H Nτόρα κατέβασε το βρακάκι της στον Ερντογάν. “Ναι, σε συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Αν δεν γίνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα δίνουν οι τράπεζες δάνεια”

H Nτόρα κατέβασε το βρακάκι της στον Ερντογάν. “Ναι, σε συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Αν δεν γίνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα δίνουν οι τράπεζες δάνεια”

20 Φεβρουαρίου, 2023 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:758
Μοίρασέ το

 

Ντόρα Μπακογιάννη: «Υποχρέωση του μνημονίου οι πλειστηριασμοί. Είμαστε υπό επίβλεψη. Έχουμε υποχρεώσεις. Αν δεν γίνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα δίνουν οι τράπεζες δάνεια»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο θεωρεί άκαιρη την οριοθέτηση της ΑΟΖ ή την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, αλλά δηλώνει ότι θεωρεί αποδεκτή τη συνεκμετάλλευση των πόρων του Αιγαίου με την Τουρκία.

Πόσα χάπια για την πίεση πρέπει να καταναλώσει κάποιος για να παρακολουθήσει αυτή την τόσο αηδιαστική σκατόφατσα σε μια συνέντευξη που ο δημοσιογράφος απέφυγε να ρωτήσει πολλά και σημαντικά…

Φυσικά και δεν έχει κανένα ταμπού η διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι αδελφομάνα του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Όταν λοιπόν δεν έχεις κανένα ηθικό ταμπού με ποιόν θα  συνουσιαστείς, είναι φυσικό να θέλεις να δώσεις το μισό Αιγαίο σ’ αυτούς με τους οποίους έχεις την ίδια γονιδιακή καταγωγή… (Ο Ερντογάν είναι κρυπτοεβραίος χάζαρος… για όσους δεν το γνωρίζουν)…

Φυσικά και δεν υπάρχουν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ… το κόμμα της η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος… αλλά αυτά ακόμα να τα καταλάβουν οι κάτοικοι – ψηφοφόροι της χώρας…

“Αν κάτι μας δίδαξε ο Ελ. Βενιζέλος είναι ότι το πρώτο πράγμα στην εξωτερική πολιτική είναι η αναγνώριση της πραγματικότητας.”, λέει η χαζάρα…

Φυσικό είναι, καθώς η οικογένεια Βενιζέλου και Μητσοτάκη, είναι ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ…

Φυσικά και είναι υποχρέωση του Μνημονίου που ψήφισαν και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ… αλλά είπαμε… οι κάτοικοι και ΟΥΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, θα τους ξαναψηφίσουν…

ΘΑ ΧΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑίο, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚο, για κάθε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, που θα τους ξαναψηφίσει και θα χάσει το σπίτι του.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ότι πιο σάπιο, ότι πιο σαθρό, ότι πιο ανθελληνικό, σ’ αυτή την ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα το βρεις…

Χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ…

Κι αναρωτιέσαι: ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ;;;

Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…

 

Υ.Γ.2. Διαβάστε κάποια από τα σχόλια που συνοδεύουν το αηδιαστικό βίντεο και προσέξτε το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

«Βόμβες» έριξε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV.

Από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τις υποκλοπές και τους πλειστηριασμούς, θέμα το οποίο «καίει» το τελευταίο διάστημα μετά τη σχετική απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο θεωρεί άκαιρη την οριοθέτηση της ΑΟΖ ή την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, αλλά δηλώνει ότι θεωρεί αποδεκτή τη συνεκμετάλλευση των πόρων του Αιγαίου με την Τουρκία.

 

«Δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση, εγώ δεν έχω κανένα ταμπού, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, υπάρχει η συμφωνία Αιγύπτου – Ισραήλ – Ελλάδας στην οποία εκλήθη και η Τουρκία. Η συμφωνία Ισραήλ – Λιβάνου που είναι σε πόλεμο είναι ένα παράδειγμα, συνεργάζονται», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή θα γίνει διεθνής διάσκεψη για τα ενεργειακά στη Μεσόγειο, θα υπάρξει ευρύτερη συμφωνία. Η Μεσόγειος είναι μικρή θάλασσα με πολλά κράτη».

Στη συνέχεια τόνισε: «Η επέκταση των 12 μιλίων ανατολικά της Κρήτης έχει τεθεί ήδη στο τραπέζι, αλλά μια τέτοια κίνηση γίνεται με ενημέρωση του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Επί της ουσίας, επί των στρατηγικών επιλογών της χώρας δεν υπάρχουν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν κάτι μας δίδαξε ο Ελ. Βενιζέλος είναι ότι το πρώτο πράγμα στην εξωτερική πολιτική είναι η αναγνώριση της πραγματικότητας. Οι συσχετισμοί, τα συμφέροντα. Να δημιουργήσεις συμμαχίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν στη δύσκολη στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να πάμε σε επέκταση των 12 ναυτικά μιλίων περιμετρικά της Κρήτης και να οριοθετήσουμε ΑΟΖ με την Κύπρο», είπε η βουλευτής της ΝΔ.

 

Πλειστηριασμοί

«Υποχρέωση του μνημονίου οι πλειστηριασμοί. Είμαστε υπό επίβλεψη. Έχουμε υποχρεώσεις. Αν δεν γίνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα δίνουν οι τράπεζες δάνεια», είπε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη για το ζήτημα των πλειστηριασμών στον απόηχο της απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία απειλεί ευθέως 700.000 νοικοκυριά.

 

Υποκλοπές

Εκτός «γραμμής» Μαξίμου βγαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη και σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των υποκλοπών, καθώς χρεώνει λάθη στον πρωθυπουργό, ενώ δήλωσε ότι άλλαξε τηλέφωνο όταν έμαθε ότι την παρακολουθούσαν.

«Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να είναι προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης»

«Η Ελλάδα δεν επιθυμεί ποτέ να είναι προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης. Είμαστε γέφυρα, είμαστε πυλώνας σταθερότητας. Υπάρχει διαφορά. Η Τουρκία δεν έχει πάρει αυτά που ήθελε. Αλλιώς δεν θα είχε πρόβλημα με τον Μητσοτάκη. Ο Ερντογάν του χρέωσε ότι η Γερουσία και το Κογκρέσο επηρεάστηκαν από την ομιλία του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και δεν πήρε τα αεροσκάφη. Τότε είπε το «Μητσοτάκης γιοκ».

Ο λαός είδε όμως ότι δεν υπάρχουν κακοί Έλληνες, ήρθαν και βοήθησαν για τους σεισμούς. Αυτό δημιούργησε μια θετική αντίδραση στον λαό και μια αντίδραση στη ρητορική Ερντογάν.

Το πώς θα εξελιχθεί πολιτικά δεν ξέρουμε. Θα γίνουν εκλογές; Είναι πολλά τα ερωτήματα.

Το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι σε κατάσταση κρίσης.

Δεν θα αλλάξουν τα κεντρικά αιτήματα της Τουρκίας δεν θα αλλάξουν. Θα αποδεχθεί τον έναν και μοναδικό όρο για να πάει σε διάλογο. Το διεθνές δίκαιο. Το δίκαιο της θάλασσας. Θα πάμε σε ένα τέτοιο πλαίσιο για να συζητήσουμε την υφαλοκρηπίδα; Όλα αυτά είναι το μέλλον. Όταν επανέλθει η κανονικότητα στην Τουρκία», είπε επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΙΣ “ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

 

Πηγή

 

Παρατίθενται σχόλια από το ανωτέρω βίντεο…

 

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΙΣ “ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Πρώτη φορά μπαίνω σε διαδικασία να σχολιάσω.. στην τόσο αγαπημένη μου εκπομπή, την οποία εδώ και 9 χρόνια << φανατικά >> παρακολουθώ! Η Κυρία αυτή, είναι εντελώς μα εντελώς εκτός πραγματικότητας. Εκπρόσωπος μίας φατρίας με DNA μαφίας, βυθισμένη στον πλούτο, με μία άνεση παντογνωσίας.. μέλος βασικό και παλαιό του πιο χρεοκοπημένου και καταχρεωμένου κόμματος που πέρασε ποτέ ( μην παρεξηγηθώ.. δεν μ´εκπροσωπεί ουδένα εκ των ελεεινών υπαρχόντων κομμάτων του κοινοβουλίου ). Ξύλινος λόγος, υπεκφυγές σε σημαντικά ερωτήματα, με προβολές ψευδαισθήσεων, με δήθεν αστική ευγένεια που μου θυμίζει για άλλη μια φορά όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρώ πως ΟΛΟΙ σας είσαστε πολιτική κατάντια γι’αυτήν την χώρα. Εντολοδόχοι της πρώτης γραμμής, έτοιμοι πάντα για την εκάστοτε καρπαζιά.. μπροστάρη δες ενός ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ του αισχίστου είδους.. και τέλος, Απόγονοι γνησίως των Μαυροκορδάτων, Κωλλέτηδων, Κουντουριώτηδων και λοιπών Μπέϊδων …. Να σας Χαιρόμαστε λοιπόν Κα Μπακογιάννη, εσάς και τα 500 μέλη της οικογένεια σας…

 

Μπράβο κύριε Σαχίνη για την υπομονή σας. Αλλά αυτή την κάμπια τι τι βάλατε εκεί να μας πει το πόσο πολύ αγαπάει τους τούρκους. Κι εμείς είμαστε με το λαό μετά την ζημιά που πάθαμε αλλά εμείς περνάμε όλα αυτά που περνάμε όλα αυτά τα χρόνια με τις κουμπαριές της νέας Δημοκρατίας με τα ζεϊμπέκικά του ΠΑΣΟΚ με το χώρο στο ταψί και πάει λέγοντας. Ναι κάποια άνθρωποι από το υστέρημά τους στείλαν δύο κονσέρβες. Αυτή η Νέα Δημοκρατία με τόσα λεφτά που έχει κλέψει Αυτή η συγκεκριμένη οικογένεια την έκανε για το λαό της Τουρκίας. Δεν μιλάω για τους πολιτικούς της Τουρκίας είναι ένα κομμάτι κρέας όλοι αυτοί αλλά η οικογένεια Μητσοτάκη σε γενικές γραμμές εκτός όταν γερό λαδάδες εκτός ότι κατάκλεψαν το κράτος εκτός της αποστασίας εντός εκτός τις υποκλοπές εκτός το ξεπούλημα και τα ψέματα που ‘χουνε πει τόσα χρόνια τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι. Σας παρακολουθώ κάθε Παρασκευή βράδυ είναι πάρα πολύ ωραία εκπομπή σας αλλά αν μπορείτε άλλη φορά πρόσεχε ποιος καλείται γιατί είναι αντιαισθητική

Κ.Σαχίνη με όλο τον σεβασμό για την υπέροχη εκπομπή σας, αλλά σήμερα δεν είδα δημοσιογραφία και ενημέρωση , παρά μονάχα την αδερφή του πρωθυπουργού να προσπαθεί να αποκτήσει και άλλο βήμα ωστε να ανοίξει τον οχετό της και να «μεγαλώσει» και άλλο την ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε… Κ.Σαχίνη έχετε την δύναμη να ανοίξετε τα μάτια του λαού και του απλού πολίτη, μην σπαταλάτε αυτήν την «ενέργεια» σε ανθρώπους που δεν έχουν δώσει τιποτα σε αυτόν τον τόπο αλλά μόνο έχουν πάρει !

Νά τήν δώ νεκρή σέ προχωρημένη σύψη. Αυτό θά είναι χαρμόσυνο νέο. Όχι νά κάτσω νά τήν ακούσω κιόλας. Διεστραμένος δέν είμαι.

Ο πατέρας της ήδη το έχει μοιράσει το Αιγαίο,υπάρχει βίντεο με τον Παπαχελά,60 εμείς 40 η Τουρκία,αυτή η οικογένεια από το 1850 είναι μέσα στην πολιτική,έχουν πουλήσει τα πάντα ακόμα και το όνομα της Μακεδονίας αυτοί το αποδέχτηκαν πρώτοι ήταν η καταστροφή της χώρας,ο πατέρας της μόλις έγινε πρωθυπουργός το 90,το πρώτο που έκανε ήταν να αδειάσει το παλάτι και με κοντέινερ να στείλει στην Κωνσταντίνο τα πάντα πόσα πήρε για αυτή του την ενέργεια,το μεγαλύτερο αρπακτικό που πέρασε ποτέ από την χώρα τους σιχαίνομαι όλους και ειδικά την δεξιά..

 

 

Είναι πρακτικά αδύνατο να ακούσω έστω και 1 δευτερόλεπτο αυτής της οικογένειας να μιλάει. Η δυστυχία είναι οι άνθρωποι που τους ψηφίζουν. Για την επιλογή του κυρίου Σαχίνη έχω να πω ότι είτε του επιβλήθηκε η συνέντευξη ή ήταν μια κακή επιλογή που ελπίζω να μη του στοιχίσει καθώς δείχνει μη αντίληψη του κοινού του. Δε χρειάζεται να ακούσουμε αυτόν τον άνθρωπο για να μας αποκαλύψει τι είναι. Το γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση η περίοδος είναι κρίσιμη και το βήμα που έχει αυτή η οικογένεια στα μέσα αποκτά ηγεμονικά χαρακτηριστικά. οὐαὶ τοῖς ἡττημένοις?
Την άλλη φορά να καλέσετε τον εγγονό του Αλ Καπόνε,τον ανιψιό του Στάλιν, την κόρη του Χίτλερ… Γιατί το κάνεις αυτό; Βάλε ένα σχόλιο να λύσουμε την απορία μας ως τηλεθεατές!!!!!!!!!!!!!
Προβολές : 758


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα