Dr. Linda Wastila: Γιατί δεχόμαστε τη Μυοκαρδίτιδα ως Αποδεκτή Παρενέργεια για τα εμβόλια COVID;

10 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:338
Μοίρασέ το
 
 
 
 
Mία από τις πιο δυνατές παρουσιάσεις έγινε από την Dr. Linda Wastila, η οποία είναι διδάκτωρ καθηγήτρια και επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας Φαρμακευτικών Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Maryland.

“Μένω έκπληκτη όταν ακούω ανθρώπους να απορρίπτουν τη μυοκαρδίτιδα ως αποδεκτή παρενέργεια, ιδίως για τους νέους ανθρώπους.

Διότι η μυοκαρδίτιδα είναι απειλητική για τη ζωή και μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει αναπηρία στη ζωή.”

 

Αποδεικνύεται καθημερινά, πως οι ζωές των ανθρώπων, δεν μετρούν για τα σατανικά τέρατα που έχουν επιβάλει τα θανατηφόρα μπόλια τους.

Εκατομμύρια οι νεκροί, και τους κρύβουν… δεκάδες εκατομμύρια οι παρενέργειες, και τις κρύβουν…

Η αλήθεια όμως, δεν κρύβεται και καθημερινά βγαίνει στο φως, από ανεξάρτητους ΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, και ιστοσελίδες.

Ας ανατρέψουν με στοιχεία όσα δημοσιεύουμε, αυτοί που ψήφισαν τον φασιστικό νόμο λογοκρισίας.

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Το πιο πολυδιαβασμένο άρθρο μας την περασμένη εβδομάδα, μακράν, ήταν το άρθρο σχετικά με τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του γερουσιαστή Ron Johnson που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, όπου συναντήθηκαν γιατροί, επιστήμονες και θύματα τραυματισμένων από το εμβόλιο COVID-19 για να συζητήσουν τις εντολές για το εμβόλιο COVID-19.

Ολόκληρη η ηχογράφηση αυτής της εκδήλωσης διαρκεί πάνω από 3,5 ώρες, και γι’ αυτό την παρακολουθούσα και χώρισα τους ομιλητές σε μεμονωμένα βίντεο για να διευκολύνω την παρακολούθηση αυτού του πραγματικά ιστορικού γεγονότος που συνέβη στην πρωτεύουσα του έθνους μας την περασμένη εβδομάδα.

10 από αυτές τις ισχυρές παρουσιάσεις δημοσιεύτηκαν με το εν λόγω άρθρο την περασμένη εβδομάδα και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε εδώ:

Οι γιατροί και οι τραυματίες του εμβολίου COVID-19 καταθέτουν στην Ουάσιγκτον για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας – CDC, FDA, NIH, Fauci δεν εμφανίζονται

Mία από τις πιο δυνατές παρουσιάσεις έγινε από την Dr. Linda Wastila, η οποία είναι διδάκτωρ καθηγήτρια και επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας Φαρμακευτικών Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Maryland. (Πηγή.)

Στην αρχική της παρουσίαση, την οποία δημοσιεύσαμε την περασμένη εβδομάδα, η Δρ.Wastila δήλωσε:

“Είμαστε πολίτες που έχουμε κάνει το καθήκον μας ως πολίτες, αλλά όταν υποφέρουμε από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, μας αφήνουν ξεκρέμαστους ο FDA, το CDC, το NIH και οι επαγγελματίες της ιατρικής.

Είμαστε επιστήμονες θορυβημένοι από το τοξικό περιβάλλον στον ακαδημαϊκό χώρο και τις επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Είμαστε στρατιωτικοί ηγέτες που ανησυχούν για την ασφάλεια των εμβολίων στις ένοπλες υπηρεσίες.

Είμαστε κλινικοί γιατροί που θέλουμε να θεραπεύσουμε ασθενείς που βλάπτονται από τα εμβόλια, αλλά των οποίων οι πρακτικές περιορίζονται από τους εργοδότες μας και τα επαγγελματικά συμβούλια.

Και είμαστε δικηγόροι και συνήγοροι των ασθενών που αναζητούν βοήθεια για τους τραυματισμένους πελάτες μας και τις οικογένειές τους.

Είμαστε οι άνθρωποι από τους οποίους δεν έχετε ακούσει τίποτα.

Και δεν έχουμε τίποτα, απολύτως τίποτα να κερδίσουμε προσωπικά από την παρουσία μας εδώ. Πράγματι, έχουμε τα πάντα να χάσουμε, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων εργασίας μας, των τίτλων μας, των μέσων διαβίωσής μας.

Αλλά δεν σκοπεύουμε να φύγουμε μέχρι να δούμε κάποια πραγματική αλλαγή.”

Η Dr. Wastila αργότερα στη συνάντηση έκανε μια άλλη παρουσίαση σχετικά με το VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων) και την “επιστήμη της ασφάλειας των εμβολίων“.

Η Dr. Wastila είναι πολύ επικριτική απέναντι στο CDC για τη χρήση ηχητικών μηνυμάτων με το κοινό και τη δήλωση ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι “ασφαλή“.

Η δήλωση που όλοι μέχρι τώρα έχουν ακούσει να βγαίνει πολλές φορές από το στόμα της διευθύντριας του CDC Rochelle Walensky και η οποία είναι δόλια τυπωμένη στην ιστοσελίδα του CDC, είναι η εξής

“Εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έλαβαν τα εμβόλια COVID-19 στο πλαίσιο της πιο εντατικής παρακολούθησης της ασφάλειας στην ιστορία των ΗΠΑ.”

Η Δρ.Wastila δήλωσε:

Τώρα θυμηθείτε, ο λόγος που η γερουσιαστής Johnson κάλεσε τη Dr. Wastila είναι επειδή τα φάρμακα και η ασφάλεια των φαρμάκων είναι ο τομέας της ειδικότητάς της.

Η ίδια δηλώνει ότι η διαδικασία για να καθοριστεί αν υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με βάση τις αναφερόμενες παρενέργειες στο VAERS είναι μια πολύ αργή διαδικασία, και χρησιμοποιεί τη μυοκαρδίτιδα ως παράδειγμα.

“Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ για να αναγνωριστεί αυτή η παρενέργεια. Αυτό συμβαίνει εκτός του γεγονότος ότι η μυοκαρδίτιδα χτυπάει γενικά εντός ημερών από τη χορήγηση της δόσης, ιδίως της δεύτερης δόσης.

Έτσι, οι υπάλληλοι αντιμετώπιζαν αυτή την παρενέργεια για μήνες πριν οι υπάλληλοι αναγνωρίσουν το εμβόλιο ως την αιτία.

Αυτή η καθυστέρηση στον εντοπισμό, την έρευνα και την αναγνώριση των παρενεργειών είναι φυσιολογική.

Και είναι καταστροφική.

Οι ασθενείς σε αυτή τη συνάντηση σήμερα γνωρίζουν αυτή την καταστροφή από πρώτο χέρι.

Αλλά είναι επίσης καταστροφική επειδή, αν δεν αναγνωρίσεις πρώτα τις βλάβες αμέσως μετά την εμφάνισή τους, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γνώση στο επόμενο άτομο που πρόκειται να κάνει το εμβόλιο.

Μένω έκπληκτη όταν ακούω ανθρώπους να απορρίπτουν τη μυοκαρδίτιδα ως αποδεκτή παρενέργεια, ιδίως για τους νέους ανθρώπους.

Διότι η μυοκαρδίτιδα είναι απειλητική για τη ζωή και μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει αναπηρία στη ζωή.”

Όπως ανέφερα την περασμένη εβδομάδα, το CDC παραδέχεται ότι η μυοκαρδίτιδα προκαλείται από τα εμβόλια COVID-19, αλλά την απορρίπτουν ως “σπάνια”.

Αυτό είναι αυτό που δημοσιεύεται επί του παρόντος στην ιστοσελίδα του CDC:

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό COVID-19 είναι σπάνιες. Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2021, η VAERS έχει λάβει 1.784 αναφορές μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας μεταξύ ατόμων ηλικίας 30 ετών και νεότερων που έλαβαν το εμβόλιο COVID-19. Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID-19 (Pfizer-BioNTech ή Moderna), ιδιαίτερα σε άνδρες εφήβους και νεαρούς ενήλικες. Μέσω της παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένης της επανεξέτασης ιατρικών αρχείων, το CDC και ο FDA επιβεβαίωσαν 1.005 αναφορές μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας. Το CDC και οι συνεργάτες του διερευνούν αυτές τις αναφορές για να αξιολογήσουν εάν υπάρχει σχέση με τον εμβολιασμό COVID-19.”

Γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε ενέσεις στα παιδιά με αυτά τα εμβόλια; Με ποια λογική ή ηθική είναι αποδεκτές 1.784 αναφορές μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας σε άτομα κάτω των 30 ετών;

Υπάρχουν πολύ περισσότερες αναφορές μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας μετά από ενέσεις COVID-19 από ό,τι μετά από ΟΛΑ τα εμβόλια των τελευταίων 30+ ετών που έχουν καταγραφεί στο VAERS.

Και γνωρίζουμε ότι πρόκειται μόνο για ένα κλάσμα των πραγματικών περιπτώσεων, επειδή το VAERS υποδηλώνεται και πολλές από αυτές τις περιπτώσεις έχουν ήδη οδηγήσει σε θανάτους.

Το CDC και ο FDA δεν έχουν διεξάγει ποτέ μελέτη για να προσδιορίσουν ποιος είναι αυτός ο υπο-αναφερόμενος παράγοντας, αλλά ανεξάρτητοι επιστήμονες το έχουν κάνει, και έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν την ανάλυση που διεξήγαγε η Dr. Jessica Rose, η οποία έχει προσδιορίσει ότι ένας συντηρητικός υπο-αναφερόμενος παράγοντας θα ήταν X41.

Αυτό θα τοποθετούσε την αληθινή εικόνα των νέων που πάσχουν από μυοκαρδίτιδα πιο κοντά στις 74.928 περιπτώσεις, και τώρα μόλις άρχισαν να κάνουν ενέσεις σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της Dr. Linda Wastila. Αυτό είναι το κανάλι μας στο Rumble και Bitchute.

Σχετικά με το θέμα αυτό:

Τα ίδια τα δεδομένα της κυβέρνησης αποδεικνύουν ότι οι ενέσεις COVID-19 προκαλούν θρόμβους αίματος, καρδιακές παθήσεις και ΘΑΝΑΤΟ

——————

Δικτυογραφία:

Dr. Linda Wastila: Why are we Accepting Myocarditis as an Acceptable Side Effect for COVID Vaccines?

https://healthimpactnews.com/2021/dr-linda-wastila-why-are-we-accepting-myocarditis-as-an-acceptable-side-effect-for-covid-vaccines/

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 338


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα