Gary D. Barnett: “Ο Πόλεμος Δεν Θα Σταματήσει Ποτέ Όσο Υπάρχουν Κυβερνώντα Κράτη: Η Κυβέρνηση Είναι Πόλεμος!”

Gary D. Barnett: “Ο Πόλεμος Δεν Θα Σταματήσει Ποτέ Όσο Υπάρχουν Κυβερνώντα Κράτη: Η Κυβέρνηση Είναι Πόλεμος!”

21 Αυγούστου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:264
Μοίρασέ το

 

Θυμηθείτε ότι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ευρώπη, η Κίνα, η Ινδία, οι κύριοι παίκτες σε αυτό το ψυχωτικό σχέδιο κατάληψης του κόσμου, είναι όλοι υποστηρικτές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) μαζί με τις περισσότερες άλλες χώρες, και είναι στην ουσία εταίροι στην προσπάθεια για την πλήρη παγκοσμιοποιημένη κυριαρχία.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ

 

“Αυτός που βαδίζει συντεταγμένα κάτω από τους ήχους των πολεμικών εμβατηρίων έχει ήδη κερδίσει την περιφρόνησή μου. Του έχει δοθεί κατά λάθος ένας μεγάλος εγκέφαλος, αφού γι’ αυτόν θα αρκούσε σίγουρα ο νωτιαίος μυελός. Αυτή η ντροπή για τον πολιτισμό πρέπει να καταργηθεί αμέσως. Ηρωισμός κατά διαταγή, παράλογη κτηνωδία, αξιοθρήνητη στάση αγάπης προς την πατρίδα και όλες οι απεχθείς ανοησίες που ακούει στο όνομα πατριωτισμός, πόσο βίαια τα μισώ όλα αυτά, πόσο ποταπός και ατιμωτικός είναι ο πόλεμος- θα προτιμούσα να γίνω κομματάκια παρά να συμμετέχω σε μια τόσο άθλια δράση! Είναι πεποίθησή μου ότι η δολοφονία υπό τον μανδύα του πολέμου δεν είναι παρά μια πράξη δολοφονίας”.

~ Albert Einstein

 

Δεν υπάρχει δίκαιος πόλεμος, δεν υπάρχει καλός πόλεμος και κανένας πόλεμος δεν μπορεί να φέρει την ειρήνη.

 

Όλοι οι πόλεμοι είναι σατανικές εκδηλώσεις εξουσίας και ελέγχου που δημιουργούνται στο μυαλό των απεχθών ψυχοπαθών που κυβερνούν τα έθνη, και των φασιστών συνεργατών τους στην κυβέρνηση, οι οποίοι μέσω αντιπροσώπων γεμίζουν τα μυαλά των ανεγκέφαλων με φόβο, έτσι ώστε οι συνεχείς φρικαλεότητες που αποσκοπούν στην εδραίωση της κυριαρχίας να μπορούν να επιβιώσουν από κάθε ηθική αντίρρηση και λογική.

 

Ο πόλεμος δεν ωφελεί σε τίποτε άλλο εκτός από θλίψη, τρόμο, θλίψη, βασανιστήρια, ακρωτηριασμό και θάνατο- είναι η πιο κακή κατάρα της ανθρωπότητας.

Κάποτε στρατολογήθηκα στη δουλεία από αυτό το πολεμοκάπηλο έθνος-κράτος που ονομάζεται Αμερική, την εποχή που εκατομμύρια αθώοι Βιετναμέζοι σφαγιάζονταν για το απόλυτο τίποτα από τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ.

 

Ακόμα και τότε, ήξερα πόσο λάθος ήταν να συμμετέχω στη δολοφονία οποιουδήποτε και αρνήθηκα δυνατά να υπακούσω σε οποιαδήποτε απαίτηση να σκοτώσω άλλους με διαταγή.

 

Αυτό δεν έχει σε καμία περίπτωση σκοπό να διεκδικήσω την ιδιότητα του μάρτυρα, καθώς αυτή θα έπρεπε να είναι η φυσιολογική συμπεριφορά.

 

Έχει απλώς ως στόχο να μεταδώσει ότι αν εγώ μπορούσα να αρνηθώ, γιατί να μην μπορεί και οποιοσδήποτε άλλος να αρνηθεί να συμμετάσχει σε αυτές τις πολεμοκάπηλες θηριωδίες;

 

Προκειμένου αυτός ο αποτρόπαιος στρατός να λειτουργήσει στην αποστολή του θανάτου και της καταστροφής, τα μέλη του πρέπει να συμφωνήσουν και να εκτελέσουν την εντολή να τερματιστούν οι ζωές εκείνων που δεν γνωρίζουν υπό τις διαταγές τερατώδων τυράννων.

 

Τι θα γινόταν αν ένας μεγάλος αριθμός έλεγε όχι;

 

Τι θα γινόταν αν κανείς δεν εμφανιζόταν όταν ακουγόταν το κάλεσμα του πολέμου;

 

Τι θα γινόταν αν ο λαός αρνιόταν να κάνει τους φόνους για λογαριασμό του κράτους;

 

Τι θα γινόταν αν οι ένοχοι τρομοκράτες και οι ανόητοι που συμμετέχουν στη σφαγή των άλλων σταματούσαν να λατρεύουν το Κράτος, το έθνος και τις προσπάθειες του αφέντη τους να τους καταστρέψει, και αντί αυτού ασκούσαν λογική, ορθολογική και ηθική κρίση;

 

Το αποτέλεσμα θα ήταν ένας καλύτερος και πιο συμπονετικός κόσμος.

Όλοι οι πόλεμοι των ΗΠΑ στην ιστορία ήταν επιθετικοί, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό που χαρακτηρίζεται “πατριωτισμός” προς αυτό το Κράτος, καθώς όλες οι προσπάθειες να ισχυριστεί κανείς ότι οποιοσδήποτε πόλεμος στην ύπαρξη αυτής της χώρας ήταν ή είναι αμυντικός, είναι ψέματα.

 

Ακόμα και αν αναλογιστούμε τον Επαναστατικό Πόλεμο και τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας του Νότου, οι οποίοι ήταν και οι δύο πόλεμοι επίθεσης αμέσως μετά την έναρξή τους, άμεσα στην περίπτωση του λεγόμενου “Εμφυλίου Πολέμου”, καθώς ακόμα και οι λεγόμενοι αμυντικοί πόλεμοι που προπαγανδίζονται από οποιοδήποτε κράτος, μετατρέπονται σε επίθεση σχεδόν ακαριαία.

 

Γι’ αυτόν και μόνο τον λόγο, αν στην πραγματικότητα οι συλλογικές μάζες έχουν απομείνει με οποιαδήποτε ικανότητα να σκέφτονται κριτικά και να διακρίνουν οποιαδήποτε αλήθεια, (πράγμα μάλλον απίθανο), θα αναγκαστούν, αν είναι ειλικρινείς, να μην υποστηρίξουν ποτέ ξανά οποιαδήποτε επιθετική πράξη ή επιθετικό πόλεμο από αυτό το πλέον κακό και καταστροφικό Κράτος που ονομάζεται “Αμερική”.

Αλλά ο πόλεμος δεν απομονώνεται πλέον μόνο εναντίον του δήθεν μπαμπούλα της ημέρας, ή οποιουδήποτε μεμονωμένου ισχυριζόμενου εχθρού, διεξάγεται από κάθε κυβέρνηση, εναντίον όλων των δικών τους “πολιτών”, επίσης, σε συνεχή βάση.

 

Κατά τη γνώμη μου, οι ΗΠΑ είναι ο ηγέτης σε αυτή την αρένα της τυραννίας που είναι το ολοκληρωτικό πραξικόπημα εναντίον των ανθρώπων εδώ και σε όλο τον κόσμο.

 

Η ψεύτικη “πανδημία των Covid” ήταν και είναι το κορυφαίο παράδειγμα αυτού του πολέμου κατά των ανθρώπων, καθώς σχεδόν κάθε χώρα στη γη, και αμέσως μετά την κήρυξη εθνικής “έκτακτης ανάγκης” από τον Τραμπ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, έδρασε σε ακριβή συνεννόηση, σε όλες τις προσπάθειες τρομοκράτησης των πολιτών τους.

 

Αυτό φυσικά δεν ήταν ούτε τυχαίο, ούτε συμπτωματικό, ήταν προμελετημένο και σκόπιμα σχεδιασμένο από την αρχή.

Καθώς γράφω αυτό το κείμενο, οι παγκόσμιες δυνάμεις προετοιμάζονται για πόλεμο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρωτοστατεί σε αυτές τις συγκρούσεις παγκοσμίως, υποδαυλίζοντας το μίσος και την επιθετικότητα ενάντια στους πιο επικίνδυνους στρατούς στη γη. Η απειλή ενός παγκόσμιου πολέμου δεν είναι μόνο πιθανή, αλλά φαίνεται να είναι επικείμενη σήμερα. Σίγουρα πιστεύω ότι πρόκειται για συνωμοσία μεταξύ των μεγάλων παικτών, αλλά υποστηρίζεται επίσης από πολλούς συμμάχους σε αυτό που προσδιορίζεται ως “και οι δύο πλευρές”.

 

Η ακραία επικίνδυνη φύση σε αυτό το παιχνίδι του παγκόσμιου πολέμου είναι πέρα από κάθε κατανόηση, αλλά η θερμή ρητορική που εκτοξεύεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, εναντίον άλλων παγκόσμιων δυνάμεων επιταχύνεται, ανεξάρτητα από τον θανάσιμο κίνδυνο που ενέχει.

 

Η συνεχιζόμενη πορεία προς τη μαζική ερήμωση, (γενοκτονία και δημοκτονία) το οικονομικό χάος, τη νομισματική αναδιάρθρωση και ψηφιοποίηση, την καταστροφή της γεωργίας και των προμηθειών τροφίμων και τη δημιουργία της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, προχωράει ολοταχώς, ανεξάρτητα από τον ψευδή ισχυρισμό ότι το συλλογικό κοπάδι “ξυπνάει”.

 

Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαβεβαίωση ότι αυτό θα συμβεί, και σίγουρα καμία απολύτως απόδειξη αυτή τη στιγμή ότι το “δημόσιο” ρεύμα έχει αλλάξει ουσιαστικά προς το καλύτερο.

Είναι καιρός για την πλειοψηφία της ανθρωπότητας, ειδικά για τον πληθυσμό των ΗΠΑ, που αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από αφελείς, υπέρβαρους, πλυμένους εγκεφάλους, αδαείς, εξαρτημένους και απαθείς βλάκες, να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν τη φρίκη στον ορίζοντα.

Η ελπίδα, η ευχή και η προσδοκία ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν από μόνα τους χωρίς σημαντική αντίσταση, είναι απλώς μια συνταγή καταστροφής και ένα παιχνίδι για ανόητους. Δεν πρόκειται για “ριάλιτι” στην τηλεόραση, αλλά για τη δική σας ζωή και τη ζωή της οικογένειάς σας που διακυβεύεται.

Θυμηθείτε ότι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ευρώπη, η Κίνα, η Ινδία, οι κύριοι παίκτες σε αυτό το ψυχωτικό σχέδιο κατάληψης του κόσμου, είναι όλοι υποστηρικτές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) μαζί με τις περισσότερες άλλες χώρες, και είναι στην ουσία εταίροι στην προσπάθεια για την πλήρη παγκοσμιοποιημένη κυριαρχία.

 

Όλοι εργάζονται για την ίδια ατζέντα και όλοι θέλουν μια θέση στο τραπέζι της παγκόσμιας εξουσίας. Ενώ μπορεί να συμπεριφέρονται ως εχθροί, στην πραγματικότητα δεν είναι, αλλά o καθένας απο αυτούς σας λέει, ότι οι άλλοι είναι ο πραγματικός εχθρός.

 

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι προσποιούνται ότι είναι μισητοί εχθροί, ενώ εργάζονται συνεχώς προς την ίδια ακριβώς ατζέντα. Εχθροί δημόσια, αλλά στενοί συνεργάτες ιδιωτικά.

 

Ναι, το WEF ισχυρίστηκε ότι καταγγέλλει τη Ρωσία λόγω της σκόπιμα κατασκευασμένης και ψεύτικης κρίσης στην Ουκρανία, αλλά ο Πούτιν ακολουθούσε, τηρούσε και υποστήριζε την αποστολή του WEF από την αρχή. Όλα είναι μια απάτη.

Οι περισσότεροι σε αυτή τη χώρα λένε και πιστεύουν ότι οι “άνθρωποι” είναι βασικά καλοί. Αυτή η αντίληψη γίνεται αποδεκτή από τους περισσότερους, χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια να εξεταστεί διεξοδικά όλο το προφανές κακό που όχι μόνο υπάρχει και υπηρετείται ανοιχτά από τους κυβερνήτες, τις κυβερνήσεις, τους εκτελεστές, τις εταιρείες και άλλους, αλλά αγνοείται πλήρως από τις μάζες στο σύνολό τους.

 

Το να παραμένεις σιωπηλός μπροστά στο κακό, είναι επίσης κακό, άρα οι περισσότεροι άνθρωποι του γενικού πληθυσμού είναι πραγματικά καλοί;

Χωρίς να είμαι εντελώς κυνικός, νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει.

Σίγουρα οι πολιτικοί και όλη η κυβέρνηση δεν είναι καθόλου καλοί, αλλά εθελοντικά “ψηφίζονται” στην εξουσία από τους υποτιθέμενους “καλούς” ανθρώπους, και τους επιτρέπεται να κυβερνούν, να κυριαρχούν, να κλέβουν, να δολοφονούν και να ελέγχουν τους άλλους. Όποιος χρειάζεται, θέλει, επιθυμεί και πασχίζει να εξουσιάζει τους άλλους, είναι εξ ορισμού ψυχωτικός από τη φύση του. Η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων είναι απελπιστικά ελαττωματική. Αυτό προφανώς περιλαμβάνει εκείνους όπως η αστυνομία, ο στρατός, ορισμένοι κληρικοί, αλλά και οι φασίστες συνεργάτες αυτών και άλλων κυβερνητικών οντοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών, ιδιαίτερα των μεγάλων εταιρειών. Οποιαδήποτε κλινική διάγνωση αυτών των τύπων ανθρώπων και οντοτήτων, θα υποδείκνυε ψύχωση ή ψυχωτικές τάσεις.

Τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να είναι δυνατό σε οποιαδήποτε πραγματικά ελεύθερη κοινωνία, καθώς η βίαιη τυραννία δεν μπορεί να υπάρξει ή να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση πραγματικής ελευθερίας. Η τυραννία εξαρτάται πλήρως από τη δύναμη και τη βία, οπότε η εξάλειψη της κυβέρνησης και ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού, συμπεριλαμβανομένων όλων των όπλων επιβολής της, είναι απαραίτητη προκειμένου να τερματιστεί η μαζική υποδούλωση και να ζήσουμε ελεύθεροι.

Ο πόλεμος δεν θα σταματήσει ποτέ όσο υπάρχει οποιαδήποτε κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι πόλεμος. Επομένως, η κατάργηση της διακυβέρνησης είναι υποχρεωτική αν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν οι αποτρόπαιοι πόλεμοι και οι άνθρωποι να ζήσουν αρμονικά μεταξύ τους.

Μεταξύ άλλων, η πολιτική τάξη και οι κυβερνήτες της, είναι όλοι δειλοί, γι’ αυτό σας αφήνω με αυτό το απόσπασμα:

“Στους πολιτικούς που μας οδήγησαν στον πόλεμο θα έπρεπε να είχαν δώσει τα όπλα και να τους έλεγαν να λύσουν μόνοι τους τις διαφορές τους, αντί να οργανώνουν τίποτα καλύτερο από νομιμοποιημένες μαζικές δολοφονίες”.

Harry Patch, ο τελευταίος επιζών στρατιώτης του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, 2007


Σύνδεσμοι αναφοράς:

The U.S. has committed aggressive wars for its entire history

World Economic Forum’s 1000 plus partners

WEF — Countries and Companies dominating Davos

Putin’s special address to the WEF 2021

President Xi Jinping’s message to the WEF 2022

Psychological weaponization by the ruling class of psychopaths


***Δικτυογραφία:

War Will Never Cease so Long as Governing States Exist: Government Is War! – garydbarnett.com

War Will Never Cease so Long as Governing States Exist: Government Is War!

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/gary-d-barnett-20d

Προβολές : 264


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα