“H Αποκάλυψη των ΖOΜΠΙ από τα mRNA εμβόλια, το 5G και ELF” (βίντεο)

“H Αποκάλυψη των ΖOΜΠΙ από τα mRNA εμβόλια, το 5G και ELF” (βίντεο)

16 Δεκεμβρίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,249
Μοίρασέ το

 

 

Διαγραφή Γονιδίου 1P36.

Τι γνωρίζουμε;

Ο Todd Callender υποστηρίζει ότι η “Διαγραφή του γονιδίου 1P36”, που είναι παρενέργεια του εμβολίου κόβιντ19 σε συνδιασμό με ένα παλμό στους 18 GHz του 5G θα μετατρέψει τους εμβολιασμένους σε ΖΟΜΠΙ !!

Η ενεργοποίηση των ζόμπι με την τεχνολογία 5G

Αυτή η θεωρία προέρχεται από τον δικηγόρο Todd Callender, από την εκπομπή “The Prather Point podcast“.

Todd Callender – Δικηγόρος που εργάστηκε στον κλάδο ασφάλισης αναπηρίας, υγείας και ζωής για περισσότερα από 20 χρόνια και επικεντρώνεται στη διεθνή διάσταση των βιοϊατρικών κινδύνων, των κινδύνων νοσηρότητας και θνησιμότητας στο παγκόσμιο νομικό πλαίσιο. Ήταν ο πρώτος δικηγόρος στις ΗΠΑ που μήνυσε το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το HHS και το FDA σε σχέση με τις υποχρεωτικές εντολές εμβολιασμού και ως εκ τούτου απέκτησε 400.000 στρατιωτικούς πελάτες (ενάγοντες) με δεκάδες από αυτούς και άλλους που έχουν παράσχει άφθονες αποδείξεις καταγγελίας.

Nioland’s Substack is a reader-supported publication. To receive new posts and support my work, consider becoming a free or paid subscriber.

 

 

Δείτε επίσης το βίντεο με τον Todd Callender:

[Βίντεο] – Τοντ Κάλεντερ – Παρουσίαση στο Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Κροατίας: “Η Οπλοποίηση της Δημόσιας Υγείας και το Υφιστάμενο Νομικό Πλαίσιο για τον Παγκόσμιο Αποπληθυσμό”

·
5 Δεκ
[Βίντεο] - Τοντ Κάλεντερ - Παρουσίαση στο Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Κροατίας: “Η Οπλοποίηση της Δημόσιας Υγείας και το Υφιστάμενο Νομικό Πλαίσιο για τον Παγκόσμιο Αποπληθυσμό”

01/12/2023 – Το “In the Eye of the Storm” είναι μια διήμερη διεθνή διάσκεψη του Δεκεμβρίου για βουλευτές στην Κροατία με επικεφαλής τον Κροάτη επιχειρηματία και δημοσιογράφο, Andrija Klaric, μέλος της Αλήθειας για το Διεθνές Συμβούλιο του Ιδρύματος Υγείας.

Read full story εδώ

Ο Todd Callender δηλώνει ότι οι λιπιδικές δομές υδρογέλης που βρίσκονται σήμερα στα εμβόλια κόβιντ19 τα οποία περιέχουν αδρανή “χιμαιρικά” παθογόνα που δημιουργήθηκαν από τροποποιημένατους E. coli, Μάρμπουργκ, Έμπολα, Σταφυλόκοκκο και μαγιά της μπύρας., κ.λπ.

Όταν ενεργοποιούνται με τη συχνότητα 18 GHz του 5G για ένα λεπτό, για 3 διαφορετικές φορές σε μορφή παλμού, οι δομές αυτές ενεργοποιούνται και απελευθερώνουν το νανοπαθογόνο που θα προκαλέσει την καταστροφή των μετωπιαίων λοβών του εγκεφάλου των ανθρώπων και θα τους αναγκάσει να δαγκώνουν και οι εμβολιασμένοι θα γίνουν ζόμπι.

Η υλοποίηση αυτής της ενεργοποίησης περιλαμβάνει επίσης μια γενετική διαγραφή που ονομάζεται “διαγραφή του γονιδίου 1p36 [1p36 deletion syndrome], η οποία είναι παρενέργεια του εμβολίου κόβιντ19 και επομένως όσοι έκαναν την ένεση και λάβουν τον παλμό των 18 GHz από το 5G θα μετατραπούν σε ζόμπι.

Πράγματι στο φύλλο παρενεργειών της Pfizer η “διαγραφή του γονιδίου 1P36 [1p36 deletion syndrome”, αναφέρεται πρώτη στη σειρά.

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο της Pfizer από εδώ: FOIA Αποδέσμευση – 5.3.6 Σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση της Pfizer. Από τις 28/02/2021 !!!! Όταν μας έλεγαν ότι είναι απόλυτα ασφαλές!

Η Νο1 Σοβαρή Ανεπιθύμητη Παρενέργεια της Pfizer είναι η “διαγραφή του γονιδίου 1P36”, και όπως δηλώνει ο Todd Callender εξαλείφει τον μετωπιαίο φλοιό και οδηγεί τον άνθρωπο στην παρόρμηση να δαγκώνει.

Αυτό που είναι πολύ περίεργο σε αυτό, είναι ότι αυτή ήταν μια παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό, ενώ αυτή η ασθένεια είναι μια εκ γενετής ασθένεια. Αυτό σημαίνει ότι γεννιέσαι με αυτή. Οπότε πώς είναι δυνατόν να είναι αυτή η Νο1 σοβαρή ανεπιθύμητη παρενέργεια από τα εμβόλια της Pfizer;

Και όπως διαβάζουμε στο επιστημονικό άρθρο: 1p36 deletion syndrome:

Το σύνδρομο διαγραφής 1p36 είναι μια χρωμοσωμική διαταραχή που συνήθως προκαλεί σοβαρή νοητική αναπηρία. Τα περισσότερα προσβεβλημένα άτομα δεν μιλούν ή μιλούν μόνο λίγες λέξεις. Μπορεί να έχουν εκρήξεις θυμού, να δαγκώνουν τον εαυτό τους ή να παρουσιάζουν άλλα προβλήματα συμπεριφοράς. Τα περισσότερα έχουν δομικές ανωμαλίες του εγκεφάλου και επιληπτικές κρίσεις εμφανίζονται σε περισσότερα από τα μισά άτομα με αυτή τη διαταραχή. Τα άτομα με σύνδρομο διαγραφής του χρωμοσώματος 1p36 έχουν συνήθως αδύναμο μυϊκό τόνο (υποτονία) και δυσκολίες κατάποσης (δυσφαγία). Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μικρό κεφάλι που είναι ασυνήθιστα κοντό και φαρδύ, προβλήματα όρασης και ακοής, ανωμαλίες του σκελετού, της καρδιάς, του γαστρεντερικού συστήματος, των νεφρών ή των γεννητικών οργάνων και διακριτικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Το σύνδρομο διαγραφής χρωμοσώματος 1p36 προκαλείται από διαγραφή γενετικού υλικού από μια συγκεκριμένη περιοχή στο βραχύ σκέλος (p) του χρωμοσώματος 1. Οι περισσότερες περιπτώσεις δεν κληρονομούνται- μόνο το 20% περίπου των περιπτώσεων ατόμων με σύνδρομο διαγραφής 1p36 κληρονομούν το χρωμόσωμα με το διαγραμμένο τμήμα από έναν μη προσβεβλημένο γονέα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο γονέας φέρει μια ισορροπημένη μετατόπιση, στην οποία δεν κερδίζεται ή χάνεται γενετικό υλικό.


Σημείωση Νο1:

Το βίντεο αρχίζει με την ψήφιση του ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ” [2011]. Αυτό δεν είναι αληθινό είναι μία παρωδία του γνωστού αμερικάνικου καναλιού “The Onion” στις 07 Οκτωβρίου 2007. Η “The Onion” είναι μία αμερικανική εταιρεία ψηφιακών μέσων και οργανισμός εφημερίδων που δημοσιεύει σατιρικά άρθρα και βίντεο παρωδίες σε διεθνείς, εθνικές και τοπικές ειδήσεις.

Μπήκε με σκοπό διότι σε έναν κόσμο όπου η παρωδία γίνεται προφητεία, να σας υπενθυμίσω ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα και με άλλη σκοπιμότητα όπου όποιος έχει μυαλό θα καταλάβει!!!


Σημείωση Νο2

Σε επόμενο κομμάτι του βίντεο θα δείτε το θέμα: Διαρροή υλικού από φερόμενη συνάντηση της CIA που συζητούσε για “ΖΟΜΠΙ – Εθνική Εντολή Ασφαλείας 21 Z”.

Αυτό είναι ένα ηχογραφημένο βίντεο που διέρρευσε από μια συνάντηση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας με τη Διοίκηση Κινδύνου για Ζόμπι σχετικά με παλαιότερες επιδημίες ζόμπι και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν οι μελλοντικές.

Σε αυτή τη συνάντηση της “Διοίκησης Επικινδυνότητας των Ζόμπι” αναφέρεται “ένας ιός” που έχει ταυτοποιηθεί και ονομάζεται Crypto Necrophagea vulgaris (CNV) και το περίεργο είναι ότι έχει παρόμοιο όνομα με το αθάνατο “Hydra Vulgaris” που βρέθηκε από την Dr. Carrie Madej στις ενέσεις κόβιντ19 το 2021. Ο CNV έχει αναγνωριστεί ως “ρετροϊός” και δεν υπάρχει θεραπεία.Τα πράιονς εμπλέκονται στη “διαδικασία των λοιμώξεων” και ναι, πράιονς έχουν βρεθεί και στις ενέσεις κόβιντ19. Το μόνο άτομο που μελετάει τον ιό των Ζόμπι είναι ένας επιστήμονας που αναμένεται να πεθάνει από αυτό τον ιό.

Για αυτό το κομμάτι του βίντεο δεν μπόρεσα να επαληθεύσω την αυθεντικοτητά του. Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας γράψει στα σχόλια.


Εμβόλιο Ζόμπι (Vaccine Zombie) [2010]

Ένα ακόμα αξιοπερίεργο γεγονός είναι το τραγούδι και το βίντεο και μάλιστα με τίτλο: “Εμβόλιο Ζόμπι” που προειδοποιεί για τους κινδύνους του εμβολιασμού, από τον Mike Adams στις  29 Αυγούστου 2010.

Δείτε το με ελληνικούς υπότιτλους και θα καταλάβετε γιατί. Δεν θα το βρείτε στο Youtube διότι κλασικά το έχει εξαφανίσει.

Σημείωση: Για όποιον θέλει να το ενσωματώσει στο ιστολόγιό του είναι ανεβασμένο και στο Rumble εδώ.

Αυτό το βίντεο χρησιμοποιεί χιουμοριστικούς στίχους τραγουδιών για να διερευνήσει τις αρνητικές παρενέργειες των εμβολίων, τα οποία είναι πλέον επιστημονικά γνωστό ότι προκαλούν επιληπτικές κρίσεις, εμετό, πυρετό, ναρκοληψία, ακόμη και θάνατο σε παιδιά και εφήβους.

Οι στίχοι αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους κινδύνους των εμβολίων, καθώς και την πειθήνια υπακοή στην ψευτοεπειστήμη και τα ΜΜΕ.

Αυτό που κάνει αμέσως εντύπωση είναι το πόσο ακριβώς αυτό το βίντεο του 2010 προέβλεψε πολλά από αυτά που συνέβησαν μια δεκαετία αργότερα με την κόβιντ19.

Το αξιοσημείωτο με το βίντεο του 2010 ήταν ότι ήταν μια προσπάθεια να παρασχεθεί μια σατιρική υπερβολική αναπαράσταση των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας γρίπης των χοίρων το 2009, όπου η “έκτακτη ανάγκη γρίπης των χοίρων” χρησιμοποιήθηκε για να προωθηθεί ένα πειραματικό εμβόλιο στον πληθυσμό, το οποίο στη συνέχεια τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους, ώστε ορισμένοι από τους κινδύνους του να αναγνωριστούν από το ιατρικό κλάδο, κάτι που αντίθετα δεν συμβαίνει σήμερα με τις υπερπολαπλάσιες βλάβες και θανάτους από το βιοόπλο mRNA κόβιντ19.

Ως αποτέλεσμα, αυτό που θεωρήθηκε εντελώς υπερβολικό το 2010 έγινε η “νέα κανονικότητα” το 2020.

Michael Jackson – Thriller

Και μη ξεχνάμε και την μεγάλη επιτυχία του Michael Jackson – Thriller το 2009, με τα ζόμπι.

Ο Καναδός καθηγητής θεολογίας Dr. Pierre Gilbert κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης το 1996 προειδοποίησε για ένα επερχόμενο υποχρεωτικό εμβόλιο που περιέχει υγρούς κρυστάλλους οι οποίοι, όταν εκτίθενται σε χαμηλές συχνότητες, μετατρέπουν τους εμβολιαζόμενους σε “ΖΟΜΠΙ”.

Ο Gilbert λέει: “Στη βιολογική καταστροφή υπάρχει η οργανωμένη θύελλα στο μαγνητικό πεδίο. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι η μόλυνση του αίματος της ανθρωπότητας δημιουργώντας σκόπιμες μολύνσεις.

Αυτό θα επιβληθεί μέσω νόμων, που θα κάνουν υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς. Αυτά τα εμβόλια θα καταστήσουν δυνατό τον έλεγχο των ανθρώπων.

Τα εμβόλια θα έχουν υγρούς κρυστάλλους (μήπως σήμερα ονομάζονται “κβαντικές τελείες”?) που θα φιλοξενηθούν στα εγκεφαλικά κύτταρα, τα οποία θα γίνουν μικροδέκτες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων όπου θα στέλνονται κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας.

Και μέσω αυτών των κυμάτων χαμηλής συχνότητας οι άνθρωποι θα είναι ανίκανοι να σκεφτούν, θα μετατραπούν σε ζόμπι. Μην το θεωρείτε αυτό ως υπόθεση… έχει γίνει. Σκεφτείτε τη Ρουάντα”.

Ολόκληρο το βίντεο του Dr. Pierre Gilbert μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ με ελληνικούς υπότιτλους.


Ana Mihalcea και Clifford Carnicom: “Προοπτική διαφορά μεταξύ εμβολιασμένου και μη εμβολιασμένου αίματος με εμβόλιο κόβιντ19: Ηλεκτρομαγνητικές παρατηρήσεις, απόκριση σε ELF (Εξαιρετικά Χαμηλές Συχνότητες) και μεταβολισμός του καλίου

Humanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD
Prospective Difference Between C19 Vaccinated and Unvaccinated Blood: Electromagnetic Observations, ELF Response And Potassium Metabolism – Ana Mihalcea, MD, PhD and Clifford Carnicom
Executive Summary: We cannot ignore the connections between three topics. It is the inclusion of Extremely Low Frequency (ELF) electromagnetics within the discussion of health problems we see in the post C19 Injection era. Key Findings: We have found a potential variation in ELF response between C19 vaccinated and unvaccinated blood…
Read more

Σε αυτό άρθρο οι συγγραφείς αποδεικνύουν την εξαιρετική ευαισθησία σε συχνότητες ELF (Εξαιρετικά Χαμηλές Συχνότητες) σε συχνότητες του εμβολιασμένου αίματος με εμβόλιο κόβιντ19 που χειραγωγείται από το HAARP.

Βασικά ευρήματα της μελέτης:

  • Βρέθηκε μια δυνητική διαφοροποίηση στην απόκριση των ELF (Εξαιρετικά Χαμηλών Συχνοτήτων) μεταξύ εμβολιασμένου και μη εμβολιασμένου αίματος με εμβόλιο κόβιντ19.
  • Η παρουσία ενός περιβαλλοντικού πεδίου ELF 4Hz έχει τεκμηριωθεί εκτενώς επί σειρά ετών και έχει αγνοηθεί σε προηγούμενες συζητήσεις
  • Πρόγνωση βασισμένη στη φυσική και τη βιοφυσική που μας εισήγαγε ο Dr. Robert Becker, η οποία θέτει τα θεμέλια των ιοντικών διαταραχών του σώματος με ιδιαίτερη έμφαση στο κάλιο, καθώς σχετίζεται με το πεδίο ELF.

Και σε αυτή τη συνέντευξη με τη Maria Zeee η Ana Mihalcea εξηγεί λεπτομερώς πώς η συχνότητα ELF 4 HZ μπορεί να ελέγξει το μυαλό των εμβολιασμένων με το εμβόλιο κόβιντ19. Δεν είναι το 5G που τους ελέγχει, είναι το HAARP.

Σε αυτό το βίντεο η Ana Mihalcea εξηγεί μερικά πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα.

Η Ana Mihalcea εξηγεί ότι αυτοί οι υγροί κρύσταλλοι που βρίσκει στο ανθρώπινο αίμα, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Δρ Gilbert ότι το αίμα της ανθρωπότητας θα μολυνθεί.

Οι μολύνσεις μπορούν να προκληθούν μέσω πεδίων συχνοτήτων που χειραγωγούνται εξωτερικά. Δεν υπάρχει ιός ή παθογόνο. Υπάρχει τεχνολογία που μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως και να αρρωστήσει τον ξενιστή, καθώς και να τον ελέγξει.

Εξηγεί τη σημαντική ευαισθησία σε ELF (Εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες) που πιθανώς επηρεάζονται από το HAARP στο εμβολιασμένο αίμα με εμβολιασμό κατά της κόβιντ19 που ανακάλυψε μαζί με τον Clifford Carnicom και τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Μπορεί να είναι απλώς μια σύμπτωση ότι η DARPA επένδυσε στο HAARP.

Συζητά επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες συνδέσεις μεταξύ της DARPA και της φαρμακοβιομηχανίας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια εταιρεία που ονομάζεται In-Cell- Art, η οποία συνεργάστηκε με την Curevac και τη Sanofi για την ανάπτυξη πλατφόρμας παράδοσης εμβολίων mRNA το 2011 – που χρηματοδοτήθηκε από την DARPA.

Περιέργως, η In-Cell-Art τυχαίνει να ειδικεύεται στη νανοτεχνολογία και τα πολυμερή. Φυσικά, η Sanofi κατασκευάζει επίσης την ινσουλίνη Lantus και τυχαίνει να έχει παράγει 100 εκατομμύρια δόσεις του βιολογικού όπλου κόβιντ19 για την Pfizer BioNTech.

Συζητά επίσης τα τοξικολογικά ευρήματα του 2011 για ένα εμφυτευμένο τσιπ εγκεφάλου και τη νανοτεχνολογία που βρέθηκε σε ένα ανθρώπινο αυτί, τα οποία διερευνήθηκαν μέσω φασματοσκοπίας μάζας και άλλων εξελιγμένων μέσων – που δείχνουν την ίδια χημική σύνθεση με αυτή που βρήκε μαζί με τον Clifford στο αίμα των ανθρώπων που έκαναν εμβόλιο κόβιντ19 και των ανθρώπων που δεν έκαναν το εμβόλιο κόβιντ.

Αυτά τα ευρήματα συνάδουν με τα Morgellons/ CDB/ τη νανοτεχνολογία και τη συνθετική βιολογία και δείχνει τις σχέσεις με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που ανέπτυξαν αυτή την τεχνολογία γύρω στο 1995.

Η γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη «Magneto» ελέγχει εξ αποστάσεως τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά

Δεν θα παραλείψω για το θέμα και μία αναφορά στην τροποποιημένη πρωτεΐνη «Magneto».

Ερευνητές στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μια νέα μέθοδο για τον εξ αποστάσεως έλεγχο του εγκεφάλου και της συμπεριφοράς μέσω μαγνητισμένης πρωτεΐνης.

Οι εφαρμογές της γενετικής μηχανικής στον έλεγχο της συμπεριφοράς και των ανθρώπινων λειτουργιών, ιδίως μέσω των εμβολίων, τώρα αρχίζουν να κλιμακώνονται προς μονοπάτια που προκαλούν συναγερμό για το ανθρώπινο είδος, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις ελευθερίες μας.

Τα τελευταία χρόνια, οι ερευνητές έχουν αναπτύξει μια σειρά μεθόδων, που τους επιτρέπουν να ελέγχουν εξ αποστάσεως συγκεκριμένες ομάδες νευρώνων και να διερευνούν τη λειτουργία των νευρωνικών κυκλωμάτων.

Η νέα τεχνική αναπτύχθηκε στο εργαστήριο του Ali Güler στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια στο Charlottesville, και περιγράφεται σε δημοσίευση στο περιοδικό Nature Neuroscience.

Η νέα τεχνική βασίζεται σε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται TRPV4, η οποία είναι ευαίσθητη τόσο στη θερμοκρασία όσο και στις δυνάμεις διάτασης. Αυτά τα ερεθίσματα ανοίγουν τον κεντρικό πόρο του, επιτρέποντας στο ηλεκτρικό ρεύμα να ρέει μέσω της κυτταρικής μεμβράνης. Αυτό προκαλεί νευρικές παρορμήσεις που ταξιδεύουν στον νωτιαίο μυελό και στη συνέχεια στον εγκέφαλο.

Χρησιμοποίησαν τη γενετική μηχανική για να συγχωνεύσουν την πρωτεΐνη στην παραμαγνητική περιοχή της φερριτίνης, μαζί με σύντομες ακολουθίες DNA που σηματοδοτούν τα κύτταρα να μεταφέρουν πρωτεΐνες στη μεμβράνη των νευρικών κυττάρων και τις εισάγουν σε αυτήν.

“Αυτό το σύστημα είναι ένας ενιαίος, κομψός ιός που μπορεί να εγχυθεί οπουδήποτε στον εγκέφαλο, γεγονός που καθιστά την τεχνική σχετικά εύκολη”.

 

Τα υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια σε εμβόλια DNA (SPIONs)

Η αποτελεσματικότητα της παροχής εμβολίων DNA είναι συχνά σχετικά χαμηλή, σε σύγκριση με τα εμβόλια πρωτεΐνης. Η χρήση υπερπαραμαγνητικών νανοσωματιδίων οξειδίου του σιδήρου (SPIONs) για τη χορήγηση γονιδίων μέσω μαγνητικής αντίδρασης δείχνει υποσχόμενη για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της χορήγησης γονιδίων τόσο in vitro όσο και in vivo.

Τα SPIONs μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπευτικοί και διαγνωστικοί παράγοντες λόγω των μοναδικών μαγνητικών χαρακτηριστικών τους και την ικανότητα μεταφοράς συγκεκριμένων βιομορίων σε συγκεκριμένους στόχους.

Το μέγεθος, οι ιδιότητες, η στόχευση των υπερμαγνητικών νανοσωματιδίων και ο χρόνος που μπορούν να εντοπιστούν πριν εξαφανιστούν, ιδίως όταν περιλαμβάνονται σε εμβόλια, μπορούν να ρυθμιστούν κατά την βούληση των κατασκευαστών τους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Υπάρχουν οι υποστηρικτές της θεωρίας της ζομπιοποίησης μέσω υψηλών συχνοτήτων δηλαδή του 5G και αυτοί που υποστηρίζουν τη θεωρία μέσω ELF (Εξαιρετικά Χαμηλών Συχνοτήτων) όπως του HAARP.

Μήπως τελικά όπου και να “κοιτάξουμε” μας την έχουν “στημένη” ?

Ο αριθμός των κυβερνητικών οργανισμών που προετοιμάζονται για μια “Αποκάλυψη Ζόμπι” αυξάνεται συνεχώς.

Ο κυβερνήτης του Κάνσας υπέγραψε διακήρυξη για τον “Μήνα ετοιμότητας για ζόμπι“, αναφέροντας ότι ο μήνας Οκτώβριος θα είναι αφιερωμένος στην προετοιμασία των πολιτών του για ένα τέτοιο συμβάν. Η Διεύθυνση Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών του Κάνσας ξεκινάει μια καμπάνια ζητώντας από τους κατοίκους να είναι έτοιμοι για αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο

Το CDC και η Αποκάλυψη των ζόμπι

Το 2011, το CDC αποφάσισε να ξεκινήσει μια αξιοπερίεργη διαφημιστική καμπάνια μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τη βασική πρόληψη καταστροφών, πλαισιώνοντάς την μέσα στο είδος της φρίκης των ζόμπι με συνθήματα για το πώς το CDC θα έσωζε τους πάντες, όπως “Never Fear-CDC is ready” (“Μην φοβάστε ποτέ – το CDC είναι έτοιμο”).

Το CDC μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το διέγραψε – αλλά ευτυχώς, μπορεί ακόμη να προβληθεί στο αρχείο του διαδικτύου, και επίσης εδώ στο αρχείο μπορείτε να διαβάσετε όλη την ιστοσελίδα του CDC για την Προετοιμασία για τα Ζόμπι [Zombie Preparednes] διότι στο σημερινό ιστότοπο του CDC αυτή η σελίδα έχει πλέον κατέβει

Μέρος της εκστρατείας περιελάμβανε τη δημιουργία ενός κόμικ, με τίτλο ” Ετοιμότητα 101: Πανδημία ζόμπι” και προσφέρει ένα “Κιτ Προετοιμασίας για Ζόμπι”, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το αρχείο εδώ.

Σε αυτό το κόμικ, ο πρωταγωνιστής αντιμετωπίζει μια αποκάλυψη των ζόμπι γύρω του, και αμέσως μετά του δίνεται η εντολή να κρυφτεί στο σπίτι του (καραντίνα) περιμένοντας τις οδηγίες από το CDC, καθώς του τελειώνουν τα τρόφιμα.

Όταν τα ζόμπι εμφανίζονται στο σπίτι, τα ζώα είναι τα πρώτα που το αντιλαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένης αυτής της γάτας του CDC:

Μετά, κατέδειξε τη μακρόχρονη φαντασίωση του CDC να προωθεί εμβόλια έκτακτης ανάγκης:

Συμπεριέλαβε έναν από τους πραγματικούς ηγέτες του CDC (τον υποναύαρχο Ali S. Khan) στα πλασματικά γεγονότα που ζητούσε στρατιωτική αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μόλις το θαυματουργό εμβόλιο του CDC γίνεται διαθέσιμο, ο κύριος πρωταγωνιστής του κόμικ μπορεί επιτέλους να εγκαταλείψει την καραντίνα του σπιτιού του και προσπαθεί απεγνωσμένα να φτάσει στο σημείο μαζικού εμβολιασμού το συντομότερο δυνατό. Μόλις φτάσει εκεί, πρέπει φυσικά να εξεταστεί για τη μόλυνση προτού του επιτραπεί να βρεθεί με οποιονδήποτε άλλον.

Τελικά, το CDC σώζει την κατάσταση με τα εμβόλια!

ConPlan 8888 (περιγράφει 5 τύπους Ζόμπι [2011])

Αν η εμπλοκή του CDC σε αυτό δεν είναι αρκετή για να σας πείσει ότι αυτό μπορεί να είναι μια πραγματική επερχόμενη απειλή, τότε ίσως το γεγονός ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει μια απάντηση, το σχέδιο “CONOP 8888”, σε περίπτωση επίθεσης ζόμπι και οι ένοπλες δυνάμεις έπρεπε να εξαλείψουν τους σαρκοφάγους νεκροζώντανους προκειμένου να “διαφυλάξουν την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής” μεταξύ όλων των “μη ζόμπι ανθρώπων”.

“CONOP 8888”, αλλιώς γνωστό ως “Counter-Zombie Dominance” και με ημερομηνία 30 Απριλίου 2011.

Θαμμένο στο μυστικό δίκτυο υπολογιστών του στρατού είναι ένα μη διαβαθμισμένο έγγραφο, που περιήλθε στην κατοχή του Foreign Policy, με την ονομασία “CONOP 8888“.

Πρόκειται για ένα σχέδιο επιβίωσης από ζόμπι, έναν οδηγό για το “πώς να το χειριστείς” για στρατιωτικούς σχεδιαστές που προσπαθούν να απομονώσουν την απειλή από ένα τεράστιο πλήθος νεκροζώντανων – από ζόμπι κοτόπουλα μέχρι και “σατανικά μαγικά ζόμπι” – και να τα καταστρέψουν.

“Το σχέδιο αυτό εκπληρώνει τις οδηγίες σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης, οι οποίες αναθέτουν στη Στρατηγική Διοίκηση των ΗΠΑ να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάληψη στρατιωτικών επιχειρήσεων για τη διάσωση των “μη ζόμπι” ανθρώπων από τις απειλές που θέτει μια ορδή από ζόμπι”, αναφέρει η περίληψη του σχεδίου CONOP 8888.

“Επειδή τα ζόμπι αποτελούν απειλή για κάθε ανθρώπινη ζωή που δεν είναι ζόμπι, [η Στρατηγική Διοίκηση] θα είναι προετοιμασμένη να διαφυλάξει την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής και να διεξάγει επιχειρήσεις για την υποστήριξη οποιουδήποτε ανθρώπινου πληθυσμού – συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών αντιπάλων”.

Εκπαίδευση της FEMA για την αποκάλυψη των Ζόμπι

Η FEMA έχει μεταδώσει διαφημίσεις για ζόμπι και κάθε κυβερνητικό επίπεδο έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του για την Αποκάλυψη των Ζόμπι.

Υπήρχε και σχετικό βίντεο στο Youtube με τίτλο “Zombies don’t plan ahead. You can”. Υπάρχουν κανόνες για την επιβίωση στη #Zombieland και υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να είστε προετοιμασμένοι για μια έκτακτη ανάγκη ή μια φυσική καταστροφή. Κάντε ένα σχέδιο στο https://www.Ready.gov για να είστε #BeReady.

Το βίντεο έχει κατέβει, αλλά μπορείτε να το βρείτε στο web archive εδώ.

Το άρθρο 42.10 του συμβολαίου ιστότοπου της Amazon (AWS) αναφέρεται ότι “δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημιές σε περίπτωση Αποκάλυψης των Ζόμπι”.

Η μετάφραση του υπογραμισμένου με κόκκινο λέει:

Ωστόσο, ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει σε περίπτωση που συμβεί (πιστοποιημένο από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών των Ηνωμένων Πολιτειών ή άλλου οργανισμού) εκτεταμένη ιογενής λοίμωξη που μεταδίδεται μέσω δαγκωμάτων ή επαφής με σωματικά υγρά που προκαλεί την επάνοδο στη ζωή ανθρώπινων πτωμάτων και επιδιώκει να καταναλώσει ζωντανή ανθρώπινη σάρκα, αίμα, εγκέφαλο ή νευρικό ιστό και ενδέχεται να οδηγήσει στην πτώση του κοινωνικού πολιτισμού.

Σήμερα που έψαξα δεν υπάρχει αυτός ο όρος, τον έχουν αφαιρέσει.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ;

Ο αριθμός των δαιμονικών καταλήψεων αυξάνεται και οι συμπεριφορές αρχίζουν να αντικατοπτρίζουν σε αυτό που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από ένα ζόμπι.

Ένα Ζόμπι, με την ευρύτερη έννοια, είναι ένα άτομο που έχει χάσει την αίσθηση της αυτογνωσίας και της ταυτότητάς του και νοιάζεται μόνο για την καταστροφή (και συχνά την κατανάλωση) οποιουδήποτε ανθρώπου γύρω του, ανεξάρτητα από τις συνθήκες ή το κόστος για τον εαυτό του.

Αν και μπορεί να υπάρχει έλλειψη νοημοσύνης σε αυτά τα άτομα, αυτή η ανισορροπία αντισταθμίζεται από τον μεγάλο αριθμό ατόμων που συμμετέχουν ή συνδράμουν, καθώς η κατάσταση της ζομπιοποίησης είναι σχεδόν πάντα μεταδοτική και εξαπλώνεται σαν πύρινη λαίλαπα. Ουσιαστικά, τα πραγματικά ζόμπι είναι μονίμως νεκρά αλλά και ζωντανοί νεκροί.

Tα ζόμπι δείχνουν πλήρη αδιαφορία για την αυτοσυντήρηση και επειδή ο άνθρωπος για τον δαίμονα είναι μόνο ένα “σκεύος”, δεν τον ενδιαφέρει σε τίποτα η ίδια η διατήρηση αυτού του ξενιστή.

Θέλουν τον οίκτο σου, να τους ανοίξεις την καρδιά σου.  Στην τελική, θέλουν την ψυχή σου. Αυτός είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος. Θέλουν να σε πάρουν μαζί τους στο σκοτάδι και να σε χωρίσουν από τον Θεό με κάθε κόστος, Άλλωστε “αυτοί” δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αντίθετα εμείς είμαστε το έπαθλο για το οποίο μάχονται σε αυτόν τον πόλεμο.

ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ 6:12

«Γιατί δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους αλλά με αρχές και εξουσίες, δηλαδή με τους κυρίαρχους του σκοτεινού τούτου κόσμου, τα πονηρά πνεύματα που βρίσκονται ανάμεσα στη γη και στον ουρανό». 

Μπαίνουμε σε μια εποχή που τα πράγματα δεν θα μας επηρεάζουν μόνο στον φυσικό κόσμο, αλλά θα αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα που κανονικά θα περιορίζονταν μόνο στον πνευματικό κόσμο. Ανεξήγητα γεγονότα που δεν θα έχουν “λογικές” εξηγήσεις θα γίνονται συχνά.

Μπορούμε να μιλήσουμε για την εκ νέου αναβίωση των νεκρών, αφού η ψυχή εγκαταλείποντας το σώμα, παραμένει ένα άδειο δοχείο που θα γεμίσει με ασώματους δαίμονες;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9.1

«Καὶ ὁ πέμπτος ἄγγελος ἐσάλπισε. Καὶ εἶδα τὸν σατανᾶν σὰν ἄλλον ἀστέρα νὰ ἔχῃ πέσει ἀπὸ τὸν οὐρανὸν εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη εἰς αὐτὸν τὸ κλειδὶ καὶ ἡ ἄδεια να ἀνοίξῃ τὸ πηγάδι τοῦ σκοτεινοῦ τόπου, εἰς τὸν ὁποῖον ἦσαν κλειδωμένοι οἱ δαίμονες».

Οι δαίμονες κυριολεκτικά ξεχύνονται πάνω στη γη και τους δίνεται ελευθερία κινήσεων πάνω στη γη. Οι δαίμονες είναι ασώματα πνεύματα που κάποτε είχαν σώματα, αλλά τα έχασαν, και τώρα αναζητούν απεγνωσμένα ένα άλλο για να κατοικήσουν.

Κοιτάξτε πώς περιγράφει ο Ιησούς την ικανότητά τους να κυριεύουν τους ανθρώπους.

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12:43-45

43 (Αλλοίμονο δε στον άνθρωπον που ήκουσε τα λόγια του Θεού και μετενόησε, έπειτα δε από ολίγον τα απέρριψε και έπεσε βαθύτερον εις την αμαρτίαν. Το κατάντημά του θα είναι φοβερόν). Διότι, όταν το ακάθαρτον πνεύμα βγη από τον άνθρωπον, περνά από ξηρούς και ανύδρους τόπους και ζητεί ανάπαυσιν, χωρίς να την ευρίσκη.

44 Τοτε λέγει· θα ξαναγυρίσω στο σπίτι, δηλαδή εις την καρδίαν του ανθρώπου, από όπου έφυγα· και έρχεται και ευρίσκει το σπίτι αδειανό, σαρωμένο και κοσμημένο. (Ευρίσκει δηλαδή τον άνθρωπον ράθυμον και πρόθυμον να γυρίση εις την πρώτην αμαρτωλήν του κατάστασιν).

45 Τοτε το πονηρόν πνεύμα πηγαίνει και παίρνει μαζή του και άλλα επτά πνεύματα, πονηρότερα από τον ευατόν του, και εισέρχονται όλα μαζή και κατοικούν εις την καρδίαν εκείνην και έτσι η τελική κατάστασις του ανθρώπου εκείνου γίνεται πολύ χειρότερη από την πρώτην. Ετσι θα συμβή και εις την πονηράν αυτήν γενεάν, η οποία συνεκινήθη προς στιγμήν από το κήρυγμα του Ιωάννου του Βαπτιστού, αλλ’ όταν ήλθε ο Μεσσίας να της προσφέρη την σωτηρίαν, ηρνήθη να τον δεχθή, έμεινεν αδιόρθωτος και διεστράφη περισσότερον”.

Οι δαίμονες βλέπουν τους ανθρώπους ως σπίτια και κατοικίες. Είναι κακά, ακάθαρτα, μοχθηρά και έχουν τη δύναμη να διαταράσσουν τόσο το μυαλό όσο και το σώμα.

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12:22

22 Τοτε του έφεραν ένα δαιμονιζόμενον, τυφλόν και κωφάλαλον και εθεράπευσεν αυτόν, ώστε ο τυφλός και κωφάλαλος να ομιλή και να βλέπη.

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15:22.

22 Και ιδού μία γυναίκα Χαναναία, εβγήκε από τα όρια της περιοχής εκείνης και με μεγάλην κραυγήν του έλεγεν· “ελέησέ με, Κυριε υιέ του Δαυΐδ· η κόρη μου βασανίζεται φρικτά από πονηρόν δαιμόνιον”.

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4:35

35 Και τον επέπληξεν ο Ιησούς λέγων· “φιμώσου, κλείσε το στόμα σου, και έβγα από τον άνθρωπον αυτόν”. Και τότε το δαιμόνιον έρριξε αυτόν στο μέσον της συναγωγής και εβγήκεν από αυτόν, χωρίς να τον βλάψη καθόλου.

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8:26-36

26 Καὶ ἔφθασαν μὲ τὸ πλοῖον εἰς τὴν χώραν τῶν Γαδαρηνῶν, ποὺ εἶναι ἀντικρὺ τῆς Γαλιλαίας.

27 Οταν δε ο Ιησούς εβγήκεν εις την ξηράν, τον συνάντησεν ένας άνθρωπος της πόλεως εκείνης, ο οποίος είχε μέσα του δαιμόνια από πολλά χρόνια και δεν εφορούσε ένδυμα και δεν έμενε σε σπίτι, αλλά μέσα εις τα μνήματα.

28 Οταν όμως είδε τον Ιησούν εκραύγασε δυνατά, έπεσεν εις τα πόδια του και με φωνήν μεγάλην είπε· “ποία σχέσις υπάρχει ανάμεσα εις εμέ και σε, Ιησού, Υιέ του Θεού του Υψίστου; Σε παρακαλώ, μη με βασανίσης και μη με κλείσης από τώρα στον φρικτόν Αδην”.

29 Είπε δε αυτά ο δαιμονιζόμενος, διότι ο Χριστός διέταξε το ακάθαρτον πνεύμα να βγη και να φύγη από τον άνθρωπον, επειδή από πολλά χρόνια τον είχεν αρπάξει και κυριεύσει. Οι δε άλλοι άνθρωποι, ένεκα της αγριότητος αυτού, τον έδεναν με αλυσίδες και με ισχυρά δεσμά εις τα πόδια, δια να τον φυλάσσουν, ώστε να μη επιτίθεται και κακοποιή τους άλλους. Αλλά αυτός έσπαζε τα δεσμά και ωδηγείτο βιαίως από τον δαίμονα εις ερημικούς τόπους.

30 Τον ερώτησε δε ο Ιησούς, λέγων· “ποιό είναι το όνομά σου;” Εκείνος δε απήντησε· “λεγεών”. Διότι πολλά δαιμόνια είχαν εισέλθει στον άνθρωπον αυτόν.

31 Και παρακαλούσαν τα δαιμόνια αυτόν, να μη τα διατάξη και πάνε εις τα τρίσβαθα του Αδου.

32 Ητο δε εκεί μία αγέλη με πολλούς χοίρους, που έβοσκαν στο βουνό· και τον παρακαλούσαν τα δαιμόνια να τους δώση την άδειαν να μπουν εις εκείνους τους χοίρους. Και τους το επέτρεψεν ο Κυριος (διότι κατά λόγον δικαιοσύνης έπρεπε να τιμωρηθούν με την απώλειαν των χοίρων οι ιδιοκτήται των, επειδή τους έτρεφαν, μολονότι αυτό απηγορεύετο από τον μωσαϊκόν νόμον).

33 Αφού δε εξήλθον τα δαιμόνια από τον άνθρωπον, εμπήκαν στους χοίρους και ώρμησε ασυγκράτητο όλο το καπάδι επάνω στον κρυμνόν, ερρίφθη από εκεί εις την θάλασσαν και επνίγησαν οι χοίροι.

34 Οταν δε οι βοσκοί είδαν το γεγονός αυτό, έφυγαν και το ανήγγειλαν εις την πόλιν και εις όσους συναντούσαν, από αυτούς που έμεναν στους αγρούς.

35 Εβγήκαν δε από την πόλιν οι άνθρωποι, δια να ίδουν αυτό που έγινε. Ηλθαν στον Ιησούν και είδαν τον άνθρωπον, από τον οποίον είχαν βγη τα δαιμόνια, να κάθεται κοντά εις τα πόδια του Ιησού, ντυμένος, ήρεμος και φρόνιμος, και εφοβήθησαν.

36 Είχαν δε διηγηθή εις αυτούς εκείνοι που είδαν το γεγονός, πως ελευθερώθηκε ο δαιμονιζόμενος.

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9:42

42 Ενώ δε ο νέος προσήρχετο στον Ιησούν, τον επέταξεν κάτω με ορμήν το δαιμόνιον και τον συνεκλόνισε με σπασμούς. Ο Ιησούς όμως επέπληξε και έδιωξε το ακάθαρτον πνεύμα, εθεράπευσε το παιδί και το παρέδωσε στον πατέρα του εντελώς υγιές.

Μπορεί ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ Χριστιανός να είναι καταληφθεί από δαιμόνια; Όχι, ο Ιησούς μας λέει ότι έχουμε όλη τη δύναμη πάνω στα δαιμόνια.

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 (17-19)

17 Εγύρισαν από την περιοδείαν των οι εβδομήκοντα με χαράν μεγάλην και έλεγαν· “Κυριε, και τα δαιμόνια υποτάσσονται εις ημάς, μόλις επικαλεσθούμε το όνομά σου”.

18 Είπε δε εις αυτούς· “από τότε που ήρχισα το έργον μου έβλαπα τον σατανάν να απογυμνώνεται από την τυραννικήν του εξουσίαν και να κρυμνίζεται συντετριμμένος με ταχύτητα αστραπής από τα ύψη της κυριαρχίας του.

19 Ιδού εγώ τώρα σας δίδω την εξουσίαν να πατήτε επάνω εις φίδια και σκορπιούς, να ποδοπατήτε και να εξουθενώνετε όλην την δύναμιν του εχθρού, δηλαδή του διαβόλου, και τίποτε από όσα αυτός ενάντιον σας πανουργεύεται και εφευρίσκει δεν θα σας αδικήση η βλάψη.

Ένας χριστιανός που έχει επικοινωνία με τον Χριστό και δεν έχει αρνηθεί τον Χριστό ή δεν έχει στραφεί σε άλλο ευαγγέλιο εκτός από αυτό που μας διδάσκει ο Θεός στον λόγο Του, έχει την προστασία για την οποία μιλάει ο Λουκάς.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αληθινοί πιστοί δεν θα δεχθούν επιθέσεις. Ενώ δεν μπορούμε να καταληφθούμε από δαίμονες, εξακολουθούμε να είμαστε υποκείμενοι στους πειρασμούς της σάρκας.

Αλλά όταν η σάρκα πεθάνει, τότε είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία! Αυτό που θα συμβεί μετά το θάνατο θα εκπλήξει πολλούς ανθρώπους!!!

ΗΣΑΪΑΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26:19,20

19 Οι ευσεβείς νεκροί θα αναστηθούν και θα εγερθούν όλοι. όσοι ευρίσκονται εις τα μνήματα. Θα ευφρανθούν οι ευρισκόμενοι εις την γην, διότι η από σε κατερχομένη θεία και ζωογόνος δρόσος είναι θεραπεία δι’ αυτούς. Η δε χώρα των ασεβών θα πέση και θα καταστραφή.

20 Προχώρει με ελπίδα, ω λαέ μου, λέγει ο Κυριος. Είσελθε εις τα πλέον εσωτερικά δωμάτια του οίκου σου, κλείσε εκεί την θύραν σου και απομονώσου, κρύψου επί μικρόν χρονικόν διάστημα, έως ότου παρέλθη η οργή του Κυρίου, που μέλλει να εκσπάση.

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν περίεργα. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ άλλοτε στην ιστορία! Ο Σατανάς μισεί τόσο πολύ την ανθρώπινη ζωή που θα εξαπολύσει φρικαλεότητες που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε! Οι πιο τρομακτικές ταινίες τρόμου δεν θα μπορούν καν να συγκριθούν με την πραγματικότητα!


ΠΗΓΕΣ:


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.


Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/h-o-mrna-5g-elf-1p36

 

Από τον Μάρτιο του 2021 τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, γράφουν για την ΖΟΜΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ και τη σχέση του 5G… μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ

Το παρόν άρθρο που μετέφρασε ο NIOLAND, θεωρώ πως είναι από τις κορυφαίες του επιλογές…

Αποθηκεύστε το και διαδώστε το…

Έχουμε να δούμε και να ζήσουμε φρικτές καταστάσεις σε πολύ σύντομο μέλλον…

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

 

Προβολές : 3,249


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα