Illuminati “σκλάβοι του sex” προγραμματίζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις

Illuminati “σκλάβοι του sex” προγραμματίζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις

22 Νοεμβρίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Illuminati “σκλάβοι του sex” προγραμματίζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις
Τώρα, φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο σε αυτά τα “ανώτερα” επίπεδα των ελίτ και, ενδεχομένως, τα όργια που σπάνια φτάνουν στα δελτία ειδήσεων (του εξωτερικού) ή, κατά καιρούς, βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες.

Illuminati “σκλάβοι του sex” προγραμματίζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις

ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ… ΦΙΔΙΑ…

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην κινούν τα νήματα και σ’ αυτόν τον τομέα τα ερπετοειδή ιλλουμινάτια…

Και φυσικά, μιλάμε για σκλάβους του σεξ, και των… τριών φύλων…

Ο Πιερ Πάολο Παζολίνι, στην ταινία του “120 μέρες στο Σαλό”, έδειξε ακριβώς αυτό…

Θυμάστε την ταινία “ΣΑΛΟΝ ΚΙΤΤΥ”; με τα σαδομαζοχιστικά ερωτικά στους κόλπους της ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ;;;

Τα… “ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ”;;;

Μας τα έδειχναν όλα… εμείς νομίζαμε πως ήταν απλά ταινίες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Τα γράφουν και  στα ΠΡΩΤΟΚΩΛΑ τους… Άλλωστε η διαστροφή, είναι στο dna τους…

Ο αείμνηστος στρατηγός Γιώργος Αϋφαντής, μου έλεγε παρουσία φίλων, πως … στο αίμα τους, υπάρχει λέπρα και σύφιλη…

 

Υ.Γ.2. Τον πρωθυπουργό μας,  με ποιό φύλο σκλάβου τον … ρυθμίζουν;;; 

Τους άλλους 299;;;

Καλά … την κοντή κνίτισσα, την αφήνουν αρρύθμιστη…

 

Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει τον όρο “σκλάβος του sex” (sex-slave).

Συνήθως εννοούμε την εκπόρνευση κάποιου ανθρώπου -άντρα, γυναίκας ή ακόμα και παιδιού- προκειμένου να υπάρξει σεξουαλική εκμετάλλευση από τους προαγωγούς τους.

Πολλές φορές οι σκλάβοι του σεξ χρησιμοποιούνται σε διαφόρων ειδών τελετές, ακόμα και θρησκευτικές, μεταξύ κλειστών ομάδων, είτε για λόγους ηδονής, διαστροφής, μυστικιστικής ανταλλαγής δύναμης, κλπ.

Εκείνο που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι πως οι σκλάβοι του σεξ, μπορούν να “προγραμματίσουν” τον παρτενέρ-στόχο τους.

Αυτοί οι “σκλάβοι του σεξ” χρησιμοποιούνται από τους Illuminati, εκτρέφονται και εκπαιδεύονται από αφάνταστα πάρα πολύ νεαρή ηλικία για ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Να “φορτώνονται” με ένα μήνυμα ή μία λειτουργία τα οποία ενεργοποιούνται μόνο με την επανάληψη της ίδιας της σεξουαλικής πράξης με το πρόσωπο-στόχο στον οποίο “παραδίδονται”.

Έχουν εκπαιδευτεί να γνωρίζουν ποιες λέξεις ενεργοποιούν το στόχο τους, πως να προκαλούν γεγονότα που πρέπει να ενεργοποιήσουν, πως να διαγράψουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό των προσώπων-στόχων.

Είναι σε θέση να αποσπούν ή να μεταδίδουν πειστικές πληροφορίες, να σκοτώνουν ή να κάνουν τα πρόσωπα-στόχους-παρτενέρ να σκοτώσουν και, φυσικά, να σκοτωθούν/θυσιαστούν όταν λάβουν ανάλογη εντολή.

Πολλές φορές οι σκλάβοι του σεξ χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν και να προγραμματίσουν άλλους σκλάβους του σεξ.

Τώρα, φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο σε αυτά τα “ανώτερα” επίπεδα των ελίτ και, ενδεχομένως, τα όργια που σπάνια φτάνουν στα δελτία ειδήσεων (του εξωτερικού) ή, κατά καιρούς, βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες.

Δεν είναι μόνο θέμα απόλαυσης, ηδονής ή διαστροφής.

Το σεξ, που κάθε άντρας ή κάθε γυναίκα επιθυμεί να κάνει, έχει μετατραπεί σε έναν δούρειο ίππο ελέγχου και προγραμματισμού του παρτενέρ-στόχου.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες έχουν έρθει στο προσκήνιο και ισχυρίζονται ότι είναι σκλάβοι του σεξ των παγκοσμίως αναγνωρισμένων πολιτικών προσωπικοτήτων.

Πολλές χρησιμοποιήθηκαν ως συνοδοί πληροφοριών μεταξύ υψηλών επιπέδου αρσενικών Illuminati.

Συνήθως, σωσίες πολιτικών προσωπικοτήτων χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό προκειμένου οι σκλάβοι του σεξ να εστιάσουν καλύτερα στον επιδιωκόμενο στόχο.

Ο σκλάβος τίθεται μέσα από μια διαδικασία απευαισθητοποίησης -έτσι δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση στη σεξουαλική πράξη.

Είναι απλώς ένα καθήκον που πρέπει να εκτελέσει.

Πολλές φορές ο σκλάβος γίνεται σεξουαλικά αχαλίνωτος. Είναι μια θλιβερή ζωή.

Το παρελθόν των σκλάβων του σεξ είναι τέτοιο που να μην δημιουργεί υποψίες στον στόχο.

Έχει άριστη κάλυψη ώστε να διασφαλίζεται η μη ανίχνευσή του, ειδικά των σκλάβων που έχουν δημιουργηθεί εξαρχής γι’ αυτόν τον σκοπό από μωρά (θηλάζοντα βρέφη).

Ο τρόπος μετατροπής των ανθρώπων αυτών σε ρομπότ τέτοιου είδους είναι ανατριχιαστικός και ιδιαίτερα απάνθρωπος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την “μετατροπή” αυτή.

Στις περιπτώσεις βίας και κακοποίησης, τα σημάδια στο σώμα τους δεν είναι εμφανή (κάποιες περιπτώσεις διακρίνονται μόνο με black-light).

Τα σωματικά σημάδια κακοποίησης και βασανισμού, είναι φανερά μόνο στις περιπτώσεις ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν για να γίνουν σκλάβοι του σεξ αλλά που στην πορεία κρίθηκε απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν ως τέτοιοι, μέσω εκβιασμών, φόβου, ξυλοδαρμών, σεξουαλικών κακοποιήσεων ή/και ναρκωτικών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα όποια συμφέροντα.

Με αυτό τον τρόπο εκατοντάδες πολιτικοί παγκοσμίως… προγραμματίζονται και διοικούνται.

 

Πηγή

Προβολές : 1,212


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα