμο την…ΔΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Αυγ. 2022 | αναδημοσιεύθηκε στις 18 Ιαν. 2023

 

Να άλλη μια απόδειξη του γεγονότος πως ο Τράμπ ήταν στο κόλπο της…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ από την αρχή!…

Ήδη σας έχουμε αποδείξει περιτράνως, με ατράνταχτες αποδείξεις, πως ο Τράμπ γνώριζε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ τα σχέδια της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων να φέρει στον κόσμο αυτήν την ψευτο-πανδημία του ψευδο-κορωνοϊό για να καταστρέψει την ανθρωπότητα με τα θανατηφόρα ψευτο-εμβόλιο για τον COVID-19, μιας και ήταν ο…ΙΔΙΟΣ που…είχε [προσ]υπογράψει όλα αυτά…ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

Διαβάστε πρώτα τα εξής άρθρα μας για να καταλάβετε….

Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία». Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

ΙΔΟΥ ο μυστικός κατάλογος των αρχηγών κρατών που παρευρέθηκαν στο Νταβός 2020 του Πακγόσμιου Οικονομοικού Φόρουμ που προετοίμασε την οδό για την…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 καθώς και για τον…ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Στη λίτσα και ο ΤΡΑΜΠ και ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!!

Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!!

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τραμπ: «Παίζεις το παιχνίδι των Δημοκρατικών αν έχεις αμφιβολίες για το εμβόλιο»

Τώρα έχει βγεί στην επιφάνεια ένα βίντεο που δείχνει τον Τράμπ δίπλα στον…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΡΘΟ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, τον…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρου όπου του πλέκει το ΕΓΚΟΜΙΟ ο τότε Αμερικανός πρόεδρος!

Σημειωτέον, εκτός από ταν μπαμπάκα της, μέλος του Φόρουμ είναι κι η…ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ.

Διαβάστε επίσης Μαντέψτε ΠΟΙΑΝΟΥ η ΚΟΡΗ είναι κι αυτή…ΠΑΙΔΙ του Κ. ΣΒΑΜΠ, όπως κι ο…ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ της…

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο λέγει τα εξής για τον Σβάμπ…

Βρισκόμαστε εδώ για να συναντηθούμε με παγκόσμιους ηγέτες, τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο και φέρνουμε πίσω τεράστιες δουλειές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Ανυπομονούμε να είμαστε εδώ. Ο Κλάους έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Και πάλι συναντιόμαστε τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο και παγκόσμιους ηγέτες. Όλα προς όφελος των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

ΝΑΙ…ΟΝΤΩΣ έχει κάνει «καταπληκτική δουλεία» ο «κ»…ΚΛΑΟΥΣ εισάγοντας στον κόσμο την…ΔΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ που έχει σαν σκοπό…ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ…!!!

Δείτε το και προσέξτε το βλέμμα του Τράμπ που…ΣΚΥΘΡΩΠΙΑΖΕΙ όταν λέει «ο Κλάους έχει κάνει καταπληκτική δουλειά» γιατί ήξερε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι εμπρόκειτο να μας…ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, όπερ και…ΕΓΕΝΕΤΟ!!!…

 

Δείτε τώρα ολόκληρη την ομιλία του Τράμπ ενώπιον του Φόρουμ τον. Ιαν. του 2020…


Πηγή

Προβολές : 708


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα