Ekaterina Blinova: «Η παγκοσμιοποίηση πέθανε και το Νταβός 2023 ήταν η κηδεία της». ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ ΤΟΥ Paul Craig Roberts!!!

Ekaterina Blinova: «Η παγκοσμιοποίηση πέθανε και το Νταβός 2023 ήταν η κηδεία της». ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ ΤΟΥ Paul Craig Roberts!!!

26 Ιανουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,431
Μοίρασέ το

 

Μια σταλιά καλά νέα!

Globalization has died

Paul Craig Roberts

Η Ekaterina Blinova αναφέρει ότι «Η παγκοσμιοποίηση πέθανε και το Νταβός 2023 ήταν η κηδεία της». 

Διαβάστε την ανάλυσή της εδώ:

https://sputniknews.com/20230121/globalization-has-died-and-davos-2023-was-its-funeral-ceremony-scholars-sum-up-1106556837.html  (σ.σ: στην Ελλάδα, όπου η δημοκρατία έχει πεθάνει από καιρό, δεν ανοίγει ο σύνδεσμος)

Η νεοσυντηρητική επίθεση στη Ρωσία και την Κίνα έχει ασημένια επένδυση.  

Έχει σκοτώσει  την Παγκοσμιοποίηση.   

Η Ρωσία, η Κίνα και οι χώρες που εξαρτώνται από τη ρωσική ενέργεια και τα κινεζικά αγαθά και χρηματοδότηση έχουν αποκοπεί από την προσπάθεια του WEF να ενοποιήσει τον κόσμο υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ.

Η παγκοσμιοποίηση δεν ήταν ποτέ τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για την Ουάσιγκτον να εκμεταλλευτεί τον υπόλοιπο κόσμο.   Όπως λέει η κ. Blinova, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μια λέσχη ελίτ που είχε σκοπό να υπαγορεύσει τους κανόνες της Ουάσιγκτον στον υπόλοιπο κόσμο. Η Ουάσιγκτον θα κυβερνούσε με το πρόσχημα της «παγκοσμιοποίησης».

Ο Klaus Schwab, στα 80 του θα φύγει σύντομα και το WEF μαζί του. Ο Biil Gates μπορεί να προσπαθήσει να κρατήσει το WEF για τη δική του άρρωστη ατζέντα, αλλά σήμερα οι ΗΠΑ είναι μια σημαντικά μικρότερη δύναμη στην παγκόσμια σκηνή από ό,τι κατά τη διάρκεια της προεδρίας Reagan.

Η Ουάσιγκτον είναι ένα τόσο μεταλλαγμένο σύστημα που το επακόλουθο είναι η βλακεία. Άνθρωποι ικανοί να σκέφτονται έξω από τις επίσημες αφηγήσεις απλά δεν γίνονται αποδεκτοί.  Δεν είναι πλέον δυνατό για ηγεσία που βασίζεται στην αντικειμενική πραγματικότητα να επικρατήσει στην Ουάσιγκτον.

Στις ΗΠΑ όλες οι δομές που είναι απαραίτητες για μια ελεύθερη κοινωνία έχουν εξαρθρωθεί. Ο νόμος έχει μεταφερθεί από το Κογκρέσο σε ρυθμιστικούς φορείς της εκτελεστικής εξουσίας που αποφασίζουν τους κανόνες για την εφαρμογή του νόμου.

Οι δικαστές διορίζονται για τους λόγους που υπηρετούν – για παράδειγμα, την άμβλωση ή το δικαίωμα στη ζωή – και όχι για τη γνώση του δικαίου και τη δέσμευσή τους στον Συνταγματικό κανόνα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι πολιτικοποιημένες και υπηρετούν κεκτημένα συμφέροντα αντί για την ασφάλεια της χώρας μας. Η εκπαίδευση συνίσταται σε αντι-λευκή, αντι-αμερικανική κατήχηση όπως το 1619 Project και η Critical Race Theory.

Το σχολικό σύστημα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, διδάσκει στους νέους ότι οι λευκοί είναι ρατσιστές, ένοχοι για την καταπίεση των «έγχρωμων ανθρώπων».

Μπροστά σε αυτό το κυρίαρχο δόγμα, ο ισχυρισμός των νεοσυντηρητικών ότι η Αμερική, όπως και το Ισραήλ, είναι η επιλεγμένη χώρα, τόσο εξαιρετική όσο και απαραίτητη – ο Εκλεκτός Λαός του Θεού – στερείται υποστήριξης στην κατηχημένη νεολαία.

Σαφώς, οι νεοσυντηρητικοί ισχυρισμοί είναι ασυνεπείς με την εκπαίδευση που λαμβάνουν οι νέοι.   

Πώς πηγαίνει μια χώρα σε πόλεμο, όπως σκοπεύουν οι νεοσυντηρητικοί, με οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρές χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα όταν το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας διδάσκει στις νεότερες γενιές ότι η χώρα τους είναι ρατσιστική σε διαβολικό σημείο;

Ποιος θα πολεμήσει για τη ρατσιστική, εκμεταλλευτική Αμερική εκτός από το σύμπλεγμα στρατιωτικών/δυνάμεων ασφαλείας του οποίου ο προϋπολογισμός διακυβεύεται;

Οι άνθρωποι μπορούν να εξαναγκαστούν σε στρατιωτική θητεία, αλλά αν η καρδιά τους δεν είναι μέσα σε αυτό, για πόσο μεγάλο αγώνα είναι ικανοί;

Με την εκπαίδευση ευαισθησίας, την άρνηση της προβολής σε λευκούς ετεροφυλόφιλους, ενώ η «ισότητα» φύλου και φυλής επιτυγχάνεται, και η υποταγή των λευκών ανδρών ετεροφυλόφιλων σε μαύρους, τρανς, ομοφυλόφιλους και γυναίκες αξιωματικούς έχει βγάλει την ψυχή από τον αμερικανικό στρατό. 

Ο στρατός των ΗΠΑ είναι ένας οργανισμός που διχάζεται από την Πολιτική Ταυτότητας αντί για μια ενοποιημένη δύναμη και τώρα αντιμετωπίζει δύο ανερχόμενες δυνάμεις που έχουν γλιτώσει από την κατάπτωση του ηθικού των στρατών τους λόγω της πολιτικήςwoke“.

Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι δυναμώνουν ενώ ερείπια δείχνουν το κεφάλι τους παντού στη Δύση.

Η υποδομή για την υποστήριξη της «διπλωματίας με εξαναγκασμό» της Ουάσιγκτον διαβρώνεται. 

Η κατάρρευση της δυτικής κυριαρχίας μπορεί να μας σώσει από τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

 

paulcraigroberts.org

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Πηγή

Προβολές : 1,431


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα