BRICS – Ο πολυπολικός κόσμος τύπου “1984” θα οδηγήσει στην παγκόσμια διακυβέρνηση υπό τον ΟΗΕ;

BRICS – Ο πολυπολικός κόσμος τύπου “1984” θα οδηγήσει στην παγκόσμια διακυβέρνηση υπό τον ΟΗΕ;

12 Σεπτεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:472
Μοίρασέ το

 

Η διαίρεση σε τρία μπλοκ στο “1984” αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η εξουσία χρησιμοποιεί τον διαχωρισμό, την προπαγάνδα και τον έλεγχο για να διατηρήσει τον έλεγχο και την υποταγή των πολιτών.

Αυτό το βίντεο τεκμηριώνει πώς οι χώρες των BRICS, από σύνοδο κορυφής σε σύνοδο κορυφής, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, την Παγκοσμιοποίηση 4.0 και την 4η βιομηχανική επανάσταση του Κλάους Σβαμπ. Η γλώσσα και το περιεχόμενο ακολουθούν κατά γράμμα τις επιταγές του Klaus Schwab και του WEF.

Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής για όλους όσους συγκροτούν τους BRICS και για τον νεοταξίτικο ρόλο τους… τα στοιχεία, δεν αμφισβητούνται…
Και όσοι δεν θέλουν να το δουν, ή ηλίθιοι είναι, ή… πρακτορτάντζες που στόχο έχουν να κρατούν τον λαό βαθιά ναρκωμένο και παραπληροφορημένο, ώστε να περιμένει… τον σωτήρα Πούτιν… υπάρχει κι αυτό το είδος της πληρωμένων πρακτόρων…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το πρώτο μέρος αυτής της εξαιρετικής μεταφραστικής εργασίας του NIOLAND, θα το διαβάσετε εδώ

 

Το 1996, ο Henry LAMB, πρόεδρος της “Sovereignty International Incorporated”, ιδρυτής της “Environmental Conservation Organisation”, αρθρογράφος, συγγραφέας και ένας από τους σημαντικότερους ειδικούς στην προσπάθεια του ΟΗΕ για παγκόσμια διακυβέρνηση, ήταν ο πρώτος που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Ατζέντα 21 και τα σχέδια για την παράδοση της παγκόσμιας διακυβέρνησης στα χέρια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

Η Ατζέντα 21, το πρωταρχικό έγγραφο που παρουσιάστηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και υιοθετήθηκε από περισσότερους από 100 αρχηγούς κρατών, όπως ο Τζορτζ Μπους όπου περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια  όλος ο μετασχηματισμός που πρέπει να γίνει στην κοινωνία προκειμένου να γίνει “βιώσιμη” όπως “αυτοί” ορίζουν τη “βιωσιμότητα”. 

Το βίντεο αποτελείται από διάφορα κλιπ.

Αυτό το βίντεο τεκμηριώνει πώς οι χώρες των BRICS, από σύνοδο κορυφής σε σύνοδο κορυφής, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, την Παγκοσμιοποίηση 4.0 και την 4η βιομηχανική επανάσταση του Κλάους Σβαμπ. Η γλώσσα και το περιεχόμενο ακολουθούν κατά γράμμα τις επιταγές του Klaus Schwab και του WEF.

10η Σύνοδος Κορυφής των BRICS (2018)

Με τη “Διακήρυξη του Γιοχάνεσμπουργκ” οι χώρες υπογράφουν τη δέσμευση να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030, να ακολουθήσουν τη Συμφωνία των Παρισίων και να αναγνωρίσουν τον κεντρικό ρόλο των Ηνωμένων Εθνών ως “παγκόσμιου διακυβερνητικού οργανισμού”.

14η Σύνοδος Κορυφής των BRICS (2022)

Επιβεβαιώνει τη βούληση να “ενισχυθεί εκ νέου η εφαρμογή της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ”.

15η Σύνοδος Κορυφής των BRICS (23 Αυγούστου 2023)

Η “Διακήρυξη του Γιοχάνεσμπουργκ ΙΙ” επιβεβαιώνει τη δέσμευση για την Ατζέντα 2030 στα σημεία 31, 52, 82 και 86 και ακολουθούν αυτα τα σημεἰα αναλυτικά:

31. Αναγνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο των χωρών BRICS που συνεργάζονται για την αντιμετώπιση των κινδύνων και των προκλήσεων της παγκόσμιας οικονομίας για την επίτευξη παγκόσμιας ανάκαμψης και βιώσιμης ανάπτυξης. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε τον συντονισμό των μακροοικονομικών πολιτικών, να εμβαθύνουμε την οικονομική συνεργασία και να εργαστούμε για μια ισχυρή, βιώσιμη, ισορροπημένη και χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάκαμψη. Τονίζουμε τη σημασία της συνέχισης της εφαρμογής της στρατηγικής οικονομικής εταιρικής σχέσης BRICS 2025 σε όλες τις σχετικές υπουργικές διαδρομές και ομάδες εργασίας. Θα επιδιώξουμε να εντοπίσουμε λύσεις για την επιτάχυνση της εφαρμογής της Ατζέντας 2030 για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
52. Επαναβεβαιώνουμε την έκκληση για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 για τη βιώσιμη ανάπτυξη στις τρεις διαστάσεις της: οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική, με ισορροπημένο και ολοκληρωμένο τρόπο, κινητοποιώντας τα απαραίτητα μέσα για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030. Καλούμε τις χώρες-χορηγούς να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για την επίσημη αναπτυξιακή βοήθεια (Official Development Assistance ODA) και να διευκολύνουν την ανάπτυξη ικανοτήτων και τη μεταφορά τεχνολογίας μαζί με πρόσθετους αναπτυξιακούς πόρους προς τις αναπτυσσόμενες χώρες, σύμφωνα με τους στόχους της εθνικής πολιτικής των αποδεκτών.
Επισημαίνουμε εν προκειμένω ότι η Σύνοδος Κορυφής για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2023 και η Σύνοδος Κορυφής για το Μέλλον που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2024, αποτελούν σημαντικές ευκαιρίες για την ανανέωση της διεθνούς δέσμευσης σχετικά με την εφαρμογή της Ατζέντας 2030. 
82. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την ενσωμάτωση του πολιτισμού στις εθνικές μας αναπτυξιακές πολιτικές, ως μοχλού και παράγοντα για την επίτευξη των στόχων που καθορίζονται στην Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Επαναβεβαιώνουμε επίσης τη δέσμευσή μας να προωθήσουμε τον πολιτισμό και τη δημιουργική οικονομία ως παγκόσμιο δημόσιο αγαθό, όπως εγκρίθηκε στην Παγκόσμια Διάσκεψη για τον Πολιτισμό και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη-MONDIACULT22.
86. Επικροτούμε την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι χώρες BRICS στην προώθηση της αστικής ανθεκτικότητας, μεταξύ άλλων μέσω του φόρουμ αστικοποίησης των BRICS, και εκτιμούμε τη δέσμευση για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας χωρίς αποκλεισμούς μεταξύ της κυβέρνησης και των κοινωνιών σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις χώρες BRICS για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 και την προώθηση της τοπικοποίησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

Ο σημερινός πολυπολισμός αντιδρά πραγματικά στις ελίτ και την εμμονή τους σε μια παγκόσμια κυβέρνηση;

“1984”, ο κόσμος χωρίζεται σε 3 μεγάλα μπλοκ

Ή μήπως είναι απλώς ένας αντιπερισπασμός όπως στο Οργουελικό μυθιστόρημα “1984”, όπου ο κόσμος χωρίζεται σε 3 μεγάλα μπλοκ, διαιρεμένα από εχθρότητες και συγκρούσεις που λειτουργούν για να κρατούν τους πληθυσμούς σε μια διαρκή κατάσταση καταπίεσης, ενώ ο Μεγάλος Αδελφός βασιλεύει;

Στον κόσμο του “1984,” τα τρία μεγάλα γεωπολιτικά συμπλέγματα, ουσιαστικά η Oceania, η Eurasia, και η Eastasia, αντιπροσωπεύουν τις τρεις δυνάμεις που ανταγωνίζονται για την παγκόσμια επικράτηση. Κάθε μπλοκ έχει τον δικό του απολυταρχικό ηγέτη, τον “Big Brother,” και χρησιμοποιεί τον εθνικισμό, την προπαγάνδα και τον έλεγχο για να διατηρήσει την εξουσία του.

Οι πολίτες κάθε μπλοκ ζουν υπό συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο, και η πραγματικότητα διαμορφώνεται από το καθεστώς. Η έννοια του “πολέμου είναι ειρήνη” είναι ένα από τα σλόγκαν που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν τη σκέψη των ατόμων και να αλλοιώσουν την πραγματικότητα. Η ελευθερία της σκέψης και η ιδιωτική ζωή έχουν εξαλειφθεί εντελώς.

Η διαίρεση σε τρία μπλοκ απεικονίζει την ιδέα της διαμάχης για την εξουσία, όπου καμία πλευρά δεν έχει μόνιμο πλεονέκτημα και ο πόλεμος συνεχίζεται ως μέσο ελέγχου. Οι πολίτες των διαφόρων μπλοκ παρακολουθούνται και ωθούνται να υποστηρίξουν την τρέχουσα κυβέρνησή τους, ανεξάρτητα από τις αδιάσειστες αποδείξεις ότι η εξουσία είναι καταπιεστική και η πραγματικότητα διαστρεβλωμένη.

Εν τέλει, η διαίρεση σε τρία μπλοκ στο “1984” αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η εξουσία χρησιμοποιεί τον διαχωρισμό, την προπαγάνδα και τον έλεγχο για να διατηρήσει τον έλεγχο και την υποταγή των πολιτών.

Ερώτημα προς τους αναγνώστες

Είναι δυνατόν ο πολυπολικός κόσμος να αποτελεί ένα είδος αντιπερισπασμού από τον τελικό στόχο, που είναι η διακυβέρνηση 2 φαινομενικά αντίθετων μπλοκ υπό την “ηγεσία” οργανισμών όπως ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ, και όχι μόνο κυβερνήσεων, όπως θα ήθελε ο ίδιος ο Schwab στηΣύνοδο Κορυφής των Παγκόσμιων Κυβερνήσεων – Ο Κλάους Σβαμπ επιθυμεί να δημιουργηθούν νέοι μηχανισμοί για την ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας σε έναν πολύ-δυναμικό κόσμο” ?

 


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.

Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/brics-1984Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα