Robert Malone: «Σάπιος μέχρι τον πυρήνα» ο FDA γνώριζε πλήρως για την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων

20 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Οι πολιτικές COVID που επιβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια «είναι το αποκορύφωμα μιας διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας φαρμακευτικών, ασφαλιστικών και υγειονομικών ιδρυμάτων, μαζί με τα χρηματοπιστωτικά καταπιστεύματα που τα ελέγχουν», «έχουν διεισδύσει στο ιατρικό μας σύστημα σε κάθε επίπεδο και προστατεύονται και υποστηρίζονται από μια παράλληλη συμμαχία της νέας τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης, ακαδημαϊκών και κυβερνητικών φορέων που επωφελήθηκαν από αυτήν την ενορχηστρωμένη καταστροφή».

Αυτή η «διεφθαρμένη συμμαχία προωθεί αντιεπιστημονικούς ισχυρισμούς λογοκρίνοντας δεδομένα και εκφοβίζοντας και απολύοντας γιατρούς και επιστήμονες επειδή απλώς δημοσιεύουν πραγματικά κλινικά αποτελέσματα ή θεραπεύουν τους ασθενείς τους με αποδεδειγμένα αποτελεσματικά φάρμακα που σώζουν ζωές».

 

 

 

 

Όλα στη φόρα, για να μαθαίνει ο κόσμος και να αφυπνίζεται ποια διεφθαρμένα πρόσωπα απαρτίζουν αυτούς τους Οργανισμούς που σε συνεργασία με τις ναζιστικής προέλευσης Φαρμακοβιομηχανίες, στοχεύουν στην μείωση της ανθρωπότητας.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ … ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.
Καλλιόπη Σουφλή

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ γνώριζε από νωρίς ότι τα εμβόλια για τον COVID θα μπορούσαν να προκαλέσουν ιική επανενεργοποίηση ασθενειών όπως ο ιός της ανεμευλογιάς-ζωστήρα (έρπητα ζωστήρα) σε ορισμένους ανθρώπους, αλλά επέλεξε να μην το αποκαλύψει, σύμφωνα με τον διάσημο εμβολιολόγο και γιατρό Dr. Robert Malone.

«Ήξεραν για την επανενεργοποίηση του ιού», δήλωσε ο Malone κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης που διοργανώθηκε από τον Del Bigtree με τους συναδέλφους γιατρούς της Global COVID Summit, Dr. Ryan Cole και Dr. Richard Urso.

Ο Malone, που συμμετείχε στην εφεύρεση της τεχνολογίας εμβολιασμού mRNA και DNA, εξήγησε ότι είχε «πολύ ενεργά εμπλακεί» με ανώτερο προσωπικό του FDA στο Γραφείο του Επιτρόπου όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια.
Η ομάδα, σημείωσε, περιελάμβανε τον Δρ William DuMouchel, τον Επικεφαλής Στατιστικό Επιστήμονα της Oracle Health Sciences.

«Μιλούσαμε από το Zoom σε εβδομαδιαία βάση ή δύο φορές την εβδομάδα», είπε, σχετικά με τα πρώτα δεδομένα σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με τα εμβόλια.

«Αυτή είναι η ομάδα που ανακάλυψε πρώτη το σήμα της καρδιοτοξικότητας, ανέφερε ο Robert Malone.

«Επίσης ήξεραν εκείνη την εποχή— ένας από αυτούς είχε στην πραγματικότητα το ανεπιθύμητο συμβάν του έρπητα ζωστήρα.

Γνώριζαν ότι το σήμα επανενεργοποίησης του ιού – το οποίο τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ή CDC δεν αναγνώρισαν ποτέ – ήταν ένα από τα σημαντικότερα γνωστά ανεπιθύμητα περιστατικά».

Ο Robert Malone είπε ήταν λάθος να υποθέσει κανείς ότι το CDC και ο FDA – επειδή παρέμειναν σιωπηλοί – δεν γνώριζαν τον κίνδυνο επανενεργοποίησης του ιού που σχετίζεται με τα εμβόλια.

«Το ήξεραν απολύτως και δεν το αναγνώρισαν.
Είναι άλλο ένα από αυτά τα πράγματα που είναι ανεξήγητα».

Ο Malone επεσήμανε ότι υποτίθεται ότι υπάρχουν αυστηροί κανόνες για τους κλινικούς ερευνητές που αναπτύσσουν «αυτούς τους τύπους προϊόντων».

«Πρέπει να αξιολογούνται όλα, πόσο καιρό μετά το εμβόλιο κολλάει εκ νέου και πόση πρωτεΐνη παράγει ή ποιο είναι το ενεργό φαρμακευτικό προϊόν.
Τίποτα από αυτά τα πράγματα δεν έγινε πολύ καλά.

Δεν υπήρξαν αυστηρά κριτήρια και μια σειρά παραποιήσεων σχετικά με το ποια ήταν τα δεδομένα αλλοίωσε τα δεδομένα».

«Και το θέμα είναι ότι ο αμερικανικός FDA το άφησε να ξεφύγει. Δεν επιτελούσαν το θεσμικό τους καθήκον.
Υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητη Αρχή».

Κανονικά, επεσήμανε, η FDA δίνει μεγάλη προσοχή στη διαδικασία και εάν υπάρχουν κόκκινες σημαίες, η έρευνα διακόπτεται.

«Αυτό που συνέβη εδώ είναι ότι οι ρυθμιστικοί φορείς έδωσαν άδεια στη φαρμακοβιομηχανία», είπε ο Dr. Malone, προσθέτοντας ότι η Big Pharma «παρερμήνευσε επίσης βασικά στοιχεία, είπαν πολλά ψέματα για τα εμβόλια».

«Πολλοί από εμάς προσπαθήσαμε να καταλάβουμε πώς μπορεί να συμβεί αυτό, γιατί συμβαίνει πιθανώς και γιατί ο ρυθμιστικός μας μηχανισμός ο FDA, τον οποίο όλοι εμείς ως γιατροί είχαμε υποθέσει ότι έκανε τη δουλειά του ακέραια… και στο τέλος ανακαλύπτουμε ότι ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων είναι σάπιος μέχρι τον πυρήνα», κατέληξε ο Malone.

Τι συνέβη στις 11 Μαίου 2022;

Στις 11 Μαΐου 2022, η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον COVID, ένα συμπόσιο με άλλους 17.000 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο, δημοσίευσε την τέταρτη διακήρυξή της με την οποία ζητούσε την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, την αποκατάσταση της επιστημονικής ακεραιότητας και την αντιμετώπιση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Ηδιεφθαρμένη ιατρική συμμαχία

Οι πολιτικές COVID που επιβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια «είναι το αποκορύφωμα μιας διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας φαρμακευτικών, ασφαλιστικών και υγειονομικών ιδρυμάτων, μαζί με τα χρηματοπιστωτικά καταπιστεύματα που τα ελέγχουν», «έχουν διεισδύσει στο ιατρικό μας σύστημα σε κάθε επίπεδο και προστατεύονται και υποστηρίζονται από μια παράλληλη συμμαχία της νέας τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης, ακαδημαϊκών και κυβερνητικών φορέων που επωφελήθηκαν από αυτήν την ενορχηστρωμένη καταστροφή».

Αυτή η «διεφθαρμένη συμμαχία προωθεί αντιεπιστημονικούς ισχυρισμούς λογοκρίνοντας δεδομένα και εκφοβίζοντας και απολύοντας γιατρούς και επιστήμονες επειδή απλώς δημοσιεύουν πραγματικά κλινικά αποτελέσματα ή θεραπεύουν τους ασθενείς τους με αποδεδειγμένα αποτελεσματικά φάρμακα που σώζουν ζωές».

«Αυτές οι καταστροφικές αποφάσεις ήρθαν σε βάρος των αθώων, οι οποίοι αναγκάζονται να εμβολιαστούν με γενετική θεραπεία, τα εμβόλια δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά».

Σοκάρουν τα στοιχεία από το VAERS

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δημοσίευσαν νέα δεδομένα που δείχνουν συνολικά 1.261.149 αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειώνμετά από εμβόλια για τον COVID-19 που υποβλήθηκαν μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 6 Μαΐου 2022, στο σύστημα Ανεπιθύμητων Παρενεργειών από τα Εμβόλια ή σύστημα VAERS.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπήρξαν συνολικά 27.968 αναφορές θανάτων από τα εμβόλια σε αυτό το χρονικό διάστημα και 228.477 σοβαροί τραυματισμοί.

Παρά αυτά τα ανησυχητικά σήματα ασφαλείας, ο FDA ενέκρινε μια αναμνηστική δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, παρόλο που η έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια δεν προσφέρουν κανένα όφελος στα παιδιά και μπορούν στην πραγματικότητα, να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες στα παιδιά.

 

Πηγή

Προβολές : 616


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα