Dr. Vernon Coleman : “Μόνον οι Ηλίθιοι Φορούν Μάσκες”

26 Ιουλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τα διαθέσιμα ιατρικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι μάσκες δεν ωφελούν στην πρόληψη της εξάπλωσης της λοίμωξης, αλλά κάνουν μεγάλη ζημιά σε όσους τις φορούν.

Μια μελέτη στο περιοδικό Cancer Discovery διαπίστωσε ότι η εισπνοή επιβλαβών μικροβίων μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση καρκίνου του πνεύμονα σε προχωρημένο στάδιο.

Ο μόνος λόγος για να αναγκαστούν οι άνθρωποι να φορούν μάσκες είναι για να τους εκφοβίσουν, να τους ελέγξουν και να τους σκοτώσουν.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η CIA χρησιμοποιούσε τη χρήση μάσκας ως μορφή βασανιστηρίων.

 

Προτείνω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, εάν θέλουν, να εκτυπώσουν αυτό το άρθρο, και να το μοιράζουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, στα super market, στις παραλίες,  ή και σε κάθε χώρο που συνωστίζονται ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα τσιράκια των συνωμοτών και οι εκπρόσωποί τους παρατάσσονται όλοι στην ουρά για να επιμείνουν ότι όλοι πρέπει να αρχίσουν να φορούν ξανά μάσκες προσώπου.

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι με μυαλό, δεν έχω φορέσει καθόλου μάσκα κατά τη διάρκεια αυτής της ψεύτικης πανδημίας. (Φορούσα μία όταν ήμουν φοιτητής ιατρικής τη δεκαετία του 1960 και χειρουργός στο σπίτι τη δεκαετία του 1970. Και φόρεσα μια φορά τη δεκαετία του 1980 όταν αφαιρούσα αμίαντο από ένα παλιό σπίτι. Οι ίνες αμιάντου είναι αρκετά μεγάλες και σταματούν εύκολα από μια μάσκα).

Πάνω από δώδεκα επιστημονικές εργασίες δείχνουν σαφώς ότι οι μάσκες είναι αναποτελεσματικές στην πρόληψη της μετακίνησης μολυσματικών οργανισμών ή/και μειώνουν τα επίπεδα οξυγόνου και εκθέτουν τους χρήστες σε αυξημένα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα. Τα διαθέσιμα ιατρικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι μάσκες δεν ωφελούν στην πρόληψη της εξάπλωσης της λοίμωξης, αλλά κάνουν μεγάλη ζημιά σε όσους τις φορούν. Μια μελέτη στο περιοδικό Cancer Discovery διαπίστωσε ότι η εισπνοή επιβλαβών μικροβίων μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση καρκίνου του πνεύμονα σε προχωρημένο στάδιο.

Ακολουθούν δέκα εξαιρετικοί λόγοι για τους οποίους όποιος φοράει μάσκα είναι ηλίθιος:

 1.   Μια μελέτη 53 χειρουργών, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Neurocirugia, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα μπορεί να παγιδευτεί στο εσωτερικό των μασκών προσώπου, προκαλώντας μείωση της οξυγόνωσης του αίματος”. Πολλές άλλες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός. Μια μάσκα N95 μπορεί να μειώσει την οξυγόνωση του αίματος έως και 20% και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια συνείδησης.
 2.    Το ακόλουθο απόσπασμα προέρχεται από το New England Journal of Medicine: “Σε πολλές περιπτώσεις, η επιθυμία για ευρεία διάδοση της μάσκας αποτελεί αντανακλαστική αντίδραση στο άγχος για την πανδημία”.
 3.    Στα πρακτικά του VIIου Διεθνούς Συνεδρίου Πνευμονοκονιοπάθειας περιλαμβάνονται λεπτομέρειες για τρεις περιπτώσεις πνευμονικής ίνωσης που πιστεύεται ότι οφείλονται σε έκθεση σε συνθετικές υφαντικές ίνες. Μια μεταγενέστερη επιστημονική δημοσίευση ανακάλυψε ότι “σε κάθε τύπο μάσκας παρατηρήθηκαν χαλαρά σωματίδια”. Οι εισπνεόμενες ίνες μπορούν να οδηγήσουν σε άσθμα, βρογχίτιδα, πνευμονία και άλλες πνευμονοπάθειες.
 4.    Το 2015, μια δημοσίευση στο British Medical Journal κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “τα αποτελέσματα προειδοποιούν κατά της χρήσης υφασμάτινων μασκών”. Η μελέτη έδειξε ότι “η κατακράτηση υγρασίας, η επαναχρησιμοποίηση των υφασμάτινων μασκών και η κακή διήθηση μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης. Οι συγγραφείς πρόσθεσαν ότι “οι υφασμάτινες μάσκες δεν πρέπει να συνιστώνται για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ιδίως σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου, και οι κατευθυντήριες γραμμές πρέπει να επικαιροποιηθούν”.
 5.    Οι ιοί μπορεί να συσσωρεύονται στο ύφασμα μιας μάσκας – αυξάνοντας έτσι την ποσότητα του ιού που εισπνέεται.
 6.    Μια εργασία με τίτλο “Postoperative wound infections and surgical face masks: a controlled study” δημοσιεύθηκε στο World Journal Surgery το 1991. Μετά από μελέτη 3.088 χειρουργικών επεμβάσεων, ο συγγραφέας ανέφερε ότι η χρήση μάσκας στη χειρουργική επέμβαση βρέθηκε να αυξάνει ελαφρώς τη συχνότητα εμφάνισης λοιμώξεων σε σχέση με τη μη χρήση μάσκας. Διαπιστώθηκε ότι οι μάσκες των χειρουργών δεν παρείχαν καμία προστασία στους ασθενείς.
 7.    Η τοποθέτηση μάσκας σε ένα μωρό είναι επικίνδυνη και μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ασφυξίας. Οι μάσκες που τοποθετούνται σε μεγαλύτερα παιδιά θα οδηγήσουν σε σοβαρά μακροπρόθεσμα ψυχολογικά προβλήματα. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στην εγκεφαλική βλάβη που θα προκύψει από την υποξία που προκαλεί η χρήση μάσκας.
 8.    Οι μάσκες είναι γνωστό ότι προκαλούν εξανθήματα στο πρόσωπο, μυκητιάσεις και βακτηριακές λοιμώξεις. Γιατροί σε όλο τον κόσμο έχουν αναφέρει σύνδεση μεταξύ της χρήσης μάσκας και της βακτηριακής πνευμονίας.
 9.    Μια εργασία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Ophthalmology and Therapy” προειδοποίησε για την αύξηση του συνδρόμου ξηροφθαλμίας μεταξύ των χρηστών μάσκας. Η χρήση μάσκας προκαλεί επίσης στοματικά και οδοντιατρικά προβλήματα.
 10.    Τα μειωμένα επίπεδα οξυγόνου, που προκαλούνται από τη χρήση μάσκας, θα οδηγήσουν σε αύξηση του καρκίνου και αύξηση των μεταστάσεων σε καρκινοπαθείς που βρίσκονται σε ύφεση.

Ένα εκπληκτικό 68% των ασθενών που φορούν μάσκες έχουν αναφέρει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τη χρήση μάσκας. Τα συνηθέστερα προβλήματα είναι ο εκνευρισμός, ο πονοκέφαλος, η δυσκολία συγκέντρωσης, η δυστυχία, η απροθυμία να πάνε στο σχολείο, η κακουχία, η μειωμένη μάθηση και η υπνηλία και η κόπωση.

Τον Μάρτιο του 2020, ο Dr.Chris Whitty, ιατρικός σύμβουλος της κυβέρνησης στην Αγγλία, προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση δεν συμβουλεύει τα υγιή άτομα να φορούν μάσκες. Στις ΗΠΑ, ο Dr. Anthony Fauci περιέγραψε τη χρήση μάσκας ως σηματοδότηση αρετής. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από το CDC στην Αμερική το 2020 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι μάσκες προσώπου δεν βοηθούσαν στην πρόληψη της γρίπης.

Ο μόνος λόγος για να αναγκαστούν οι άνθρωποι να φορούν μάσκες είναι για να τους εκφοβίσουν, να τους ελέγξουν και να τους σκοτώσουν. Αξίζει να θυμηθούμε ότι η CIA χρησιμοποιούσε τη χρήση μάσκας ως μορφή βασανιστηρίων. Σε όλο τον κόσμο, οι πολιτικοί έχουν επωφεληθεί οικονομικά από την προώθηση των μασκών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Εθνική Ελεγκτική Υπηρεσία διαπίστωσε ότι οι εταιρείες που συνιστούσαν βουλευτές, ομότιμοι και υπουργικά γραφεία είχαν προτεραιότητα καθώς η κυβέρνηση προσπαθούσε να αποκτήσει εξοπλισμό ατομικής προστασίας.


***********

Δικτυογραφία:

Covid Crazy: ‘Only Morons Wear Masks’

https://21stcenturywire.com/2022/07/26/covid-crazy-only-morons-wear-masks/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,083


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα