H Λέσχη της Ρώμης (Club of Rome)... (ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)

27 Ιουλίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τον Αύγουστο του 1982, η Executive Intelligence Review δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο “Global 2000- Blueprint for Genocide” (“Global 2000: Σχέδιο για γενοκτονία”), το οποίο ανέφερε ότι τα 2 προαναφερθέντα προεδρικά έγγραφα “κατανοούνται σωστά ως πολιτικές δηλώσεις πρόθεσης – η πρόθεση εκ μέρους κέντρων πολιτικής όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να ακολουθήσουν πολιτικές που θα οδηγήσουν όχι μόνο στο θάνατο των 120 εκατομμυρίων που αναφέρονται στις εκθέσεις, αλλά στο θάνατο πάνω από δύο δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το 2000”. Σε όλο τον κόσμο, η Λέσχη της Ρώμης έχει δηλώσει ότι η γενοκτονία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη των ανθρώπων που αναφέρονται ως “άχρηστοι φαγάδες”.
 
 
 
Άλλη μια Λέσχη των Καμπαλιστών Σιωνιστών, που ελέγχει την ανθρωπότητα και θέλει να ελεγξει μέσω κατακερματισμού της…
Σας προτείνω να προσέξετε ιδιαίτερα, τον χάρτη που οι παρανοϊκοί, έχουν μοιράσει τον κόσμο… που βρίσκεται η Πατρίδα μας, που οι εχθροί μας και… που η Ρωσία του Πούτιν…
ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ… και οι λαοί, προς αφανισμόν…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Η παρακάτω εικόνα είναι επιλογής μου.
 

Η Λέσχη της Ρώμης δημιουργήθηκε το 1968 από την Ομάδα Morgenthau, ο αρχικός της σκοπός ήταν η δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης μέχρι το 2000. Η Λέσχη της Ρώμης έχει μια κρυφή ατζέντα για τη διαίρεση ολόκληρου του κόσμου σε δέκα περιοχές ή βασίλεια.

Περιεχόμενα:

 • Ίδρυση της Λέσχης της Ρώμης
 • Τα 10 βασίλεια
 • Έλεγχος του πληθυσμού
 • Ένωση της Λέσχης της Ρώμης στις ΗΠΑ
 • Θάνατος του στρατηγού Muhammad Zia-ul-Haq

Η Ίδρυση της Λέσχης της Ρώμης


Τον Απρίλιο του 1968, η Λέσχη της Ρώμης ιδρύθηκε από μέλη της αρχικής ομάδας Morgenthau κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στην ιδιωτική κατοικία του Rockefeller στο Bellagio της Ιταλίας. Η συνάντηση οργανώθηκε από τον Aurelio Peccei, έναν Ιταλό βιομήχανο που είχε στενές σχέσεις με την Olivetti Corporation και τη Fiat. Ισχυριζόταν ότι είχε λύσεις για την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτευχθούν μέσω μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η Λέσχη της Ρώμης ιδρύθηκε με 75 επιφανείς βιομηχάνους, οικονομολόγους και επιστήμονες μέλη από 25 έθνη. Η Ομάδα Bilderberg και η Λέσχη της Ρώμης είναι οι σημαντικότεροι βραχίονες εξωτερικής πολιτικής της Στρογγυλής Τράπεζας, της οποίας ηγείται η Επιτροπή των 300.

Πολλά από τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης προέρχονται από το ΝΑΤΟ και κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά από αυτά που το ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι είναι οι πολιτικές του. Μέσω του Λόρδου Carrington, κατάφεραν να διασπάσουν το ΝΑΤΟ σε δύο ομάδες, μια αριστερή πολιτική παράταξη και την πρώην στρατιωτική του συμμαχία.

Τα 10 βασίλεια


Η Λέσχη της Ρώμης λειτουργεί ως ερευνητικό ινστιτούτο για πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα και ισχυρίζεται ότι: “δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη μελλοντική επιβίωση της ανθρωπότητας από μια νέα παγκόσμια κοινότητα υπό ενιαία μορφή διακυβέρνησης”.

Στις 17 Σεπτεμβρίου 1973, η Λέσχη της Ρώμης δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο “Regionalized and Adaptive Model of the Global World System” (Περιφερειακό και προσαρμοστικό μοντέλο του παγκόσμιου παγκόσμιου συστήματος), η οποία συντάχθηκε από τους Eduard Pestel και Mihajlo Mesarovic. Η έκθεση αποκάλυπτε την πρόθεση της Λέσχης να διαιρέσει τον κόσμο σε δέκα οικονομικές/πολιτικές περιοχές, οι οποίες ονομάζονταν “Βασίλεια”, και οι οποίες θα ενοποιούσαν ολόκληρο τον κόσμο κάτω από μια κοινή ηγεσία. Οι περιοχές αυτές είναι οι εξής:

 • Βόρεια Αμερική
 • Δυτική Ευρώπη
 • Ιαπωνία
 • Αυστραλία και Νότια Αφρική
 • Ανατολική Ευρώπη
 • Λατινική Αμερική
 • Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή
 • Κύρια Αφρική
 • Νότια και Νοτιοανατολική Ασία
 • Κεντρικά σχεδιασμένη Ασία

Ο όρος “βασίλεια” παραλείφθηκε, όταν το σχέδιο κυκλοφόρησε σε ένα βιβλίο με τίτλο:  “Mankind at the Turning Point“ (“Η ανθρωπότητα στο σημείο καμπής“), το οποίο ανέφερε ότι οι λύσεις στα προβλήματα του κόσμου θα μπορούσαν να “αναπτυχθούν μόνο σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο”.

Έλεγχος του πληθυσμού


Το 1973, η Λέσχη της Ρώμης δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο “Όρια στην ανάπτυξη“, η οποία ασχολήθηκε με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού.

Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Jimmy Carter, δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα εργασίας για την επέκταση του εγγράφου “Όρια στην ανάπτυξη” και στις 24 Ιουλίου 1980 κυκλοφόρησε μια δίτομη έκθεση με τίτλο: “Global 2000 Report”, την οποία είχε συντάξει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Cyrus R. Vance. Η έκθεση, η οποία παρουσιάστηκε στον Πρόεδρο Κάρτερ, επιχειρούσε να προβλέψει τις παγκόσμιες οικονομικές τάσεις για τις επόμενες δύο δεκαετίες και ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι στη γη για να στηρίξουν την αναμενόμενη δραματική αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού. Το έγγραφο αναφέρει ότι ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να μειωθεί κατά 100 εκατομμύρια άτομα μέχρι το έτος 2050.

Περίπου μισό χρόνο αργότερα, το Συμβούλιο για την Ποιότητα του Περιβάλλοντος διατύπωσε συστάσεις με βάση το έγγραφο, με τίτλο:  “Global Future: A Time to Act.”(“Παγκόσμιο Μέλλον – Ώρα για δράση”). Πρότειναν ένα επιθετικό σχέδιο για τον έλεγχο του πληθυσμού, το οποίο περιελάμβανε αντισύλληψη, άμβλωση και στείρωση.

Ένωση της Λέσχης της Ρώμης στις ΗΠΑ


Το 1976 δημιουργήθηκε η Ένωση των ΗΠΑ της Λέσχης της Ρώμης (USACOR), σκοπός της οποίας είναι να κλείσει σταδιακά η αμερικανική οικονομία. Ο Χένρι Κίσινγκερ ήταν τότε, και εξακολουθεί να είναι, υψηλόβαθμο μέλος στην υπηρεσία του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων, μέλος της Λέσχης της Ρώμης και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

Ο Κίσινγκερ είχε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης των ΗΠΑ μέσω τριών πολέμων, στη Μέση Ανατολή, στο Βιετνάμ και στην Κορέα. Στον πόλεμο του Κόλπου ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών λειτούργησε ως μισθοφόρος της Επιτροπής των 300 για να επαναφέρει το Κουβέιτ υπό τον έλεγχό της και ταυτόχρονα να παραδειγματίσει το Ιράκ, ώστε άλλες μικρές χώρες να μην επιχειρήσουν κάτι ενάντια στις επιθυμίες της Επιτροπής.

Θάνατος του στρατηγού Μοχάμεντ Zia-ul-Haq


Στις 17 Αυγούστου 1988, ο πρόεδρος του Πακιστάν στρατηγός Muhammad Zia-ul-Haq πέθανε κατά τη διάρκεια ύποπτης αεροπορικής συντριβής. Φημολογείται ότι η Λέσχη της Ρώμης έλαβε εντολή από την Επιτροπή των 300 να εξοντώσει τον ουλ-Χακ.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποίησαν τον ul-Haq να μην ταξιδέψει με αεροπλάνο, καθώς ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης στον αέρα. Έχοντας αυτό κατά νου, ο ul-Haq πήρε μαζί του μια αμερικανική ομάδα ως “ασφαλιστική δικλείδα“, όπως σχολίασε στους στενούς του συμβούλους. Στην πτήση επέβαιναν αρκετοί αξιωματούχοι των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταξύ των οποίων μια ομάδα της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας του αμερικανικού στρατού με επικεφαλής τον ταξίαρχο Herber Wassom και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Πακιστάν Arnold Lewis Raphel.

Λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου, ο πύργος ελέγχου έχασε την επαφή με το αεροσκάφος. Μάρτυρες που είδαν το αεροπλάνο στον αέρα μετά ισχυρίζονται ότι πετούσε ακανόνιστα, στη συνέχεια έπεσε με τη μύτη και εξερράγη όταν προσέκρουσε στο έδαφος.

Στο περιστατικό έχασαν τη ζωή τους 32 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινών Επιτελείων Στρατηγός Akhtar Abdur Rahman, στενός συνεργάτης του ul-Haq, ταξίαρχος Siddique Salik, ο στρατηγός Herbert M. Wassom, επικεφαλής της στρατιωτικής αποστολής βοήθειας των ΗΠΑ στο Πακιστάν και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Πακιστάν Arnold Lewis Raphel.

Ο θάνατος του ul-Haq δημιούργησε πολλά ερωτήματα. Η έρευνα της συντριβής οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η πιθανότερη αιτία της συντριβής ήταν σαμποτάζ. Υποστηρίζεται επίσης ότι απελευθερώθηκαν δηλητηριώδη αέρια που εξουδετέρωσαν τα μέλη του πληρώματος και τους επιβάτες, γεγονός που θα εξηγούσε γιατί δεν δόθηκε σήμα Mayday. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από τη συντριβή βρισκόταν μια ομάδα επαγγελματιών.

***********

Δικτυογραφία:

Club of Rome – Conspiracy Wiki

http://conspiracywiki.com/new-world-order/club-of-rome/

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,014


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα