H Deborah Birx παραδέχεται ότι αυτή και ο Fauci έστησαν το δήθεν “επιστημονικό” αφήγημα σχετικά με την κοινωνική απόσταση, τα lockdown

26 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Η Birx και ο Φάουτσι χρησιμοποιήσαν μια σειρά από ψέμματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας που κόστισαν στους ανθρώπους τις δουλειές τους, τα προς το ζην και σε πολλές περιπτώσεις τη ζωή τους, γεγονός που τους καθιστά ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

 

 

 

Πότε θα αποδοθούν ευθύνες σ’ αυτούς τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ;;;

Τεράστια η ευθύνη του Τράμπ, που τους κράτησε κοντά του…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σχεδόν όλα όσα επιβλήθηκαν στους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) προήλθαν από την λεγόμενη “επιστήμη” που η Deborah Birx λέει τώρα ότι αυτή και ο Tony Fauci σκαρφίστηκαν εν τάχει.

Η Birx έγραψε πρόσφατα ένα ΒΙΒΛΙΟ που περιέχει πολλές ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διέπραξε ενώ εργαζόταν ως σύμβουλος της Task Force του Ντόναλντ Τραμπ για τον Covid-19, μία από αυτές ήταν ότι η κοινωνική απόσταση και τα lockdown θα χρειάζονταν μόλις “δύο εβδομάδες για να σταματήσει η εξάπλωση”.

Η Birx και ο Fauci έβγαλαν αυτές τις ιδέες από τον πισινό τους, και όχι από κάποια πραγματική επιστήμη όπως ισχυρίστηκε αρχικά το δίδυμο.

Επιπλέον, η Birx ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ τώρα ότι ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ για το τι χρειαζόταν για να “ισοπεδώσει την καμπύλη”.

“Μόλις πείσαμε την κυβέρνηση Τραμπ να εφαρμόσει την εκδοχή μας για το κλείσιμο δύο εβδομάδων, προσπαθούσα να καταλάβω ΠΩΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ”, καυχιέται η Birx στα απομνημονεύματά της, τα οποία την ενοχοποιούν πλήρως. (Σχετικό: Η Birx παραβίασε επίσης δεδομένα του CDC και απέκρυψε πληροφορίες από την κυβέρνηση Τραμπ.)

(…)

Η Birx και ο Φάουτσι χρησιμοποιήσαν μια σειρά από ψέμματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας που κόστισαν στους ανθρώπους τις δουλειές τους, τα προς το ζην και σε πολλές περιπτώσεις τη ζωή τους, γεγονός που τους καθιστά ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

Στο Twitter, ο Δρ. Peter McCullough, MD, ο οποίος ήταν ρητά αντίθετος σε όλους τους περιορισμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έγραψε ότι η Birx, την οποία ο ίδιος και πολλοί άλλοι αποκαλούν η “κυρία με το φουλάρι”, διέπραξε ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

Ο McCullough λέει ότι οι Αμερικανοί εξαναγκάστηκαν από τους Birx και Fauci “σε περιττά lockdown και περιορισμούς με βάση την ψευδή υπόθεση ότι ο ιός εξαπλωνόταν σε υγιείς ανθρώπους (ασυμπτωματική εξάπλωση),” μια ιδέα που διαψεύστηκε από πραγματικούς επιστήμονες που εξέτασαν το θέμα ανεξάρτητα.

“Κόστισαν στη χώρα μας τρισεκατομμύρια δολάρια και όλο αυτό ήταν κάτι που απλώς σκαρφίστηκαν;” ρώτησε αναγνώστης του Zero Hedge σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο των επιβολών της Birx και του Fauci.

(περισσότερα στο άρθρο)

 

Ποιά είναι η Deborah Birx;

 

Η Πρέσβης Deborah Birx, η οποία διορίστηκε ως συντονιστής αντιμετώπισης του κορωνοϊού του Λευκού Οίκου στα τέλη Φεβρουαρίου, είναι παγκοσμίου φήμης ιατρός εμπειρογνώμονας και έχει εργαστεί εκτενώς στον παγκόσμιο αγώνα κατά του HIV/AIDS — τόσο ως παγκόσμια συντονίστρια για το AIDS του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών όσο και ως ο ειδική εκπρόσωπος των ΗΠΑ για την παγκόσμια διπλωματία υγείας.

Η Birx είναι γιατρός, συνταξιούχος συνταγματάρχης του στρατού και διορίστηκε στη θέση της πρεσβείας της από τον πρώην Πρόεδρο Ομπάμα.

Αφού διορίστηκε στην ειδική ομάδα για τον κορωνοϊό, της οποίας ηγείται ο Αντιπρόεδρος Πενς, η Η Μπιρξ είναι γιατρός, συνταξιούχος συνταγματάρχης του στρατού και διορίστηκε στη θέση της πρεσβείας της από τον πρώην Πρόεδρο Ομπάμα.

Αφού διορίστηκε στην ειδική ομάδα για τον κορωνοϊό, της οποίας ηγείτο ο Αντιπρόεδρος Mike Pence, η Birx επαίνεσε τον Πρόεδρο Τραμπ που διέταξε ταξιδιωτικούς περιορισμούς στις αρχές της κρίσης.

Το 1983, η Birx έσωσε τη ζωή της όταν αρνήθηκε να κάνει μετάγγιση αίματος παρόλο που αιμορραγούσε σοβαρά ενώ βρισκόταν στον τοκετό.

“ΜΗ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ!” ΦΩΝΑΞΕ στον άντρα της προτού λιποθυμήσει. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ που θα της είχε δοθεί ήταν ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ με HIV, ανέφεραν οι New York Times.

Η σχεδόν 30ετής σταδιοδρομία της Birx περιλαμβάνει εμπειρία σε m-volια, λοιμώδεις ασθένειες και συντονισμό μεταξύ των υπηρεσιών, σύμφωνα με δήλωση του Λευκού Οίκου.

Από το 2014, είναι επίσης υπεύθυνη του Προεδρικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης για την Αρωγή του AIDS που ξεκίνησε από τον πρώην Πρόεδρο George W. Bush το 2003 και ήταν διευθύντρια του τμήματος για το Παγκόσμιο HIV/AIDS στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων από 2005-2014, σύμφωνα με τους New York Times.

“Τρεις διαφορετικές κυβερνήσεις και στα δύο πολιτικά κόμματα βασίστηκαν στη γνώση και την κρίση της”, ανέφερε η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. “Έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας m-volια, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας μιας από τις πιο σημαίνουσες δοκιμές m-volίων για τον HIV στην ιστορία… .”

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 518


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα