Persona non grata o Ντέιβιντ Άϊκ σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.!!! (Αποκαλυπτικό βίντεο)

16 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,000
Μοίρασέ το

 

Λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι ο Άικ είχε προσκληθεί να μιλήσει στο Άμστερνταμ, το CIDI (Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης του Ισραήλ) δημοσίευσε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του με τον τίτλο: “CIDI: Καμία σκηνή για τον αντισημίτη, αρνητή του Ολοκαυτώματος και συνωμοσιολόγο Ντέιβιντ Άικ”. Σύμφωνα με το CIDI, τα βιβλία του Ντέιβιντ Άικ “είναι γεμάτα από ανελέητο αντισημιτισμό και ο Άικ φλερτάρει με την άρνηση του Ολοκαυτώματος”.

 

“Για να βρεις ποιος σε εξουσιάζει, απλώς σκέψου ποιος είναι αυτός που δεν επιτρέπεται να κριτικάρεις”, είχε γράψει ο Βολταίρος, τετρακόσια σχεδόν χρόνια πριν…

Και ο γνωστός συγγραφέας Ντέιβιντ Άϊκ, αυτό αποκαλύπτει εδώ και τρεις δεκαετίες…

Τον έχουν χαρακτηρίσει κορυφαίο συνωμοσιολόγο, αλλά  για τα όσα έχει αποκαλύψει γι αυτούς που κυβερνούν την ανθρωπότητα, γι αυτούς που κρύβονται πίσω από την ψευτοπανδημία του κορονοϊού, για τον βρώμικο ρόλο του Μπιλ Γκέιτς, για το τι σημαίνει 5G, για τα σχέδια των σατανιστών να αφανίσουν την πλειοψηφία των ανθρώπων και για πολλά άλλα θέματα στα οποία έχει εντρυφήσει…

Να θυμίσω πως τον Μάιο του 2020, ισχυρίστηκε στα social media του ότι η εμφάνιση του κορονοϊού σχετίζεται με το 5G. Για τον λόγο αυτό, το YouTube και το Facebook έσβησαν τους λογαριασμούς του.

Ο Ντέιβιντ Άικ έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Μπιλ Γκέιτς και ισχυρίζεται πώς πίσω από την πανδημία βρίσκεται εκείνος με στόχο μέσω του εμβολίου να μπουν τσιπάκια στους ανθρώπους.

Τον Απρίλιο του 2020, σε τηλεοπτική συνέντευξή του είχε ισχυριστεί ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι «φασισμός», ενώ ανέφερε ότι η πανδημία είχε προκληθεί για να κρύψει το σχέδιο της παγκόσμιας τάξης για να συντρίψει την οικονομία, να τερματίσει τη χρήση μετρητών και να θέσει τους ανθρώπους υπό επιτήρηση.

Θεωρεί εκ των έσω οργανωμένη την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου…

Το αστείο είναι πως για όλα αυτά, χαρακτηρίστηκε συνωμοσιολόγος…

Το πιό αστείο είναι πως ΣΕ ΟΛΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ…

Το σύνθημά του πάντα ήταν “ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”… και είναι αμέτρητες οι ομιλίες που έχει πραγματοποιήσει σ’ ολόκληρο τον κόσμο…

Αποκλείστηκε για όλα αυτά, από το Ολλανδικό Δικαστήριο, όταν κλήθηκε από πολίτες πόλης της Ολλανδίας… μόνο που δεν αποκλείστηκε μόνο από την Ολλανδία, αλλά και από όλη την Ε.Ε.

Δείτε το ολιγόλεπτο μεταφρασμένο βίντεο του NIOLAND, με την αγόρευση του Ντέιβιντ Άικ στο δικαστήριο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ … ΕΒΡΑΙΟΙ…

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

Ευτυχώς που όλο και περισσότεροι άνθρωποι σ’ ολόκληρο τον κόσμο, αφυπνίζονται από ανθρώπους όπως ο Ντέιβιντ Άικ, ο NIOLAND, που μεταφράζει πολύ σημαντικά και αφυπνιστικά θέματα, όπως η αείμνηστη ΒΑΣΟΥΛΑ και πολλοί άλλοι…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://rumble.com/v20ovr0–david-icke-26-.html


Παρά το ψιλόβροχο, η Κυριακή θα έπρεπε να είναι μια όμορφη μέρα στο Άμστερνταμ. Ο Ντέιβιντ Άικ είχε προσκληθεί να μιλήσει στο μνημείο ειρήνης, στη μνήμη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην πλατεία Νταμ για τη συγκέντρωση “Όχι πόλεμος, μόνο ειρήνη”. Τελικά έγινε κάτι διαφορετικό.

Λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι ο Άικ είχε προσκληθεί να μιλήσει στο Άμστερνταμ, το CIDI (Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης του Ισραήλ) δημοσίευσε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του με τον τίτλο: “CIDI: Καμία σκηνή για τον αντισημίτη, αρνητή του Ολοκαυτώματος και συνωμοσιολόγο Ντέιβιντ Άικ”. Σύμφωνα με το CIDI, τα βιβλία του Ντέιβιντ Άικ “είναι γεμάτα από ανελέητο αντισημιτισμό και ο Άικ φλερτάρει με την άρνηση του Ολοκαυτώματος”. Αμέσως το άρθρο αναδημοσιεύτηκε από όλες τις Ολλανδικές εφημερίδες.

“Ο Ντέιβιντ Άικ είναι αντισημίτης και αρνητής του Ολοκαυτώματος” δημοσιεύτηκε με αυτόν τον τρόπο ευρέως. Αυτό ώθησε τη δήμαρχο του Άμστερνταμ Φέμκε Χάλσεμα, η οποία έχει επιδείξει αξιοσημείωτη έλλειψη σθένους στην αντιμετώπιση της τρομοκρατικής ομάδας Αντίφα στην πόλη της, να ζητήσει από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου ειρήνης να αποσύρουν την πρόσκληση για τον Άικ και να βρουν άλλο μέρος για το συλλαλητήριο.

Ένας από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου ειρήνης, ο Μορντεχάι Κρισπίν, αποφάσισε να ρωτήσει τον Άικ τι πραγματικά ισχύει για τους ισχυρισμούς που προβάλλει το CIDI. Σε ένα βίντεο συνομιλίας διάρκειας 1 ώρας ο Κρισπίν θέτει στον Άικ τρεις ερωτήσεις (οι ερωτήσεις ξεκινούν περίπου στα 7 λεπτά).

Μορντεχάι Κρισπίν: Ήρθαν σε επαφή μαζί σας κάποια από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εδώ στην Ολλανδία, κάποια εφημερίδα, κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Ντέιβιντ Άικ: Όχι, ούτε μία φορά.

Μορντεχάι Κρισπίν: Το Ολοκαύτωμα έλαβε χώρα, σύμφωνα με εσάς;

Ντέιβιντ Άικ: Ναι, εννοώ αν μιλάμε για τεράστιο αριθμό Εβραίων που σκοτώθηκαν από τους Ναζί με συστηματικό τρόπο, πράγμα που έγινε. Ναι, απολύτως.

Μορντεχάι Κρισπίν: Λίγο-πολύ απαντήσατε ήδη στην τρίτη ερώτησή μου: Σκοτώθηκαν, σύμφωνα με εσάς, Εβραίοι από τους Ναζί κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Ντέιβιντ Άικ: Απολύτως.

Στη συζήτηση που αξίζει να παρακολουθήσετε και που ακολουθεί, ο Άικ αναρωτιέται τι εννοεί το CIDI με το ότι φλερτάρει με την άρνηση του Ολοκαυτώματος. Πώς θα μπορούσε κανείς να φλερτάρει με αυτό; Ο Άικ μιλάει επίσης για τους ισχυρισμούς περί αντισημιτισμού. Ο Άικ δηλώνει στην πραγματικότητα ότι αυτός είναι που αγωνίζεται κατά του ναζισμού, ότι προειδοποιεί γι’ αυτόν εδώ και 30 χρόνια. Όλη αυτή η λογοκρισία που βλέπουμε, πώς θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από Ναζισμός;

Όταν κάποιος εμβαθύνει στο θέμα, γίνεται σαφές ότι τίποτα δεν αποδεικνύεται από τους δήθεν ισχυρισμούς. Οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να επικοινωνήσουν με τον Άικ, και απλά παπαγαλίζουν αυτά που ισχυρίζεται το CIDI, χωρίς κανένα στοιχείο. Η εφημερίδα De Telegraaf φτάνει ακόμη και στο σημείο να λέει ότι το να ζητάει αποδείξεις για αυτές τις κατηγορίες είναι από μόνο του αντισημιτισμός.

Persona non grata

Καθώς ο Άικ βρισκόταν καθ’ οδόν για το Άμστερνταμ, στις 3 Νοεμβρίου, έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Ολλανδική Υπηρεσία Μετανάστευσης με την ακόλουθη επιστολή (βλ. παρακάτω). Η επιστολή είναι γραμμένη στα Ολλανδικά, ενώ ο Άικε είναι Άγγλος πολίτης και δεν μιλάει Ολλανδικά. Η επιστολή δεν φέρει καν υπογραφή εκτός από το “Senior employee” (ανώτερος υπάλληλος). Η επιστολή απεστάλη μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αγαπητέ κ. Icke,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι έχετε καταχωρηθεί αμελλητί στο Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν (SIS II) για περίοδο δύο ετών και δεν σας επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο Σένγκεν.

Ο χώρος Σένγκεν αποτελείται από 26 χώρες της ΕΕ και με την παρούσα επιστολή απαγορεύεται στον Άικ να επισκεφθεί οποιαδήποτε από τις χώρες Σένγκεν για δύο χρόνια.

Ως αιτιολογία, η επιστολή αναφέρεται σε έκθεση της αστυνομίας του Άμστερνταμ, η οποία με τη σειρά της παραπέμπει κυρίως σε άρθρα εφημερίδων και στο άρθρο του CIDI. Η έκθεση αναφέρει ότι “δεν είναι απίθανο η επίσκεψη του Ντέιβιντ Άικ στη διαδήλωση ‘Samen voor Nederland’ (Μαζί για την Ολλανδία) να οδηγήσει σε διατάραξη της δημόσιας ειρήνης”. “Είναι πιθανό η φυσική του παρουσία να προκαλέσει ισχυρότερες αντιδράσεις από την αντιδιαδήλωση. Αλλά και ότι η φυσική του απουσία μπορεί να οδηγήσει σε φαινόμενα διαμαρτυρίας από τους διαδηλωτές που έχουν ήδη αντικυβερνητικά αισθήματα”.

Η επιθυμία του Ντέιβιντ Άικ να μιλήσει στο Άμστερνταμ οδήγησε έτσι σε μια διετή απαγόρευση σε 26 χώρες, κατόπιν πρόκλησης μιας οργάνωσης που θα έπρεπε να γνωρίζει την αξία της ελευθερίας του λόγου.

Ο Άικ έχει προθεσμία τεσσάρων εβδομάδων για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Η βιντεοσκοπημένη αντίδρασή του στην απαγόρευση είναι απίθανο να είναι επαρκής. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άικ δεν φρόντισε να μιλήσει στα ολλανδικά, αλλά παρέχουμε υπότιτλους για τον ανώτερο υπάλληλο που υπέγραψε την επιστολή.

Την ομιλία που ήθελε να δώσει ο Ντέιβιντ Άικ στο Άμστερνταμ την Κυριακή μπορείτε να τη δείτε εδώ. Όσοι θέλουν να διαβάσουν τα “βιβλία του που αρνούνται το Ολοκαύτωμα” μπορούν να τα βρουν στην ιστοσελίδα του.

Τέλος, αν και η διοργανώτρια ομάδα αποφάσισε τελικά να ακυρώσει τη συγκέντρωση ειρήνης, αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι αποφάσισαν να πάνε στο Άμστερνταμ για να “πιουν καφέ”. Τα συναισθήματα δυσαρέσκειας που αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας φαίνονται καθαρά όταν οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να χειροκροτούν και να τραγουδούν ότι θέλουν δικαιοσύνη.Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγή: David Icke Gets Banned in All 26 EU Countries


Πηγή

Προβολές : 1,000


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα