O Rothschild Θέλει Συγχώνευση Μεταξύ Επιχειρήσεων, Κυβερνήσεων Και Tεχνητής Νοημοσύνης (TN – ΑΙ) Για Να “Σώσει Τον Καπιταλισμό”

O Rothschild Θέλει Συγχώνευση Μεταξύ Επιχειρήσεων, Κυβερνήσεων Και Tεχνητής Νοημοσύνης (TN – ΑΙ) Για Να “Σώσει Τον Καπιταλισμό”

17 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:608
Μοίρασέ το

 

Η Δυναστεία Ρότσιλντ είναι η Κεφαλή του Θηρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ)

Όποιος ελέγχει τις λειτουργίες της ΤΝ, όποιος προγραμματίζει το λογισμικό, τελικά ελέγχει τον κόσμο, και όλα αυτά χρησιμοποιώντας την ΤΝ ως πληρεξούσιο. Αν κάτι πάει στραβά, μπορούν απλά να πουν ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη ήταν αυτή που πήρε την απόφαση, όχι αυτοί.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Brandon Smith | Διαβάστε το εδώ

 

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με μια μικρή οργάνωση που ονομάζεται “Council For Inclusive Capitalism- CIC” (“Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό”), μην ανησυχείτε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν την έχουν ακούσει ποτέ. Η ομάδα σχηματίστηκε στο αποκορύφωμα της πανδημίας των COVID. καθώς ο φόβος που ενστάλαξαν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διέδιδαν τις ειδήσεις, η πλειοψηφία του κοινού ήταν μάλλον αφηρημένη. Η CIC είναι ουσιαστικά όλα όσα οι θεωρητικοί συνωμοσίας προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια συσκευασμένα σε μια ενιαία οργουελική οντότητα, με δραματική μουσική για πιάνο και μια μάσκα ανθρωπιστικής φιλανθρωπίας.

 


Η βασική λειτουργία του συμβουλίου είναι να συγκεντρώσει τις περισσότερες ή όλες τις μεγάλες εταιρείες (εταιρείες με παγκόσμια επιρροή) και να τις ενώσει με τις κυβερνήσεις σε ένα δίκτυο που θέτει την ιδεολογία πάνω από το κίνητρο του κέρδους. Κάποιοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι οι εταιρείες πρέπει να υιοθετήσουν ένα κοινό σύστημα αξιών αντί να περιφέρονται απλώς σαν καρχαρίες που καταβροχθίζουν ό,τι μπορούν να βάλουν τα δόντια τους. Αλλά ποιος μπορεί να επιλέξει το σύνολο των αξιών που θα ακολουθήσουν τα εταιρικά μεγαθήρια;

Το CIC είναι ένα φυσικό σώμα που αντιπροσωπεύει το σκέλος της δράσης της έννοιας ESG (“Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ” ). Σκοπός του είναι να δημιουργήσει κ̲ί̲ν̲η̲τ̲ρ̲α̲ και τ̲ι̲μ̲ω̲ρ̲ί̲ε̲ς̲ για τον επιχειρηματικό κόσμο με βάση τη συμμόρφωσή τους με τις αξίες της παγκοσμιοποίησης και του woke σοσιαλισμού , καθώς και την υποταγή τους στην Aτζέντα για το κλίμα. Έχω γράψει εκτενώς για το θέμα αυτό, αλλά το άρθρο μου Τι είναι το “Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό; Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων” είναι ίσως η καλύτερη επισκόπηση της ομάδας και των προθέσεών της.

Τι Είναι το “Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό” (“Council For Inclusive Capitalism); Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων

·
12 Δεκ
Τι Είναι το "Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό" (“Council For Inclusive Capitalism); Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Μετάφραση: Απολλόδωρος 14 Ιουλίου 2022 | Brandon Smith | Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

Η ιδέα είναι απλή: Να ευθυγραμμιστεί η πλειονότητα των εταιρειών με την ακροαριστερή πολιτική τάξη. Μόλις γίνει αυτό, θα αναγκάσουν αυτές τις εταιρείες να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες τους και τη δημόσια έκθεσή τους για να κατηχήσουν τις μάζες. Είδαμε αυτή τη στρατηγική σε δράση τα τελευταία χρόνια, με πολλές εταιρείες να παράγουν μια σταθερή ροή προϊόντων, περιεχομένου στα μέσα ενημέρωσης και μάρκετινγκ γεμάτα προπαγάνδα για την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ένταξη, για να μην αναφέρουμε την αντιδυτική και αντισυντηρητική προπαγάνδα.

Αυτές οι εταιρείες έχουν εμπεδωθεί τόσο πολύ στο σχήμα της DEI και ESG ώστε πολλές από αυτές είναι πρόθυμες να αποξενώσουν την πλειοψηφία των πελατών τους και να χάσουν τεράστια κέρδη. Τα τελευταία απομεινάρια της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς καταστρέφονται έτσι, επειδή το κίνητρο του κέρδους έχει αντικατασταθεί από ένα πολιτικό κίνητρο.

Γιατί οι εταιρείες να επιλέξουν να ενταχθούν σε έναν τέτοιο οργανισμό, αν πρόκειται να υπόκεινται σε συνεχή μικροελέγχου στις δραστηριότητές τους; Δεν πρέπει να τους παρουσιάζεται ως επιλογή, αλλά μάλλον ως αναπόφευκτη απαίτηση. Εκείνοι που θα μπουν από το ισόγειο παίρνουν τις καλύτερες θέσεις στο τραπέζι της συμμορίας- εκείνοι που θα ενταχθούν αργά μπορεί να συντριβούν κάτω από το βάρος μιας καταπιεστικής σοσιαλιστικής γραφειοκρατίας.

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή θα μπορούσε επίσης να είναι εθελοντική με την υπόσχεση ότι οι εταιρικοί ηγέτες θα αναλάβουν εκτεταμένους ρόλους διακυβέρνησης μετά τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” του καπιταλισμού, την οποία συζητά τόσο συχνά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Λάβετε υπόψη σας ότι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να επιβιώσουν τέτοιες εταιρείες μετά την απομάκρυνσή τους από την πλειονότητα του κοινού είναι να ενωθούν με κυβερνήσεις, να τους παραχωρηθεί ένα κρατικά χρηματοδοτούμενο μονοπώλιο και να υποστηριχθούν από αέναες επιδοτήσεις. Ίσως μάλιστα να λειτουργούν με την υπόθεση ότι όσο συνεχίζουν να υπηρετούν τη θρησκεία της woke, τελικά θα ανταμειφθούν με το καθεστώς “πολύ woke για να αποτύχουν”.

Ο Μουσολίνι κάποτε όρισε τη συνάντηση της εταιρικής εξουσίας με την κυβερνητική εξουσία ως τον αρχικό σχεδιασμό του φασισμού. Το Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό είναι η ζωντανή έκφραση αυτού του αυταρχικού σπόρου.

Επικεφαλής της ομάδας είναι η Lady Lynn de Rothschild της διαβόητης δυναστείας Rothschild, και έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει έναν στρατό από εταιρικούς εταίρους, κυβερνητικούς εταίρους, εταίρους του ΟΗΕ και ακόμη και το Βατικανό. Ένα βασικό συστατικό της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας που αναφέρεται συχνά είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ), μαζί με την υποτιθέμενη ικανότητά της να ανατρέψει τα πάντα στην κοινωνία και την οικονομία μας για πάντα. Ενώ οι ικανότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης είναι εξαιρετικά υπερεκτιμημένες, οι ελίτ φαίνεται να πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα είδος θεϊκής συσκευής που θα αναδιαμορφώσει τον κόσμο. Η Lady Rothschild ασχολήθηκε πρόσφατα με τα μέσα ενημέρωσης για να προωθήσει ένα ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό επιχείρημα:


Παραδόξως, η Rothschild συναντά κάποια αντίσταση από τους συνεντευξιαζόμενους, γεγονός που την αναγκάζει να κάνει μια έμμεση παραδοχή – η Τεχνητή Νοημοσύνη (TN) θα απαιτήσει μια “ριζική μεταρρύθμιση της οικονομίας”, που σημαίνει ότι οι ελεύθερες αγορές θα πρέπει να καταργηθούν και οι κυβερνητικοί/εταιρικοί εταίροι θα πρέπει να παρέμβουν για να ελέγχουν τα πάντα, για το καλό του πληθυσμού και το “γενικότερο καλό”, φυσικά. Μόνο που όλα αυτά είναι μια απάτη.

Η τεχνητή νοημοσύνη, όπως και η κλιματική αλλαγή, γίνεται γρήγορα μια ακόμη κατασκευασμένη δικαιολογία για τον παγκόσμιο συγκεντρωτισμό. Το CIC μαζί με ιδρύματα όπως το WEF και ο ΟΗΕ ισχυρίζονται τα τελευταία χρόνια ότι “κάποιος” πρέπει να παρέμβει για να μετριάσει την ΤΝ, ώστε να μην κάνει κατάχρηση της φαινομενικά απεριόριστης εξουσίας της μία και μόνη κυβέρνηση. Με άλλα λόγια: Πρόβλημα, αντίδραση, λύση.

Ο̲ι̲ ̲π̲α̲γ̲κ̲ο̲σ̲μ̲ι̲ο̲π̲ο̲ι̲η̲τ̲έ̲ς̲ ̲δ̲η̲μ̲ι̲ο̲υ̲ρ̲γ̲ο̲ύ̲ν̲ ̲έ̲ν̲α̲ ̲π̲ρ̲ό̲β̲λ̲η̲μ̲α̲ ̲α̲π̲ό̲ ̲τ̲ο̲ ̲π̲ο̲υ̲θ̲ε̲ν̲ά̲ (Τεχνητή Νοημοσύνη), στη συνέχεια προτείνουν ότι αποτελεί πολύ μεγαλύτερη ευλογία (ή απειλή) για την ανθρωπότητα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, και στη συνέχεια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως δίκαιοι και καλοπροαίρετοι διαιτητές της τεχνολογίας και των επιπτώσεών της. Η ίδια η Rothschild το υποδηλώνει στη συνέντευξη όταν ισχυρίζεται ότι οι “καπιταλιστές” θα πρέπει να προσαρμόσουν τις προτεραιότητές τους σε κοινωνικούς σκοπούς στον απόηχο της Τεχνητής Νοημοσύνης. Όπως ανέφερα προηγουμένως, πρόκειται απλώς για τoυς ESG σε άλλη μορφή.

Θα ήθελα να επισημάνω τον τόνο της περιφρόνησης στην αντίδραση της Rothschild όταν οι ελεύθερες αγορές μπαίνουν στη συζήτηση. Αυτοί οι άνθρωποι ΜΙΣΟΥΝ κάθε έννοια των ελεύθερων αγορών. Το σύστημα του Adam Smith καταρτίστηκε ως άμεση απάντηση στις παραβάσεις του μερκαντιλιστικού ελέγχου. Οι δύο κατασκευές είναι αμοιβαία αποκλειόμενες. Δεν μπορείτε να έχετε ελεύθερες αγορές (ή ελευθερία) μέσα σε μια συγκεντρωτική μερκαντιλιστική αυτοκρατορία. Δεν μπορείτε να έχετε ελεύθερες αγορές και σοσιαλισμό μέσα στην ίδια οικονομία. Και για να είμαστε ξεκάθαροι, το σύστημα που έχουμε σήμερα στις ΗΠΑ ΔΕΝ είναι ένα σύστημα ελεύθερης αγοράς, είναι ένα πρώην σύστημα ελεύθερης αγοράς που υπονομεύεται σιγά-σιγά με την πάροδο του χρόνου.

Οι ελεύθερες αγορές είναι ήδη δίκαιες. Οι εταιρικές ελίτ παρεμβαίνουν σε αυτή τη δικαιοσύνη όταν ενώνονται με τις κυβερνήσεις για να διαμορφώσουν το σύστημα προς όφελός τους και να αποκτήσουν αθέμιτα πλεονεκτήματα. Οι ανισότητες που περιγράφει η Rothschild ως δικαιολογία για τον συγκεντρωτισμό δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα από ελίτ σαν κι αυτήν. Η CIC και η ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης δεν είναι τίποτα περισσότερο από εργαλεία για να εδραιωθεί για πάντα η εξουσία των εταιρειών και των ελίτ.

Αυτοί αποφασίζουν ποιες εταιρείες θα ευδοκιμήσουν ή θα πεθάνουν. Θα αποφασίσουν τις κοινωνικές αξίες του επόμενου αιώνα. Μπορούν να υπαγορεύσουν πώς θα αξιοποιηθούν οι παγκόσμιοι πόροι και σε ποιον θα επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτούς. Και, οι κυβερνήσεις θα διασφαλίσουν ότι θα προστατεύονται από την οργή του λαού σε περίπτωση που ο κόσμος αντιληφθεί την εχθρική εξαγορά τους.

Το πιο προσβλητικό μέρος; Όποιος ασκεί κριτική ή επιτίθεται σε αυτή την ιδεολογική εισβολή στην οικονομική μας ζωή θα κατηγορείται ως τέρας. Εξάλλου, η CIC θέλει απλώς να σώσει την ανθρωπότητα από τον εαυτό της, σωστά; Αν θέλετε να τους σταματήσετε, πρέπει να είστε κάποιο είδος εγωιστή κακούργου που εκτιμά την ατομική ελευθερία πάνω από το κοινό καλό.

Το μεγαλύτερο ερώτημα που οι παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν να θέσουμε, όμως, είναι τι τους καθιστά ικανούς να καθορίζουν το κοινό καλό; Γιατί θεωρείται ότι αυτοί πρέπει να είναι οι διαιτητές των πάντων; Ακόμα και η κρίση στασιμοπληθωρισμού που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι άμεσο αποτέλεσμα των κυβερνήσεων και των κεντρικών τραπεζών που επενέβησαν με τρισεκατομμύρια σε ψεύτικο χρήμα για να σώσουν τις “πολύ μεγάλες για να καταρρεύσουν” εταιρείες από τις δικές τους καταστροφικές πρακτικές. Γιατί να τους εμπιστευτούμε την κοινωνική μας πρόνοια ή οτιδήποτε άλλο;

Οι παγκοσμιοποιητές θα απαντήσουν σε αυτό το επιχείρημα με την τεχνητή νοημοσύνη. Θα πουν ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ο απόλυτος “αντικειμενικός” διαμεσολαβητής επειδή δεν έχει συναισθηματική ή πολιτική πίστη. Θα ισχυριστούν ότι η ΤΝ πρέπει να γίνει ο de facto μηχανισμός λήψης αποφάσεων για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

 

Και τώρα καταλαβαίνετε γιατί ο Ρότσιλντ είναι τόσο ανήσυχος να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου ρυθμιστικού πλαισίου για την ΤΝ – Όποιος ελέγχει τις λειτουργίες της ΤΝ, όποιος προγραμματίζει το λογισμικό, τελικά ελέγχει τον κόσμο, και όλα αυτά χρησιμοποιώντας την ΤΝ ως πληρεξούσιο. Αν κάτι πάει στραβά, μπορούν απλά να πουν ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη ήταν αυτή που πήρε την απόφαση, όχι αυτοί.

Είναι η τέλεια σκιώδης κυβέρνηση, ένας τεχνοκρατικός μάγος του ΟΖ που χρησιμοποιεί τον καπνό και τους καθρέφτες μιας μαριονέτας της ΤΝ για να κυβερνήσει τον πλανήτη, αφαιρώντας κάθε λογοδοσία και εκτοπίζοντας κάθε εξέγερση. Γιατί πώς μπορεί ο πληθυσμός να διαφωνήσει ή να εξεγερθεί εναντίον ενός απρόσωπου αλγορίθμου που αιωρείται στον ψηφιακό αιθέρα;

Η Δυναστεία Ρότσιλντ είναι η Κεφαλή του Θηρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ)

·
5 Φεβ
Η Δυναστεία Ρότσιλντ είναι η Κεφαλή του Θηρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ)

Μετάφραση: Απολλόδωρος 6 Δεκεμβρίου, 2021 | HumansAreFree | Διάβαστε το εδώ. Thanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

—–Δικτυογραφία:

Rothschild Wants Merger Between Corporations, Governments And AI To “Save Capitalism” – Alt-Market.us

Rothschild Wants Merger Between Corporations, Governments And AI To “Save Capitalism”

 

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/o-rothschild-t-tn

Προβολές : 608


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα