Public Citizen: «Η Pfizer εκβιάζει τις κυβερνήσεις» – Καταγγελίες για την εταιρεία που έχει εμβολιάσει την μισή Ελλάδα

Public Citizen: «Η Pfizer εκβιάζει τις κυβερνήσεις» – Καταγγελίες για την εταιρεία που έχει εμβολιάσει την μισή Ελλάδα

28 Οκτωβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:497

 

Σοβαρές καταγγελίες για την εταιρεία με το αμαρτωλό παρελθόν

 

 

Μα γι αυτό συνεργάζεται τόσο άψογα μαζί του το Μητσοτακαίικο… με το ίδιο αμαρτωλό παρελθόν.

Τα … περιούσια σκ@τ@, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους…ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και προς γνώση και αφύπνιση, να προσέχετε τι διαβάζετε, που τα διαβάζετε περί… “αποζημιώσεων σε ασθενείς από το μπόλι του κορονοϊού”, γιατί κάποιοι παίζουν πολύ βρώμικο παιχνίδι απάτης και επαναφοράς … σιλικονούχων “μπατριωτισσών”… και ο νοών, νοεί το.

Public Citizen: «Η Pfizer εκβιάζει τις κυβερνήσεις» – Καταγγελίες για την εταιρεία που έχει εμβολιάσει την μισή Ελλάδα

Η Pfizer που έχει εμβολιάσει σχεδόν την μισή Ελλάδα, καθώς είναι η «αγαπημένη» εταιρεία της ελληνικής κυβέρνησης φέρεται να εκβιάζει τις κυβερνήσεις. 

Αυτό τονίζει ο «Public Citizen», ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ισχυρίζεται ότι η Pfizer μπορεί να εμποδίσει τις χώρες να μιλούν για συμβόλαια, να μπλοκάρουν τις δωρεές εμβολίων, να αλλάξουν μονομερώς τα προγράμματα παράδοσης και να απαιτήσουν δημόσια περιουσιακά στοιχεία ως εγγύηση.

 

Αναφέρεται μεταξύ άλλων στο παρακάτω ρεπορτάζ:

«Τι γίνεται όταν ένας κατασκευαστής εμβολίων αρχίζει να εκφοβίζει;

Κυβερνήσεις φιμώνονται, προμήθειες διακόπτονται και τα κέρδη έχουν προτεραιότητα σε σχέση με την σωτηρία ζωών.

Ο αμερικανικός φαρμακευτικός κολοσσός «Pfizer» τα κάνει όλα αυτά. Εκφοβίζει χώρες για να υποταχθούν στις απαιτήσεις της.

Η Pfizer, για παράδειγμα, ήθελε η Αργεντινή να διακινδυνεύσει τα τραπεζικά της αποθέματα, τις στρατιωτικές της βάσεις, και τα κτίρια των πρεσβειών της ως ενέχυρο…

Θέτει τα κέρδη πάνω από την δημόσια υγεία και εξαναγκάζει κυβερνήσεις να υποκλιθούν στο θέλημά της.

Μια υπερασπιστική ομάδα δημοσίευσε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα κάνει η Pfizer. Έχει πρόσβαση σε μερικά εμπιστευτικά συμβόλαια της εταιρείας.

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν. Απελπισμένες χώρες εξαναγκάζονται να κάνουν εξευτελιστικές παραχωρήσεις στην Pfizer.

Πρώτον, η Pfizer έχει το δικαίωμα να φιμώνει κυβερνήσεις.

Εξανάγκασε κυβερνήσεις να μη μιλήσουν για τις συμφωνίες που έκαναν για τα εμβόλια.

Δεύτερον, η Pfizer ελέγχει τις δωρεές των εμβολίων της. Όχι η χώρα που τα αγοράζει…. Η Pfizer θα αποφασίσει που πάνε τα εμβόλια.

Τρίτον, η Pfizer έχει εξασφαλίσει μια δήλωση αποποίησης πνευματικής ιδιοκτησίας για την ίδια και η ρήτρα είναι ιδιαιτέρως ενοχλητική. Αν η Pfizer κατηγορηθεί για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, οι κυβερνήσεις θα πληρώσουν κι όχι η εταιρεία.

Τέταρτον, αν υπάρξουν αντιπαραθέσεις, ιδιωτικοί διαιτητές, και όχι τα δημόσια δικαστήρια, θ’ αποφασίσουν γι’ αυτές.

Πέμπτον, η Pfizer μπορεί να επιδιώξει να αποκτήσει κρατικά περιουσιακά στοιχεία για να διασφαλίσει την αποζημίωσή της.

Έκτον η Pfizer κάνει κουμάντο για όλες τις αποφάσεις κλειδιά. Αυτή αποφασίζει για τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης κτλ.».

 

Πηγή

Προβολές : 497

Ετικέτες: , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.