Eίναι επιστήμονες μόνο σε αυτό! “Στην εξαπάτηση!”

Eίναι επιστήμονες μόνο σε αυτό! “Στην εξαπάτηση!”

9 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,034
Μοίρασέ το

 

Παρενέργειες, τα λαμόγια στην υπηρεσία του Σπεράντσα παραποίησαν ακόμη και τα γραφήματα: με κάθε επεισόδιο του “Fuori dal Coro” η αηδία με αυτά τα λαμόγια αυξάνεται!

Στο επεισόδιο της 25ης Απριλίου 2023 της τηλεοπτικής εκπομπής “Fuori dal Coro” στο ιταλικό κανάλι Rete4, η Μαριάννα Κανέ αφού πήρε συνέντευξη από τον Μαουρίτσιο Κάρρα, ανθρωπολόγο και δημοσιογράφο, του οποίου ακρωτηριάστηκε το πόδι μετά από θρόμβωση που προκλήθηκε από το εμβόλιο AstraZeneca, παρουσιάζει αποκλεισμένα ντοκουμέντα από την AIFA (ΕΟΦ).  

Η AIFA (ΕΟΦ) παραποίησε τα γραφήματα σχετικά με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες για να τις ελαχιστοποιήσει. Για άλλη μια φορά, είναι το “Fuori dal Coro” που φέρνει στο φως ένα ανατριχιαστικό γεγονός σχετικά με το σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης του κυβερνητικού οργανισμού.

Από τα έγγραφα της έρευνας της εκπομπής του “Fuori dal Coro” προκύπτει ότι η κυβερνητική υπηρεσία για τα φάρμακα αποφάσισε να ελαχιστοποιήσει τη σωστή αναλογία κινδύνου/οφέλους, όπως ορίζει ο ΕΜΑ. Και το πρόσωπο που αποφάσισε την παραποίηση είναι σήμερα ο νέος γενικός διευθυντής. Με τέτοιες προϋποθέσεις μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί η φαρμακοεπαγρύπνηση της εκστρατείας εμβολιασμού ήταν αποτυχημένη.

Το έγγραφο αναφέρεται στον Μάρτιο. Πρόκειται για ένα πολύ απλό γράφημα το οποίο στη συνέχεια κυκλοφόρησε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Λοιπόν: το πράσινο πεδίο αντιπροσωπεύει το σύνολο των ύποπτων παρενεργειών, ενώ το μικρότερο πορτοκαλί πεδίο αντιπροσωπεύει τις σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Η AIFA (ΕΟΦ) αναφέρει ότι οι σοβαρές παρενέργειες ανέρχονται στο 11,9%. Αλλά ο κύκλος με τον οποίο αναπαρίσταται είναι μικρότερος, ώστε να δίνεται η οπτική εντύπωση ενός ασήμαντου αριθμού. Όμως ένας πολίτης είναι αυτός που, διαβάζοντάς το δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα, το επισημαίνει αυτό στην AIFA (ΕΟΦ).

“Το μέγεθος αυτού του κύκλου δεν αντιστοιχεί στο 11,9%, αλλά στο 2%.”

Εν ολίγοις, οι αναλογίες παραποιήθηκαν προκειμένου να παραπλανηθεί το κοινό – ακόμη και οπτικά – έτσι ώσυε το πρόβλημα των σοβαρών παρενεργειών και των αντίστοιχων ανθρώπων που τραυματίστηκαν σοβαρά να φαίνεται ασήμαντο.

Δεν επρόκειτο για σφάλμα. Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Μάριο Τζορντάνο το αποκαλύπτει λίγο αργότερα, όταν αποκαλύπτει ότι η AIFA (ΕΟΦ) ήταν απολύτως ενήμερη για την ανακρίβεια αυτής της γραφικής απεικόνισης.

Από την παροχή οδηγιών, μέσω email, σχετικά με τον τρόπο κατασκευής του γραφήματος των σοβαρών παρενεργειών, προκύπτει μάλιστα κάτι τόσο σαφές όσο ποτέ άλλοτε:

“Το εμβαδόν του κύκλου των σοβαρών παρενεργειών δεν πρέπει να είναι σε αναλογία, θα μπορούσε να είναι μικρότερο”.

Συνεπώς, ο κύκλος μικραίνει, σε σημείο που να δίνει την εντύπωση ότι είναι μόλις 2% και να υποβαθμίζονται οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Μια πλήρης εξαπάτηση, για την οποία η AIFA (ΕΟΦ) δεν είναι υποχρεωμένη να λογοδοτήσει, δεδομένου ότι το πρόσωπο που την αποφάσισε είναι η Ανναρόζα Μάρα, η οποία είναι τώρα η νέα γενική διευθύντρια της AIFA (ΕΟΦ) στη θέση του Νικόλα Μαγκρίνι.

Ο ανθρωπολόγος και δημοσιογράφος Κάρα για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες από το κόβιντ εμβόλιο : “Ακρωτηριάστηκε το πόδι μου λόγω θρόμβωσης μετά από τον εμβολιασμό με την AstraZeneca, αλλά αγνοήθηκε από την AIFA (ΕΟΦ). Ανησύχησαν μόνο επειδή ήμουν δημοσιογράφος”.

Στο επεισόδιο της 25ης Απριλίου της εκπομπής “Fuori dal Coro προβάλλεται μια συνέντευξη με τον Μαουρίτσιο Κάρα, δημοσιογράφο και ανθρωπολόγο από το Παλέρμο, ο οποίος υπέστη βλάβη από το εμβόλιο της AstraZeneca και στη συνέχεια αγνοήθηκε από την AIFA (ΕΟΦ).

Η ιστορία του Μαουρίτσιο Κάρα, που διηγήθηκε στις κάμερες του “Fuori dal Coro” και προβλήθηκε στο επεισόδιο της 25ης Απριλίου, είναι ανατριχιαστική. Ο 64χρονος ανθρωπολόγος είχε ζητήσει τον εμβολιασμό κόβιντ με την Pfizer, αλλά οι γιατροί τον εμβολίασαν με την AstraZeneca επειδή δεν βρήκαν προηγούμενες παθολογίες.

Λίγες ημέρες αργότερα, υπέστη θρόμβωση στο αριστερό του πόδι: αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν για να μην πεθάνει. Ο Κάρα απαιτεί δικαιοσύνη.

Σε μια άλλη συνέντευξη δήλωσε:

“Είμαι ένα από τα ξεχασμένα θύματα του εμβολίου της AstraZeneca. Για αυτό το εμβόλιο έχουν πει τα πάντα και τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν. Είναι σαφές ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Το να έχω υπάρξει πειραματόζωο είναι μια πράξη πρωτοφανούς σκληρότητας και το γεγονός ότι ακόμη και η ASP (Τοπική υγειονομική αρχή) δεν δίνει απάντηση είναι εξαιρετικά σοβαρό.”

Ο Κάρα θέλησε επίσης να επισημάνει αυτό το γεγονός στην AIFA (ΕΟΦ), γι’ αυτό τους έγραψε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στις 27 Μαΐου 2021. Η σιγή ήταν η απάντηση. Ο Κάρα δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση. Αυτή ήταν η (μη) απάντηση από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων. Όμως το ηλεκτρονικό μήνυμα του παθόντα δεν ξέφυγε κατά λάθος από τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Πράγματι, το διάβασαν και το σχολίασαν. Η εσωτερική επικοινωνία έχει ως εξής:

“Αγαπητοί φίλοι, πρέπει να σκεφτούμε τι είδους απάντηση θα δώσουμε. Θα ήταν σκόπιμο να υπενθυμίσουμε τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν, έστω και εν συντομία. […] Όντας δημοσιογράφος, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί”.

Αλλά υπάρχουν και ακόμα περισσότερα. Οι αποκαλύψεις που προβλήθηκαν χθες το βράδυ στην εκπομπή “Fuori da Coro” ρίχνουν βαριά σκιά σε ολόκληρο το σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης.

Η AIFA (ΕΟΦ) αποφάσισε να μην απαντήσει στον Κάρα γιατί, ως δημοσιογράφος, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Όμως η AIFA (ΕΟΦ) γνώριζε πολύ καλά τους κινδύνους που συνδέονται με τον εμβολιασμό, ιδίως για τις θρομβώσεις, ώστε αποφάσισε να μη συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του ΕΜΑ ότι πρέπει να εκτιμηθεί η σχέση κινδύνου/οφέλους.

Πράγματι, ο ΕΜΑ διατυπώνει την οδηγία ότι “η σχέση κινδύνου/οφέλους πρέπει να αξιολογείται λαμβάνοντας υπόψη τη διαθεσιμότητα εναλλακτικών λύσεων και τα τοπικά επιδημιολογικά δεδομένα”.

Η επισήμανση αυτή είναι πράγματι σωστή, διότι η σχέση κινδύνου/οφέλους πρέπει πάντα να εξετάζεται κατά περίπτωση, με βάση τις εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών λύσεων θεραπείας, που μπορεί να δοθεί στον ασθενή για να αντιμετωπίσει την κόβιντ και να αναρρώσει.

Μια εναλλακτική λύση που θα μπορούσε εύκολα να έχει προβλεφθεί, ειδικά αφού έγινε αντιληπτό ότι η κόβιντ θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί για τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού με έγκαιρη θεραπεία στο σπίτι.

Όμως η AIFA (ΕΟΦ) ανταπαντά ως εξής:

“Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάξουμε έξω την AstraZeneca”,

αναφέρει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διοίκηση, και ένα άλλο λέει:

“κινδυνεύει να επιβραδυνθεί δραματικά η διαδικασία εμβολιασμού”.

Για να δοθεί τέλος σε κάθε πιθανή αμφιβολία, παρεμβαίνει ο τότε διευθυντής Νικόλα Μαγκρίνι, ο οποίος λέει:

“Έχει σημάνει ένας δραματικός συναγερμός”.

Ελαχιστοποιώντας την αξιολόγηση κινδύνου/οφέλους, μπορείτε να καταλάβετε γιατί και πως η εκστρατεία εμβολιασμού στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Επεκτάθηκε στις 3, 4 και στη συνέχεια στις 5 δόσεις, και προχώρησε τόσο γρήγορα.

Το πράσινο διαβατήριο άσκησε τον απαραίτητο εκείνο εξαναγκασμό για να μπορέσει να επιβληθεί σε όλους τους Ιταλού και από την άλλη πλευρά, ελαχιστοποιώντας με παραπλάνηση τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και αποσιωπώντας την ορθή σχέση κινδύνου/οφέλους, αποσιωπήθηκε κάθε είδους φαρμακοεπαγρύπνηση.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δείχνει η έρευνα της εκπομπής “Fuori dal Coro”, αυτό είναι η αποτυχία της φαρμακοεπαγρύπνησης, η οποία απουσίαζε παντελώς από την εκστρατεία εμβολιασμού και η οποία, όταν εφαρμόστηκε, η ΑΙFΑ (ΕΟΦ) παρενέβη για να ξεπλύνει τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις.

Όλα υποτίθεται ότι θα εξελίσσονταν ομαλά. Και υπομονή για εκείνους τους πολλούς που, είτε επειδή πέθαναν είτε επειδή παρέμειναν ανάπηροι, και έχασαν την υγεία τους, μολονότι δεν διέτρεχαν κανέναν κίνδυνο από τη μόλυνση.

Αλμπέρτο Ντοντζέλι: “Στην Αγγλία, η θνησιμότητα είναι υψηλότερη σε όσους εμβολιάστηκαν με την 1η και τη 2η δόση και αυξάνεται σε όσους εμβολιάστηκαν με την 3η δόση”

Ένα νέο ρεπορτάζ του “Fuori dal coro” από τη Ραφαέλα Ρέγκολι φέρνει στο φως νέες αλήθειες για τους θανάτους. Ο Αλμπέρτο Ντοντζέλι, συντονιστής της Ανεξάρτητης Ιατρικής και Επιστημονικής Επιτροπής, παρατηρεί:

“Στην Αγγλία, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν πάντα υψηλότερο σε όσους εμβολιάστηκαν με την 1η και τη 2η δόση, αυξήθηκε σταδιακά με την 3η δόση και μέχρι τον Μάιο του 2022 υπήρχαν 40% περισσότεροι θάνατοι σε νέους μεταξύ 18 και 39 ετών.”

Από αυτό μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι η θνησιμότητα αυξάνεται όσο αυξάνονται οι δόσεις του εμβολίου κόβιντ.

Αυτό αντικατοπτρίζεται στα ευρωπαϊκά δεδομένα, όπου βλέπουμε υπερβολική θνησιμότητα σε παιδιά και νέους. Ειδικότερα στην ηλικιακή ομάδα 0-14 ετών, οι θάνατοι αυξήθηκαν μετά την έγκριση των πρώτων δόσεων εμβολιασμού την 22η εβδομάδα του 2021.

Μια υπερβολική θνησιμότητα που ο Δρ Ντοντζέλι εξηγεί ως εξής:

“Υπάρχουν στοιχεία, ότι με την επανάληψη των εμβολιασμών μπορεί να επέλθει προοδευτική απώλεια της ικανότητας του ανοσοποιητικού συστήματος να ανταποκριθεί”.

Η εκπομπή του Μάριο Τζορντάνο αντλεί επίσης στοιχεία από την αγγλική στατιστική υπηρεσία Istat, σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασθέντες τους πρώτους μήνες του 2022.


Πηγή https://nioland.substack.com/p/e

Προβολές : 1,034


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα