Henry Makow  Οι αποκαλύψεις του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τον κορονοϊό και τις επιδιώξεις των Καμπαλιστών, τσακίζουν κόκκαλα.

Henry Makow Οι αποκαλύψεις του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τον κορονοϊό και τις επιδιώξεις των Καμπαλιστών, τσακίζουν κόκκαλα.

3 Μαρτίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,728
Μοίρασέ το

(Ο Ιουδαϊσμός ορίζεται από τον Καβαλισμό που είναι Σατανικός. Ο Καβαλισμός είναι Κομμουνισμός.)

Ως εθνοτικός Εβραίος, με πονάει να πω ότι η ουσία του καβαλιστικού ιουδαϊσμού και του οργανωμένου Ιουδαϊσμού είναι να λεηλατήσει, να υποδουλώσει και να εξοντώσει τους γκοΐμ και να εγκαθιδρύσει μια σατανική θεώρηση στη γη.

ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Αυτός ο καρκίνος είναι ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που ελέγχουν τη δημιουργία χρήματος και κατά συνέπεια όλους τους κοινωνικούς θεσμούς.

Η “ηγεσία” μας αντιπροσωπεύει μια διεφθαρμένη αποκρυφιστική δύναμη από τα εντός της. Δεν μπορούμε καν να το αναγνωρίσουμε γιατί οι θεσμοί μας έχουν ανατραπεί.

 

 

 

 

Το γεγονός πως ακόμα και εβραίοι αντιδρούν και αποκαλύπτουν την ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ, είναι ένα βασικό βήμα προς την γνώση που έμενε κρυφή για χιλιάδες χρόνια.

Τώρα πια γνωρίζουμε τους εχθρούς της ανθρωπότητας.

Κατέφεραν ελέγχοντας τα πάντα και κυρίως τα ΜΜΕ, να γίνουν δυνατοί…

Όσο η γνώση διαδίδεται, τόσο οι λαοί θα αντιστέκονται.

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έχουν δημοσιοποιήσει πολλά τέτοια εξαιρετικά αποκαλυπτικά άρθρα.

Βοηθήστε στην διάδοσή τους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, παραθέτω και το ξενόγλωσσο κείμενο, προκειμένου να διαβάσουν όσοι μπορούν, και τους συνδέσμους που υπάρχουν σ’ αυτό και ανοίγουν περισσότερους γνωστικούς ορίζοντες.

 

 

Μετάφραση blümlifee

(Ο Ιουδαϊσμός ορίζεται από τον Καβαλισμό που είναι Σατανικός. Ο Καβαλισμός είναι Κομμουνισμός.)

Ως εθνοτικός Εβραίος, με πονάει να πω ότι η ουσία του καβαλιστικού ιουδαϊσμού και του οργανωμένου Ιουδαϊσμού είναι να λεηλατήσει, να υποδουλώσει και να εξοντώσει τους γκοΐμ και να εγκαθιδρύσει μια σατανική θεώρηση στη γη.

Αυτό κάνουν στην Ουκρανία και αυτό θέλει να αποτρέψει ο Πούτιν στη Ρωσία.
Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη από τον Χίτλερ.

Ο Χίτλερ ήταν ψευδής αντιπολίτευση. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν ισχύει και για τον Πούτιν.

Οι περισσότεροι Εβραίοι είναι κορόϊδα και θα το αρνούνταν, όπως οι περισσότεροι γκοΐμ θα αρνούνταν ότι οι “ηγέτες” τους σε κάθε τομέα είναι δειλοί, προδότες και καιροσκόποι που προωθούν αυτόν τον καρκίνο για προσωπικό όφελος.

Αφού κατέστρεψαν εκατομμύρια ζωές με την φάρσα τους για τον Covid, καλύπτουν τα ίχνη τους ξεκινώντας τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτή η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ απαιτείται για να κατανοήσουμε τη μικρή εικόνα. Οι διεφθαρμένοι πρόγονοί μας παρέδωσαν τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, που αποτελεί το κυκλοφορικό σύστημα της κοινωνίας, σε αυτούς τους ψυχοπαθείς.

 

Βιβλίο του 1869 — Οι Ρώσοι Εβραίοι ένιωθαν ότι δικαιούνται την ιδιοκτησία των Γκόϊμ

Στην προεπαναστατική Ρωσία, οι Εβραίοι ακολούθησαν  την Ταλμουδική συνταγή ότι η ιδιοκτησία των Εθνικών είναι “δωρεάν για όλους” τους Εβραίους που, έναντι αμοιβής, είχαν ήδη την προέγκριση από το δημοτικό συμβούλιο (“The Kahal”) να την αρπάξουν.

“Τα υπάρχοντα των γκοϊμ είναι σαν έρημος χωρίς ιδιοκτήτη, και όλοι [κάθε Εβραίος] που θα τα αρπάξουν, τους ανήκουν.”  – Βαβυλωνιακό Ταλμούδ, IV/3/54b

“Στόχος μας είναι να απορροφήσουμε σταδιακά τον πλούτο του κόσμου”. – Cecil Rhodes, Ελευθεροτέκτονας.

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ήταν/είναι ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σιωνισμό, μια μάσκα για  την κλοπή της παλαιστινιακής περιουσίας.

Αποποίηση ευθύνης: Γιατί εγώ, ένας Εβραίος, διαδίδω αυτές τις πληροφορίες; Γιατί εγώ δεν είμαι τέτοιος, ούτε η οικογένειά μου ή οι Εβραίοι που ξέρω.

Είμαι ο εφευρέτης του Scruples, ενός παιχνιδιού που βασίζεται σε 1200 ηθικά διλήμματα.

Ο Θεός είναι η ηθική τάξη.

Όλα τα ανθρώπινα όντα έχουν ψυχές ικανές να ακούσουν τη φωνή του Θεού.

Καθήκον μας είναι να διακρίνουμε το Σωστό και το Λάθος και να Υπακούμε.

Πρέπει να είσαι καλός για να νιώθεις καλά.

Ωστόσο, οι μασονικοί Εβραίοι τραπεζίτες και οι Εθνικοί τέκτονες λακέδες τους προσπαθούν να αφαιρέσουν οποιαδήποτε ιδιοκτησία από την ανθρωπότητα. [Αυτό] ξεκινά με την υποβάθμιση της ηθικής και την διαστροφή της αλήθειας και καταλήγει σε κάποιο πλανητικό γκουλάγκ ή έναν πυρηνικό όλεθρο.

Θα μπορούσα να παραμείνω σιωπηλός, αλλά ήρθαμε στην Γη για να υπηρετούμε τον Θεό.

Ένα βιβλίο του 1869 δείχνει ότι η απομάκρυνση των Εθνικών υπήρξε ανέκαθεν η ατζέντα του Οργανωμένου Ιουδαϊσμού.

από 8 Απριλίου 2008 & Ιαν 2019

του Henry Makow PhD

Το 1869, ο Jacob Brafman, ένας Εβραίος προσήλυτος στον Χριστιανισμό δημοσίευσε ένα βιβλίο στα ρωσικά σχετικά με την εβραϊκή κοινοτική οργάνωση, “Kahal”, που αποκαλύπτει ότι ο Οργανωμένος Ιουδαϊσμός συνωμότησε κατά του εθνικού πληθυσμού.

Ευτυχώς, τον Νοέμβριο του 1881, η κα. ZA Ragozin δημοσίευσε μια διεξοδική περιγραφή στο “The Century Magazine” (Τόμος 23, Τεύχος I) με τον τίτλο  “Russian Jews and Gentiles (From a Russian Point of Aspect.)”  (Αυτό το αξιοσημείωτο δοκίμιο είναι διαδικτυακό.) (“Ρώσσοι Εβραίοι και Εθνικοί – Από μια ρωσική οπτική γωνία”)

Η Ragozin ήταν μελετητής της αρχαίας ιστορίας της Εγγύς Ανατολής που, τη δεκαετία του 1880, δημοσίευσε μισή ντουζίνα βιβλία για τους Χαλδαίους, τους Πέρσες, τους Ασσύριους κ.λπ.

 

“ΤΟ KAHAL”

Το βιβλίο του Brafman βασίστηκε σε χίλια εσωτερικά έγγραφα του Kahal. Η πιο εκπληκτική αποκάλυψή του:

Το Kahal ακολούθησε την Ταλμουδική συνταγή ότι η ιδιοκτησία των Εθνών είναι “δωρεάν για όλους” για τους Εβραίους που, έναντι αμοιβής, είχε προεγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο (“The Kahal”) να την καταργήσουν. Προφανώς μια πηγή αντισημιτισμού, αυτό μπορεί να εξηγήσει την ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ (και της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ) πίσω από την βιτρίνα του ιδεαλισμού.

Για παράδειγμα, ο Brafman, τον οποίο οι Εβραίοι ιστορικοί αναφέρουν ως “πληροφοριοδότη”, εξηγεί ότι ο “Χ” Εβραίος αγοράζει τα δικαιώματα για το σπίτι του “Ψ” Εθνικού.

“Έχει αποκτήσει “khazaka”, δηλ. δικαίωμα ιδιοκτησίας επί του οίκου των εθνικών “Ψ”, σε ισχύ, και του παρέχεται το αποκλειστικό δικαίωμα, εγγυημένο από παρεμβάσεις ή ανταγωνισμό άλλων Εβραίων, να αποκτήσει την κατοχή του εν λόγω οίκου… “με οποιοδήποτε μέσο”.

“Μέχρι να καταφέρει τελικά να το μεταφέρει στην επίσημη κατοχή του, μόνος του δικαιούται να νοικιάζει αυτό το σπίτι από τον σημερινό του ιδιοκτήτη, να το εμπορεύεται, να δανείζει χρήματα στον ιδιοκτήτη ή σε άλλους εθνικούς που μπορεί να κατοικούν σε αυτό — να να αποκομίσει κέρδη από αυτά με οποιονδήποτε τρόπο [που] υποδηλώνει η εφευρετικότητά του…”

Το δεύτερο μέρος μπορεί να παρέχει ένα μοντέλο για το πώς ένας Εβραίος εκμεταλλευόταν τους Εθνικούς.

Σύμφωνα με τον Brafman, τα έγγραφα “δείχνουν όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα με ποιον τρόπο και με ποια μέσα οι Εβραίοι, παρά τα περιορισμένα δικαιώματά τους, ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, όπου είχαν εγκατασταθεί, να πάρουν στα χέρια τους κεφάλαιο και ακίνητη περιουσία σε εκείνα τα μέρη και για να απαλλαγούν από κάθε ανταγωνισμό στο εμπόριο και στις δουλειές, όπως συνέβη στις δυτικές επαρχίες της Ρωσίας, στην Πολωνία, τη Γαλικία, τη Ρουμανία…”

Η ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΒΟΤΚΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ.

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΚΑΙ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΟΤΚΑΣ. (Βλ. E. Michael Jones,Πολιτιστικοί Πόλεμοι “Ρωσική Ρουλέτα” , Μάιος 2006, σελ. 24.)

 

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΛΟΠΗΣ

 

Πενήντα χρόνια μετά τη δημοσίευση του “The Kahal”, ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ILLYMINATI  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. 

Οι κυρίαρχες πτυχές αυτής της επανάστασης, εκτός από την επιβολή ενός αποκρουστικού και διεφθαρμένου αστυνομικού κράτους, ήταν η κατάσχεση του αμύθητου πλούτου των Εθνών και η σφαγή εκατομμυρίων μη Εβραίων.

Αυτό το ολοκαύτωμα τυγχάνει ελάχιστης προσοχής, λόγω του ότι οι Εβραίοι Ιλλουμινάτι ελέγχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το εκπαιδευτικό σύστημα χρησιμοποιώντας φαρισαϊκά και ακριβοπληρωμένα κορόϊδα από τα στρατόπεδα των “νεοσυντηρητικών”, “φιλελεύθερων”, “φεμινιστριών”, “σοσιαλιστών” και “μαρξιστών” εβραίων για την επιβολή μιας πνευματικής τυραννίας.

Το μέτωπο των Rothschild, Kuhn Loeb & Co. είχε μια όμορφη επιστροφή για τη χρηματοδότηση 20 εκατομμυρίων δολαρίων της επανάστασης του 1917. Το 1921 ο Λένιν τους έδωσε 102 εκατομμύρια δολάρια. ( NY Times 23 Αυγούστου 1921.) Επίσης, μπορεί να διατηρούσαν πλούτη και τραπεζικούς λογαριασμούς που τους είχε ανόητα εμπειστευθεί ο (Τσάρος) Romanov.

Επιπλέον, οι Εβραίοι τραπεζίτες των Illuminati ανέλαβαν την ιδιοκτησία της ρωσικής βιομηχανίας. 

Τα έγγραφα της Γερμανικής Μυστικής Υπηρεσίας έδιναν ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ “να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ”.

Η Γερμανική Αυτοκρατορική Τράπεζα έστειλε στους Μπολσεβίκους περισσότερα από 60 εκατομμύρια ρούβλια. Σε αυτό το πλαίσιο, η AN Field παραθέτει τα έγγραφα 10 και 11 μεταξύ των τραπεζιτών και των Μπολσεβίκων: “Δίνουν μια πλήρη σύνοψη των όρων με τους οποίους οι γερμανικές τράπεζες μετά τον πόλεμο επρόκειτο να ελέγχουν τη ρωσική βιομηχανία”. “The Truth About the Slump” (1931) AN Field. (σελ.62-72)

 

“Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ”

Ο Λένιν και ο Τρότσκι δημιούργησαν τη διαβόητη μυστική υπηρεσία “Cheka” (αργότερα μετονομάστηκε OGPU, μετά NKVD και τέλος KGB) για να κλέψουν περιουσίες και να συντρίψουν την αντίσταση.

“Οι πρώτες μονάδες Cheka που δημιουργήθηκαν σε κάθε πόλη ή κωμόπολη ασχολήθηκαν πρωτίστως με την εξόντωση τσαρικών γραφειοκρατών, χωροφυλάκων και υψηλόβαθμων αξιωματικών, των οικογενειών των Λευκοφρουρών και όλων των πολιτών των οποίων η περιουσία αποτιμήθηκε σε 10.000 ρούβλια ή περισσότερο. Χιλιάδες επιστήμονες και μηχανικοί δολοφονήθηκαν ως “εκμεταλλευτές” και περίπου ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΙΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ. Άνθρωποι δολοφονήθηκαν στα σπίτια, στους δρόμους και στα κελάρια των κεντρικών γραφείων της Cheka, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.” (βλ. Slava Katamidze, “Loyal Comrades, Ruthless Killers -The Secret Services of the USSR 1917-1991” p. 14)

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ.

“ΕΞ ΑΡΧΗΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.

Η αντίσταση στην κατάσχεση εκκλησιαστικών περιουσιών, ιδιαίτερα ασημικών και χρυσών ειδών, ήταν ιδιαίτερα σκληρή…

Τώρα οι ιερείς καλούν τις ενορίες τους να αντισταθούν στην δήμευση, κατηγορώντας τις αρχές ότι τσεπώνουν τα περισσότερα των εσόδων”. (Katamidze, σελ. 25)

Υπολογίζεται ότι η Cheka ήταν υπεύθυνη για τουλάχιστον 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ STEVE PLOCKER, που λέει ότι η CHEKA ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Η Cheka εξουσιοδοτήθηκε από τον ΛΕΝΙΝ και τον ΤΡΟΤΣΚΙ, οι οποίοι ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.

“ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ @ΙΑ@Ο@Ο ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΨΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ”, γράφει ο Plocker.

“ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΤΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ”.

 

“ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΕΒΡΑΙΩΝ”

Στο “Ρώσοι Εβραίοι και Εθνικοί”, η κυρία Ρογκόζιν γράφει:

“Υπήρχαν από παλιά Εβραίοι δύο περιγραφών, τόσο διαφορετικοί σαν να επρόκειτο για δύο διαφορετικές φυλές. Υπήρχαν Εβραίοι που είδαν τον Θεό και κήρυτταν τον νόμο Του και εκείνοι που λάτρευαν το χρυσό μοσχάρι και λαχταρούσαν τις σάρκες της Αιγύπτου. Υπήρχαν Εβραίοι που ακολούθησαν τον Ιησού και εκείνοι που Τον σταύρωσαν…” (909)

Για να μην συγχωρούμε τους δολοφόνους, πολλοί Εβραίοι και μη Εβραίοι κομμουνιστές πραγματικά εξαπατήθηκαν και πίστεψαν ότι ο κομμουνισμός αντιπροσωπεύει τους φτωχούς εργάτες, τη διανομή του πλούτου και την κοινωνική δικαιοσύνη. 

Όπως και στις ημέρες μας, οι Εβραίοι Illuminati είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου στο κοπάδι. 

Ωστόσο, υπήρξαν και άλλοι Εβραίοι που διέκριναν την εξαπάτηση και πολέμησαν ηρωικά ενάντια στον κομμουνισμό.

Οι Illuminati που κινούν τα νήματα ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΥΧΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. 

Έτσι, σε διάφορες περιόδους, ο Στάλιν “επαναστάτησε” ενάντια στους χειριστές του και “καταδίωξε” τους Εβραίους πράκτορες τους. 

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Στάλιν τελικά δολοφονήθηκε όταν επιχείρησε μια τελική καταστολή.

Η αντίστροφη εικόνα του “Κόκκινου Τρόμου” ήταν η ναζιστική δίωξη των Εβραίων και η δήμευση επιλεγμένης εβραϊκής περιουσίας τη δεκαετία του 1930. 

Υποψιάζομαι ότι οι Εβραίοι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι ήταν υπεύθυνοι για την άνοδο των Ναζί και επωφελήθηκαν από την απαλλοτρίωση του πλούτου των Εβραίων ανταγωνιστών τους. 

Οι μεγάλοι Γερμανοί τραπεζίτες συμμετείχαν πολύ στην “αριανοποίηση” της εβραϊκής περιουσίας.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ @Α@Α@ΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑ, δηλ. την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ”.

Αμφιβάλλω αν οι Εβραίοι τραπεζίτες των Illuminati έχουν το μονοπώλιο της φιλαργυρίας, αλλά σίγουρα ήταν οι καλύτεροι εκφραστές της. (Άλλωστε, δεν έχουν προσηλυτίσει τους περισσότερους από εμάς;)

Υποψιάζομαι ότι το Ταλμουδικό πνεύμα (οι Εκλεκτοί άνθρωποι μονοπωλούν τον πλούτο σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας που θεωρούνται ζώα) ενέπνευσε τον ιμπεριαλισμό και εξακολουθεί να παρακινεί τους Illuminati μέχρι σήμερα.

Όπως έχω πει, οι Εβραίοι τραπεζίτες των Illuminati χρησιμοποιούν τους Εβραίους ως πιόνια και πράκτορες. 

Οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥΣ τους είναι @Α@Α@ΙΣΤΕΣ από κάθε εθνικό υπόβαθρο που επίσης ανατρέπουν και προδίδουν τους δικούς τους ανθρώπους. Το σχέδιό τους είναι να αποκληρώσουν και να εξημερώσουν (“εκπαιδεύσουν”, κοινωνικός μηχανισμός, πλύση εγκεφάλου) την ανθρώπινη φυλή στον σκοπό τους. 

Είναι πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις τις 11ης Σεπτεμβρίου, τον “Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας” και τους πολέμους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Συρία. 

Είναι ο λόγος που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αστειεύονται. 

Βρίσκονται πίσω από τους “νόμους μίσους”, τον φεμινισμό, την “σεξουαλική απελευθέρωση”, το πορνό, την πολυπολιτισμικότητα και τη διαφορετικότητα — όλα αυτά γίνονται με σκοπό τον έλεγχο του μυαλού και κοινωνική μηχανική. (Ακούσατε ποτέ την πολυπολιτισμικότητα να επιτίθεται στο Ισραήλ ή την Κίνα;)

Κρύβονται πίσω από την φάρσα του Covid, τα “δικαιώματα των ομοφυλόφιλων”, τους τρανς, την κουλτούρα της ακύρωσης, και το BLM.

ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Αυτός ο καρκίνος είναι ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που ελέγχουν τη δημιουργία χρήματος και κατά συνέπεια όλους τους κοινωνικούς θεσμούς. 

Η “ηγεσία” μας αντιπροσωπεύει μια διεφθαρμένη αποκρυφιστική δύναμη από τα εντός της. 

Δεν μπορούμε καν να το αναγνωρίσουμε γιατί οι θεσμοί μας έχουν ανατραπεί.

Η Αμερική σήμερα μπορεί να συγκριθεί με τη Ρωσία πριν από την Επανάσταση. 

Σύμφωνα με τον W. Schulgin, “η διανόηση του έθνους βρισκόταν στα χέρια των Εβραίων [Illuminati] και χρησιμοποιήθηκε για τους σκοπούς τους, ως συνήθως, για να σκεφτόμαστε με την εβραϊκή νοοτροπία…Και παρ’ όλους τους περιορισμούς, οι Εβραίοι έλεγχαν το μυαλό των Ρώσων.” (Jones, Culture Wars , σελ. 42)

Ένας πραγματικός Εβραίος (και Χριστιανός και μουσουλμάνος) αντιπροσωπεύει τον Θεό και την παγκόσμια ηθική τάξη.

 Έτσι, η παγκόσμια κυβέρνηση δεν μπορεί ποτέ να είναι “καλή για τους Εβραίους” ανεξάρτητα από το καθεστώς που απολαμβάνουν.

Κανείς δεν θα ξεφύγει από την Κόλαση στη Γη.


Σχετικά –  Ο Εβραίος Πρόεδρος της Ουκρανίας είναι κλέφτης
———— (((Μπιλ Γκέιτς))) Πρόβλεψη Βιοτρομοκρατικής Επίθεσης Ευλογιάς
————Όταν το Ισραήλ είναι πανίσχυρο – Yossi Gurvitz (YouTube)
———-    Η εξόντωση των Goyim είναι η βάση της Cabala
———— Texe Marrs – Η εβραϊκή ατζέντα είναι να υποδουλώσει τους Goyim
Οι σατανιστές Εβραίοι διώκουν άλλους Εβραίους και την ανθρωπότητα γενικότερα .

Ένας σύνδεσμος για λήψη για τη γερμανική έκδοση των βιβλίων.
J acob Brafman – Das Buch vom Kahal Band 1 + 2 (μετάφραση από τα ρωσικά από τον Dr Siegfried Passarge)
https://b-ok.org/book/1346846/ c528ce
https://b-ok.org/book/1346847/ 391033

Δείτε επίσης το δικό μου  “Ιμπεριαλισμός του εβραϊκού κεφαλαίου”

και  “Rothschild Conduct Red Symphony”

Kevin McDonald  “Stalin’s Willing Executioners”

E. Michael Jones  “The Revolutionary Jew”

Σχετικά – Στα  “Πρωτόκολλα των μαθητών πρεσβυτέρων της Σιών” (17)  εμφανίζεται αυτό το απόσπασμα:   “Ακόμα και τώρα οι αδερφοί μας είναι υποχρεωμένοι να καταγγείλουν αποστάτες της οικογένειάς τους ή οποιοδήποτε πρόσωπο που είναι γνωστό ότι είναι αντίθετο με το Καχάλ. Όταν έρθει το βασίλειό μας , θα είναι απαραίτητο όλα τα υποκείμενα να υπηρετούν το κράτος με παρόμοιο τρόπο”.  Είναι το εβραϊκό “Καχάλ” το Σύγχρονο “Soviet”; “Ο Διεθνής Εβραίος”,  Κεφάλαιο 15.

“Η λέξη Kahal είναι Kehillah στα εβραϊκά. Είναι ο τοπικός  κλάδος του Sanhedrin σε κάθε κοινότητα όπου  ζουν οι Εβραίοι, μέσω της οποίας ελέγχονται χωρίς τη γνώση τους.” Henry Klein,  A Jew Exposes the World Jewish Conspiracy,  σελ. 7

Μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο του Chabad:  Γένεση 25:29-34 “Ο Ησαύ πουλάει στον Ιακώβ το πρωτόγονό του δικαίωμα”.   Θέλουν να πουλήσουμε τα δικά μας.

——–
Ευγενική προσφορά του Patrick O’Carroll — Εβραίοι καβαλιστές που παίζουν βασικούς ρόλους στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του COVID:

Larry Fink (Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock που αγόρασε τον έλεγχο της Pfizer το 2019).

Rob Kapito (Πρόεδρος της BlackRock που αγόρασε τον έλεγχο της Pfizer το 2019).

Mortimer Joseph Buckley (CEO της Vanguard).

Rochelle Walensky (Διευθύντρια CDC)

Anne Schuchat (Αναπληρωτής Διευθύντρια του CDC).

Sherri A Berger (Επικεφαλής του προσωπικού του CDC).

Mitchell Wolfe (Ανώτατος “ιατρικός” αξιωματούχος του CDC).

Jeff Reczek (Διευθυντής του Γραφείου Ουάσιγκτον του CDC)
Stanley Erck (CEO και πρόεδρος της Novavax)

Serge Weinberg (Ανεξάρτητος διευθυντής της Sanofi (πρώην Hoechst));

Stéphane Bancel (Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna);

Tal Zaks (Ανώτατος “ιατρικός” αξιωματούχος της Moderna, δημιουργός m-volίων).

Emma Walmsley (CEO της Glaxo Smith Kline).

Drew Weissman (Πρωτοπόρος στην ανάπτυξη m-volίων mRNA);

Albert Bourla (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer);

Michael Dolsten (Ανώτατος “επιστημονικός” αξιωματούχος της Pfizer).

Sally Susman (Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εταιρικών υποθέσεων της Pfizer).

Alex Gorsky (CEO της Johnson & Johnson);

Pascal Soriot (Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca);

Xavier Becerra (Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ).

Alex Azar (Υπουργός του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ).

Rachel Levine (Βοηθός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας των Η.Π.Α.

Jeffrey Zients (“τσάρος” του COVID στον Μπολσεβίκο-Σιωνιστή Μπάιντεν).

Andy Slavitt (ανώτερος “σύμβουλος” του μπολσεβίκου-σιωνιστή Μπάιντεν για τον COVID-19).

Jonas Salk (Ευγονιστής, εφευρέτης του γενοκτονικού “m-volιου” της πολιομυελίτιδας).

Alejandro Mayorkas (Υπουργός “Ασφάλειας”);

Andy Slavitt (Ανώτερος “Σύμβουλος” για τον COVID (Magic Virus) “Απάντηση” “Συντονιστής”);

Anne Neuberger (Αναπληρωτής Εθνικής “Ασφάλειας” “Σύμβουλος” για τον κυβερνοχώρο και την αναδυόμενη τεχνολογία)·

Annie Petsonk (Βοηθός Γραμματέας Μεταφορών για την Αεροπορία και τις Διεθνείς “Υποθέσεις”);

Antony Blinken (Υπουργός “Εξωτερικών”);

Avril Haines (Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών)·

David Cohen (Αναπληρωτής Επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Έλλειψης Πληροφοριών (CIA)).

David Kessler (Chief “Science” Officer της ομάδας του COVID (Magic Virus)).

Douglas Emhoff (η επόμενη “Πρώτη Κυρία”; Σύζυγος της Kamala Harris);

Elena Kagan (Ανώτατο Δικαστήριο);

Jeffrey Zients (COVID (Magic Virus) “Απάντηση” “Συντονιστής”);

Καμάλα Χάρις (επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ; Η Χάρις είπε σε μια κάμερα ότι γιόρταζε τον Χανουκά ως παιδί)

Μέρικ Γκάρλαντ (Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ).

Ron Klain (Προϊστάμενος του Λευκού Οίκου).

Sonia Sotomayor (Ανώτατο Δικαστήριο);

Stephen Breyer (Ανώτατο Δικαστήριο);

Wendy Sherman (Αναπληρωτής Γραμματέας);

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Παραθέτω και το ξενόγλωσσο κείμενο, προκειμένου όποιος θέλει να επισκεφθεί και τους σχετικούς συνδέσμους που παρατίθενται με υπογραμμίσεις.

Makow — Organized Jewry = Organized Theft

March 2, 2022

 

CommiePoster.jpg

 
As an ethnic Jew, it pains me to say that the essence of Cabalist Judaism
& Organized Jewry is to plunder, enslave & exterminate the goyim
and to establish a Satanic dispensation on earth. 
 
This is what they are doing in Ukraine and what Putin wants to prevent in Russia.
The Ukraine conflict is the biggest challenge to the New World Order since Hitler.
Hitler was false opposition. Hopefully this isn’t also true of Putin.
 
Most Jews are dupes and would deny this, just as most goyim would deny that their “leaders” in every field are cowards, traitors & opportunists who advance this cancer for personal gain. After destroying millions of lives with their covid hoax, they’re covering their tracks by starting their third World War.
 
 This BIG PICTURE is required to understand the little picture. Our corrupt ancestors gave control of the banking system, the bloodstream of society, to these psychopaths.
 
1869 Book — Russian Jews Felt Entitled to Goy Property
 
In pre-revolutionary Russia, Jews followed the Talmudic prescription that Gentile property is a “free-for-all”  for Jews who, for a fee, are pre-authorized by the town council (“The Kahal”) to finagle it. 
 
“The possessions of the goyim are like an ownerless desert, 
and everybody [every Jew] who seizes it, has acquired it.” – Babylonian Talmud, IV/3/54b
 
“Our goal is to gradually absorb the wealth of the world.” – Cecil Rhodes, a Freemason.
Communism was/is simply a mask for the confiscation of Gentile wealth. The same applies to Zionism, a mask for the theft of Palestinian property. 
Disclaimer: Why do I, a Jew, spread this information?  Because this is not who I am, nor who my family or Jews I know are. I am the inventor of Scruples, a game based on 1200 moral dilemmas. God is the Moral Order. All human beings have souls capable of hearing the voice of God. Our Duty is to discern Right & Wrong and to Obey. You must be good to feel good.
 
However, the Masonic Jewish bankers and their Gentile Masonic flunkies are trying to dispossess humanity. It begins by degrading morality and inverting truth and ends in some planetary gulag or nuclear conflagration. I could remain quiet but we were put on earth to serve God. A 1869 book shows that dispossessing Gentiles has always been the agenda of Organized Jewry.
 
from April 8, 2008 & Jan 2019
 

By Henry Makow PhD

In 1869, Jacob Brafman,  a Jewish convert to Christianity published a book in Russian about the Jewish communal organization, “The Kahal” which suggests that Organized Jewry conspired against the Gentile population.

Luckily, in Nov. 1881, Mme. Z.A. Ragozin published a thorough account of it in “The Century Magazine” ( Vol. 23 Issue I) under the title  “Russian Jews and Gentiles (From a Russian Point of View.)”  (This remarkable essay is online.)

Ragozin was a scholar of ancient Near Eastern history who, in the 1880’s, published a half dozen books on the Chaldeans, Persians, Assyrians etc.

“THE KAHAL”

Brafman’s book was based on a thousand internal documents of the Kahal. Its most startling revelation:

The Kahal followed the Talmudic prescription that Gentile property is a “free-for-all” for Jews who, for a fee, are pre-authorized by the town council (“The Kahal”) to finagle it. Obviously a source of anti-Semitism, this may explain the true predatory nature of Communism (and the New World Order)  behind the idealistic-sounding window dressing.

For example, Brafman, whom Jewish historians refer to “an informer,”  explains Jew “X” buys the rights to Gentile “Y”‘s house.

“He has acquired ‘khazaka’ i.e right of ownership over the house of gentile “Y,” in force thereof he is given the exclusive right, guaranteed from interference or competition from other Jews, to get possession of the said house…’by any means whatever.’

own-nothing7.jpg

“Until he has finally succeeded in transferring it to his official possession, he alone is entitled to rent that house from its present owner, to trade in it, to lend money to the owner or to other gentiles who may dwell in it — to make profits out of them in any way [that] his ingenuity may suggest….”

The second part may provide a model of how Gentiles were exploited by a Jew.

According to Brafman, the documents “show as clearly as possible in what way and by what means the Jews, notwithstanding their limited rights, have always succeeded in driving alien elements from the towns and boroughs where they have settled, to get into their hands the capital and immovable property in those places, and to get rid of all competition in commerce and trades, as has been the case in the western provinces of Russia, in Poland, Galicia, Romania…”

Selling alcohol and money lending were ways to finagle property. The Jewish vodka dealers would show up at harvest time and sell alcohol to farmers on credit. Before long the drinking habits of the peasants and compound interest combined to transfer the property and future harvests into the vodka dealers hands. (See  E. Michael Jones, “Russian Roulette” Culture Wars, May 2006, p. 24.)

A REVOLUTIONARY WAY OF STEALING

Fifty years after “The Kahal” was published, Christian civilization in Russia was brutally destroyed by the Bolshevik Revolution which was a front for the Illuminati Jewish bankers.  The salient aspects of this revolution, apart from the imposition of a ghastly and depraved police state, was the confiscation of untold Gentile wealth and the slaughter of millions of non-Jews.

gates-young.jpg(left, Bill Gates as a young Jew)

This holocaust gets little notice because Illuminati Jews control the mass media and education system using self-righteous and highly-paid dupes of the “neo-con,” “liberal,” “feminist” “socialist” and “Marxist” Jewish stripe to enforce an intellectual tyranny.

The Rothschild front Kuhn Loeb & Co. got a handsome return on their $20 Million financing of the 1917 revolution. In 1921 Lenin gave them $102 million. ( NY Times Aug. 23, 1921.) As well, they may have kept wealth and bank accounts the (Tsar) Romanov’s foolishly entrusted to them.

In addition, Illuminati Jewish bankers took ownership of Russian industry.  German Secret Service documents instructed the Bolsheviks to “destroy the Russian capitalists as far as you please, but it would by no means be possible to permit the destruction of Russian enterprises.”

The German Imperial Bank sent the Bolsheviks in excess of 60 million roubles. In this context, A. N. Field cites Documents 10 and 11 between the bankers and the Bolsheviks: “They give a complete synopsis of the terms on which the German banks after the war were to control Russian industry.” “The Truth About the Slump” (1931) by A.N. Field. (pp.62-72)

“THE RED TERROR”

Lenin and Trotsky created the infamous secret service “Cheka” (later renamed OGPU, then NKVD and finally KGB)  to steal property and crush resistance.

Communism_Is_Theft.png“The first Cheka units set up in every city or town were engaged first and foremost in the extermination of Tsarist bureaucrats, gendarmes and high ranking officers, the families of White Guards and all citizens whose property was valued at 10,000 roubles or more. There were thousands of scientists and engineers who were killed as “exploiters” and about half the country’s doctors were either killed or forced to emigrate.  People were murdered at home, in the streets, and in the cellars of Cheka headquarters irrespective of their age.” (Slava Katamidze,  “Loyal Comrades, Ruthless Killers -The Secret Services of the USSR 1917-1991” p. 14)

Thousands of Christian priests and monks were sent to the Gulag and slaughtered.

“The Church became the target of Bolshevik hostility from the very beginning. Resistance to the confiscation of church properties, especially silver and gold items, was especially fierce…Now priests called on their parishes to resist confiscation, accusing the authorities of pocketing most of the proceeds.” (Katamidze, p. 25)

It is estimated that the Cheka was responsible for at least 20 million deaths, according to courageous Jewish writer Steve Plocker who says the Cheka was led and staffed mainly by Jews.  The Cheka was empowered by  Lenin and Trotsky, who were Illuminati Jews and financed by Illuminati Jewish bankers.

“Many Jews sold their soul to the devil of the Communist revolution and have blood on their hands for eternity,” Plocker writes. “We mustn’t forget that some of the greatest murderers of modern times were Jews.”

“TWO KINDS OF JEWS”

In “Russian Jews and Gentiles,” Mme Rogozin writes:

“There have of old been Jews of two descriptions, so different as to be like two different races. There were Jews who saw God and proclaimed His law, and those who worshipped the golden calf and yearned for the flesh-pots of Egypt; there were Jews who followed Jesus and those who crucified Him…” (909)

spain.jpeg(left, Communists massacred priests and confiscated church property during the Spanish Civil War)

Not to excuse the murderers, many rank-and-file Jewish and non-Jewish Communists truly were duped into thinking Communism represented poor workers, wealth distribution and social justice. Much like today,  Illuminati Jews had brainwashed the flock.  However, other Jews did see through the deception and heroically fought against Communism.

The Illuminati puppet masters work arms-length in order to maintain the illusion that history is unfolding in a random fashion. Thus at various times, Stalin did rebel against his handlers and did persecute their Jewish agents. Many believe Stalin was ultimately murdered when he attempted a final crackdown.

The mirror reverse image of the “Red Terror” was the Nazi persecution of the Jews and confiscation of select Jewish property in the 1930’s. I suspect the Illuminati Jewish bankers were responsible for the rise of the Nazis and benefited by expropriating the wealth of their Jewish competitors. The big German bankers were very involved in the “Aryanization” of Jewish property.

CONCLUSION

Since the English Revolution, history reflects the gradual process by which mainly Jewish finance and its satanic Gentile allies have used Freemasonry, “revolution” and war to overthrow Christian civilization and replace it with their economic, social, political and cultural hegemony, i.e. “The New World Order.”

I doubt if  Illuminati Jewish bankers have a monopoly on avarice but they certainly have been its best exponents. (Haven’t they converted most of us?)  I suspect the Talmudic spirit (the Chosen People monopolize wealth at the expense of the vast majority who are considered animals) inspired imperialism and still motivates the Illuminati today.

As I have said, the Illuminati Jewish bankers use Jews as pawns and agents. Their partners are Satanists from all ethnic backgrounds who also subvert and betray their own people. Their plan is to disinherit and domesticate (“educate,” social engineer, brainwash) the human race to their purpose.   They are behind  9-11, the “War on Terror” and the wars in Iraq, Afghanistan and Syria. They are the reason the mass media is a joke. They are behind “hate-laws,” feminism, “sexual liberation,” porn, multiculturalism, and diversity –all this is mind control & social engineering. (Ever hear multiculturalism foisted on Israel or China?) They are behind the covid hoax, “gay rights,” transgenders, cancel culture, and BLM.

A cancer is destroying Western civilization. That cancer is the Masonic Jewish central bankers who control money creation and consequently all social institutions. Our “leadership” represents a corrupt occult power within. We can’t even recognize it because our institutions have been subverted.

America today can be compared to Russia before the Revolution. According to W. Schulgin, “the brain of the nation was in [Illuminati] Jewish hands and it became business, as usual, to think in Jewish categories…In spite of all the restrictions, the Jews controlled the mind of the Russian people.” (Jones, Culture Wars, p. 42)

A real Jew (and Christian and Muslim) stands for God and the universal Moral Order. Thus, world government can never be “good for the Jews” no matter what status they might enjoy.No one will escape Hell-on-Earth.
————When Israel is Mighty – Yossi Gurvitz  (YouTube)

A link to a download for the German version of the books. 

Jacob Brafman – Das Buch vom Kahal Band 1 + 2 (translated from Russian by Dr Siegfried Passarge)

https://b-ok.org/book/1346846/c528ce
https://b-ok.org/book/1346847/391033

Related – In the “Protocols of the Learned Elders of Zion” (17) this passage occurs:  “Even now our brothers are under obligation to denounce apostates of their own family or any person known to be opposed to the Kahal. When our kingdom comes, it will be necessary for all subjects to serve the state in a similar manner.” Is the Jewish “Kahal” the Modern “Soviet”? ‘The International Jew’, Chapter 15.
“The word Kahal is Kehillah in Hebrew. It is the local branch of the Sanhedrin in every community where Jews live, through which they are controlled without their knowledge. ”  Henry Klein, A Jew Exposes the World Jewish Conspiracy, p. 7
 
Go to this Chabad website: Genesis 25:29-34  ‘Esau sells Jacob his birthright’.  They want us to sell ours.
——–
Courtesy of Patrick O’Carroll — Cabalist Jews Playing Key Roles In The COVID GENOCIDE:

Larry Fink (CEO of BlackRock which bought controlling interest in Pfizer in 2019);
Rob Kapito (President of BlackRock which bought controlling interest in Pfizer in 2019);
Mortimer Joseph Buckley (CEO of Vanguard);
Rochelle Walensky (Director of CDC);
Anne Schuchat (Deputy Director of CDC);
Sherri A Berger (Chief of staff of CDC);
Mitchell Wolfe (Chief “medical” officer of CDC);
Jeff Reczek (Director of Washington Office of CDC);
Stanley Erck (CEO and president of Novavax);
Serge Weinberg (Independent director of Sanofi (formerly Hoechst));
Stéphane Bancel (CEO of Moderna);
Tal Zaks (Chief “medical” officer of Moderna, vaccine creator);
Emma Walmsley (CEO of Glaxo Smith Kline);
Drew Weissman (Pioneer in the development of mRNA vaccines);
Albert Bourla (Chairman and CEO of Pfizer);
Michael Dolsten (Chief “scientific” officer of Pfizer);
Sally Susman (Executive vice president and Chief corporate affairs officer of Pfizer);
Alex Gorsky (CEO of Johnson & Johnson);
Pascal Soriot (CEO of AstraZeneca);
Xavier Becerra (Secretary of US department of “Health” and Human “Services”);
Alex Azar (Secretary of US department of “Health” and Human “Services”);
Rachel Levine (Assistant secretary of US department of “Health”, cross-dressing pervert);
Jeffrey Zients (COVID “czar” to Bolshevik-Zionist Biden);
Andy Slavitt (COVID senior “advisor” to Bolshevik-Zionist Biden);
Jonas Salk (Eugenicist, inventor of the genocidal polio “vaccine”);
Alejandro Mayorkas (Secretary of Homeland “Security”);
Andy Slavitt (Senior “Advisor” to the COVID (Magic Virus) “Response” “Coordinator”);
Anne Neuberger (Deputy National “Security” “Advisor” for Cyber and Emerging Technology);
Annie Petsonk (Assistant Secretary of Transportation for Aviation and International “Affairs”);
Antony Blinken (Secretary of “State”);
Avril Haines (Director of National “Intelligence”);
David Cohen (Deputy Head of the Central Lack-Of-Intelligence Agency (CIA));
David Kessler (Chief “Science” Officer of the COVID (Magic Virus) “Response” Team);
Douglas Emhoff (the next “First Lady”? Husband of Kamala Harris);
Elena Kagan (Supreme Court “Justice”);
Jeffrey Zients (COVID (Magic Virus) “Response” “Coordinator”);
Kamala Harris (next US president? Harris told one camera she celebrated Hanukkah as a child)
Merrick Garland (US Attorney General);
Ron Klain (White House Chief of Staff);
Sonia Sotomayor (Supreme Court “Justice”);
Stephen Breyer (Supreme Court “Justice”);
Victoria Nuland (Undersecretary of State for Political “Affairs”);
Wendy Sherman (Deputy Secretary of “State”);

πηγή

 

Προβολές : 1,728


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα