Jon Rappoport : Η Μελέτη Για Τα Εμβόλια Που Θα Έπρεπε Να Είχε Προκαλέσει την Κατάρρευση της Αυτοκρατορίας

Jon Rappoport : Η Μελέτη Για Τα Εμβόλια Που Θα Έπρεπε Να Είχε Προκαλέσει την Κατάρρευση της Αυτοκρατορίας

16 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:582
Μοίρασέ το

Η μελέτη του 2017 της Dr. Gatti έδειξε μια απίστευτη ποσότητα μόλυνσης, σε μια ολόκληρη σειρά από παραδοσιακά εμβόλια.

Η μόλυνση είχε τη μορφή μικροσκοπικών νανοσωματιδίων, κυρίως μεταλλικών, και προφανώς εξαιρετικά επιβλαβών και επικίνδυνων.

Το κατεστημένο των εμβολίων δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον να απαντήσει σε κανένα από αυτά τα ερωτήματα.

Είναι απασχολημένοι με το να προσποιούνται ότι τα ερωτήματα δεν υπάρχουν.

Η εμπιστοσύνη στο κατεστημένο θα ήταν αυτοκτονική.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

JON RAPPOPORT | Διαβάστε το εδώ

 

Όταν ανακάλυψα αυτή τη μελέτη πριν από αρκετά χρόνια και έγραψα το παρακάτω εκτενές άρθρο γι’ αυτήν, η μελέτη ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία, ένα πλήρες καταστροφικό σοκ.

Εξακολουθεί να είναι.

Είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να ανατρέψει ολόκληρη την αυτοκρατορία των εμβολίων.

Τιμώντας το έργο της συν-συγγραφέως της μελέτης, Dr. Antonietta Gatti, η Catherine Austin Fitts έγραψε: “Λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση αυτής της επαναστατικής μελέτης, οι φορολογικές αρχές εισέβαλαν και ερεύνησαν το εργαστήριο και το ιδιωτικό σπίτι της Dr. Gatti και [του συζύγου της] Dr. Montanari – μια πολύ συνηθισμένη μέθοδος εκφοβισμού”.

ΑΥΤΗ ήταν η “επιστημονική συνέχεια”.

Με λίγα λόγια, η μελέτη του 2017 της Dr. Gatti έδειξε μια απίστευτη ποσότητα μόλυνσης, σε μια ολόκληρη σειρά από παραδοσιακά εμβόλια. Η μόλυνση είχε τη μορφή μικροσκοπικών νανοσωματιδίων, κυρίως μεταλλικών, και προφανώς εξαιρετικά επιβλαβών και επικίνδυνων.

Πριν διαβάσετε την περίληψη και την ανάλυσή μου για την εν λόγω μελέτη – εδώ είναι μια ενημερωμένη ανακοίνωση του Dr. Gatti που έλαβα πριν από λίγες ημέρες. Περιγράφει, με σκληρό και ανησυχητικό τρόπο, τι έχει συμβεί στην ίδια, στο έργο της και στο εργαστήριό της. Αυτό είναι ανατριχιαστικό:

“Στο τέλος του περασμένου έτους, το εργαστήριό μας δεν είχε πλέον την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει την έρευνά του. Τα έσοδα από τις ελάχιστες αναλύσεις που ζητήθηκαν από ιδιώτες απέδωσαν πολύ λιγότερα από αυτά που μας κόστισε η έρευνα. Τότε, υπήρχαν δύο δυνατότητες: να τα κλείσουμε όλα ή να ιδρύσουμε ένα ίδρυμα χαρίζοντας ό,τι μας ανήκε, ελπίζοντας να βρούμε κάποιους χορηγούς. Εξάλλου, όλες οι πρωτοβουλίες, ακόμη και οι πιο παράξενες, βρίσκουν κάποιον πρόθυμο να συνεισφέρει οικονομικά. Γιατί όχι και ένα ίδρυμα που θα κάνει βασική έρευνα για την υγεία; Έτσι, επιλέξαμε τη δεύτερη επιλογή και γεννήθηκε το Ίδρυμα Νανοδιαγνωστικής”.

“Αλλά, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, δεν έχει φτάσει ούτε ένα σεντ. Εν ολίγοις, καμμία εταιρεία, κανένας ιδιώτης, κανένα ίδρυμα δεν είναι πρόθυμο να συνεισφέρει”.

“Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να ζητούν αποτελέσματα και να θέτουν ερωτήματα στα οποία δεν έχουν απαντήσεις από τα ιδρύματα ή τους γιατρούς τους, αλλά, αν πρόκειται να αποχωριστούν κάποια χρήματα, η σιωπή είναι απόλυτη”.

“Είναι σαφές ότι το έργο μας αποτελεί απειλή για επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων που δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρες, τουλάχιστον για τους περισσότερους ανθρώπους. Για το λόγο αυτό, εφευρίσκονται οι πιο παράλογες και απίστευτες συκοφαντίες εις βάρος μας.

Μη μπορώντας να αμφισβητήσουν τα επιστημονικά μας αποτελέσματα, υπάρχουν εκείνοι που δημοσιεύουν, συνήθως ανώνυμα, ότι κερδίζουμε τεράστια χρηματικά ποσά, δίνοντας μάλιστα την εντύπωση ότι το Ίδρυμα μας ανήκει, ενώ θα έπρεπε να είναι γνωστό ότι τα ιδρύματα δεν ανήκουν σε κανέναν και κανείς δεν μπορεί να επωφεληθεί από αυτά. Και αυτό όταν έχουμε δωρίσει ό,τι μας ανήκε και εργαζόμαστε δωρεάν”.

“Μια άλλη τακτική είναι να προσπαθούν να μας απομονώσουν και να μας απαξιώσουν με ψέμματα. Αυτό που έκανε πριν από λίγες ημέρες το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, το πανεπιστήμιο στο οποίο αποφοίτησα, στη συνέχεια ειδικεύτηκα και δίδαξα, είναι ένα μικρό παράδειγμα”.

“Πριν από λίγους μήνες, το εν λόγω πανεπιστήμιο μας ρώτησε αν ήμασταν πρόθυμοι να δεχτούμε [μια] φοιτήτρια… που θα ετοίμαζε μαζί μας τη διπλωματική της εργασία. Συμφωνήσαμε και συμφωνήσαμε με τη φοιτήτρια για το πώς θα προχωρήσουμε. Πέρασαν μερικοί μήνες, και στη συνέχεια, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν οι αρχές του Πανεπιστημίου συνειδητοποίησαν ότι η φοιτήτρια θα εργαζόταν μαζί μας, μας έστειλαν ένα μήνυμα λίγων γραμμών στο οποίο μας ενημέρωναν ότι αυτό που κάνουμε (και το οποίο είχα διδάξει στο εν λόγω πανεπιστήμιο) δεν τους ενδιέφερε (το οποίο, κατά κάποιον τρόπο, είναι αλήθεια, αν και πολύ μακριά από την αποστολή του Πανεπιστημίου). Περιττό να πω ότι η επιστολή μου προς τον πρύτανη που ζητούσε εξηγήσεις έμεινε αναπάντητη”.

“Και είναι επίσης ανώφελο να πω πόσο δύσκολο είναι να δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε και τα οποία δεν αρέσουν σε αυτούς που συντηρούν οικονομικά τα ιατρικά περιοδικά, για την επιστημονική φύση των οποίων προτιμώ να μην σχολιάσω. Διότι δύο φορές ο εκδότης μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου (για τα εμβόλια και για το SIDS) ζήτησε να τα αποσύρει [sic]. Μόνο το έργο των δικηγόρων του Robert Kennedy Jr σταμάτησε το αίτημα”.

“[Εργασία:] Νέα χημική-φυσική αυτοψία για τη διερεύνηση του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και των συνδρόμων αιφνίδιου ενδομήτριου ανεξήγητου θανάτου” (κάντε κλικ εδώ)

“Απλά για την ενημέρωσή σας, παρά τις όποιες δυσκολίες, ασχολούμαστε τώρα με πολύ κρίσιμα θέματα: αυθόρμητες εκτρώσεις βρεφών, ανάλυση των εγκεφάλων βρεφών που πέθαναν σε βρεφικές κούνιες (Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου, γνωστό και ως SIDS), ανάλυση όσων πέφτουν από τον ουρανό (π.χ. πρόσφατα χαλάζι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ), τρόφιμα κ.λπ. Όλα αυτά μπορούν να καταπολεμηθούν μόνο με προσωπική απαξίωση”.

“Δεν είχαμε καμία επίσκεψη από το καθεστώς εδώ και πολύ καιρό. Γι’ αυτούς αρκεί να παρακολουθούν τους υπολογιστές και τα τηλέφωνά μας. Τα υπόλοιπα γίνονται από “εθελοντές”. Όσο για τους άλλους επιστήμονες, κανείς δεν ασχολείται πλήρως με τα θέματά μας. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο αποτελεί κίνδυνο που είναι προφανώς προτιμότερο να μην αναλάβουμε”.

“Όσο μπορούμε να τα καταφέρουμε, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Αν, ωστόσο, δεν ευρεθεί κανένας χορηγός (οι άσφαιρες κουβέντες και οι κενές υποσχέσεις δεν είναι μόνο άχρηστες: είναι χάσιμο χρόνου), δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να δηλώσουμε την ήττα μας, μια ήττα που ανήκει σε ολόκληρο τον κόσμο και, κυρίως, στα παιδιά που δεν αξίζουν την τύχη που υφίστανται”.

“…Δίνω μερικές λεπτομέρειες για το Ίδρυμά μας Νανοδιαγνωστικά (κάντε κλικ εδώ)…”

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να κάνετε δωρεά για το ζωτικό έργο του Dr. Gatti στην παραπάνω ιστοσελίδα.

Εδώ είναι το αρχικό μου άρθρο σχετικά με τη μελέτη του Dr. Gatti για τη μόλυνση των εμβολίων:

Επικίνδυνα Νανοσωματίδια Μολύνουν Πολλά Εμβόλια: Πρωτοποριακή Μελέτη

“Ο πνεύμονας”, δεύτερη έκδοση: “Τα νανοσωματίδια [είναι] συγκρίσιμα σε μέγεθος με τις υποκυτταρικές δομές… επιτρέποντας την εύκολη ενσωμάτωσή τους στα βιολογικά συστήματα”.

Μια μελέτη του 2017 για 44 τύπους 15 παραδοσιακών εμβολίων, τα οποία παρασκευάζονται από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες, αποκάλυψε ένα πολύ ανησυχητικό γεγονός που δεν είχε αναφερθεί στο παρελθόν:

Τα εμβόλια είναι σε μεγάλο βαθμό μολυσμένα με διάφορα νανοσωματίδια.

Πολλά από τα σωματίδια είναι μέταλλα.

Μιλάμε για παραδοσιακά εμβόλια, όπως για τον ιό HPV, τη γρίπη, τη γρίπη των χοίρων, την ηπατίτιδα Β, το MMR, το DPT, τον τέτανο κ.λπ.

Για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε μερικές από τις καταστροφικές συνέπειες των μολυσματικών νανοσωματιδίων στα εμβόλια, εδώ είναι η πρωτοποριακή μελέτη του 2017:

International Journal of Vaccines & Vaccination: International Journal of Vaccines & Vaccination

Volume 4 Issue 1

January 23 2017

Νέες έρευνες ποιοτικού ελέγχου στα εμβόλια – Μικρο- και νανομόλυνση

Antonietta M Gatti και Stefano Montanari

(Η εργασία αρχειοθετήθηκε εδώ και εδώ)

“Οι αναλύσεις που διενεργήθηκαν δείχνουν ότι σε όλα τα δείγματα που ελέγχθηκαν τα εμβόλια περιέχουν μη βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα ξένα σώματα τα οποία δεν δηλώνονται από τους Παραγωγούς, έναντι των οποίων αντιδρά ο οργανισμός σε κάθε περίπτωση. Η νέα αυτή έρευνα αποτελεί έναν νέο ποιοτικό έλεγχο που μπορεί να υιοθετηθεί για την αξιολόγηση της ασφάλειας ενός εμβολίου. Η υπόθεσή μας είναι ότι η μόλυνση αυτή είναι ακούσια, αφού πιθανώς οφείλεται σε μολυσμένα συστατικά ή σε διαδικασίες βιομηχανικών διεργασιών (π.χ. διηθήσεις) που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή εμβολίων…”.

Οι συγγραφείς της μελέτης αφήνουν ανοιχτή την πόρτα στο ενδεχόμενο η μόλυνση να είναι σκόπιμη;

“Η ποσότητα των ξένων σωμάτων που εντοπίστηκαν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ασυνήθιστη χημική τους σύνθεση μας προβλημάτισε. Τα ανόργανα σωματίδια που εντοπίστηκαν δεν είναι ούτε βιοσυμβατά ούτε βιοαποικοδομήσιμα, αυτό σημαίνει ότι είναι βιοπολυμερή και μπορούν να προκαλέσουν επιδράσεις που μπορεί να γίνουν εμφανείς είτε αμέσως κοντά στον χρόνο της ένεσης είτε μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα από τη χορήγηση. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα σωματίδια (κρύσταλλοι και όχι μόρια) είναι σώματα ξένα προς τον οργανισμό και ως τέτοια συμπεριφέρονται. Πιο συγκεκριμένα, η τοξικότητά τους είναι από ορισμένες απόψεις διαφορετική από εκείνη των χημικών στοιχείων που τα συνθέτουν, προσθέτοντας σε αυτή την τοξικότητα… προκαλούν φλεγμονώδη αντίδραση”.

“Μετά την ένεση, αυτά τα μικροσωματίδια, νανοσωματίδια και συσσωματώματα μπορούν να παραμείνουν γύρω από το σημείο της ένεσης σχηματίζοντας οιδήματα και κοκκιώματα… Μπορούν όμως επίσης να μεταφερθούν από την κυκλοφορία του αίματος, ξεφεύγοντας από κάθε προσπάθεια να μαντέψουμε ποιος θα είναι ο τελικός τους προορισμός… Όπως συμβαίνει με όλα τα ξένα σώματα, ιδιαίτερα τόσο μικρά, προκαλούν μια φλεγμονώδη αντίδραση που είναι χρόνια, επειδή τα περισσότερα από αυτά τα σωματίδια δεν μπορούν να αποικοδομηθούν. Επιπλέον, το φαινόμενο πρωτεΐνη-κορόνα… λόγω μιας αλληλεπίδρασης νανο-βιο… μπορεί να παράγει οργανικά/ανόργανα σύνθετα σωματίδια ικανά να διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα με ανεπιθύμητο τρόπο… Είναι αδύνατο να μην προσθέσουμε ότι σωματίδια του μεγέθους που συχνά παρατηρείται στα εμβόλια μπορούν να εισέλθουν στους πυρήνες των κυττάρων και να αλληλεπιδράσουν με το DNA…”.

“Σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. όπως συμβαίνει με το σίδηρο και ορισμένα κράματα σιδήρου, μπορεί να διαβρωθούν και τα προϊόντα διάβρωσης να ασκήσουν τοξικότητα που επηρεάζει τους ιστούς…”

“Δεδομένων των μολύνσεων που παρατηρήσαμε σε όλα τα δείγματα εμβολίων ανθρώπινης χρήσης, οι ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την έγχυση των εμβολίων αυτών είναι πιθανές και αξιόπιστες και έχουν χαρακτήρα τυχαιότητας, αφού εξαρτώνται από το πού μεταφέρονται οι μολύνσεις από την κυκλοφορία του αίματος. Είναι μόνο προφανές ότι παρόμοιες ποσότητες αυτών των ξένων σωμάτων μπορούν να έχουν σοβαρότερες επιπτώσεις σε πολύ μικρούς οργανισμούς, όπως αυτοί των παιδιών. Η παρουσία τους στους μύες… θα μπορούσε να βλάψει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργικότητα των μυών…”.

“Συναντάμε σωματίδια με χημική σύνθεση, παρόμοια με αυτή που βρέθηκε στα εμβόλια που αναλύσαμε, όταν μελετάμε περιπτώσεις περιβαλλοντικής μόλυνσης που προκαλούνται από διάφορες πηγές ρύπανσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συνδυασμοί που ανιχνεύονται είναι πολύ περίεργοι, καθώς δεν έχουν καμία τεχνική χρήση, δεν μπορούν να βρεθούν σε κανένα εγχειρίδιο υλικού και μοιάζουν με το αποτέλεσμα του τυχαίου σχηματισμού που συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν καίγονται απόβλητα. Σε κάθε περίπτωση, όποια και αν είναι η προέλευσή τους, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε κανένα ενέσιμο φάρμακο, πόσο μάλλον σε εμβόλια, πολύ περισσότερο σε εκείνα που προορίζονται για βρέφη”.

Αυτή η μελέτη του 2017 ανοίγει ένα εντελώς νέο πεδίο: τη διερεύνηση νανοσωματιδίων σε εμβόλια, όπου κανονικα δεν διανοείται η ύπαρξη κανενός απο αυτά.

Τέτοια σωματίδια δεν είναι φάρμακα με καμμία έννοια του όρου.

Πολλοί νομικοί και επιστημονικοί “εμπειρογνώμονες” υποστηρίζουν ότι το κράτος έχει το δικαίωμα να διατάσσει τα εμβόλια και να τα επιβάλλει στον πληθυσμό. Αλλά αυτά τα μολυσματικά νανοσωματίδια δεν είναι εμβόλια ή φάρμακα. Μόνο ένας παρανοϊκός θα υπερασπιζόταν το δικαίωμα του Κράτους να τα χορηγεί με ένεση.

Ακολουθεί ένα άλλο τμήμα από τη μελέτη του 2017. Αναφέρονται οι εμπορικές ονομασίες των εμβολίων και οι συνθέσεις των μολυσματικών νανοσωματιδίων. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και δέστε τις ζώνες σας:

“…σε όλες τις περιπτώσεις [και τα 44 εμβόλια] εντοπίστηκε περαιτέρω παρουσία μικρο-, υπομικρο- και νανομεγεθών, ανόργανων, ξένων σωμάτων (που κυμαίνονταν από 100nm έως περίπου δέκα μικρά), η παρουσία των οποίων δεν είχε δηλωθεί στα φυλλάδια που παραδίδονταν στη συσκευασία του προϊόντος…”

“…μεμονωμένα σωματίδια, συσσωματώματα μικρο- και νανοσωματιδίων (μικρότερα από 100nm) και συσσωματώματα…υπολείμματα από αργίλιο, πυρίτιο, μαγνήσιο και τιτάνιο- από σωματίδια σιδήρου, χρωμίου, πυριτίου και ασβεστίου…διατεταγμένα σε ένα σύμπλεγμα, και υπολείμματα αλουμινίου-χαλκού…σε ένα συσσωμάτωμα”.

“…τα σωματίδια περιβάλλονται και ενσωματώνονται σε ένα βιολογικό υπόστρωμα. Σε όλα τα δείγματα που αναλύθηκαν, εντοπίσαμε σωματίδια που περιέχουν: Μόλυβδο (Typhym, Cervarix, Agrippal S1, Meningitec, Gardasil) ή ανοξείδωτο χάλυβα (Mencevax, Infarix Hexa, Cervarix. Anatetall, Focetria, Agrippal S1, Menveo, Prevenar 13, Meningitec, Vaxigrip, Stamaril Pasteur, Repevax και MMRvaxPro)”.

“…σωματίδια βολφραμίου που εντοπίστηκαν σε σταγόνες Prevenar και Infarix (αργίλιο, βολφράμιο, χλωριούχο ασβέστιο).”

“…μοναδικά συντρίμμια που βρέθηκαν στο Repevax (πυρίτιο, χρυσός, άργυρος) και στο Gardasil (ζιρκόνιο).”

“Εντοπίστηκαν επίσης ορισμένα μεταλλικά σωματίδια από βολφράμιο ή ανοξείδωτο ατσάλι. Βρέθηκαν επίσης άλλα σωματίδια που περιείχαν ζιρκόνιο, άφνιο, στρόντιο και αλουμίνιο (Vivotif, Meningetec)- βολφράμιο, νικέλιο, σίδηρο (Priorix, Meningetec)- αντιμόνιο (Kit Menjugate)- χρώμιο (Meningetec)- χρυσό ή χρυσό, ψευδάργυρο (Infarix Hexa, Repevax) ή πλατίνα, άργυρο, βισμούθιο, σίδηρο, χρώμιο (MMRvaxPro) ή μόλυβδο,βισμούθιο (Gardasil) ή κέριου (Agrippal S1). Το μόνο βολφράμιο εμφανίζεται σε 8/44 εμβόλια, ενώ το χρώμιο (μόνο του ή σε κράμα με σίδηρο και νικέλιο) σε 25/44. Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι ορισμένα σωματίδια είναι ενσωματωμένα σε βιολογικό υπόστρωμα, πιθανώς πρωτεΐνες, ενδοτοξίνες και υπολείμματα βακτηρίων. Μόλις ένα σωματίδιο έρθει σε επαφή με πρωτεϊνικά υγρά, λαμβάνει χώρα μια νανο-βιο-αλληλεπίδραση… και σχηματίζεται μια “πρωτεϊνική κορώνα”… Η νανο-βιο-αλληλεπίδραση δημιουργεί μια ένωση μεγαλύτερου μεγέθους που δεν είναι βιοδιασπώμενη και μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες, αφού δεν αναγνωρίζεται από τον οργανισμό ως εαυτή”.

“…παραδείγματα αυτών των νανο-βιο-αλληλεπιδράσεων. Μπορούν να παρατηρηθούν συσσωματώματα (σταθερές σύνθετες οντότητες) που περιέχουν σωματίδια μολύβδου στο Meningitec… από ανοξείδωτο χάλυβα (σίδηρο, χρώμιο και νικέλιο…) και από χαλκό, ψευδάργυρο και μόλυβδο στο Cervarix… Παρόμοια συσσωματώματα, αν και σε διαφορετικές καταστάσεις (ασθενείς που πάσχουν από λευχαιμία ή κρυοσφαιριναιμία), έχουν ήδη περιγραφεί στη βιβλιογραφία”.

Είμαι βέβαιος ότι έχετε διαβάσει επίσημες διαβεβαιώσεις ότι τα προβλήματα στην παραγωγή εμβολίων είναι “σπάνια”. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε αυτές τις δηλώσεις μαζί με άλλα ιατρικά ψέμματα.

“Θα ήθελα ένα σάντουιτς με βαρέα μέταλλα σε σίκαλη, παρακαλώ. Και αντί να το σερβίρετε σε πιάτο, μπορείτε να το κάνετε ένεση;”

Αρκετά ζωτικά ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις προκύπτουν από τα ευρήματα αυτής της μελέτης του 2017:

  • Είναι κάποια από αυτά τα νανοσωματίδια σκόπιμα τοποθετημένα στα εμβόλια;
  • Μήπως η συνήθης διαδικασία παρασκευής των παραδοσιακών εμβολίων οδηγεί ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ σε επικίνδυνη και καταστροφική νανομόλυνση;
  • Η νέα νανοτεχνολογία χρησιμοποιείται ήδη για τη δημιουργία αρκετών εμβολίων -υποτίθεται ότι “βελτιώνει την αποτελεσματικότητα”. Στην πραγματικότητα, το εμβόλιο RNA COVID-19 είναι ένας νανο-τύπος. Μήπως αυτή η διαδικασία παραγωγής φέρει μαζί της το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της εξαπόλυσης ενός τυφώνα νανοσωματιδιακών μολύνσεων;
  • Πόσες περιπτώσεις παιδικών εγκεφαλικών βλαβών και αυτισμού μπορούν να αποδοθούν στη μόλυνση από νανοσωματίδια;
  • Και τέλος, πού παρασκευάζονται αυτά τα μολυσμένα εμβόλια; Η παραπάνω μελέτη δεν προσπάθησε να το ανακαλύψει αυτό. Ήταν εκτός του πεδίου εφαρμογής της έρευνας. Είναι κοινό μυστικό ότι, για παράδειγμα, στην περίπτωση των ΗΠΑ, τα εμβόλια ή τα συστατικά τους, σε πολλές περιπτώσεις, δεν παράγονται εγχωρίως. Πού τοποθετεί αυτό τον έλεγχο της ασφάλειας; Στην Κίνα, ας πούμε, όπου έχουν σημειωθεί πολλά φαρμακευτικά σκάνδαλα που συνδέονται με τη μόλυνση των προϊόντων;

Το κατεστημένο των εμβολίων δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον να απαντήσει σε κανένα από αυτά τα ερωτήματα. Είναι απασχολημένοι με το να προσποιούνται ότι τα ερωτήματα δεν υπάρχουν.

Η εμπιστοσύνη στο κατεστημένο θα ήταν αυτοκτονική.

— Jon Rappoport


Αποχαιρετισμός στην Ιολογία – Έκθεση Eμπειρογνώμονα (Expert Edition)

·
23 Οκτωβρίου 2022
Αποχαιρετισμός στην Ιολογία - Έκθεση Eμπειρογνώμονα (Expert Edition)

Μετάφραση: Απολλόδωρος 15 Σεπτεμβρίου 2022 | Dr. Mark Bailey Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

—–Δικτυογραφία:

The Vaccine Study that should have brought down The Empire

Jon Rappoport
The Vaccine Study that should have brought down The Empire
Read more

 

Πηγή

Προβολές : 582


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα