Jon Rappoport: “Τα Eμβόλια Προκαλούν Eγκεφαλική Bλάβη, Όλα τα Yπόλοιπα είναι Aντιπερισπασμός”

Jon Rappoport: “Τα Eμβόλια Προκαλούν Eγκεφαλική Bλάβη, Όλα τα Yπόλοιπα είναι Aντιπερισπασμός”

4 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:762
Μοίρασέ το

 

Τότε γιατί η κυβέρνηση λέει, ξανά και ξανά, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή; Επειδή θέλουν να λένε ψέματα.

Όσα απέκρυπταν εδώ  και δεκαετίες για την φονικότητα των εμβολίων γενικώς, άρχισαν και βγαίνουν πλέον στην δημοσιότητα…
Το 2011, είχα λάβει με mail στο παλιό μου ιστολόγιο, ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο, για τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Η ιστορία ήταν πραγματική, είναι πραγματική και μόνο τα ονόματα άλλαζαν στην ιστορία…
Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο αποστολέας, το έστειλε και σε άλλα ιστολόγια…
Ήταν η τραγική ιστορία του παιδιού του και μας είχε συγκλονίσει…
ΝΑΙ… Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ και άλλες σοβαρές ασθένειες, είναι αποτέλεσμα των εμβολίων…
Σε μια συζήτηση που είχα με γιατρούς και φαρμακοποιούς τότε, μου είπαν πως ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Θα ψάξω μήπως βρω αυτή την ιστορία και την αναρτήσω και πάλι…
Δώδεκα χρόνια μετά, είναι πολύ επίκαιρη και λόγω της παρούσας ανάρτησης…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

24 Σεπτεμβρίου 2014 | Jon Rappoport | Διαβάστε το εδώ

 

Έχω αναλύσει αυτό το ψέμα στο παρελθόν και το έχω προσεγγίσει από πολλές πλευρές. Εδώ θα κρατήσω τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο απλά. Τα εμβόλια μπορούν και προκαλούν βλάβες. Νευρολογικές βλάβες, εγκεφαλικές βλάβες.

Οι γονείς των κατεστραμμένων παιδιών το γνωρίζουν αυτό. Υπήρχαν εκεί. Είδαν τα παιδιά τους πριν τον εμβολιασμό και μετά τον εμβολιασμό.

Τέλος της ιστορίας.

Όλα τα άλλα, και εννοώ όλα, είναι αντιπερισπασμός. Υψηλού επιπέδου εκλεπτυσμένη παραπλανητική γλοιώδης αλαζονική εκτροπή.

Οι μελέτες που ισχυρίζονται ότι: “δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού” (δείτε επίσης αυτό), τα στεφάνια που η κυβέρνηση αναγκάζει τους γονείς να περάσουν, προκειμένου να προσπαθήσουν να λάβουν οικονομική αποζημίωση, η νομική συμφωνία που επιτρέπει στους κατασκευαστές εμβολίων να αποφύγουν τις αγωγές, οι επινοημένες ιστορίες κάλυψης που ισχυρίζονται ότι ο αυτισμός αρχίζει στη μήτρα ή ότι είναι γενετική διαταραχή, η προσποίηση ότι ο αυτισμός έχει  οριστεί ενώ – δεν υπάρχει καθοριστικό διαγνωστικό τεστ γι’ αυτόνόλα ψέματα. Όλα είναι ψέματα.

Ένα παιδί κάνει ένα εμβόλιο. Το παιδί υφίσταται εγκεφαλική βλάβη. Αυτό συμβαίνει. Αυτή είναι η αλήθεια την οποία η κυβέρνηση θάβει μέσα σε ένα βουνό συσκοτίσεων.

Σε γενικές γραμμές, πόση ζημιά προκαλούν τα εμβόλια κάθε χρόνο στις ΗΠΑ; Όπως είναι αναμενόμενο, δεν υπάρχει αξιόπιστη καταμέτρηση.

Για μια λογική αναφορά, δείτε το “Στον απόηχο των εμβολίων”, της Barbara Loe Fisher, ιδρύτριας του Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης για τα Εμβόλια. Το άρθρο της δημοσιεύθηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου 2004 του περιοδικού Mothering Magazine.

Συγκεντρώνοντας πληροφορίες από διάφορες πηγές, η Fisher κάνει μια λογική εκτίμηση των ζημιών από τα εμβόλια – τα πραγματικά στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα ή δεν παρακολουθούνται ή ελέγχονται προσεκτικά. Το σύστημα αναφοράς των ανεπιθύμητων ενεργειών (VAERS) είναι σπασμένο.

Fisher:

“Αλλά πόσα παιδιά έχουν [ανεπιθύμητες] αντιδράσεις από τα εμβόλια κάθε χρόνο; Είναι πραγματικά μόνο ένα στα 110.000 ή ένα στο εκατομμύριο εκείνα που μένουν μόνιμα ανάπηρα μετά τον εμβολιασμό; Ο πρώην επίτροπος του FDA David Kessler παρατήρησε το 1993 ότι λιγότερο από το 1% των γιατρών αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων. [Βλ: DA Kessler, “Introducing MEDWatch,” Journal of the American Medical Association, 2 Ιουνίου 1993: 2765-2768.]

“Υπήρξαν εκτιμήσεις ότι ίσως λιγότερο από 5 ή 10 τοις εκατό των γιατρών αναφέρουν νοσηλείες, τραυματισμούς, θανάτους ή άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από εμβολιασμό. Ο νόμος του 1986 περί τραυματισμών από εμβόλια δεν περιείχε νομικές κυρώσεις για τη μη αναφορά (μέσω του VAERS)- οι γιατροί μπορούν να αρνηθούν να αναφέρουν και να μην υποστούν καμία συνέπεια.

“Ακόμα κι έτσι, κάθε χρόνο γίνονται περίπου 12.000 αναφορές στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) οι γονείς καθώς και οι γιατροί μπορούν να κάνουν αυτές τις αναφορές. [Βλ: R. T. Chen, B. Hibbs, “Vaccine safety,” Pediatric Annals, July 1998: 445-455.]

“Ωστόσο, εάν ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει μόνο το 10% των πραγματικών περιστατικών, τότε ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι 120.000 ανεπιθύμητα συμβάντα εμβολίων. Εάν οι γιατροί αναφέρουν τις αντιδράσεις των εμβολίων τόσο σπάνια όσο ο Dr. Kessler είπε ότι αναφέρουν τις αντιδράσεις των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, και ο αριθμός 12.000 είναι μόνο το 1 τοις εκατό του πραγματικού συνόλου, τότε ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι 1,2 εκατομμύρια ανεπιθύμητα συμβάντα εμβολίων ετησίως”.

Τότε γιατί η κυβέρνηση λέει, ξανά και ξανά, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή; Επειδή θέλουν να λένε ψέματα.

Τι γίνεται με όλες τις μελέτες που δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο και εκείνο το εμβόλιο είναι ασφαλή; Το ακόλουθο απόσπασμα θα σας δώσει ένα στοιχείο. Ο συγγραφέας είναι εσωτερικός γνώστης και γιατρός. Έχει εξετάσει προσεκτικά περισσότερες δημοσιευμένες ιατρικές μελέτες από ό,τι όλοι οι “υψηλά μορφωμένοι” συγγραφείς επιστημονικών ιστολογίων στον κόσμο μαζί.

Η Dr.Marcia Angell, για 20 χρόνια, ήταν η εκδότρια του πιο έγκυρου ιατρικού περιοδικού στην Αμερική.

Στις 15 Ιανουαρίου 2009, το NY Review of Books δημοσίευσε την καταστροφική αξιολόγηση της ιατρικής βιβλιογραφίας από την Dr. Angell:

“Απλώς δεν είναι πλέον δυνατόν να πιστεύουμε μεγάλο μέρος της κλινικής έρευνας που δημοσιεύεται ή να βασιζόμαστε στην κρίση αξιόπιστων ιατρών ή σε έγκυρες ιατρικές οδηγίες. Δεν χαίρομαι γι’ αυτό το συμπέρασμα, στο οποίο κατέληξα αργά και απρόθυμα κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών που ήμουν συντάκτης του The New England Journal of Medicine”. – (Marcia Angell, MD, “Drug Companies & Doctors: Φαρμακοποιοί: Μια ιστορία διαφθοράς”. NY Review of Books, 15 Ιανουαρίου 2009).

Αν το σύμπαν βρισκόταν στο χείλος της εξαφάνισης και μπορούσε να σωθεί μόνο με την αποφυγή ενός ακόμη ψέματος, και έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα στο να πιστέψετε έναν διακεκριμένο ιατρικό εμπειρογνώμονα για τα εμβόλια και τον αυτισμό ή τη μητέρα ενός παιδιού που έχει υποστεί βλάβη από εμβόλιο, δεν θα υπήρχε αμφιβολία. Θα μπορούσατε να κάνετε την επιλογή σας σε ένα δευτερόλεπτο χωρίς δισταγμό, και θα ήταν η σωστή.

Να πιστέψετε τη μητέρα.

Συγγραφέας τριών εκρηκτικών συλλογών, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX και POWER OUTSIDE THE MATRIX, ο Jon Rappoport ήταν υποψήφιος για μια θέση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ στην 29η Περιφέρεια της Καλιφόρνια. Διατηρεί συμβουλευτική πρακτική για ιδιώτες πελάτες, σκοπός της οποίας είναι η διεύρυνση της προσωπικής δημιουργικής δύναμης. Υποψήφιος για βραβείο Πούλιτζερ, εργάζεται ως ερευνητικός δημοσιογράφος εδώ και 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική και την υγεία για το CBS Healthwatch, το LA Weekly, το Spin Magazine, το Stern και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Ο Jon έχει δώσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, τη λογική και τη δημιουργική δύναμη σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να εγγραφείτε για τα δωρεάν ηλεκτρονικά του μηνύματα στο NoMoreFakeNews.com.Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/jon-rappoport-e-e-b-y-a

Προβολές : 762


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα