Κοντά σε διακοπή ρεύματος στην Ευρώπη πριν από την κατάρρευση της ηλεκτρικής ενέργειας σε εθνικό επίπεδο στο Πακιστάν – Τι βυθίζει εκατομμύρια ανθρώπους στο σκοτάδι σε όλο τον κόσμο;

S.O.S. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κοντά σε διακοπή ρεύματος στην Ευρώπη πριν από την κατάρρευση της ηλεκτρικής ενέργειας σε εθνικό επίπεδο στο Πακιστάν – Τι βυθίζει εκατομμύρια ανθρώπους στο σκοτάδι σε όλο τον κόσμο;

15 Ιανουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,210
Μοίρασέ το
Κοντά σε διακοπή ρεύματος στην Ευρώπη πριν από την κατάρρευση της ηλεκτρικής ενέργειας σε εθνικό επίπεδο στο Πακιστάν – Τι βυθίζει εκατομμύρια ανθρώπους στο σκοτάδι σε όλο τον κόσμο;
 
 
Ναι, στο Πακιστάν και την Ευρώπη, οι επίσημες αιτίες (καιρικές συνθήκες και ανθρώπινο σφάλμα) των καταστροφικών διακοπών μου φαίνονται ύποπτες. 
 
Υπάρχει κάτι περισσότερο που δεν ξέρουμε;

 
 
 
Φυσικά και υπάρχει κάτι περισσότερο που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
 
Γίνεται ένας τρομακτικός πολύπλευρος πόλεμος σε βάρος της ανθρωπότητας, και έχει άμεση σχέση με όσα γίνονται στις ΗΠΑ.
 
Θα το επαναλάβω για να γίνει κατανοητό:
 
Προτείνω να έχετε προμηθευτεί τα παρακάτω: Φάρμακα για τον επόμενο μήνα, Τροφές διαρκείας (Όσπρια, μακαρόνια, κονσέρβες, αλεύρι, κλπ), Χαρτί υγείας, Νερό, βενζίνα στο αμάξι, Νερό στη μπανιέρα.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
ΥΓ: Προσωπικά νομίζω ότι θα κρατήσει μόνο λίγες μέρες, αλλά καλύτερα να υπολογίζετε για ένα μήνα.

Κοντά σε διακοπή ρεύματος στην Ευρώπη πριν από την κατάρρευση της ηλεκτρικής ενέργειας σε εθνικό επίπεδο στο Πακιστάν – Τι βυθίζει εκατομμύρια ανθρώπους στο σκοτάδι σε όλο τον κόσμο;

Kοντά σε μπλακ-άουτ βρέθηκε  στις 8 Ιανουαρίου του 2021 η Ευρώπη καθώς το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας διακόπηκε  στο νότιο-ανατολικό και βόρειο-δυτικό τμήμα για περίπου μία ώρα και χαρακτηρίστηκε  σαν ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα.

 

Μια μέρα μετά, στις 9 Ιανουαρίου 2021, το Πακιστάν και οι περισσότεροι από τους 210 εκατομμύρια κατοίκους του βυθίστηκαν στο σκοτάδι για αρκετές ώρες.

Αυτή ήταν η δεύτερη μεγάλη διακοπή ρεύματος του Πακιστάν από τον Μάιο του 2018, όταν η χώρα παρέμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για περισσότερες από εννέα ώρες.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Μια διαταραχή στο συγχρονισμένο ευρωπαϊκό δίκτυο υψηλής τάσης την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, είχε σαν αποτέλεσμα τον διαχωρισμό των ευρωπαϊκών περιοχών δικτύου.

Το περιστατικό, που περιγράφεται σαν μία από τις πιο κρίσιμες καταστάσεις  συσκότισης από την τελευταία σημαντική διακοπή ρεύματος της περιοχής το 2006, που συνέβη μετά από την ξαφνική μείωση της συχνότητας, περίπου 0,25 Hertz (Hz) στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Πηγή

Προβολές : 1,210


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα