S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...ΑΝ νομίζετε ότι οι “παιδίατροι” νοιάζονται για τα παιδιά σας, κάνετε τεράστιο λάθος.

S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...ΑΝ νομίζετε ότι οι “παιδίατροι” νοιάζονται για τα παιδιά σας, κάνετε τεράστιο λάθος.

14 Νοεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,381
Μοίρασέ το

 

 

Οι απαντήσεις που δίνουν οι παιδιατροι αλλά και οι γιατροί για οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση εμφανιστεί ΜΕΤΑ απο εμβολιασμό, είναι ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ από τα αφεντικά τους, εδώ και 2 αιώνες και θα τις δείτε αυτούσιες και στις κλινικές δοκιμές των εμβολίων, όπου πετάνε στα σκουπίδια το 99% των παθολογικων καταστάσεων που εμφανίζονται μετά από τους εμβολιασμούς, κάτω από τον γενικό όρο NOT RELATED TO THE VAXXINES – ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Η πλειοψηφία νοιάζεται μόνο να πουλήσει, αυτά που θα τους προσδίδουν έσοδα και πελάτες και κατά βάθος χέστηκαν αν βλάπτουν τα παιδιά σας και κυριολεκτικά, αδυνατούν να σας μιλήσουν με ειλικρίνεια, σχεδόν πάντα η παραπλανηση και η εξαπάτηση είναι δεδομένη.

 

Η προσωπική ιστορία του Βασίλη Συραναστάση με την παιδίατρο που πηγε το παιδί του, αποτελεί μια ακόμα πολυ σημαντική αποκάλυψη για τον ρόλο των παιδιάτρων και των παιδικων εμβολίων… (οι παλαιότεροι θα θυμόσαστε τις εξαιρετικά τεκμηριωμένες ιατρικες μελέτες και αποκαλυψεις του για την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, όταν υπέγραφε τα άρθρα του ως NICK KILO… μπορείτε να βρείτε τα άρθρα του εδώ… διαβάστε τα όσοι δεν τα έχετε διαβάσει, γιατί πρόκειται για ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΓΝΩΣΗΣ.

Προσωπικά του χρωστω ευγνωμοσύνη, γιατί μου  άνοιξε τα μάτια και μέσω των αναρτήσεών του στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ…)…

Ποτέ τα εμβόλια ακόμα και τα παιδικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΗ…

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…

‘Επρεπε να γίνει όλο αυτός ο κακός χαμός παγκοσμίως με το εμβόλιο του ψευτοκορονοϊου,  για να βγει στη δημοσιότητα ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑ…

Αντί άλλου σχολίου, παραθέτω σε φωτογραφικο υλικό ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ… παρακαλώ, διαδώστε το… να σώσουμε ζωούλες… να σώσουμε ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Θα περιγράψω ένα προσωπικό συμβάν πριν 5 περίπου χρόνια. Είχα πάει με τη συζυγο και τη κόρη μας σε μια παιδίατρο κοντά στο σπίτι που μέναμε τότε, για να μας φτιάξει το χαρτί που ζητάνε στα σχολεία, ότι το παιδί μπορεί να κάνει γυμναστική.
Αφού έκανε την εξέταση και ήταν όλα καλά και άρχισε να φτιάχνει το χαρτί.
Γυρίζει και μας ρωτάει αν έχει κάνει η κόρη μας δυό εμβόλια λίγο καινούρια τότε, το HPV και το Bexsero.
Όταν απαντησαμε όχι, φυσικά και δεν τα έχει κάνει, κατευθείαν μας προτείνει να τα κάνει η ίδια (υπόψη το κόστος και των δύο τότε ήταν πάνω από 500 ευρώ).
Με ένα χαμόγελο στα χειλη, της λεμε, όχι ευχαριστούμε δεν τα χρειαζομαστε.
Κατευθείαν πάλι, αλλάζει πρόσωπο και μας λέει με ένα υφος τσαμπουκαλιστικο, πως δεν δέχεται παιδιά αν δεν κάνουν ΟΛΑ τα εμβόλια που η ίδια προτείνει. (αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΗ, συμφωνα με τον ΚΙΔ, συμπεριφορά, πολλοί παιδίατροι την έχουν αντιγράψει από τα αμερικανάκια).
Εδώ αρχίζει το πανηγύρι και η Θεία Δίκη.
Πριν προλάβω να απαντήσω, χτυπάει το τηλέφωνο της.
Μιας και ήμουν σχεδόν στο ένα μέτρο δίπλα της, άκουω από το τηλέφωνο μια μαμά να λέει στη παιδίατρο πως το μωρό της αρρώστησε μετά τον τελευταίο εμβολιασμό της και ψήνεται στον πυρετό.
Η παιδίατρος έγινε κατακόκκινη και της φωνάζει “τι είναι αυτά που λετε, το εμβόλιο δεν φταίει που το μωρό σας είναι άρρωστο, μάλλον κάτι κολλησε από το αδελφάκι του”……….. Και της το κλείνει στα μουτρα , τσακ μπαμ.
Περιστατικά σαν αυτό με το τηλεφώνημα της μάνας με το άρρωστο παιδί μετά από εμβολιασμό συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλαδα, εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες και με 99.9℅ βεβαιότητα με τον ίδιο τρόπο απαντούν και αντιδρούν ΟΛΟΙ οι παιδίατροι, απλούστατα γιατί κανένας επαγγελματίας που χορηγεί, δίνει ένα προϊόν για “καλό σκοπό, για προστασία” ΔΕΝ θα αποδεχτεί πως το προϊόν του προκάλεσε κακό.
Είναι στην ανθρώπινη φύση μια τέτοια αντίδραση, είναι κάτι όμως που γκρεμίζει την ακεραιότητα της ίδιας της ιατρικής και αυτών που την υπηρετουν.
Αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία των πελατών ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ.
Οι απαντήσεις που δίνουν οι παιδιατροι αλλά και οι γιατροί για οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση εμφανιστεί ΜΕΤΑ απο εμβολιασμό, είναι ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ από τα αφεντικά τους, εδώ και 2 αιώνες και θα τις δείτε αυτούσιες και στις κλινικές δοκιμές των εμβολίων, όπου πετάνε στα σκουπίδια το 99% των παθολογικων καταστάσεων που εμφανίζονται μετά από τους εμβολιασμούς, κάτω από τον γενικό όρο NOT RELATED TO THE VAXXINES – ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
Κυριολεκτικά, με αυτήν την τακτική γίνεται καταστρατήγηση κάθε επιστημονικού κανόνα και κάθε αρχής που διέπει την ιατρική, αλλά για την υπέροχη ΙατροΦαρμαΜαφια, αυτά είναι λεπτομέρειες.
Με το που το κλείνει λοιπόν, χωρίς να προλαβω να της πως δυο κουβεντουλες σχετικά μιας και είχα ήδη αρχίσει να έχω ένα δολοφονικό βλέμμα και ένα σαρδόνιο χαμόγελο και η γυναίκα με κράταγε να μην χιμήξω.
Υπογράφει τσακ μπαμ το χαρτί μας και γράφει και ένα παραπεμπτικο για κάτι εξετάσεις.
Συγκεκριμένα η μια ήταν εξέταση για TSH.
Την κοιταζω και ρωτάω, τσακ μπαμ.
Για ποιο λόγο θέλετε να κάνει έλεγχο ΘΥΡΟΤΡΟΠΙΝΗΣ σε αυτή την ηλικία ?? Και γιατί αν υπάρχει κάποιος λόγος, που δεν υπάρχει, για ορμονική εξέταση βάλατε μόνο τη ΘΥΡΟΤΡΟΠΙΝΗ και όχι και ΘΥΡΟΞΙΝΗ και ΤΡΙΙΩΔΟΘΥΡΟΝΙΝΗ?? Αφού είναι γνωστό ότι ιατρικώς από μόνη της μια τιμή ΘΥΡΟΤΡΟΠΙΝΗΣ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και δυναται να παρερμηνευθει ποικιλοτρόπως??
Η αντίδραση της ήταν να με κοιτάξει λες και ήμουν εξωγήινος και να ρωτήσει πως τα γνωρίζω αυτά.
Της απαντώ και γιατί να μην γνωρίζω? Απλά “διαβάζω” χωρίς να έχω ΑΦΕΝΤΙΚΑ να μου λένε τι να διαβάσω.
Με κοιτάζει λοιπόν με ένα δολοφονικό βλέμμα και μου πετάει το χαρτί και μας χαιρετάει.
Εδώ με έσυρε έξω η γυναίκα .
Αυτά…
ΑΝ νομίζετε ότι οι “παιδίατροι” νοιάζονται για τα παιδιά σας, κάνετε τεράστιο λάθος.
Η πλειοψηφία νοιάζεται μόνο να πουλήσει, αυτά που θα τους προσδίδουν έσοδα και πελάτες και κατά βάθος χέστηκαν αν βλάπτουν τα παιδιά σας και κυριολεκτικά, αδυνατούν να σας μιλήσουν με ειλικρίνεια, σχεδόν πάντα η παραπλανηση και η εξαπάτηση είναι δεδομένη.

 

Vasileios Syranastasis

Να συμπληρώσω λίγα για τις ορμόνες.
Εκείνη την περιοδο, είχα κάνει μεγάλη έρευνα στην βιβλιογραφία σχετικά με τις ορμόνες και τις ασθένειες που σχετίζονται με αυτές.
Και διαπίστωσα πως και εκεί παιζονται μεγάλες απάτες.
Θυμάμαι (και κάπου το έχω σώσει) ένα επιστημονικό άρθρο, όπου επιστήμονες ασκούσαν έντονα και έγκριτα κριτική στους “αρμόδιους” επειδή έριχναν διαχρονικά και αυθαίρετα συνέχεια τα όρια στις τιμές μέτρησης (το τι θεωρείται “φυσιολογικό”), με συνέπεια να βγάζουν το 1/3 του πληθυσμού πως “πάσχει” από κάποιο ορμονικο προβλημα, απο την γέννηση και έτσι να τον κάνουν πελατη από την γέννηση μέχρι τον θάνατο.
Σε γενικές γραμμές το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα στην διεφθαρμένη ιατρική βιομηχανία, οι καλοπληρωμένες πόρνες της ιατρικής που κάθονται σε καρέκλες εξουσίας (επί το πλειστον όλες οι λεγόμενες ιατρικές ενώσεις και εταιρείες και σύλλογοι) καθορίζουν και δίνουν το παράδειγμα που θα πρεπει να ακολουθουν όλοι οι ιατροί, έχοντας πάντα ως βασικό στόχο, οχι την υγεία, αλλά το κέρδος τους και τη δημιουργία μόνιμου πελατολογιου.
Η ιατρική πλεον είναι η μεγαλύτερη απειλή της υγείας και της ζωής (ως γενική έννοια χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πραγματικά ιατροί και πως δεν μπορεί να σε σώσει αν χρειαστεί)

 

 

Vasileios Syranastasis

Τα μπόλια που στοχεύουν κοινά Commensal βακτήρια όπως είναι ο πνευμονιοκοκκος, ο μηνιγγίτιδοκοκκος, Αιμοφ. Ινφλουενζα, κατά την ταπεινή μου άποψη με βάση τις γνώσεις των τελευταίων 2 δεκαετιών (όπου καταρρίφθηκε συθέμελα το Lung Sterility Dogma) έχουν βλάψει αμέτρητα παιδια σε τεράστιο βαθμό, ποικιλοτρόπως.
Ο δε παραλογισμος της διεφθαρμένης ιατρικής να στοχεύει κάτι με το οποίο το σώμα μας συνδέεται με μια αμοιβαιότητα ή πιο σωστά είναι μέρος του σώματός μας και συνεργάζεται με το ανοσοποιητικό μας, αποδεικνύει περιτρανα πως η Ιατρική-Βιομηχανια απέχει πλέον έτη φωτός από την Ιατρική και φυσικά την Υγεία.

 

Πηγή

Προβολές : 2,381


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα