K. Καραμανλής: Η δεύτερη “απόδραση” μέσα στη σιωπή (Κι όμως μας πάνε για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!!)

K. Καραμανλής: Η δεύτερη “απόδραση” μέσα στη σιωπή (Κι όμως μας πάνε για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!!)

21 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:620
Μοίρασέ το

 

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει αλλοιώσει πλήρως τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα της παράταξης που ίδρυσε πριν από 50 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτο το καταλαβαίνουν και οι πέτρες.

Ο «Καραμανλισμός» και οι «Καραμανλικοί» έχουν γίνει μια γραφική ιστορία από το πολύ παλιό παρελθόν της παράταξης.

   Οσο δεν υπάρχουν οι απαντήσεις, η πολιτική απόφαση του παραμένει αναιτιολόγητη. Ασαφής. Χωρίς πραγματικό πολιτικό περιεχόμενο.

 

“Αδιάβαστο” τον βρίσκω τον κύριο Τσεκούρα…

Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τα σχέδια της ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, που εκπροσωπούν δυο εφημερίδες και φέρουν τον Παύλο, τον γιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην εξουσία και τον Κωστάκη τον Καραμάν- Αλή ως πρόεδρο της Δημοκρατίας;;;

Δεν έχει συνειδητοποιήσει ο κύριος Τσεκούρας, πως η Ελλάδα βρίσκεται υπό τον Αγγλοσαξωνικό σιωνιστικό ζυγό;

Οι αποδείξεις περί των γραφομένων στις δυο αγγλοσαξωνικές εφημερίδες, στο τέλος της ανάρτησης.

Λέτε τυχαία να βάζω εδώ και χρόνια, την παραπάνω φωτογραφία σε αναρτήσεις περί Καραμανλή, στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ;;;

Άλλωστε, ο Καραμανλής στο δελτίο τύπου, τονίζει πως… “ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η «κοινοβουλευτική διαδρομή του”  όχι η πολιτική.

Και ένας πρόεδρος της δημοκρατίας, δεν κάθεται στα κοινοβουλευτικά έδρανα…

Ρε τον Κωστάκη μεγαλεία… από τα κοκορέτσια, τα σπληνάντερα και τη μούγκα όταν την Ελλάδα λεηλατούσαν ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πρώτος πολίτης της άμοιρης χώρας… και τι πολίτης!!!

Πρόεδρος με … play station…

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ … ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Δύσμοιρη Ελλάδα… Δύστυχε ελληνικέ λαέ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο

 

Ο Κώστας Καραμανλής αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Από μόνη της η απόφασή του έχει πολιτικό περιεχόμενο. Και μάλιστα πλούσιο.

Όταν ένας πρώην Πρωθυπουργός και ταυτόχρονα ένα από τα πιο «βαρειά» ιστορικά ονόματα μιας παράταξης αποφασίζει την έξοδο, τότε το γεγονός έχει μείζονος σημασίας πολιτικές διαστάσεις. Αυτονόητες και αξιοσημείωτες.

Υπάρχει όμως ένα έλλειμμα στην απόφασή του. Λείπει η πολιτική αιτιολόγηση, το πολιτικό σκεπτικό που την δρομολόγησε. Γιατί τώρα;

Γιατί δηλαδή αποφάσισε ότι τώρα ολοκληρώνει την κοινοβουλευτική διαδρομή του και όχι στις προηγούμενες εκλογές του 2019 ή στις μεθεπόμενες, όποτε γίνουν;

Οσο δεν υπάρχουν οι απαντήσεις, η πολιτική απόφαση του παραμένει αναιτιολόγητη. Ασαφής. Χωρίς πραγματικό πολιτικό περιεχόμενο. Χωρίς μήνυμα και στίγμα. Λειψή και αδύναμη.

Οι «επαγγελματίες» του Καραμανλισμού θα σπεύσουν να αποκαλύψουν κρυφά μηνύματα και αδιόρατα νοήματα στη σύντομη δήλωσή του. Αλλωστε αυτά είναι τόσο προφανή.

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει αλλοιώσει πλήρως τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα της παράταξης που ίδρυσε πριν από 50 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτο το καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Ο «Καραμανλισμός» και οι «Καραμανλικοί» έχουν γίνει μια γραφική ιστορία από το πολύ παλιό παρελθόν της παράταξης.

Γι΄αυτό ο πρώην Πρωθυπουργός αποχωρεί τώρα. Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν το λέει ο ίδιος. Αν το έλεγε, η πράξη του θα ήταν ολοκληρωμένη και οι πολιτικές της συνέπειες αποφασιστικές. Μικρή αξία έχει τι θα πουν οι «καραμανλικοί» και οι «ερμηνευτές» του.

Και αυτή η έξοδος, όπως και η προηγούμενη στις εκλογές του 2009, έχουν κοινά στοιχεία. Τη σιωπή και την απουσία πολιτικής αιτιολόγησης. Γι΄αυτό και οι δύο παίρνουν τα χαρακτηριστικά μιας απόδρασης.

Μπορεί η πρώτη απόδραση Καραμανλή να εξηγήθηκε εκ των υστέρων από τον κατακλυσμό της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα. Αρα με τη σιωπή του, να επιδίωκε να μην οξύνει περισσότερο το κλίμα στην πολιτική ζωή.

Η δεύτερη όμως απόδραση χωρίς αιτιολόγηση δεν έχει εξήγηση. Τον μόνο που προστατεύει είναι τον Κ. Μητσοτάκη και την τωρινή ηγεσία της ΝΔ. Η οποία τον ανάγκασε στην έξοδο.

 

Πηγή

 

Όταν γίνεται αναφορά στους αγγλοσάξωνες, νοούνται η Αγγλία και οι ΗΠΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ.

Όταν αναφερόμαστε στις εφημερίδες ΕΣΤΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, είναι γιατί και οι δυο, είναι δεμένες με τα Αγγλοσαξωνικά συμφέροντα…

Ετοιμαστείτε για έξοδο από το ευρώ και για αλλαγή πολιτεύματος… κι αυτό το γνωρίζουν όλα τα κόμματα του κΥνοβουλίου του Ρότσιλντ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 620


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα