BRICS – Το Βασικό Εργαλείο για την Εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

BRICS – Το Βασικό Εργαλείο για την Εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

2 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1050
Μοίρασέ το

 

Η BRCIS δεν αποτελεί εναλλακτική λύση στη μονοπολική παγκοσμιοποίηση, αλλά αντίθετα, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας εκκαθάρισης των κρατών και της εγκαθίδρυσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπό μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση σε έναν δυστοπικό κόσμο που κυβερνάται από πραγματικά δαιμονικές δυνάμεις.

Στο ερώτημα ” Τι να κάνουμε;” η πρώτη απάντηση είναι να ξυπνήσουμε. Ας εγκαταλείψουμε όλες τις ψευδαισθήσεις και τις ελπίδες σε εφήμερα και υποτελή κρατικά συγκροτήματα.”

 

Έχουν γίνει τόσες πολλές αναρτησεις για τους BRICS που τεκμηριώνουν ότι είναι το αντίπαλο δέος της προηγούμενης ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, το οποίο θα αποδειχθεί ακόμα πιο σκληρό από το προηγούμενο… Σας θυμίζω μια ιδιαίτερα σημαντική ανάρτηση εδώ

 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ… 

 

 

Γι αυτό και θα συμφωνήσω απόλυτα με την απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα…

 

 

Από τη στιγμή που εφαρμόζεται από τους BRICS Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2030, από την στιγμή που σ’ αυτούς έχει ενταχθεί και η Κίνα, στην οποία εφαρμόζεται η πιο σκληρή μορφή καταπίεσης, από ποιούς ηγέτες περιμένετε σωτηρία;;;

 

Αν θέλετε να ζείτε με ψευδεσθήσεις, δικαίωμά σας… Προσωπικά, επιλέγω να κοιτάζω κατάμουτρα την ΑΛΗΘΕΙΑ… ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Yourie Roshka | Διάβαστε το εδώ

 

Μετά τη δημοσίευση δύο διαδοχικών άρθρων σχετικά με τη σύνοδο κορυφής των BRICS στο Γιοχάνεσμπουργκ [1], στα οποία έδειξα ότι αυτό το σύμπλεγμα χωρών δεν αποτελεί εναλλακτική λύση στη μονοπολική παγκοσμιοποίηση, το τελικό έγγραφο[2] αυτής της συνάντησης επιβεβαιώνει πλήρως την προσέγγισή μου. Οι BRICS αποτελούν βασικό στοιχείο της στρατηγικής των παγκοσμιοποιητών για την εφαρμογή ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος και την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Πριν εισέλθω στην εξέταση αυτού του εγγράφου, θα κάνω μερικές γενικές παρατηρήσεις. Από τη στιγμή της εμφάνισης αυτής της οργάνωσης μέχρι σήμερα, υπάρχει μια εντυπωσιακή αναντιστοιχία μεταξύ της προπαγάνδας που εξυμνεί τις BRICS ως εναλλακτική λύση στο παγκοσμιοποιημένο διεθνές σύστημα και των επίσημων εγγράφων τους.

 

Ενώ η προπαγάνδα παρουσίαζε την πρωτοβουλία αυτή ως μια σημαντική ρήξη, που πηγάζει από τη βούληση των αναδυόμενων οικονομιών να χειραφετηθούν από την αυτοκρατορική κυριαρχία της συλλογικής Δύσης, τα επίσημα έγγραφα, αντίθετα, δείχνουν απερίφραστα την απόλυτη υπακοή στην ατζέντα που έχουν θέσει οι παγκοσμιοποιητές για τη δημιουργία μιας μονοπολικής παγκόσμιας τάξης υπό ένα ενιαίο κέντρο διοίκησης. Για να διαπιστώσει κανείς αυτή την ασυμφωνία, αρκεί να μελετήσει προσεκτικά τα επίσημα έγγραφα όλων των συνεδριάσεων της οργάνωσης αυτής.

Ολόκληρη η πολιτική φιλοσοφία που εκπορεύεται από αυτά τα κείμενα είναι εμποτισμένη από το πνεύμα του παγκοσμιοποιητικού νεοφιλελευθερισμού, από τον μύθο του ελεύθερου εμπορίου ως βασικού στοιχείου του, από την εξύψωση των ξένων επενδύσεων στις οικονομίες όλων των χωρών, από την πρωτοκαθεδρία της οικονομίας και, γενικότερα, από τον μύθο του προοδευτισμού, του επιστημονισμού και της τεχνολατρίας.

Έτσι, η πρώτη παρατήρηση θα ήταν ότι οι “πολιτικές ελίτ” αυτών των χωρών αποικίστηκαν νοητικά με τρόπο ανεπανόρθωτο. Το ιδεολογικό δηλητήριο της Δύσης που εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο κατέστρεψε κάθε παραδοσιακό σύστημα αξιών, επιβάλλοντας το δικό της παράδειγμα ως το μοναδικό, αδιαμφισβήτητο και αξιωματικό σύστημα αναφοράς. Και οι διακηρύξεις κάποιων επίσημων ηγετών αυτών των χωρών για τη διατήρηση των εθνικών παραδόσεων δεν είναι τίποτε άλλο παρά ψεύτικες ή ίσως ψευδαισθήσεις κάποιων επαρχιωτών που αδυνατούν να αντιληφθούν τη μεγάλη εικόνα των διεργασιών που λαμβάνουν χώρα σε παγκόσμια κλίμακα.

Η δεύτερη θεμελιώδης παρατήρηση αφορά την πλήρη προσχώρηση των χωρών αυτών σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς μέσω των οποίων η παγκοσμιοποιητική ελίτ εγκαθιδρύει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων: ΟΗΕ, ΔΝΤ, ΠΟΥ, ΠΟΕ, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και ούτω καθεξής.

 

Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, η ανάληψη σταθερών και δουλοπρεπών δεσμεύσεων για την εφαρμογή των διατάξεων της Ατζέντας του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η τυφλή συμμόρφωση με όλες τις εντολές του ΠΟΥ που σχετίζονται με ψευδείς πανδημίες κ.λπ., η υπακοή στο μύθο της “υπερθέρμανσης του πλανήτη”, η εφαρμογή της πλήρους ψηφιοποίησης και του πλήρους ελέγχου των πολιτών κ.λπ. αποκαλύπτουν μια σχέση υποταγής σε ένα ενιαίο κέντρο διοίκησης που επιβάλλεται μέσω αυτών των διεθνών οργανισμών.

Υπενθυμίζω εδώ μια γνωστή αλήθεια. Με την έναρξη της διαδικασίας απορρύθμισης και την επιβολή του ελεύθερου εμπορίου ως υποχρεωτικού κανόνα για όλα τα κράτη του κόσμου, τα κράτη ως δρώντες των διεθνών σχέσεων βρέθηκαν υποταγμένα σε οικονομικές οντότητες, δηλαδή σε πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες έγιναν οι κύριοι δρώντες σε παγκόσμια κλίμακα που διαμορφώνουν τον κόσμο σύμφωνα με τα δικά τους ιδιωτικά συμφέροντα.

 

Αρκεί να παραθέσουμε εδώ το βιβλίο του David C. Korten “When Corporations Rule the World” που γράφτηκε πριν από τρεις δεκαετίες. Και στα τριάντα χρόνια που μεσολάβησαν από τη δημοσίευση αυτού του βιβλίου, οι εταιρείες απέκτησαν απείρως μεγαλύτερη δύναμη, υποτάσσοντας πλήρως την πολιτική, τη διοίκηση των χωρών και τους διεθνείς οργανισμούς. Υπό αυτή την έννοια, οι χώρες BRICS δεν αποτελούν εξαίρεση, αλλά εμφανίζονται στο κοινό μητρώο των χωρών που υπόκεινται σε μια βαθιά διαδικασία αποκρατικοποίησης (αποεθνοποίησης).

Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω εδώ ότι ολόκληρη η ρητορική του ομίλου BRICS δεν αναφέρει τίποτα για μια πιθανή εναλλακτική αναπτυξιακή στρατηγική. Για παράδειγμα, ούτε λέξη για την απόρριψη της μοναδικής σκέψης στα οικονομικά. Ούτε λέξη για τον προστατευτισμό, τον οικονομικό εθνικισμό, την υπεράσπιση των εγχώριων αγορών από την εισβολή ξένων κεφαλαίων και αγαθών, για την οικονομία της εγγύτητας ή για να παραθέσω ένα διάσημο συγγραφέα, για το μεγαλείο μιας μοριακής οικονομίας. “Το μικρό είναι όμορφο” υποστήριξε σωστά ο E.F. Schumacher[3]. Και με μέγιστο όφελος για τους ανθρώπους, αλλά όχι για τους καρχαρίες του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού. Θυμάστε αυτή τη λαμπρή ατάκα; “Είναι η οικονομία, ηλίθιε![4]”

Και επειδή οι γενναίοι ηγέτες των χωρών BRICS δεν είναι ηλίθιοι, απορρίπτουν κάθε αίρεση που θα έθετε σε κίνδυνο το κυρίαρχο οικονομικό σύστημα και τη μοναδική θρησκεία του. Το όραμα ενός Alexander Hamilton η ενός Friedrich List έχει ξεχαστεί, όπως και ολόκληρη η σχολή σκέψης που βασίζεται στον οικονομικό πατριωτισμό, που ονομάζεται επίσης οικονομική κυριαρχία.

Η παγκοσμιοποιητική γιγαντομανία με τις τέσσερις “βασικές αξίες” στη βάση της – την ελεύθερη κυκλοφορία αγαθών, κεφαλαίων, υπηρεσιών και ανθρώπων – διέπει τις αρχές δραστηριότητας των χωρών BRICS, επομένως συμβάλλει πλήρως στην οριστική εξαφάνιση των κρατών και των εθνών στο χωνευτήρι του κόσμου.

Και τώρα ας προχωρήσουμε στην εξέταση της τελικής δήλωσης της συνόδου κορυφής των BRICS στη Νότια Αφρική.

 

Αναπαράγουμε εδώ το πλήρες όνομα του εγγράφου αυτού: “Διακήρυξη Γιοχάνεσμπουργκ ΙΙ. Οι BRICS και η Αφρική: Εταιρική σχέση για αμοιβαία επιτάχυνση της ανάπτυξης, βιώσιμη ανάπτυξη και πολυμέρεια χωρίς αποκλεισμούς, Sandton, Gauteng, Νότια Αφρική, 23 Αυγούστου 2023[5]”. Θα παραθέσουμε αποσπάσματα από αυτό το μακροσκελές έγγραφο χωρίς να δώσουμε πολλά σχόλια.

“3. Επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας για πολυμερή χωρίς αποκλεισμούς και για την τήρηση του διεθνούς δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών και των αρχών που κατοχυρώνονται στον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) ως τον απαραίτητο ακρογωνιαίο λίθο του, καθώς και του κεντρικού ρόλου των Ηνωμένων Εθνών σε ένα διεθνές σύστημα…”.
Έτσι, ο ΟΗΕ είναι και αδιαμφισβήτητη αρχή γι’ αυτούς, αν και μέσω αυτού του οργανισμού πραγματοποιείται η παγκόσμια διακυβέρνηση.

“5….Προτείνουμε επίσης την αύξηση του ρόλου και του μεριδίου των γυναικών από τις ΕΜΕΚ σε διάφορα επίπεδα ευθύνης στους διεθνείς οργανισμούς”. Η ανάδειξη του ρόλου των γυναικών στην πολιτική, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις κ.λπ. αποτελεί μέρος της φεμινιστικής ιδεολογίας ως στρατηγική για την καταστροφή της οικογένειας μέσω της αρρενοποίησης των γυναικών.

6… Από την άποψη αυτή, υπογραμμίζουμε ότι πρέπει να εφαρμοστούν τόσο σε επίπεδο παγκόσμιας διακυβέρνησης όσο και σε εθνικό επίπεδο”. Ο όρος παγκόσμια διακυβέρνηση περιλαμβάνει την άσκηση παγκόσμιας εξουσίας από ένα ενιαίο κέντρο.

“7. Υποστηρίζουμε μια συνολική μεταρρύθμιση του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας του, με σκοπό να καταστεί πιο δημοκρατικό, αντιπροσωπευτικό, αποτελεσματικό και αποδοτικό, και να αυξηθεί η εκπροσώπηση των αναπτυσσόμενων χωρών στα μέλη του Συμβουλίου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στις επικρατούσες παγκόσμιες προκλήσεις και να υποστηρίξει τις νόμιμες φιλοδοξίες των αναδυόμενων και αναπτυσσόμενων χωρών από την Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, της Ινδίας και της Νότιας Αφρικής, να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο στις διεθνείς υποθέσεις, ιδίως στα Ηνωμένα Έθνη, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας του”.

” Η μεταρρύθμιση του ΟΗΕ” είναι το βασικό δόλωμα για τους ηγέτες αυτών των χωρών, οι οποίοι πιστεύουν ότι έτσι θα ξεφύγουν από την κυριαρχία των πρώην καταπιεστών. Αλλά επειδή δεν είναι τα κράτη, αλλά οι ιδιωτικές οντότητες που καθορίζουν την πολιτική σε διεθνές επίπεδο, αυτές οι αλλαγές θα είναι πιθανότατα μόνο διακοσμητικές.

“8. Επαναβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας στο ανοικτό, διαφανές, δίκαιο, προβλέψιμο, χωρίς αποκλεισμούς, δίκαιο, αμερόληπτο και βασισμένο σε κανόνες πολυμερές εμπορικό σύστημα με πυρήνα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ), με ειδική και διαφοροποιημένη μεταχείριση (S&DT) για τις αναπτυσσόμενες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών….”

Η αποδοχή του ΠΟΕ ως φορέα ρύθμισης του διεθνούς εμπορίου αποτελεί άλλη μια απόδειξη της υποταγής των χωρών αυτών στην παγκοσμιοποιητική στρατηγική. Οποιαδήποτε αξίωση για την απόκτηση πλεονεκτημάτων και προνομίων στο πλαίσιο αυτού του οργανισμού αποτελεί απόδειξη είτε μεγάλης αφέλειας είτε υποκρισίας.

“9. Καλούμε για την ανάγκη να σημειωθεί πρόοδος προς την επίτευξη ενός δίκαιου και προσανατολισμένου στην αγορά συστήματος εμπορίας γεωργικών προϊόντων…”. Η γεωργία που θεωρείται ως αγροτική επιχείρηση για την κατάκτηση νέων αγορών έχει ήδη τους πρωταθλητές της. Monsanto, Vanguard, Black Rock, Bill Gates, George Soros, κ.α. Θα συνεχίσουν να κάνουν όλη τη γη του κόσμου ιδιωτική τους ιδιοκτησία. Και το καθεστώς του ελεύθερου εμπορίου και η συμμετοχή στον ΠΟΕ δεν επιβραβεύει κανένα προστατευτικό μέτρο σε εθνικό επίπεδο.

“10. Υποστηρίζουμε ένα ισχυρό Παγκόσμιο Δίκτυο Χρηματοπιστωτικής Ασφάλειας με επίκεντρο ένα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) βασισμένο σε ποσοστώσεις και επαρκώς εξοπλισμένο…”. Η αναγνώριση του ΔΝΤ ως θεσμού που θα έχει θετικό ρόλο για τις χώρες του κόσμου σημαίνει πλήρη αγνόηση των λειτουργιών του και των βλαβερών επιπτώσεων που αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες του κόσμου που έχουν αποδεχτεί τη συνεργασία μαζί του.

“13. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της αυξημένης συμμετοχής των γυναικών στις ειρηνευτικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης και επίλυσης των συγκρούσεων, της διατήρησης της ειρήνης, της οικοδόμησης της ειρήνης, της μετασυγκρουσιακής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης και της διατήρησης της ειρήνης…”. Για άλλη μια φορά, η “αυξημένη συμμετοχή των γυναικών” συνεπάγεται τη μειωμένη συμμετοχή των γυναικών στην οικογενειακή ζωή, δηλαδή τη φεμινιστική αντιστροφή των κοινωνικών ρόλων που ανήκουν στους άνδρες και τις γυναίκες, οι οποίοι είναι συμπληρωματικοί και όχι εναλλάξιμοι.

“22. Εκφράζουμε την έντονη καταδίκη της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της, όποτε, όπου και από όποιον και αν διαπράττεται. Αναγνωρίζουμε την απειλή που προέρχεται από την τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό που ευνοεί την τρομοκρατία και τη ριζοσπαστικοποίηση…”.

Η προσκόλληση στο μύθο της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, που επιβλήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές μετά την 11η Σεπτεμβρίου, δείχνει την υποταγή των χωρών αυτών στη στρατηγική της καταστολής των ελευθεριών υπέρ ενός αστυνομικού κράτους. Η θυσία της ελευθερίας υπέρ της ασφάλειας είναι η γνωστή συνταγή αυτού του παγκοσμιοποιητικού ελιγμού.

25. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να ενισχύσουμε τη διεθνή συνεργασία και τη συνεργασία μας κατά της διαφθοράς και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τις σχετικές διεθνείς συμφωνίες στο θέμα αυτό, ιδίως τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών κατά της διαφθοράς…”.

Η “καταπολέμηση της διαφθοράς” είναι ένα παλιό παγκοσμιοποιητικό τέχνασμα που καλύπτει την επιθυμία για τον απόλυτο έλεγχο της ιδιωτικής ζωής, των συναλλαγών, των χρημάτων και των μετακινήσεων κάθε ατόμου μέσα σε μια παγκόσμια ψηφιακή φυλακή.

“Σύμπραξη για την αμοιβαία επιτάχυνση της ανάπτυξης”. Ελκυστικό σύνθημα, το οποίο όμως λειτουργεί μόνο προς όφελος των εταιρειών, όχι των κρατών. Προϋποθέτει μόνο το ελεύθερο εμπόριο, το οποίο ισχυρίζεται ότι φέρνει ευημερία στα έθνη, ενώ ωφελεί μόνο τους διασυνοριακούς οικονομικούς καρχαρίες

“30. Επαναβεβαιώνουμε τη σημασία της G20 να συνεχίσει να διαδραματίζει το ρόλο του κορυφαίου πολυμερούς φόρουμ στον τομέα της διεθνούς οικονομικής και χρηματοπιστωτικής συνεργασίας, το οποίο περιλαμβάνει τόσο τις ανεπτυγμένες όσο και τις αναδυόμενες αγορές και τις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου οι μεγάλες οικονομίες αναζητούν από κοινού λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις…”.

Η αναγνώριση του “ηγετικού ρόλου της G20” σημαίνει την καταδίκη όλων των χωρών του κόσμου σε μια αιώνια κατάσταση υποτέλειας και την προώθηση της οικονομικής αποικιοκρατίας ως κανόνα των διεθνών σχέσεων. Αυτή τη φορά δεν είναι τα κράτη αλλά ιδιωτικές οντότητες που εκπροσωπούν τους παγκόσμιους αποικιοκράτες.

“31. Αναγνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο των χωρών BRICS που συνεργάζονται για την αντιμετώπιση των κινδύνων και των προκλήσεων της παγκόσμιας οικονομίας για την επίτευξη της παγκόσμιας ανάκαμψης και της βιώσιμης ανάπτυξης. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να ενισχύσουμε τον συντονισμό των μακροοικονομικών πολιτικών, να εμβαθύνουμε την οικονομική συνεργασία και να εργαστούμε για την υλοποίηση μιας ισχυρής, βιώσιμης, ισορροπημένης και χωρίς αποκλεισμούς οικονομικής ανάκαμψης. Τονίζουμε τη σημασία της συνεχούς εφαρμογής της στρατηγικής για την οικονομική εταιρική σχέση BRICS 2025 σε όλες τις σχετικές υπουργικές κατευθύνσεις και ομάδες εργασίας. Θα αναζητήσουμε λύσεις για την επιτάχυνση της εφαρμογής της Ατζέντας 2030 για τη βιώσιμη ανάπτυξη[6].”

Η Ατζέντα 2030 αξίζει να διαβαστεί και να ξαναδιαβαστεί με το μολύβι στο χέρι. Όσοι υποτάσσονται σε αυτήν καταδικάζουν τους ίδιους τους λαούς τους σε θάνατο και σκλαβιά.

“33. Αναγνωρίζουμε τον δυναμισμό της ψηφιακής οικονομίας που επιτρέπει την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη. Αναγνωρίζουμε επίσης τον θετικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν το εμπόριο και οι επενδύσεις στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, της εθνικής και περιφερειακής εκβιομηχάνισης, της μετάβασης προς βιώσιμα πρότυπα κατανάλωσης και παραγωγής. Αναγνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη του εμπορίου και των επενδύσεων στην ψηφιακή εποχή και αναγνωρίζουμε ότι τα μέλη των BRICS βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα ψηφιακής ανάπτυξης και, ως εκ τούτου, αναγνωρίζουμε την ανάγκη αντιμετώπισης των αντίστοιχων προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων ψηφιακών διαχωρισμών…”.

“Ψηφιακή οικονομία” σημαίνει τον θάνατο του κράτους, της παραγωγικής οικονομίας που βασίζεται στη βιομηχανία, τον “καπιταλισμό της επιτήρησης”, τη μαζική χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και μια τεράστια μάζα ανέργων.

Οι εργαζόμενοι γίνονται άχρηστοι κάτω από τις συνθήκες της τεχνολογικής επανάστασης.

Ως εκ τούτου, η μάζα των ανέργων, των “άχρηστων φαγάδων” πρέπει να υποβληθεί σε ερήμωση και οι επιζώντες να κρατηθούν υπό έλεγχο με “tittytainment”, σύμφωνα με τη συνταγή του Zbigniew Brzezinski.

“36. Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τη συνεργασία εντός των BRICS για την εντατικοποίηση της εταιρικής σχέσης των BRICS για τη Νέα Βιομηχανική Επανάσταση[7] (PartNIR) και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για την επιτάχυνση της βιομηχανικής ανάπτυξης… Επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε τη συζήτηση για τη δημιουργία της BCIC σε συνεργασία με την UNIDO για την από κοινού υποστήριξη της ανάπτυξης δεξιοτήτων της Βιομηχανίας 4.0[8] μεταξύ των χωρών BRICS και για την προώθηση των εταιρικών σχέσεων και της αυξημένης παραγωγικότητας στη Νέα Βιομηχανική Επανάσταση. Προσβλέπουμε στη συνεργασία με την UNIDO και ζητάμε από τη συμβουλευτική ομάδα PartNIR να συντονιστεί με την UNIDO.”.

Το άρθρο αυτό δείχνει μονοσήμαντα ότι οι χώρες BRICS είναι πλήρως υποταγμένες από το WEF και υπόκεινται στην ίδια “παγκοσμιοποιημένη τεχνολογική επανάσταση” που κηρύττουν ο Klaus Schwas, ο Yuval Noah Harrari και άλλοι εκφραστές της παγκόσμιας ελίτ. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τις εξηγήσεις τους: “Η ενόραση “συγχώνευση του ψηφιακού, βιολογικού και φυσικού κόσμου” αναφέρεται στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας, της βιολογίας και των φυσικών αντικειμένων με απρόσκοπτο τρόπο. Η ενσωμάτωση αυτή καθίσταται δυνατή χάρη στο Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και άλλες προηγμένες τεχνολογίες”. Επομένως, καλώς ήρθατε στο δυστοπικό μέλλον! Οι πύλες της κόλασης είναι ανοιχτές! Μπορείτε να εισέλθετε σε αυτήν υπό το θριαμβευτικό σήμα των BRICS.

“38. Επαναλαμβάνουμε τη δέσμευση για την προώθηση της απασχόλησης για τη βιώσιμη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης δεξιοτήτων για την εξασφάλιση ανθεκτικής ανάκαμψης, πολιτικών απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας που ανταποκρίνονται στα φύλα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων των εργαζομένων”.

Έτσι, τα πάντα προσανατολίζονται στην υλοποίηση των σχεδίων του “μοναδικού κόμματος των παγκοσμιοποιητών” για τη βιώσιμη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας των φύλων ως μέρος αυτής της στρατηγικής.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η θεωρία του φύλου αμφισβητεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι γεννιούνται χωρίς καμία εγγενή σεξουαλική ταυτότητα, αρσενική ή θηλυκή. Ισχυρίζεται ότι γεννιόμαστε ουδέτεροι, χωρίς να ανήκουμε σε κάποιο από τα δύο “φύλα”. Κατά την αποδοχή αυτής της θεωρίας το φύλο είναι μια κοινωνική κατασκευή, η οποία είναι προαιρετική και θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο άπειρων αλλαγών στην ελεύθερη βούληση του κάθε ατόμου. Καλώς ήρθατε λοιπόν στο σατανιστικό σύμπαν του τρανσεξουαλισμού[9]! Έχετε φτάσει σε αυτόν τον προορισμό μέσω των πυλών των BRICS.

“39. Αναγνωρίζουμε την επείγουσα ανάγκη για ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας και τη σημασία της αύξησης των αμοιβαίων τουριστικών ροών και θα εργαστούμε για την περαιτέρω ενίσχυση της Συμμαχίας των BRICS για τον Πράσινο Τουρισμό για την προώθηση μέτρων, τα οποία μπορούν να διαμορφώσουν έναν πιο ανθεκτικό, βιώσιμο και χωρίς αποκλεισμούς τουριστικό τομέα”.

Ακόμη και αυτή η αλλοτριωτική έλξη του σημερινού κόσμου, ο τουρισμός, πλαισιώνεται από την προκουστική φόρμουλα της “πράσινης οικονομίας”, που βασίζεται στον μύθο της “υπερθέρμανσης του πλανήτη”, ο οποίος προσχηματίζει ολόκληρη τη Μεγάλη Επαναφορά.

“41. Συμφωνούμε να συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τη συνεργασία στον τομέα του ανταγωνισμού μεταξύ των χωρών BRICS και να δημιουργήσουμε ένα δίκαιο περιβάλλον αγοράς ανταγωνισμού για τη διεθνή οικονομική και εμπορική συνεργασία”.

Εδώ είναι ένα ακόμη σημείο που μαρτυρά τη θρησκεία του παγκοσμιοποιημένου νεοφιλελευθερισμού, χωρίς κρατικά σύνορα, χωρίς τελωνειακούς φραγμούς, που εξασφαλίζει την απόλυτη και ολοκληρωτική κυριαρχία των πολυεθνικών.

“42. Συμφωνούμε να ενισχύσουμε τον διάλογο και τη συνεργασία για τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας μέσω, του μηχανισμού συνεργασίας BRICS IPR (IPRCM). Καθώς γιορτάζουμε μια δεκαετία συνεργασίας των επικεφαλής των Γραφείων Διανοητικής Ιδιοκτησίας, χαιρετίζουμε την ευθυγράμμιση του σχεδίου εργασίας τους με τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.”

Η υποταγή των χωρών BRICS στους κανόνες της “πνευματικής ιδιοκτησίας” τις καταδικάζει σε χρόνια υπανάπτυξη και πλήρη εξάρτηση από τους μεγάλους παίκτες του εταιρικού καπιταλισμού.

“49. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το έργο της ειδικής ομάδας για τη σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) και τις υποδομές στην ανταλλαγή γνώσεων, ορθών πρακτικών και διδαγμάτων σχετικά με την αποτελεσματική ανάπτυξη και παροχή υποδομών προς όφελος όλων των χωρών μελών…”.

Οι Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα αποτελούν μια μορφή υποταγής των κρατών από τις εταιρείες.

“Σύμπραξη για τη βιώσιμη ανάπτυξη

52. Επαναβεβαιώνουμε την έκκληση για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στις τρεις διαστάσεις της: την οικονομική, την κοινωνική και την περιβαλλοντική, με ισορροπημένο και ολοκληρωμένο τρόπο, κινητοποιώντας τα μέσα που απαιτούνται για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030″. Για άλλη μια φορά, τα κράτη BRICS ως άδεια κελύφη της εξωθεσμικής παγκόσμιας αυτοκρατορίας στην υπηρεσία των παγκοσμιοποιητών.

” 53. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της εφαρμογής των ΣΒΑ με ολοκληρωμένο και ολιστικό τρόπο, μεταξύ άλλων μέσω της εξάλειψης της φτώχειας καθώς και της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής, ενώ παράλληλα προωθούμε τη βιώσιμη χρήση της γης και τη διαχείριση των υδάτων, τη διατήρηση της βιολογικής ποικιλότητας και τη βιώσιμη χρήση των συστατικών της και της βιοποικιλότητας και τη δίκαιη και ισότιμη κατανομή των οφελών που προκύπτουν από τη χρήση των γενετικών πόρων, μεταξύ άλλων με την κατάλληλη πρόσβαση στους γενετικούς πόρους…”.

Όπως γνωρίζουμε, SDG σημαίνει Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης, 17 στον αριθμό, οι οποίοι αποτελούν ένα είδος “θείας εντολής” της παγκοσμιοποιητικής-σατανικής αντι-θρησκείας, που αναλαμβάνουν με απόλυτη υπακοή οι μαριονέτες από τις χώρες BRICS.

“56. Επισημαίνουμε εκ νέου τη σημασία της εφαρμογής της Σύμβασης-Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (UNFCCC) και της Συμφωνίας του Παρισιού και της αρχής των κοινών αλλά διαφοροποιημένων ευθυνών και των αντίστοιχων δυνατοτήτων (CBDR-RC) ενισχύοντας τη μεταφορά τεχνολογίας για το κλίμα με χαμηλό κόστος, την ανάπτυξη ικανοτήτων, καθώς και την κινητοποίηση προσιτών, επαρκών και έγκαιρα παραδιδόμενων νέων πρόσθετων οικονομικών πόρων για περιβαλλοντικά βιώσιμα έργα. Συμφωνούμε ότι υπάρχει ανάγκη να υπερασπιστούμε, να προωθήσουμε και να ενισχύσουμε την πολυμερή αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και να συνεργαστούμε για την επιτυχή έκβαση της 28ης Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης-Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (UNFCCC COP28)”.

Ο μύθος της Κλιματικής Αλλαγής αναλαμβάνεται πλήρως από τους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης στο πλαίσιο των BRICS. Η ίδια ιστορία της Κλιματικής Αλλαγής εκτίθεται με πολύ λεπτομερή μορφή στα άρθρα 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63. Χωρίς αμφιβολία, αποτελούν μέρος του παγκοσμιοποιητικού παιχνιδιού. Και εμείς είμαστε θύματα της ανοιχτής συνωμοσίας τους.

“64. Δεσμευόμαστε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της συλλογικής μας ικανότητας για παγκόσμια πρόληψη, ετοιμότητα και αντιμετώπιση πανδημιών και να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να καταπολεμήσουμε συλλογικά τυχόν τέτοιες πανδημίες στο μέλλον. Από την άποψη αυτή, θεωρούμε σημαντικό να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας στο Εικονικό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Εμβολίων των BRICS. Προσβλέπουμε στη διεξαγωγή της συνάντησης υψηλού επιπέδου για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2023 στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και ζητάμε ένα αποτέλεσμα που θα κινητοποιήσει την πολιτική βούληση και τη συνεχή ηγεσία σε αυτό το θέμα”.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε πεισθεί ότι η σκοτεινή απάτη του Covid-19 προωθείται με τυραννικά μέτρα σε όλες τις χώρες BRICS.

Παραμένουν μέρος της ερήμωσης, της γενετικής τροποποίησης και της πλήρους παρακολούθησης όλων των ανθρώπων.

Nihil novi, απλά πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας στην περιρρέουσα πραγματικότητα και να εγκαταλείψουμε τις ψευδαισθήσεις και την αυταπάτη.

Στο άρθρο 65 η ίδια λατρεία της θρησκείας του εμβολιασμού. Παρ’ όλες τις εντυπωσιακές επιστημονικές αποδείξεις για τη θανατηφόρα βλαπτικότητα των πλαστών εμβολίων το μέτρο της κρατικής τρομοκρατίας επιβάλλεται καταχρηστικά από τις χώρες BRICS. Η στρατηγική της υποδούλωσης της ανθρωπότητας με ιατρικά προσχήματα και ακολουθώντας τις συνταγές του ΠΟΥ παίζεται και από αυτές τις “επαναστατημένες” χώρες.

“78. Αναγνωρίζουμε τον κρίσιμο ρόλο των γυναικών στην οικονομική ανάπτυξη και επαινούμε τη Γυναικεία Επιχειρηματική Συμμαχία των BRICS. Αναγνωρίζουμε ότι η επιχειρηματικότητα χωρίς αποκλεισμούς και η πρόσβαση των γυναικών στη χρηματοδότηση θα διευκόλυνε τη συμμετοχή τους σε επιχειρηματικά εγχειρήματα, την καινοτομία και την ψηφιακή οικονομία. Χαιρετίζουμε τις πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν τη γεωργική παραγωγικότητα και την πρόσβαση των γυναικών γεωργών στη γη, την τεχνολογία και τις αγορές”.

Για άλλη μια φορά, η κληρονομιά της φατρίας του Ροκφέλερ, η οποία εφηύρε και επέβαλε την ιδεολογία του φεμινισμού, αποτελεί τη βασική αξία για τη συμμαχία των BRICS δημογραφικών και εδαφικών γιγάντων, αλλά γεωπολιτικών νάνων.

Θα μπορούσαμε να φέρουμε ακόμη περισσότερα αποσπάσματα από αυτό το μακροσκελές επίσημο έγγραφο των BRICS 2023, αλλά νομίζω ότι οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν παραπάνω είναι αρκετές.

Το συμπέρασμα είναι το ίδιο.

Η BRCIS δεν αποτελεί εναλλακτική λύση στη μονοπολική παγκοσμιοποίηση, αλλά αντίθετα, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας εκκαθάρισης των κρατών και της εγκαθίδρυσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπό μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση σε έναν δυστοπικό κόσμο που κυβερνάται από πραγματικά δαιμονικές δυνάμεις.

Στο ερώτημα ” Τι να κάνουμε;” η πρώτη απάντηση είναι να ξυπνήσουμε. Ας εγκαταλείψουμε όλες τις ψευδαισθήσεις και τις ελπίδες σε εφήμερα και υποτελή κρατικά συγκροτήματα.

Κατά τη γνώμη μου, η λύση είναι πρωτίστως θρησκευτική. Η υπέρβαση της υλιστικής εκκοσμίκευσης και η επιστροφή στον Χριστό. Και αν ο Θεός το επιτρέψει, η εξέγερση των εθνών είναι ο μόνος τρόπος που θα αποτρέψει ένα μοιραίο και γρήγορο τέλος για όλη την ανθρωπότητα. Ο αυριανός κόσμος μπορεί να οικοδομηθεί μόνο πάνω στα ερείπια του σημερινού κόσμου.


ΠΗΓΕΣ

1. https://telegra.ph/Does-BRICS-threaten-the-globalist-agenda-08-24, https://telegra.ph/BRICS-Summit—the-last-nail-in-the-multipolaritys-coffin-08-26

2. https://mea.gov.in/Images/CPV/Declaration_2408.pdf

[3] https://www.amazon.com/Small-Beautiful-Economics-Mattered-Perennial/dp/0061997765

[4] https://en.wikipedia.org/wiki/It%27s_the_economy,_stupid

[5] https://mid.ru/en/foreign_policy/news/1901504/

[6] https://sdgs.un.org/2030agenda

[7] Νέα Βιομηχανική Επανάσταση σημαίνει την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση που κήρυξε ο Klaus Schwab: https://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_Industrial_Revolution.

[8] Βιομηχανία 4.0 είναι μια άλλη ονομασία για την ίδια την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

[9] Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε αυτό το βιβλίο το οποίο είναι απαγορευμένο στο www. amazon.com: https://www.kobo.com/ww/en/ebook/the-transgender-industrial-complex-1

Yourie Roshka, πρόεδρος του Λαϊκού Πανεπιστημίου της Μολδαβίας

Επικοινωνήστε μαζί μου: [email protected]

https://t.me/iurierosca


Δικτυογραφία :

BRICS – a key instrument for establishing the New World Order – Telegraph

https://telegra.ph/BRICS—a-key-instrument-for-establishing-the-New-World-Order-08-29

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/brics-3fdΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα