La Stampa: τα ενεργειακά αποθέματα Ιταλίας φτάνουν μόνο για 45 μέρες το χειμώνα! Έπειτα το χάος!!! Σκληρό δελτίο, θα παγώσουν τα σπίτια, θα σταματήσουν βιομηχανίες, εμπόριο!!

La Stampa: τα ενεργειακά αποθέματα Ιταλίας φτάνουν μόνο για 45 μέρες το χειμώνα! Έπειτα το χάος!!! Σκληρό δελτίο, θα παγώσουν τα σπίτια, θα σταματήσουν βιομηχανίες, εμπόριο!!

7 Σεπτεμβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:298
Μοίρασέ το

 

 ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ”Nord Stream Nord Stream”!

 

 

La Stampa: τα ενεργειακά αποθέματα Ιταλίας φτάνουν μόνο για 45 μέρες το χειμώνα! Έπειτα το χάος!!! Σκληρό δελτίο, θα παγώσουν τα σπίτια, θα σταματήσουν βιομηχανίες, εμπόριο!!

 

Εμείς στο ΠακιστανοΕλλαδιστάν, είμαστε ψύχραιμοι… πρώτα θα τελειώσουμε τον φρέντο μας, και μετά… μετάάάάάάάάάάά… μπορεί και να βγάλουμε καμιά φωνούλα… μόνο μέχρι να την ακούσουν τ’ αυτιά μας και όχι τα ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα αποθέματα φυσικού αερίου στην Ιταλία δεν επαρκούν για την παροχή θερμότητας σε όλους τους κατοίκους. Η εφημερίδα La Stampa γράφει ότι τον χειμώνα οι ενεργειακές ανάγκες θα καλύπτονται το πολύ για 45 ημέρες. Έπειτα θα είναι «χάος με αυστηρό δελτίο, πάγωμα κατοικιών, παύση λειτουργίας βιομηχανικών κι εμπορικών επιχειρήσεων».

«Με την τρέχουσα αποθήκευση και προμήθεια φυσικού αερίου, οι προμηθευτές εταιρείες δεν μπορούν να προμηθεύουν αέριο σε όλους τους πελάτες τους και θα μπορούν να καλύψουν τις χειμερινές ενεργειακές τους ανάγκες για διάστημα όχι μεγαλύτερο των 45 ημερών, μετά το οποίο θα επικρατήσει χάος, με βαρύ δελτίο, παγωμένα σπίτια και παύση των δραστηριοτήτων για βιομηχανίες και επιχειρήσεις».

Η αναφορά σοκ προέρχεται από τον Ασουτέντι, ο οποίος απορρίπτει ευθαρσώς το ενεργειακό σχέδιο του υπουργού Οικολογικής Μετάβασης, Ρομπέρτο ​​Τσινγκολάνι.

Ως γνωστόν, τα κοιτάσματα φυσικού αερίου καλύπτουν περίπου το 20% των ετήσιων αναγκών της χώρας μας και αυτή τη στιγμή η αποθήκευση έχει σταματήσει στο 82,56%, περίπου 15 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα διαθέσιμα σε οικογένειες και επιχειρήσεις για κατανάλωση φυσικού αερίου που τη χειμερινή περίοδο αγγίζει τα 400 εκατομμύρια κυβικά. μέτρα την ημέρα – εξηγεί ο πρόεδρος της Ένωσης Assoutenti -.

Ενώ η εξάρτηση από το ρωσικό αέριο έχει μειωθεί από 40% σε 18%, από την άλλη πλευρά, οι πολύ υψηλές τιμές και οι στρατηγικές διαφοροποίησης των πηγών εφοδιασμού που ξεκίνησε η κυβέρνηση (Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν και μονάδες επαναεριοποίησης), κατέστησαν δυνατή την αντικατάσταση Μόνο 17 από τα 29 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου που εισάγονται από τη Ρωσία και η αγορά φυσικού αερίου μπλοκάρονται, επειδή οι προμηθευτές εταιρείες αδυνατούν, εκτός από ελάχιστες, να αγοράσουν φυσικό αέριο σε τιμές TTF και με χρυσές εγγυήσεις να πληρώσουν.

«Η κυβέρνηση πρέπει να πει την αλήθεια και να πραγματοποιήσει μια πραγματική «γκλάσνοστ» επιχείρηση δημοσιοποιώντας πόσο φυσικό αέριο έχουν αγοράσει οι εταιρείες και σε ποια τιμή, και δηλώνοντας ξεκάθαρα ποια είναι η πραγματική κατάσταση φυσικού αερίου στην Ιταλία και τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει για αντιμετωπίσει την έκτακτη ανάγκη »επιβεβαιώνει ο πρόεδρος Furio Truzzi. «Μπροστά σε αυτήν την ανησυχητική εικόνα, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητα έκτακτα μέτρα ενεργειακής αλληλεγγύης για τη μείωση της κατανάλωσης και την αποφυγή της παράλυσης στη χώρα, για παράδειγμα, το 20% των αναγκών θα εξοικονομούνταν εάν η περίοδος ενεργοποίησης της θέρμανσης αναβαλλόταν 15 ημέρες, προσδοκώντας το. Πάντα διακοπή λειτουργίας για 15 ημέρες » καταλήγει η Truzzi.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι Γερμανοί βγαίνουν μαζικά στο δρόμο σε πολλές πόλεις και ζητούν το φθηνό ρώσικο αέριο και ουδετερότητα. Στο Μαγδεμβούργο φώναζαν ρυθμικά Nord Sream.

 

 


Πηγή

Προβολές : 298


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα