Eκλογές λάσπης (και νοθείας-αποστασίας;;;)

Eκλογές λάσπης (και νοθείας-αποστασίας;;;)

24 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:393
Μοίρασέ το

 

‘Hδη, πριν αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος (22 Απρ. ’23), οι αντίπαλοι έδειξαν τις διαθέσεις τους: Πόλεμος, βρισίδι, ψευτιές, λάσπη, όλα γιά την νίκη (και την ”κουτάλα”).

Από την μία, η οικογένεια Μητσοτάκη, που έχει λαμπρή παράδοση σε ότι αφορά την ”κουτάλα” και ατιμωρησία, τα εξαγορασμένα από αυτήν ΜΜΕ (πλειοψηφία) και από την άλλη οι ψευτοαριστεροί τους ΣΥΡΙΖΑ, με το δήθεν ”ηθικό πλεονέκτημα”, που αποδείχτηκε ”ανήθικο μειονέκτημα”, χάρη στους… ξυλοδαρμούς γυναικών από ευρωβουλευτή του και λοιπά παραπτώματα διαφόρων.

 

Δεν πολεμιέται η πολιτική εγκληματική συμμορία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Οι εκλογές δεν είναι λύση… ποτέ δεν έδωσαν λύση… αντιθέτως διαιώνιζαν  και μεγένθυναν τα προβλήματα του λαού…

Όσο για τα νέα “μπατριωτικά κόμματα”… δεν αποτελούν παρά τον πυλώνα της ΟΒΡΑΙΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ … ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…

Κανένα δεν πρόκειται να αλλάξει την ατζέντα στο σκάκι που τα πούλια κινεί ο σκακιερίστας και ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ.

Η τελευταία φωτογραφία είναι αποκαλυπτική και η απόδειξη ενός τμήματος απ’ αυτούς που ορίζουν το παιχνίδι…

Με δεδομένη δε τη ΝΟΘΕΙΑ, για την οποία πλέον μιλούν και πολλές πνευματικές προσωπικότητες, Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ…

Όσοι δεν υπεραμύνονται της συμμετοχής στις εκλογές, θα το καταλάβουν την επόμενη μέρα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Η πρώτη και η τελευταία φωτογραφία, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

Είναι εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη η προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα, γιά τις βουλευτικές εκλογές 21 Μαίου ’23. ”Μπαλκόνια” δεν θα υπάρξουν, επειδή ο ”λαός” δεν ανταποκρίνεται στα καλέσματα των ”ηγετών”.

Κατάλαβε ότι έχει να κάνει με διαπλεκόμενους πολιτικάντηδες, της μίζας, αρπαχτής, ρουσφετιού και όλων των παραδοσιακών ”καλών” του πελατειακού ελληνικού πολιτικού-κομματικού σάπιου συστήματος.

Θα ψηφίσουν -υποτίθεται- και ”απόδημοι ‘Ελληνες” από τον τόπο κατοικίας τους. Περίπου 25.000, που εγγράφηκαν στον ”ειδικό κατάλογο”. Σε ποσοστό 90% είναι νεομετανάστες της οικονομικής κρίσης (2010 και μετά), που κατοικούν βασικά στην Ευρώπη.

 

Ουσιαστικά, ο απόδημος Ελληνισμός δεν συμμετέχει, δεν μπορεί να ψηφίσει από τον τόπο κατοικίας του -έστω με επιστολική ψήφο που προβλέπεται στο Σύνταγμα- εξαιτίας των απαγορευτικών διατάξεων του νόμου-έκτρωμα, που ψήφισαν Δεκ. 2019 οι των διεφθαρμένων κομμάτων.

‘Hδη, πριν αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος (22 Απρ. ’23), οι αντίπαλοι έδειξαν τις διαθέσεις τους: Πόλεμος, βρισίδι, ψευτιές, λάσπη, όλα γιά την νίκη (και την ”κουτάλα”).

Από την μία, η οικογένεια Μητσοτάκη, που έχει λαμπρή παράδοση σε ότι αφορά την ”κουτάλα” και ατιμωρησία, τα εξαγορασμένα από αυτήν ΜΜΕ (πλειοψηφία) και από την άλλη οι ψευτοαριστεροί τους ΣΥΡΙΖΑ, με το δήθεν ”ηθικό πλεονέκτημα”, που αποδείχτηκε ”ανήθικο μειονέκτημα”, χάρη στους… ξυλοδαρμούς γυναικών από ευρωβουλευτή του και λοιπά παραπτώματα διαφόρων.

Τα ”όπλα” των οπαδικών ”κοματικών στρατών”, γνωστά.

Βασικά το ”τουίττερ” και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οι νεοέλληνες έχουν εξευτελίσει με τις αναρτήσεις τους και χυδαιότητες.

Τα ανυπόληπτα ΜΜΕ (τηλεόραση, εφημερίδες κλπ) δεν πολυλαμβάνονται υπόψην, επειδή είναι γνωστά ως εξαγορασμένα, τελευταία σχεδόν (εξευτελιστική, 108 θέση) σε παγκόσμια κατάταξη, σε ότι αφορά αμεροληψία, ελευθερία.

Η απλή αναλογική δεν θα δώσει κυβέρνηση στις πρώτες εκλογές 21 Μαίου ’23.

Συμμαχική κυβέρνηση, δύσκολο να σχηματιστεί.

Κατά συνέπεια, το ”δράμα”, η ”πλοκή”, θα συνεχιστεί ίσαμε τις δεύτερες εκλογές 2 Ιουλίου, που η ενισχυμένη αναλογική θα δώσει 40 έδρες δώρο στο πρώτο κόμμα.

Και τότε δύσκολο να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, αν το πρώτο κόμμα δεν λάβει πάνω από 37%.

Εκτός και αν…

Η ”Νέα Δημοκρατία”, που έχει δείξει από τώρα τις προθέσεις της, καταφέρει και ”εξαγοράσει” μερικούς βουλευτές άλλων κομμάτων ή κάνει συνεργασία με Βελόπουλο ή διασπάσει το ΠΑΣΟΚ, μέσω Α. Λοβέρδου.

Να τραβήξει ψήφους από την άκρα δεξιά (πρώην ”Χρυσή Αυγή”) δεν γίνεται.

Κι επειδή οι ”προστάτες-αφεντικά” της Ελλάδας θέλουν να τακτοποιηθούν ζητήματα με Τουρκία και άλλα συναφή, θα πιέσουν γιά συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ. ‘Οπως έγινε παλαιότερα, πριν μία δεκαετία, με την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που -υποτίθεται- ήταν ”φανατικοί αντίπαλοι”.

Οι εκτός συνόρων ‘Ελληνες, παρακολουθώντας (και διασκεδάζοντας) την (βρώμικη) προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα, διαπιστώνουμε το υπερβολικά μεγάλο ενδιαφέρον βουλευτών που κατοικούν μόνιμα στην Αθήνα, αλλά εκλέγονται στην… επαρχία, γιά την περιφέρειά τους. Την θυμήθηκαν τώρα, παραμονές εκλογών.

Και -φυσικά- αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τα μεγάλα κόμματα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) ποιούς ”επιφανείς” (επιστήμονες) θα επιλέξουν από εξωτερικό γιά εκλογή μέσω του Επικρατείας.

Θα είναι ονόματα, αλλά δεν θα έχουν ουδεμία σχέση με απόδημο Ελληνισμό, ουδεμία επαφή-ανάμιξη με Ομογένεια. Και θα ”βαφτιστούν’ ως βουλευτές Επικρατείας ”από απόδημο Ελληνισμό”.

‘Ετσι, ακόμα μία φορά, Μητσοτάκης και Τσίπρας (δοκιμάστηκαν στην πράξη, είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος) θα νομίζουν ότι εξαπάτησαν πάλι τον απόδημο Ελληνισμό, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.

Σημ.: Η Βουλή-θέατρο, χρειάζεται τους ”γίγαντες της πολιτικής” Μήτσο Αβραμόπουλο και Βαγγέλη Αντώναρο.

 

Γ. Λ. – 24 Απρ. ’23

 

Πηγή

 

Προβολές : 393


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα