Dr Marty Makary,  για τα εμβολιασμένα παιδιά: “Αν το παιδί σας έχει υποστεί καρδιακή βλάβη στην ηλικία των 14 ετών, τι θα κάνει στα 50; Κανείς δεν φαίνεται να σκέφτεται το μέλλον!!!!».

Dr Marty Makary, για τα εμβολιασμένα παιδιά: “Αν το παιδί σας έχει υποστεί καρδιακή βλάβη στην ηλικία των 14 ετών, τι θα κάνει στα 50; Κανείς δεν φαίνεται να σκέφτεται το μέλλον!!!!».

1 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:433
Μοίρασέ το

 

 

ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ: Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα παιδιά που ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ!!!

Σοκαριστικά λόγια από τον Dr Makary

Dr Marty Makary,  για τα εμβολιασμένα παιδιά: “Αν το παιδί σας έχει υποστεί καρδιακή βλάβη στην ηλικία των 14 ετών, τι θα κάνει στα 50; Κανείς δεν φαίνεται να σκέφτεται το μέλλον!!!!».

 

Στοιχηματίζω πως οι “γονείς” που επέλεξαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, δεν έψαξαν στο ελάχιστο για τις παρενέργειες που μπορούν να δημιουργηθούν μετά τον εμβολιασμό τους.

Και επειδή μπροστά είναι τα πολύ δύσκολα, δηλαδή ένας θάνατος ή σοβαρές παρενέργειες που μπορούν να οδηγήσουν σε θάνατο τα παιδιά τους, έχουν μόνο μια δυνατότητα:

ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΚΑΙ Ν’ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ…

ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Το αμερικανικό FOXNEWS φιλοξένησε τον γιατρός Dr Marty Makary, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στην Βαλτιμόρη, σχολιαστή σε μέσα ενημέρωσης για θέματα COVID, ο οποίος ισχυρίστηκε πως προσπάθησαν να περάσουν την παιδική μυοκαρδίτιδα ως φυσιολογική, ενώ στο μέλλον τα πράγματα θα είναι χειρότερα για τα παιδιά!

Ειπώθηκαν μεταξύ άλλων από τον δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρσλον και τον γιατρό:

 

«Σοβαρή καρδιακή βλάβη σε κατά τα άλλα υγιή παιδιά; ”Ω, ναι, πάντοτε συνέβαινε αυτό.”

Όχι, δεν συνέβαινε στην πραγματικότητα!!!!!

Κι ο Dr Marty Makary ήταν ουσιαστικά μόνος μέσα στην ιατρική κοινότητα όταν προειδοποίησε για τους κινδύνους της. Προειδοποιούσε επί μήνες!!!

Τον Μάρτιο, έγραψε στο CDC και είπε ότι “έχετε υποχρέωση να μελετήσετε σχολαστικά τις μακροχρόνιες συνέπειες της προκαλούμενης από το εμβόλιο μυοκαρδίτιδας.”

Όπως δηλώνει ο ίδιος: Το υποβάθμισε η διευθύντρια του CDC πέρυσι λέγοντας ότι ”αν εμβολιάσουμε 1 εκατομμύριο παιδιά, ίσως να υπάρξουν 30 ή 40 περιστατικά ήπιας μυοκαρδίτιδας” κι ότι ”Αν υποστείτε μυοκαρδίτιδα απ’ τον covid, είναι χειρότερη” ή ότι ”Συμβαίνει σε υψηλότερα ποσοστά”.

Αλλά αυτό δεν ισχύει!!!! Οι μελέτες έχουν δημοσιευτεί, η Ευρώπη αντέδρασε απαγορεύοντας το εμβόλιο της Moderna συνολικά στους νέους, σε πολλά μέρη της Ευρώπης σε όλους κάτω των 30 ετών και σε άλλα μέρη σε όλους κάτω των 40 ετών. Η τραγωδία είναι ότι τώρα μαθαίνουμε πως υπάρχει σημαντική καρδιακή βλάβη!!!! Το 31% των ατόμων εμφανίζει περιορισμούς των φυσικών τους δραστηριοτήτων!!!

Η μελέτη του Seattle (έδειξε) ότι το 63% των παιδιών μετά την μυοκαρδίτιδα είχε στοιχεία οιδήματος στην καρδιά επί μήνες μετά στη μαγνητική τομογραφία.

Έκαναν το εμβόλιο να μοιάζει πιο ασφαλές απ’ ό,τι ήταν στην πραγματικότητα, υπερεκτίμησαν τα περιστατικά νέων ατόμων στις νοσηλείες καθιστώντας τη λοίμωξη από covid να μοιάζει πιο επικίνδυνη απ’ ό,τι ήταν στην πραγματικότητα…

Και η τραγωδία είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σώσει παιδιά απ’ τη μυοκαρδίτιδα!!!!

Αν το παιδί σας έχει υποστεί καρδιακή βλάβη στην ηλικία των 14 ετών, τι θα κάνει στα 50; Εννοώ ότι κανείς δεν φαίνεται να σκέφτεται το μέλλον!!!!».

 

 


Πηγή

Προβολές : 433


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα