David Rogers Webb – Πώς οι καμπαλιστές θα κλέψουν την περιουσία μας

David Rogers Webb – Πώς οι καμπαλιστές θα κλέψουν την περιουσία μας

28 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το

 

Όλα τα μεγάλα οικονομικά μπλοκ (ΗΠΑ, ΕΕ, GB, JP, CH) έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι αυτοί οι “νόμιμοι” κανόνες ισχύουν σχεδόν παντού, επειδή οι Ταλμουδιστές πραγματικά εννοούν την απαλλοτρίωση των περισσότερων “Ζωών” των Goyim.

 

david-webb.jpeg

ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ WEF ΠΑΡΗΦΑΝΕΙ «2030 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ»
 Ο Γουέμπ ρωτά: «Πώς μπορεί να συμβεί ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,
όπως τόσο τολμηρά είχε προβλέψει το WEF;» αλλά έχει ήδη απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. 
Ο Webb έδειξε ακριβώς πώς οι Ταλμουδιστές σκοπεύουν να το πετύχουν αυτό. 
 
από τον Πάτρικ Ο’ Κόνελ 
(henrymakow.com)
Ο Webb παραθέτει τα ακόλουθα «βασικά στοιχεία» σχετικά με το νέο «νομικό» πλαίσιο που δημιούργησε το WORLD SYSTEM:
Η κυριότητα τίτλων ως περιουσίας έχει αντικατασταθεί από μια νέα «νομική» έννοια του «δικαιώματος ασφάλειας», η οποία είναι μια συμβατική αξίωση που εξασφαλίζει μια πολύ αδύναμη θέση σε περίπτωση που ο πάροχος του λογαριασμού καταστεί αφερέγγυος.
Όλοι οι τίτλοι διατηρούνται σε μη διαχωρισμένη, συγκεντρωτική μορφή. Τα χρεόγραφα που χρησιμοποιούνται ως εξασφάλιση, και αυτά που περιορίζονται από τέτοια χρήση, διατηρούνται στην ίδια ομάδα.
Όλοι οι κάτοχοι λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν απαγορεύσει τη χρήση των τίτλων τους ως εξασφάλιση, πρέπει, βάσει νόμου, να λαμβάνουν μόνο ένα αναλογικό μερίδιο των υπολειμματικών περιουσιακών στοιχείων.
Η «επανδικαίωση», δηλαδή η επιστροφή των τίτλων σε περίπτωση αφερεγγυότητας, απαγορεύεται απολύτως.
Οι πάροχοι λογαριασμών μπορούν “νόμιμα” να δανείζονται συγκεντρωμένους τίτλους για να εξασφαλίσουν ιδιόκτητες συναλλαγές και χρηματοδότηση.
Το “Safe Harbor” διασφαλίζει ότι οι εξασφαλισμένοι πιστωτές διεκδικούν προτεραιότητα σε συγκεντρωμένους τίτλους πριν από τους κατόχους λογαριασμών.
Η απαίτηση απόλυτης προτεραιότητας των εξασφαλισμένων πιστωτών σε συγκεντρωμένους τίτλους πελατών έγινε δεκτή από τα δικαστήρια.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
Σύμφωνα με τον «νόμο», η έννοια «οι μετοχές σας» δεν υπάρχει πλέον καν σήμερα. Δεν μπορείτε να κάνετε μήνυση για να «αποκτήσετε ξανά» αυτό που ΝΟΜΙΖΑΤΕ ότι ήταν ιδιοκτησία σας, επειδή το «νομικό» πλαίσιο πέτυχε ήδη να το καταστήσει ΜΗ ΔΙΚΟ ΣΑΣ στην αρχή. Όταν το σύστημα φύγει, η ελίτ επιδιώκει να διασφαλίσει ότι είναι ασφαλής, αλλά εις βάρος σας.
Ο πάροχος λογαριασμού έχει ήδη δανειστεί έναντι των μετοχών σας.
Αυτοί οι «νόμοι» έχουν ΗΔΗ καταπολεμηθεί σε «νόμο»-δικαστήρια, αλλά αυτό το «νομικό» πλαίσιο κέρδισε ήδη όλες τις υποθέσεις.
Χρειάστηκαν αρκετές δεκαετίες για να δημιουργηθεί αυτό το «νομικό» πλαίσιο και να εγκατασταθεί σε κάθε έθνος και κάθε εμπορικό μπλοκ.
Αυτή είναι πιθανότατα η απαλλοτρίωση και η δήμευση που διατάχθηκε από το Ταλμούδ υπέρ των νέων Ταλμουδικών ιδιοκτητών σας.
Αυτό είναι το “Own Nothing Be Happy”, ότι οι Ταλμουδιστές που σας είχαν ήδη ενημερώσει ότι θα είναι σύντομα εδώ.

δικός-τίποτα-swab-happy.jpeg

Επιπλέον, όλα τα μεγάλα οικονομικά μπλοκ (ΗΠΑ, ΕΕ, GB, JP, CH) έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι αυτοί οι “νόμιμοι” κανόνες ισχύουν σχεδόν παντού, επειδή οι Ταλμουδιστές πραγματικά εννοούν την απαλλοτρίωση των περισσότερων “Ζωών” των Goyim.
 Ο Webb προσθέτει:
“Είναι πλέον σίγουρο ότι με την κατάρρευση του “The Everything Bubble”, οι εξασφαλίσεις θα σαρωθούν σε τεράστια κλίμακα. Τα υδραυλικά για να γίνει αυτό είναι σε ισχύ. Έχει διαπιστωθεί νομική βεβαιότητα ότι η ασφάλεια μπορεί να ληφθεί αμέσως και χωρίς δικαστική επανεξέταση, από οντότητες που περιγράφονται στα δικαστικά έγγραφα ως «η προστατευόμενη τάξη» [Η Webb εκτιμά ότι αυτή η «προστατευμένη τάξη» αποτελεί ίσως το 0,01 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού]. δεν θα προστατευτεί».
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, γιατί το μόνο πράγμα που θα ΕΧΕΙΣ (τίποτα) θα είναι μια απαίτηση από τον χρεοκοπημένο πλέον μεσίτη σου. Οι «νέοι» ιδιοκτήτες θα είναι αυτοί που κατέχουν τα G-SIB, τις κεντρικές τράπεζες και οτιδήποτε πέρα.
 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
 Φαίνεται ότι οι κορυφαίοι Ταλμουδιστές έχουν δημιουργήσει με επιτυχία ένα «νομικό» πλαίσιο για τη κατάσχεση των περισσότερων περιουσιακών στοιχείων από τα περισσότερα «Ζώα» των Goyim, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό θα συμβεί ή πότε.
Οι οικονομικοί ειδικοί αναμένουν από τους κεντρικούς τραπεζίτες να συνεχίσουν να τυπώνουν χρήματα («μέχρι να τελειώσουν τα μηδενικά»). Αλλά αυτό θα ήταν επιζήμιο γιατί θα οδηγούσε τελικά σε ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.
Αλλά αν οι κεντρικοί τραπεζίτες συνεχίσουν την τρέχουσα άσχημη συμπεριφορά τους, όπως έκαναν επίσης όταν σχεδίασαν τη Μεγάλη Ύφεση του 1929-54, τότε αυτό το δεύτερο πιθανό αποτέλεσμα θα ήταν ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΦΘΟΡΙΣΜΟ.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, και δυστυχώς, κάποια μορφή κατάρρευσης φαίνεται να είναι επικείμενη.
Εμπιστεύεστε πραγματικά τους κεντρικούς τραπεζίτες να κάνουν το σωστό από εσάς;
Και δεσμεύστε πώς η υπακοή μπορεί κάλλιστα να έρθει με τη φτώχεια ή την πείνα.
 
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ BRITISH YT CHANNEL “PARALLEL SYSTEMS” ΕΔΩ:
 
20λεπτη συνέντευξη με τον David Rogers Webb, συγγραφέα του “THE GREAT TAKING”, εδώ:
 —

Ellen Brown- “The Great Takeing”: How They Plan to Own It All

https://www.unz.com/article/the-great-taking-how-they-plan-to-own-it-all/

“Πρόκειται για την ανάληψη εξασφαλίσεων (όλων), το τελικό παιχνίδι του τρέχοντος παγκόσμιου σύγχρονου υπερκύκλου συσσώρευσης χρέους.

 

Αυτό το σχέδιο εκτελείται από μακροπρόθεσμα σχεδιασμένο, έξυπνο σχεδιασμό, το θράσος και το εύρος του οποίου είναι δύσκολα αντιληπτό από τους λαούς…

Περιλαμβάνονται όλα τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και οι τραπεζικές καταθέσεις, όλες οι μετοχές και τα ομόλογα και, επομένως, όλη η υποκείμενη περιουσία όλων των δημόσιων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποθεμάτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισμού, γη, κοιτάσματα ορυκτών, εφευρέσεις και πνευματική ιδιοκτησία. Προσωπική ιδιοκτησία ιδιωτικής ιδιοκτησίας Και η ακίνητη περιουσία που χρηματοδοτείται με οποιοδήποτε ποσό χρέους θα ληφθεί ομοίως, όπως και τα περιουσιακά στοιχεία των ιδιωτικών επιχειρήσεων που έχουν χρηματοδοτηθεί με χρέος.

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα