MEGA ALERT – Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για «αποκαλυπτική» παγκόσμια έλλειψη τροφίμων στον ορίζοντα

19 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Αυτά δεν είναι απλώς προβλέψεις, είναι προγραμματισμένες εξελίξεις ως μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του Βιομηχανικού Κόσμου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ χρησιμοποιώντας μια ελεγχόμενη κατάρευση της προσφοράς βασικών αγαθών και υπηρεσιών για την ανασύσταση ενός παγκόσμιου συστήματος τροφίμων που αναγκάζει τους ανθρώπους να καταναλώνουν ζωύφια και να πρωτεΐνη φυτών.

Σε ένα άρθρο του Ιουνίου 2020 στον ιστότοπό του με τίτλο «Πώς να ξαναφανταστούμε τα διατροφικά μας συστήματα για έναν κόσμο μετά τον COVID», το WEF καλεί για πρωτοβουλίες κοινωνικής μηχανικής για τη μετατόπιση της παγκόσμιας διατροφής στο όνομα της υγείας και της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

 

 

 

ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ και την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ, για να εξαθλιώσουν τους λαούς και τους υποτάξουν στο ΕΜΒΟΛΙΟ – ΧΑΡΑΓΜΑ, ώστε να ελέγχουν πλήρως την εναπομείνασα ανθρωπότητα, μετά τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ (ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ – ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ – AIDS κλπ)…

Και μια σακατεμένη κοινωνία σε πείνα και εξαθλίωση, είναι το πιο εύκολο θύμα, ώστε να επικρατήσουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το GREAT RESET χρειαζόταν έναν τέτοιο πόλεμο όπως αυτόν που διεξάγεται στην Ουκρανία, αφενός μεν για να μπλοκάρουν τις εξαγωγές σίτου από Ρωσία και Ουκρανία, και αφετέρου να ρίξουν την ευθύνη στη Ρωσία, τη στιγμή που η επισιτιστική κρίση άρχισε με τις παγκόσμιες καραντίνες της ψευτοπανδημίας.

 

από τον Jamie White

«Αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη ανησυχία για αυτή τη χώρα, είναι μια μεγάλη ανησυχία για τον αναπτυσσόμενο κόσμο», λέει ο διοικητής της BoE Andrew Bailey…

Ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας Άντριου Μπέιλι προειδοποίησε ότι «αποκαλυπτικές» ελλείψεις τροφίμων σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο δρόμο, επικαλούμενος τον αυξανόμενο πληθωρισμό.

Σε μια συνάντηση με βουλευτές στην Επίλεκτη Επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών τη Δευτέρα, ο Μπέιλι εξήγησε ότι ο λαός της Βρετανίας αντιμετωπίζει ένα «πολύ μεγάλο εισοδηματικό σοκ» που θα επιδεινωθεί καθώς ο πληθωρισμός επιταχύνεται σε διψήφιο ποσοστό το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

«Ο [κίνδυνος] για τον οποίο θα φανώ μάλλον αποκαλυπτικός, υποθέτω, είναι το φαγητό», είπε ο Μπέιλι, ισχυριζόμενος ότι μια συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Ουκρανίας αποκάλυψε ότι η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να στείλει τα αποθέματα σιταριού και λαδιού της έξω από τη χώρα εν μέσω της σύγκρουσής της με τη Ρωσία.

«Η Ουκρανία έχει τρόφιμα, αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει αυτή τη στιγμή. Ενώ [ο υπουργός Οικονομικών] ήταν αισιόδοξος για τη φύτευση καλλιεργιών – όπως γνωρίζετε η Ουκρανία είναι σημαντικός προμηθευτής σιταριού, σημαντικός προμηθευτής λαδιού – είπε ότι ήταν αισιόδοξος για τη φύτευση, αλλά είπε αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τρόπο να το στείλουμε όπως έχουν τα πράγματα, και χειροτερεύει», είπε ο Μπέιλι.

«Αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη ανησυχία για αυτή τη χώρα, είναι μια μεγάλη ανησυχία για τον αναπτυσσόμενο κόσμο», πρόσθεσε. «Συγγνώμη που είμαι αποκαλυπτικός, αλλά είναι μια μεγάλη ανησυχία».

 

Στη συνέχεια, ο Μπέιλι προέτρεψε για περισσότερη στρατιωτική επέμβαση από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ για να βοηθήσουν την Ουκρανία για να μετακινήσει τις εξαγωγές τροφίμων της εκτός χώρας.

«Δεν είμαι καθόλου στρατιωτικός στρατηγιστής, αλλά ό,τι μπορεί να γίνει για να βοηθήσει την Ουκρανία να βγάλει την τροφή της έξω θα ήταν μια τεράστια συνεισφορά».

Αυτό έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller Rajiv Shah προειδοποίησε ότι μια «μαζική, άμεση επισιτιστική κρίση» παγκοσμίως θα ξεκινήσει «σε περίπου έξι μήνες».

Προτού η έλλειψη γάλακτος για μωρά φτάσει στα ύψη στις ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε τον Μάρτιο ότι οι ελλείψεις τροφίμων στις ΗΠΑ «θα είναι πραγματικές».

 

 

Αυτά δεν είναι απλώς προβλέψεις, είναι προγραμματισμένες εξελίξεις ως μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του Βιομηχανικού Κόσμου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ χρησιμοποιώντας μια ελεγχόμενη κατάρευση της προσφοράς βασικών αγαθών και υπηρεσιών για την ανασύσταση ενός παγκόσμιου συστήματος τροφίμων που αναγκάζει τους ανθρώπους να καταναλώνουν ζωύφια και να πρωτεΐνη φυτών.

Σε ένα άρθρο του Ιουνίου 2020 στον ιστότοπό του με τίτλο «Πώς να ξαναφανταστούμε τα διατροφικά μας συστήματα για έναν κόσμο μετά τον COVID», το WEF καλεί για πρωτοβουλίες κοινωνικής μηχανικής για τη μετατόπιση της παγκόσμιας διατροφής στο όνομα της υγείας και της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε τις πλήρεις παρατηρήσεις του Bailey:

 

 

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/bank-of-england-warns-apocalyptic-global-food-shortage-on-the-horizon/

 

Πηγή

Προβολές : 741


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα