Rickards: Ναι, μπορεί να συμβεί εδώ! (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ, Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ)

Rickards: Ναι, μπορεί να συμβεί εδώ! (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ, Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ)

24 Ιουνίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:749
Μοίρασέ το

 

 

Αυτός είναι ο Γενναίος Νέος Κόσμος που αντιμετωπίζουμε. Και όλα διευκολύνονται από τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας, τα οποία επιτρέπουν το είδος του κράτους επιτήρησης που ήταν πάντα το όνειρο των τυράννων.

 

 

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ…
ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ – ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΩΗ…  ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΖΩΗ…
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;
ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;;;
ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ… ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Για το μόνο που θα χαίρομαι είναι, να σας βλέπω να υποφέρετε και να μην τολμάτε να παραδεχθείτε πως ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…
ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ…
από τον Tyler Durden

 

Έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα για τους κινδύνους που θέτουν τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) για τις προσωπικές ελευθερίες.

Έχω προειδοποιήσει πώς θα επέτρεπαν στις κυβερνήσεις να παρακολουθούν κάθε συναλλαγή που κάνετε, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ένα κράτος επιτήρησης.

Αυτό διευκολύνει τη δημιουργία ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να τιμωρούν όσους εμπλέκονται σε μη εγκεκριμένες δραστηριότητες όπως αγορά όπλων, δωρεά χρημάτων σε λάθος πολιτικό κόμμα, αγορά μη εγκεκριμένης βιβλιογραφίας κ.λπ.

Η κυβέρνηση θα γνωρίζει ακόμη και τη φυσική σας θέση στο σημείο αγοράς.

Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να στερηθούν ευκαιρίες απασχόλησης, ευκαιρίες εκπαίδευσης, πρόσβαση στα τραπεζικά συστήματα, ακόμη και τη δυνατότητα να ταξιδέψουν.

Έχω πει επίσης ότι η Κίνα βρίσκεται σε καλό δρόμο για τη δημιουργία ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης. Λοιπόν, εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ότι το κοινωνικό πιστωτικό σκορ της Κίνας είναι πραγματικό, σκεφτείτε το εξής:

Εκατομμύρια Κινέζοι έχουν στερηθεί τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με αεροπλάνο ή τρένο επειδή τα κοινωνικά τους πιστωτικά σκορ είναι πολύ χαμηλά.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ

 

Αν νομίζετε ότι τίποτα τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί ποτέ εδώ, ίσως να θέλετε να το ξανασκεφτείτε.

Σκεφτείτε όλες τις δρακόντειες πολιτικές που επιβλήθηκαν στους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια του COVID. Σκεφτείτε τα lockdown, τη λογοκρισία, τις εντολές εμβολίων κ.λπ.

Πριν από την πανδημία, πιθανότατα δεν θα φανταζόσασταν ότι κάτι από αυτά ήταν δυνατό. Όμως όλα έγιναν. Όταν το σκέφτεστε υπό αυτό το πρίσμα, αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι κάποιο είδος συστήματος κοινωνικής πίστωσης στις ΗΠΑ δεν είναι πραγματικά τόσο τραβηγμένο.

Μπορεί να μην είναι τόσο ακραίο όσο το σύστημα της Κίνας. Θα γίνουν όλα να ακούγονται πολύ καλοπροαίρετα, ακόμη και απαραίτητα, για να υποστηρίξουμε τη «δημοκρατία μας» ενάντια στους τύπους MAGA, τους λευκούς υπερασπιστές, τους αρνητές του κλίματος και τους εγχώριους τρομοκράτες.

Όπως είπε ο Ρόναλντ Ρίγκαν, «αν ο φασισμός έρθει ποτέ στην Αμερική, θα έρθει στο όνομα του φιλελευθερισμού».

Αλλά αυτό το σύστημα θα λειτουργούσε με τις ίδιες αρχές με το κινεζικό σύστημα. Σκεφτείτε αυτή την υποθετική περίπτωση…

 

 

Καλώς ήρθατε στην Πόλη των 15 λεπτών

 

Οι Πράσινοι θέλουν να επιβάλλουν «πόλεις 15 λεπτών» όπου μπορείτε να περπατήσετε παντού στην πόλη μέσα σε 15 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε το αυτοκίνητό σας για να επισκεφτείτε γιατρό, στεγνοκαθαριστήριο, παντοπωλείο, φαρμακείο ή οποιαδήποτε από τις άλλες τοποθεσίες που συνηθίζουμε. επίσκεψη για θελήματα και ανάγκες.

Αυτό μπορεί να ακούγεται ελκυστικό αν το επιλέξατε οικειοθελώς. Αλλά δεν είναι αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι πράσινοι. Θέλουν πόλεις 15 λεπτών ως δούρειος ίππος για να εξαλείψουν εντελώς τα αυτοκίνητα και να σας αναγκάσουν να οδηγείτε ποδήλατα ή να χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στο τέλος, θα χρειαστείτε άδεια για να πετάξετε σε άλλη πόλη.

Οι άδειες θα είναι με δελτίο και θα πρέπει να μπείτε σε λίστα αναμονής μέχρι τη σειρά σας. Μπορείτε να πληρώσετε για το εισιτήριό σας με το νέο ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας, υποθέτοντας ότι το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι αρκετά υψηλό και δεν ψηφίσατε λάθος υποψήφιο στις τελευταίες εκλογές.

Σε αυτό το όραμα, οι πολίτες θα περιοριστούν σε μικρές πόλεις ή πόλεις για παρατεταμένες περιόδους. Τα ταξίδια θα είναι αυστηρά περιορισμένα. Οι συσκευές θα μειωθούν χωρίς να επιτρέπεται η επιλογή των καταναλωτών. Θα επιβληθούν φόροι σε στοχευμένες δραστηριότητες για την αποθάρρυνση της χρήσης.

Η εκπαίδευση θα μετατραπεί στην κατήχηση για να μεγαλώσει μια γενιά που πιστεύει στα ψέματα του κλίματος που απαιτούνται για να κερδίσει υποστήριξη για αυτά τα μέτρα (αυτό το είδος κατήχησης έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια).

Είναι καταναγκαστικό, περιοριστικό και αλαζονικό. Είναι ένας κόσμος όπου οι ελίτ ελέγχουν τα πάντα και κάνεις ό,τι σου λένε. Είναι ένας κόσμος που βασίζεται σε ψέματα και φόβο.

Και πάλι, αν νομίζετε ότι είναι απλώς παρανοϊκό, σας παραπέμπω για άλλη μια φορά σε αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Λογοκρισία-Βιομηχανικό Συγκρότημα

 

 

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε λογοκρισία που έχει σχεδιαστεί για να κλείσει τις μη εγκεκριμένες απόψεις.

Χάρη στον Έλον Μασκ που άνοιξε τα αρχεία του Twitter στο κοινό, τώρα γνωρίζουμε πόσο σάπια και διεφθαρμένα ήταν ο Λευκός Οίκος, το FBI και το Twitter υπό τον Τζακ Ντόρσεϊ όσον αφορά την επιρροή στις εκλογές του 2020, συνθλίβοντας φωνές που έλεγαν ότι τα εμβόλια δεν ήταν πραγματικά ασφαλείς και αποτελεσματικοί (δεν είναι) και λέγοντας ότι η Ρωσία κερδίζει στην Ουκρανία (είναι).

Το Twitter δημιούργησε μια ξεχωριστή πύλη για τους καλλιτέχνες του FBI, προκειμένου να στοχεύσει μεμονωμένους Αμερικανούς και να τους απομακρύνει από τη χρήση του Twitter. (Το Facebook και η Google ήταν ακόμη χειρότερα, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται υπό τον ίδιο έλεγχο. Επομένως, δεν έχουμε τα εσωτερικά αρχεία που έχουμε για το Twitter.)

Είναι αντισυνταγματική παραβίαση της Πρώτης Τροποποίησης για την κυβέρνηση των ΗΠΑ να εμπλέκεται σε οποιαδήποτε λογοκρισία αυτού του είδους.

Αντ ‘αυτού, το FBI και ο Λευκός Οίκος χρησιμοποίησαν το Twitter ως ένα είδος τεχνίτη του ιδιωτικού τομέα για να αποκόψουν όποιον διαφωνούσε από την κυβερνητική ατζέντα.

Ακόμη και αυτό μπορεί να είναι αντισυνταγματικό επειδή το Twitter ενεργεί ως αντιπρόσωπος της κυβέρνησης σε αυτήν την περίπτωση. Τα δικαστήρια θα αποφασίσουν τελικά αυτό το ζήτημα, αλλά προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και το Twitter επιδίδονταν σε λογοκρισία κατάταξης των καθημερινών αμερικανικών φωνών.

Δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, σωστά; Μάντεψε ξανά. Τώρα μαθαίνουμε ότι οι δραστηριότητες λογοκρισίας Twitter-FBI ξεπέρασαν κατά πολύ τη φίμωση των επικριτών της κυβερνητικής πολιτικής.

Συνδυάστε ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης με ένα αστυνομικό κράτος

 

Το FBI έλαβε επίσης εντολές από την Ουκρανία. Αποδεικνύεται ότι η ουκρανική μυστική υπηρεσία ασφαλείας έστειλε λίστες με ρεπόρτερ και άλλους πολίτες των ΗΠΑ που δεν υποστήριζαν το καθεστώς Ζελένσκι που διευθύνει την ουκρανική πολεμική προσπάθεια.

Το FBI κλήθηκε να προωθήσει τη λίστα στο Twitter, να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς κατά της Ουκρανίας και να παραδώσει τα δεδομένα χρηστών στην ουκρανική μυστική αστυνομία.

Είμαι ενεργός στο Twitter και είμαι αντίθετος με τον πόλεμο, οπότε ξέρω ότι το όνομά μου ήταν στη λίστα. δεν με νοιάζει. Πάντα έγραφα αυτό που θέλω και δεν με τρομάζει το FBI ή η ουκρανική μυστική αστυνομία.

Ωστόσο, πολλοί λογαριασμοί λογοκρίθηκαν σε αυτή τη βάση. Κανείς δεν εκπλήσσεται όταν μαθαίνει ότι η Ουκρανία είναι αστυνομικό κράτος. Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να μαθαίνουν πόσο αστυνομικό κράτος έχουν γίνει οι ΗΠΑ.

Ρίξτε τώρα ένα κοινωνικό πιστωτικό σύστημα στο μείγμα. Απλώς σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση μπορεί να τιμωρήσει τους διαφωνούντες.

Αυτός είναι ο Γενναίος Νέος Κόσμος που αντιμετωπίζουμε. Και όλα διευκολύνονται από τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας, τα οποία επιτρέπουν το είδος του κράτους επιτήρησης που ήταν πάντα το όνειρο των τυράννων.

Απλώς θα πουν ότι γίνεται στο όνομα της δημοκρατίας. Μην το πέφτετε.

Είναι αυτό το μέλλον αναπόφευκτο; Όχι, δεν είναι. Αλλά έρχεται νωρίτερα από ό,τι περιμένεις, εκτός κι αν οι πολίτες ενώσουν τα χέρια, επιβεβαιώσουν εκ νέου την αλήθεια και ωθήσουν τις ελίτ πίσω σε μια γωνία όπου ανήκουν.

Ίσως να μην μπορείτε να αντεπιτεθείτε εύκολα στον κόσμο των CBDC, αλλά όπως λέω πάντα, υπάρχει μια μη ψηφιακή, μη δυνάμενη να παραβιαστεί, μη ανιχνεύσιμη μορφή χρημάτων που μπορείτε ακόμα να πάρετε στα χέρια σας.

Ονομάζεται χρυσός. Πάρτε λίγο όσο μπορείτε ακόμα.

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 749


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα