James Rickards: Όταν χτυπήσει η επόμενη οικονομική κρίση, οι ελίτ σχεδιάζουν να παγώσουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα, παγκοσμίως

James Rickards: Όταν χτυπήσει η επόμενη οικονομική κρίση, οι ελίτ σχεδιάζουν να παγώσουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα, παγκοσμίως

28 Νοεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:488
Μοίρασέ το

 

Ένα δίκτυο ελίτ θα χρησιμοποιήσει την επόμενη κρίση για κάλυψη και θα εξαπολύσουν την επίθεσή τους. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα σκοτεινιάσει, παγκοσμίως.

Τρισεκατομμύρια δολάρια θα εξαφανιστούν αμέσως και, σε πολλές περιπτώσεις, οριστικά.

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα αποκοπούν από τα δικά τους χρήματα για μήνες ή και χρόνια. Θα είναι η μεγαλύτερη κατάσχεση πλούτου στην ιστορία.

 

Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή… μόνο αυτά τα ερπετά το γνωρίζουν…

Και ξαφνικά, θα βρεθούμε χωρίς ούτε ένα ευρώ…

Παγκόσμιο το σχέδιο, αλλά μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στην Πατρίδα μας…

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα…

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ…

ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ…

ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2017, ο James Rickards αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα δίκτυο 189 ατόμων που είναι τοποθετημένα στα χρηματοπιστωτικά συστήματα του κόσμου που κρατούν την τύχη του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος στα χέρια τους.

Μοιράζονται ένα όραμα – Μια Παγκόσμια Τάξη, Μια Παγκόσμια Φορολογία και Ένα Παγκόσμιο Χρήματα – και εργάζονται στα παρασκήνια προετοιμάζοντας να κάνουν αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Ο James “Jim” Rickards είναι επικεφαλής παγκόσμιος στρατηγικός για την Meraglim , μια επενδυτική εταιρεία. ο συντάκτης του Strategic Intelligence, ένα οικονομικό ενημερωτικό δελτίο. και, Διευθυντής του Έργου James Rickards , μια έρευνα για την περίπλοκη δυναμική της γεωπολιτικής και του παγκόσμιου κεφαλαίου. Είναι ο συγγραφέας του « The New Case for Gold » (Απρίλιος 2016) και δύο μπεστ σέλερ των New York Times: « The Death of Money » (2014) και « Currency Wars » (2011). Το 2016 δημοσίευσε ένα άλλο βιβλίο « Ο δρόμος προς την καταστροφή ».

Από την αρχαιότητα η οικονομική ελίτ είχε όνειρα κυριαρχίας, απόλυτου ελέγχου. Αν και το σχέδιο έχει αλλάξει χέρια αμέτρητες φορές, ο βασικός του στόχος παρέμεινε αμετάβλητος. Η τρέχουσα γενιά των ελίτ είναι η πρώτη με την τεχνολογία που υλοποιεί το σχέδιο.

Σε μια συνέντευξη στο The Daily Reckoning τον Νοέμβριο του 2017, ο Rickards εξέθεσε πλήρως τα σχέδια των ελίτ. Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε σε ένα σύντομο απόσπασμα από αυτήν τη συνέντευξη.

Παρουσιάζοντας την ενότητα της συνέντευξης από την οποία τραβήχτηκε το κλιπ, ο John Burke του The Daily Reckoning ξεκίνησε παραθέτοντας από το βιβλίο του Rickards « The Road to Ruin »:

Όχι μόνο η επερχόμενη κρίση θα καταστρέψει περισσότερο πλούτο των επενδυτών από ό,τι το 2008 και θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από τη Μεγάλη Ύφεση, εξήγησε ο Burke, αλλά αυτή η κρίση θα είναι ιστορική για έναν άλλο λόγο.

Ένα δίκτυο ελίτ θα χρησιμοποιήσει την επόμενη κρίση για κάλυψη και θα εξαπολύσουν την επίθεσή τους. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα σκοτεινιάσει, παγκοσμίως.

Τρισεκατομμύρια δολάρια θα εξαφανιστούν αμέσως και, σε πολλές περιπτώσεις, οριστικά.

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα αποκοπούν από τα δικά τους χρήματα για μήνες ή και χρόνια. Θα είναι η μεγαλύτερη κατάσχεση πλούτου στην ιστορία.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ένα βράδυ, ένας ανώτερος σύμβουλος του CEO της BlackRock είπε στον Rickards: «Θέλουν να μας πουν ότι δεν μπορούμε να πουλήσουμε». Αυτό το παραπλανητικό σχόλιο κίνησε την περιέργεια του Rickards: «Τι μιλούσε; Για ποιον μιλούσε;»

 

Έτσι, έκανε κάποιες κλήσεις στις επαφές του στην Ουάσιγκτον και στη Wall Street. Λίγο αργότερα παρακολούθησε μια σειρά συναντήσεων στο Λονδίνο, τη Γενεύη, τη Νέα Υόρκη και τη Νότια Αμερική. Και άρχισε να ενώνει τις τελείες. «Προέκυψε ένα μοτίβο», είπε ο Rickards.

«Αποκάλυψε ένα δίκτυο περισσότερων από 189 ατόμων που βρίσκονται στα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου. Μερικοί από αυτούς κατέχουν ανώτερες θέσεις εντός του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και κάθε κεντρικής τράπεζας της G20, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας Federal Reserve».

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Rickards είπε ότι αυτά τα 189 άτομα ελέγχουν επίσης πολλά από όσα συμβαίνουν στις κεντρικές τράπεζες της Κίνας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Βραζιλίας, του Καναδά και της Ευρώπης.

 

«Αυτοί οι θεσμοί αποτελούν ένα είδος παγκόσμιας υπερδομής. Σχηματίζει ένα είδος παγίδας που περιβάλλει όλα τα έθνη», είπε ο Rickards.

 

«Οι ηγέτες τους δεν είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι, δεν είναι υπόλογοι σε εσάς και σε εμένα, είναι πέρα ​​από την εμβέλεια της κυβέρνησης [και] των πολιτών και ωστόσο, κρατούν την τύχη του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος στα χέρια τους», πρόσθεσε. .

Η παγκόσμια υπερδομή περιλαμβάνει οργανισμούς όπως η Federal Reserve, οι Bilderbergers, οι κεντρικές τράπεζες, οι υπηρεσίες πληροφοριών και τα μέσα ενημέρωσης. «Η ελίτ κατοικεί σε όλες αυτές τις σφαίρες», είπε.

«Αυτές οι ελίτ μοιράζονται ένα όραμα και πρόκειται να το κάνουν πραγματικότητα. Αυτό το όραμα είναι μια παγκόσμια τάξη, μια παγκόσμια φορολογία και ένα παγκόσμιο χρήμα… Όλες οι ενέργειές τους στοχεύουν στην προώθηση αυτής της ατζέντας.

«Έχουν δουλέψει για χρόνια στα παρασκήνια προετοιμάζοντας να πραγματοποιήσουν αυτό το όραμα. Έχουν κυριολεκτικά στήσει τους νόμους των διεθνών οικονομικών.

Όλα είναι βασικά στη θέση τους αυτή τη στιγμή και ουσιαστικά δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό να συμβεί.

Όταν χτυπήσει η κρίση, θα γυρίσουν τον διακόπτη παγώνοντας το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Αυτό θα τους δώσει χρόνο να επαναφέρουν την παγκόσμια οικονομία σύμφωνα με το όραμά τους».

 

Αυτό είναι το σχέδιο Ice-Nine.

 

Το Ice-Nine είναι μια φράση που δανείστηκε από ένα βιβλίο με τίτλο « Cat’s Cradle » του Kurt Vonnegut. Ο Rickards χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο ως μεταφορά για να εξηγήσει τι πρόκειται να συμβεί στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και την επόμενη οικονομική κρίση. Εν ολίγοις, το σχέδιο Ice-Nine είναι να παγώσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, παγκοσμίως, και στη συνέχεια να το αντικαταστήσει με ένα νέο σύστημα – ένα που δεν βασίζεται στο δολάριο ΗΠΑ.

Περαιτέρω ανάγνωση: The Ice-Nine Lockdown , James Rickards, 23 Ιανουαρίου 2017

Σε πολλές περιπτώσεις, τα 189 άτομα που είχε αναγνωρίσει ως μέρος αυτού του δικτύου κρύβονται σε κοινή θέα, είπε ο Rickards. Ονόμασε μερικά λέγοντας ότι αυτή η λίστα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου:

 • Κριστίν Λαγκάρντ , πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου («ΔΝΤ») και σήμερα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
 • Ο Mark Carney , πρώην διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας και σήμερα πρόεδρος της Impact Investing στην Brookfield Asset Management και την Bloomberg Inc.
 • Raghuram G. Rajan , πρώην διοικητής της Reserve Bank of India, πρώην αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών και επί του παρόντος καθηγητής οικονομικών στο Chicago Booth.
 • Haruhiko Kuroda , πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ιαπωνίας και επί του παρόντος καθηγητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Μεταπτυχιακών Σπουδών Πολιτικής (“GRIPS”).
 • William C. Dudley , πρώην πρόεδρος της Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης. Εντάχθηκε στην Federal Reserve την παραμονή της οικονομικής κρίσης του 2008 .
 • Agustín Carstens , πρώην διοικητής της Τράπεζας του Μεξικού και σήμερα γενικός διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών («BIS»).
 • Janet Yellen , πρώην πρόεδρος του Federal Reserve System και σήμερα υπουργός Οικονομικών υπό τον Joe Biden.
 • Μάριο Ντράγκι , πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.
 • Zhu Min , πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ και σήμερα αντιπρόεδρος του Κέντρου Διεθνών Οικονομικών Ανταλλαγών της Κίνας (“CCIEE”).
 • Zhou Xiaochuan , πρώην διοικητής της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας και σήμερα πρόεδρος της China Society for Finance and Banking, αντιπρόεδρος του Boao Forum για την Ασία και επικεφαλής εκπρόσωπος της Κίνας στο Boao Forum.
 • Robert E. Rubin , επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων .

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Daily Reckoning με τον Rickards με τίτλο « The Coming Big Freeze » ΕΔΩ . Το παρακάτω κλιπ, το οποίο είναι το θέμα αυτού του άρθρου, ξεκινά στη χρονική σήμανση 6:17.

Ο Jim Rickards εξηγεί το έργο Ice Nine που είναι ο κωδικός για την οικονομική επαναφορά (10 λεπτά)

Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το παραπάνω βίντεο στο Rumble, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Bitchute ΕΔΩ ή στο YouTube ΕΔΩ .

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 488


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα