Dr Ryan Cοle: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκαλούν όλα τα είδη καρκίνων»

Dr Ryan Cοle: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκαλούν όλα τα είδη καρκίνων»

16 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:593
Μοίρασέ το

 

«Οι καρκίνοι παρουσιάζουν αύξηση σ’ ολόκληρο το φάσμα»

 

 

 

Είτε πεθάνεις σύντομα, είτε αργά, το τραγικό είναι πως θα χαθούν δισεκατομμύρια άνθρωποι…

Και μην ξεχνάτε πως δεν είναι μόνο όσοι έχουν κάνει εμβόλια, αλλά κι αυτοί που μέσω των σωματικών υγρών, έρχονται σε επαφή με τους εμβολιασμένους…

Η επόμενη πενταετία, θα καταγράψει ένα τραγικό ρεκόρ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, θα είναι τρομακτική…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.Δεν λυπάμαι γι αυτούς που ενώ είχαν την δυνατότητα να ψάξουν να μάθουν, επέλεξαν να εμβολιαστούν…

Λυπάμαι για τα παιδιά… μόνο γι αυτά, και για κείνους που για να μην χάσουν την δουλειά τους, επέλεξαν να εμβολιαστούν αδιαφορώντας για τη ζωή τους…

Η μεγάλη τραγωδία όμως, είναι και θα είναι τα παιδιά…

Dr Ryan Cοle: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκαλούν όλα τα είδη καρκίνων»

Ο Dr Ryan Cole ο διάσημος παθολόγος από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο που έχουν παίξει τα εμβόλια κατά της Covid-19 στην αύξηση των καρκίνων αλλά και στην αναστολή της ικανότητας του DNA να αυτοεπιδιορθωθεί.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά «Τα κύταρα δεν λένε ψέματα. Οι θρομβώσεις δεν λένε ψέματα. Τα κατεστραμμένα όργανα δεν λένε ψέματα».

«Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι μια τοξίνη. Συνεπώς, δεν έχει σημασία αν (το εμβόλιο) είναι Johnson and Johnson, AstraZeneca, Moderna ή Pfizer.

Όλα αυτά κάνουν το σώμα σας να παράγει πρωτεΐνη-ακίδα.

Αυτή η πρωτεΐνη-ακίδα προσδένεται σε μια οικογένεια ογκοκατασταλτικών γονιδίων, την p53. Επίσης, προσδένεται στα γονίδια για τον καρκίνο του μαστού και για τον καρκίνο των ωοθηκών, τα BRCA. Γνωρίζουμε ότι αυτή η πρωτεΐνη-ακίδα μπορεί να επάγει τις οδούς του καρκίνου!

Οι καρκίνοι παρουσιάζουν αύξηση σ’ ολόκληρο το φάσμα!

Λεμφώματα, λευχαιμίες, αιματολογικοί καρκίνοι…. Επειδή η ακίδα πάει στον μυελό των οστών.

Το λιπιδικό νανοσωματίδιο μεταφέρει το mRNA στα διαιρούμενα βλαστοκύτταρά σας επειδή αυτό δεν παραμένει στο μπράτσο… Μπορεί να εισέλθει σε οποιοδήποτε κύτταρο μέσα στο σώμα σας και μετατρέπει αυτό κύτταρο σε ένα εργοστάσιο ακίδων!

Αναστέλλει την ικανότητα του DNA σας να αυτοεπιδιορθωθεί»

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 593


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα