Gary D. Barnett: Κρατικά Επιτρεπόμενο Έγκλημα, Βία, Καταστροφή Περιουσίας και Κλοπή ως Οικονομικό Όπλο

Gary D. Barnett: Κρατικά Επιτρεπόμενο Έγκλημα, Βία, Καταστροφή Περιουσίας και Κλοπή ως Οικονομικό Όπλο

28 Σεπτεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:427
Μοίρασέ το

 

Η προσχεδιασμένη και προμελετημένη κλοπή, η βία, η επίθεση, η καταστροφή περιουσίας , και σε ορισμένες περιπτώσεις ο φόνος, επιτρέπεται να συμβεί χωρίς συνέπειες από αυτούς τους ψεύτες που ισχυρίζονται ότι είναι οι “εκπρόσωποι” και οι “προστάτες” σας στην κυβέρνηση.

Βρισκόμαστε όλοι υπό πλήρη επίθεση από το κράτος, τους φορείς του, τις γραφειοκρατίες του, τους βραχίονες “επιβολής” του και τις πολιτικές καταστροφής του- όλα με στόχο την εξουσία, τον έλεγχο και τον αποπληθυσμό.

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ

 

“Ένα πράγμα, ωστόσο, είναι σίγουρο, – ότι σε όλες τις περιπτώσεις η προσπάθεια θα πρέπει να είναι να επιβληθεί όλο το κόστος της αποκατάστασης του λάθους στον δράστη του λάθους. Αυτό και μόνο είναι η πραγματική δικαιοσύνη, και φυσικά μια τέτοια δικαιοσύνη είναι αναγκαστικά δωρεάν”.

~ Benjamin Tucker

Η βία των συμμοριών, η κλοπή, η καταστροφή περιουσιών και οι επιθέσεις, όλα εγκεκριμένα από τους “εκπροσώπους” του κρατικού μηχανισμού εξουσίας και τους εκτελεστικούς του βραχίονες, έχουν γίνει ανεξέλεγκτα σε πολλές περιοχές της χώρας.

 

Αυτό θα καταστρέψει όλες τις περιοχές της χώρας, αν αφεθεί στις επιθυμίες της άρχουσας τάξης.

 

 

Αυτό είναι αρκετά αποτρόπαιο, αλλά είναι μόνο η αρχή, καθώς αυτή η κρατικά κατασκευασμένη τρομοκρατία θα εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά στις υπόλοιπες ΗΠΑ, παρόμοια με τον τρόπο που “ισχυρίζονται” ότι εξαπλώνονται οι ψεύτικοι “ιοί”, και θα μολύνει ολόκληρη τη χώρα, αν δεν σταματήσει εν τη γενέσει της.

 

Η διαφορά εδώ, είναι ότι οι ψεύτικοι “ιοί” είναι ένα απόλυτο ψέμμα, αλλά οι επιτρεπόμενοι βίαιοι σφετερισμοί που εισβάλλουν σε όλες τις πτυχές της κανονικής ζωής σε αυτή τη χώρα, ενώ είναι κατασκευασμένοι, είναι πολύ πραγματικοί.

 

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τις σκόπιμες τρομοκρατικές μεταναστευτικές πολιτικές, οι οποίες τώρα προκαλούν, λόγω της μαζικής εισαγωγής όσων δεν έχουν δουλειά ή κανέναν άλλο τρόπο να συντηρηθούν εκτός από τις αποτρόπαιες κρατικές επιχειρήσεις μεταφοράς πλούτου, μια ατμόσφαιρα φόβου, μίσους και απεχθών συμπεριφορών ακραίας διαίρεσης. Αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή, αλλά όλα αυτά είναι μια σκόπιμη προσπάθεια να προκληθεί πολιτική αναταραχή.

Θα έπρεπε να είναι προφανές, αλλά δεν είναι για τους περισσότερους, ότι αυτή η προσπάθεια του κράτους να υποδαυλίσει το φόβο και την καθολική βία λόγω πολιτικών ελιγμών, είναι απολύτως σκόπιμη και συνωμοτικά σχεδιασμένη για να προκαλέσει μια συγκεκριμένη αντίδραση.

 

Ενώ η χώρα αφήνεται να καίγεται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, δεν είναι μόνο ο φόβος, ο πανικός και το μίσος που είναι εμφανή, αλλά οι οικονομικές επιπτώσεις που προκαλούνται από τις εγκεκριμένες πολιτικές του Κράτους έχουν τερατώδη δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα, και όλα αυτά είναι μέρος του σχεδίου να βλάψει την κοινωνία στο σύνολό της, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του για τον απόλυτο έλεγχο.

Μόλις πρόσφατα, και αυτό το μοτίβο συνεχίζεται από το ψέμμα περί ” covid “, η Target ανακοίνωσε το κλείσιμο εννέα ακόμη καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις– οι σημερινές τοποθεσίες περιλαμβάνουν το Σιάτλ, το Πόρτλαντ, το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη, αλλά αυτό δεν θα τελειώσει εδώ.

 

Εκτός από τη Target, αυτό έχει συμβεί σε πολλά άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως η Walmart, η Walgreens, η Starbucks, η Apple, η Macys, η Bloomingdales, η Louis Vuitton και πολλά άλλα, ενώ εκατοντάδες μικρά καταστήματα λιανικής πώλησης κλείνουν επίσης σε τακτική βάση λόγω κλοπής.

 

Αυτό οφείλεται στην ακραία βίαιη κλοπή από εγκληματικές συμμορίες νεαρών κυρίως ατόμων, οι οποίοι επιτρέπεται να φεύγουν απλά με πολύτιμα εμπορεύματα λόγω κλοπής- έως και 950 δολάρια ανά περιστατικό ή κατάστημα, χωρίς να διώκονται για οτιδήποτε άλλο εκτός από πλημμέλημα.

 

Αυτό δεν ξεκίνησε με αυτό ακριβώς το είδος της κλοπής, ξεκίνησε με την επιτρεπόμενη εγκληματική συμπεριφορά από τις φαύλες και άθλιες ομάδες όπως η “Black Lives Matter” και η Antifa, όλα βασισμένα σε λανθασμένους συλλογισμούς και εγκεκριμένα από την πολιτική τάξη.

 

Η προσχεδιασμένη και προμελετημένη κλοπή, η βία, η επίθεση, η καταστροφή περιουσίας , και σε ορισμένες περιπτώσεις ο φόνος, επιτρέπεται να συμβεί χωρίς συνέπειες από αυτούς τους ψεύτες που ισχυρίζονται ότι είναι οι “εκπρόσωποι” και οι “προστάτες” σας στην κυβέρνηση.

 

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε ελεύθερη κοινωνία, μια κοινωνία διαποτισμένη από τον αναρχισμό, επειδή όλες οι πτυχές της επιχειρηματικής και αμυντικής προστασίας θα ήταν ιδιωτικές, και η ιδιωτική ασφάλεια θα ήταν απεριόριστη σε κάθε προσπάθεια να προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία και τις ζωές του εργοδότη της.

 

Κανείς δεν θα μπορούσε να επιχειρήσει να κλέψει ή να βλάψει κάποιον άλλον χωρίς να περιορίζεται από τα όποια μέτρα είναι απαραίτητα για την αυτοάμυνα της περιουσίας και της ζωής. Αυτό όμως είναι το αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν εκείνοι που προσπαθούν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο όλων μέσω της διαδικασίας της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Βρισκόμαστε όλοι υπό πλήρη επίθεση από το κράτος, τους φορείς του, τις γραφειοκρατίες του, τους βραχίονες “επιβολής” του και τις πολιτικές καταστροφής του- όλα με στόχο την εξουσία, τον έλεγχο και τον αποληθυσμό.

 

 

Αυτό δεν είναι μόνο επιτρεπόμενη κλοπή και βία, είναι επίσης οικονομικός πόλεμος εναντίον των ανθρώπων- όλα αυτά για να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξάρτηση από το Κράτος, έτσι ώστε να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο με ψυχολογικά καθώς και με φυσικά και οικονομικά μέσα. Μην παραβλέπετε αυτό το γεγονός, διότι πρόκειται για πόλεμο, αλλά για πόλεμο του ίδιου του κράτους σας εναντίον σας, της οικογένειάς σας και όλων των γειτόνων σας.

 

 

Ο στόχος είναι να καταρρεύσει το άτομο και να επιβληθεί ο κολεκτιβισμός, προκειμένου να παραλύσει κάθε διάνοια που βασίζεται στη λογική, τη σύνεση, την αρετή και την κριτική σκέψη. Αυτή είναι η προσπάθεια που επιδιώκεται επιθετικά από αυτό που οι περισσότεροι από εσάς αναφέρετε ψευδώς ως “τη δική σας” χώρα.

 

Δεν είναι η “δική σας” χώρα και δεν μπορεί να είναι, όσο επιτρέπετε στους κυβερνήτες να σας εξουσιάζουν, αποδεχόμενοι ουσιαστικά τη θέση σας στη ζωή ως σκλάβος του κράτους.

Εκτός από τις φρικαλεότητες που επιτρέπονται να λαμβάνουν χώρα σε πλήρη θέα οποιουδήποτε προσέχει, πολύ περισσότερη φρίκη, θάνατος και καταστροφή είναι στον ορίζοντα. Θα έρθει κατά κύματα, αλλά θα είναι ατελείωτη όσο την ανέχεται αυτός ο πειθήνιος, υπάκουος και αδιάφορος πληθυσμός τυφλωμένων ανόητων.

 

Η εξάρτηση από το κράτος σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορεί να φέρει μόνο σπαραγμό και τρόμο, όπως έχει αποδειχθεί σημαντικά τουλάχιστον τον τελευταίο αιώνα ή και περισσότερο.

 

Από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, την ψευδή σημαία και την απάτη, η τυραννία έχει κλιμακωθεί σχεδόν ανεξέλεγκτα, και από το φιάσκο του ψεύτικου “covid”, η ψυχολογική αιχμαλωσία των μαζών έχει γίνει ολοσχερής.

 

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ πριν καλυτερέψουν, αν βέβαια αυτό είναι εφικτό σε αυτό το προχωρημένο στάδιο του παιχνιδιού.

Καθώς εισερχόμαστε στο φθινόπωρο και το χειμώνα, να περιμένετε πολλαπλές επιθέσεις στις κοινές τάξεις λόγω μιας πιο επιθετικής προσέγγισης από το κράτος σχετικά με τα ψεύτικα και κατασκευασμένα ψέμματα περί “ιού”.

 

Περισσότεροι περιορισμοί, κανονισμοί, εντολές, κλειδαριές και καραντίνες είναι πιθανό να έρθουν, και περιμένετε πιο επιθετική επιβολή αυτή τη φορά, ειδικά στον τομέα της μαζικής λογοκρισίας.

 

Οι Truthtellers βρίσκονται στα πρόθυρα μιας ολομέτωπης επίθεσης εναντίον τους, καθώς ένας αιφνιδιαστικός πόλεμος επιθέσεων και προσποιητών “επειγόντων περιστατικών” αναδύεται έτσι ώστε να κατακλύσει αυτόν τον αδύναμο πληθυσμό με ψευδείς απειλές και κινδύνους.

 

Πυρκαγιές, πλημμύρες, ακραία γεωμηχανικά καιρικά φαινόμενα, ψεύτικη βλακεία περί “κλιματικής αλλαγής”, ελλείψεις τροφίμων, ελλείψεις ενέργειας, καταστροφή των μετρητών και της εφαρμογής του CBDC, και έλλειψη εφοδιασμού με ζωτικά αγαθά, θα χρησιμοποιηθούν για να σας εγκλωβίσουν σε ομάδες που δεν μπορούν να σκεφτούν ή να διατηρήσουν την ικανότητα να ασκήσουν ενεργό διαφωνία.

Η επιτρεπόμενη εγκληματική συμπεριφορά, η εξαναγκασμένη “μετανάστευση” σε ανήκουστα επίπεδα, η μεταφορά πλούτου, η καταστροφή της αγοράς κατοικίας, η ακραία έλλειψη στέγης, η κλοπή και η καταστροφή της υγείας λόγω δηλητηρίων, ενέσεων βιολογικών όπλων, καθολικών ψεκασμών βαρέων μετάλλων, νανοσωματιδίων και χημικών, θα είναι συνεχείς και θα χρησιμοποιούνται ως μορφή μαζικού ελέγχου.

 

Όλα θα είναι σκόπιμα, αλλά θα παρουσιάζονται στο λεγόμενο “κοινό”, ως φυσικές απειλές που πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνο με κυβερνητική δράση.

Κοιτάξτε μέσα από αυτό το τέχνασμα, αμφισβητήστε τα πάντα, και όταν δεν υπάρχουν πραγματικές απαντήσεις από το σατανικό κράτος, ξεκινήστε τη διαδικασία εξάλειψης (κατάργησης) της κυβερνητικής δομής αυτής της αποτυχημένης και σατανικής αυτοκρατορίας υπέρ της πραγματικής ελευθερίας. Η υπακοή, η υποταγή και η συμμόρφωση εγγυώνται τη δουλεία, αλλά η ανεξάρτητη σκέψη, η δύναμη ενάντια στην τυραννία και η μη συμμόρφωση με οποιαδήποτε κυβερνητική εντολή φέρνουν μόνο μια πιο ελεύθερη κοινωνία.


“Αν το άτομο έχει το δικαίωμα να κυβερνά τον εαυτό του, κάθε εξωτερική κυβέρνηση είναι τυραννία. Εξ ου και η αναγκαιότητα της κατάργησης του κράτους”.

~ Benjamin Tucker-Benjamin Ricketson Tucker (1972). “Κρατικός σοσιαλισμός και αναρχισμός και άλλα δοκίμια”, Ralph Myles Pub


—-Δικτυογραφία :

State-Allowed Crime, Violence, Property Destruction, and Theft as an Economic Weapon – garydbarnett.com

State-Allowed Crime, Violence, Property Destruction, and Theft as an Economic Weapon

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/gary-d-barnett-cac

Προβολές : 427


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα