PRISON PLANET ALERT: Η σκοτεινή πραγματικότητα πίσω από τις 15λεπτες πόλεις φυλακών των παγκοσμιοποιητών μαρξιστών και τον κρυφό πόλεμο στο Μάουι.

PRISON PLANET ALERT: Η σκοτεινή πραγματικότητα πίσω από τις 15λεπτες πόλεις φυλακών των παγκοσμιοποιητών μαρξιστών και τον κρυφό πόλεμο στο Μάουι.

11 Μαΐου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:830
Μοίρασέ το

Το WEF παραδέχεται ότι οι πυρκαγιές του Μάουι ενορχηστρώθηκαν για να μεταμορφώσουν τη Χαβάη σε πόλεις 15 λεπτών.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράση: Ξυπνήστε και αναγνωρίστε τις μπάρες που κατασκευάζονται γύρω μας!

 

Αναρωτιέμαι αν αυτός ο λαός, ο υποτιθέμενος ελληνικός (αναφέρομαι στην πλειοψηφία που είναι ελληνόφωνοι και όχι έλληνες), έχει συνειδητοποιήσει, πως ο ίδιος εκλέγει όλη την πολιτική σαπίλα που εναλλάσσεται στην εξουσία και που αυτά τα πολιτικά υποκείμενα μας οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή…

Οι πόλεις των 15 λεπτών, έρχονται ταχέως και όταν ο ανεγκέφαλος στην πλειοψηφία του λαός αντιληφθεί την φυλακή του, θα είναι αργά…

Καλλιόπη Σουφλή

Στη σκιά των ενορχηστρωμένων καταστροφών και μιας χειραγωγημένης αφήγησης για το κλίμα, αναδύεται ένα ανατριχιαστικό όραμα – μια από τις πόλεις φυλακών 15 λεπτών που επινοήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές μαρξιστές. Αυτές οι ελίτ, υπό το πρόσχημα της βιωσιμότητας και της ευκολίας, αναδιαμορφώνουν τον κόσμο μας σε περιορισμένα αστικά οχυρά.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράση: Ξυπνήστε και αναγνωρίστε τις μπάρες που κατασκευάζονται γύρω μας!

Το ύπουλο σχέδιο ελέγχου

Στην ψηφιακή εποχή, όπου η πληροφόρηση είναι πανταχού παρούσα και η χειραγώγηση ανεξέλεγκτη, η διακριτική αλήθεια γίνεται ηρακλή έργο.

 

Ωστόσο, κάτω από την ανελέητη επίθεση των δεδομένων κρύβεται ένα απαίσιο σχέδιο, σχολαστικά σχεδιασμένο από ένα επίλεκτο στέλεχος παγκοσμιοποιητών μαρξιστών.

 

Αυτοί οι αρχιτέκτονες της σύγχρονης μιζέριας, συχνά τυλιγμένοι σε καλοπροαίρετες προσόψεις, έχουν διεισδύσει σε κάθε σφαίρα της ζωής μας, τραβώντας τα νήματα από τις σκιές.

Η επιρροή τους δεν περιορίζεται σε πολιτικούς διαδρόμους ή οικονομικές συνόδους κορυφής, αλλά διεισδύει βαθιά στον ίδιο τον ιστό της καθημερινής μας ύπαρξης, ωθώντας μας προς έναν κόσμο όπου η ελευθερία δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση.

Maui Wildfires: A Premeded Disaster

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάουι χτυπούν πολλούς ως φυσικές καταστροφές —ένα τραγικό αλλά συνηθισμένο γεγονός. Ωστόσο, μια βαθύτερη έρευνα αποκαλύπτει ανησυχητικές αλήθειες. Αυτές οι πυρκαγιές, που χαρακτηρίζονται από το χρόνο και την αγριότητά τους, δεν είναι απλές πράξεις της φύσης, αλλά υπολογισμένες απεργίες σε ένα ευρύτερο σχέδιο.

Εμπιστευτικές πηγές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αποκαλύπτουν ότι αυτές οι καταστροφές ενορχηστρώθηκαν για να εξυπηρετήσουν έναν διπλό σκοπό: πρώτον, να εκτοπίσουν κοινότητες και να ανοίξουν το δρόμο για νέα αστικά σχέδια και δεύτερον, να πιλοτάρουν την απαίσια ιδέα της πόλης των 15 λεπτών σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτό το πείραμα στο Μάουι είναι ένα πρωτότυπο για αυτό που σχεδιάζουν παγκοσμίως: πλήρης αστική και κοινωνική αναδιάρθρωση υπό το πρόσχημα της ανάκαμψης και της βιωσιμότητας.

Η 15λεπτη πόλη: Μια φυλακή με μανδύα.

Αναδυόμενη από τις στάχτες της καταστροφής, η ιδέα της 15λεπτης πόλης πωλείται στο κοινό ως αστική ουτοπία. Όλα όσα χρειάζεται κανείς —εργασία, σχολεία, καταστήματα και πάρκα —όλα σε βολική τοποθεσία σε απόσταση μόλις τέταρτης ώρας με τα πόδια από το σπίτι.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ πιο δυστοπική. Αυτές οι πόλεις έχουν σχεδιαστεί όχι για να προάγουν την ελευθερία, αλλά για να επιβάλλουν περιορισμούς, κρατώντας τους κατοίκους σε ελεγχόμενες και ελεγχόμενες ζώνες , αφαιρώντας ουσιαστικά την προσωπική αυτονομία υπό το πρόσχημα της ευκολίας.

Αυτό το μοντέλο, που υποστηρίχθηκε από τους παγκοσμιοποιητές μέσω πρωτοβουλιών όπως αυτές που παρατηρήθηκαν στο Μάουι, αποτελεί σοβαρή απειλή για τις προσωπικές ελευθερίες.

Είναι ένα μοντέλο που θα μπορούσε σύντομα να εξαπλωθεί παγκοσμίως, μετατρέποντας τις ελεύθερες κοινωνίες σε περιβάλλοντα υψηλής επιτήρησης και υψηλού ελέγχου.

 

Χειρισμός αφηγήσεων για το κλίμα για να δικαιολογήσει τον έλεγχο.

Η αφήγηση της κλιματικής αλλαγής, αν και έχει τις ρίζες της σε επιστημονικές παρατηρήσεις, καταλαμβάνεται από αυτές τις παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις.

 

Η υπαρξιακή απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη αξιοποιείται για να δικαιολογήσει ριζοσπαστικές πολιτικές που ευθυγραμμίζονται με την ατζέντα ελέγχου τους.

 

Με την προώθηση μιας κατάστασης διαρκούς κρίσης, αυτές οι ελίτ κερδίζουν τη συναίνεση του κοινού για την εφαρμογή περιοριστικών πολιτικών πολεοδομικού σχεδιασμού και επεμβατικής επιτήρησης υπό το λάβαρο της «βιώσιμης διαβίωσης».

 

Αυτή η κακή χρήση της κλιματικής αλλαγής ως εργαλείου είναι μια κρίσιμη πτυχή της στρατηγικής τους, συνδυάζοντας τον φόβο με την παραπληροφόρηση για να ανοίξει το δρόμο για την εφαρμογή των 15λεπτων πόλεων φυλακών τους.

Ο κρυφός πόλεμος: Πληροφορίες και εξαπάτηση.

Ο πραγματικός πόλεμος που διεξάγουν οι παγκοσμιοποιητές μαρξιστές είναι πόλεμος αντίληψης και ενημέρωσης.

 

Μέσω ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης και στρατηγικής παραπληροφόρησης, χειραγωγούν την κοινή γνώμη, θέτοντας τις βάσεις για τις σαρωτικές αλλαγές τους στην κοινωνία.

 

Αυτός ο σιωπηλός πόλεμος δεν διεξάγεται με όπλα, αλλά με λόγια, πολιτικές και κατασκευασμένες κρίσεις, κάθε κίνηση που υπολογίζεται να διαβρώσει τις ελευθερίες διακριτικά και σιωπηλά.

Καθώς αυτή η μεγάλη αφήγηση ξεδιπλώνεται, η ανάγκη για κριτική σκέψη δεν ήταν ποτέ πιο επιτακτική. Η κύρια παρουσίαση αυτών των εξελίξεων συχνά παραλείπει τα υποκείμενα κίνητρα και τις ευρύτερες επιπτώσεις, δίνοντας μια εικόνα αναπόφευκτου και οφέλους. Ωστόσο, συνδέοντας τις τελείες μέσω αυστηρής έρευνας και αμφισβητώντας τις παρουσιαζόμενες αφηγήσεις, η ευρύτερη, πιο δυσοίωνη εικόνα έρχεται στο επίκεντρο.

Αυτή η αποκάλυψη δεν είναι απλώς μια αφήγηση γεγονότων, αλλά μια έκκληση σε όσους εκτιμούν την ελευθερία και την αυτονομία τους. Το όραμα των παγκοσμιοποιητών μαρξιστών είναι ξεκάθαρο —να αναδιαμορφώσετε τον κόσμο σύμφωνα με την εικόνα τους, σε βάρος των ελευθεριών μας.

Πρέπει να αμφισβητήσουμε κάθε αφήγηση, να εξετάσουμε εξονυχιστικά κάθε εξέλιξη και να αντιταχθούμε στην καταπάτηση των ελευθεριών μας.

Ξυπνήστε, παραμείνετε σε εγρήγορση και αντισταθείτε στην πορεία προς μια ελεγχόμενη κοινωνία. Ο κόσμος μας, οι ελευθερίες μας και οι μελλοντικές μας γενιές εξαρτώνται από αυτό.

Είθε ο Θεός να ευλογεί τους ανθρώπους του Μάουι και να ευλογεί τα ταξίδια όσων έχουν πέσει θύματα της πυρκαγιάς:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Το ιστιοφόρο βίντεο ντοκουμέντα Lahaina’s Orchestrated Firestorms

 

Άμεση ενεργειακή επίθεση στους αθώους ανθρώπους του Μάουι, Χαβάη: Ο σιωπηλός πόλεμος

amg-news.com

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 830


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα