S.O.S. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ). ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ!!! Τα έθνη θα υποταχθούν στον ΠΟΥ ή θα αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. 

S.O.S. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ). ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ!!! Τα έθνη θα υποταχθούν στον ΠΟΥ ή θα αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. 

7 Ιουνίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:916
Μοίρασέ το

 

 

Η επόμενη μεγάλη απειλή του ΠΟΥ για την ιατρική ελευθερία, την εθνική κυριαρχία και την αυτοδιοίκηση πλησιάζει γρήγορα. Προέρχεται από την προτεινόμενη «Διεθνή Συνθήκη Πανδημίας» που εργάζεται τώρα στα παρασκήνια. 

Υπό το πρόσχημα του ελέγχου μελλοντικών πανδημιών, αυτή η παγκόσμια συμφωνία θα έδινε επίσης τεράστιες νέες εξουσίες στον παγκόσμιο οργανισμό «υγείας».

Πολλοί ειδικοί λένε ότι οι χειρότερες από τις αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις θα επανέλθουν καθώς η συνθήκη θα διαπραγματευτεί.

Και οι υποστηρικτές της συνθήκης προτείνουν ανοιχτά να μετατραπεί ο ΠΟΥ σε ένα είδος παγκόσμιου υπουργείου υγείας με τεράστιες εξουσίες σε κάθε άτομο και κυβέρνηση στη Γη.

Αυτό είναι βασικά μια λευκή επιταγή για παρέμβαση στις ζωές των ανθρώπων. 

 

 

 

 

 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΘΥΕΛΛΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΔΩ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μούγκα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης… μούγκα και οι δημοσιογραφικές χρυσοπληρωμένες με τα χρήματα του ελληνικού λαού, πόρνες…
Μούγκα οι ρασοφόροι… μούγκα και οι δικαστές και εισαγγελείς…
Μούγκα οι στρατιωτικοί… οι εκπαιδευτικοί… οι δικηγόροι, και όλοι οι θεσμικοί φορείς…
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
Διακοπή της αρπαγής ισχύος του ΠΟΥ

 

 

Υπό την ηγεσία ενός «πρώην» μαρξιστή τρομοκρατικού ηγέτη που υποστηρίζεται από την κομμουνιστική Κίνα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας του ΟΗΕ (ΠΟΥ) και η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζουν μια άνευ προηγουμένου αρπαγή εξουσίας για να οικοδομήσουν ένα πλανητικό βιοϊατρικό αστυνομικό κράτος. Σκεφτείτε τη Σαγκάη κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά παγκοσμίως. Κορυφαίοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή είναι πραγματικά η εμφάνιση της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» που συζητήθηκε από τον Μπάιντεν και άλλους.   

Ήδη, ο ΠΟΥ διεκδικεί κάθε είδους δρακόντειες αρχές, συμπεριλαμβανομένων των εξουσιών συνεργασίας με κράτη μέλη του ΟΗΕ σε καραντίνα χωριών ή εθνών, κλείδωμα κοινωνιών, επιβολή ιατρικών «θεραπειών» όπως εμβόλια και γενικά συντριβή της ιατρικής ελευθερίας.

Όταν εξαπλωνόταν ο Έμπολα, για παράδειγμα, η κυβέρνηση Ομπάμα έστειλε χιλιάδες στρατιώτες των ΗΠΑ για να βοηθήσουν τον ΟΗΕ να επιβάλει τον ιατρικό στρατιωτικό νόμο στην Ακτή του Ελεφαντοστού.  

Σύμφωνα με αλλαγές που προτάθηκαν στους «Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας» του ΠΟΥ από την κυβέρνηση Μπάιντεν που εξετάστηκαν στην 75η συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, το φιλικό προς τους δικτάτορες παγκόσμιο σώμα «υγείας» θα είχε αποκτήσει την εξουσία να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του χωρίς καν την έγκριση ή συναίνεση του στοχευόμενου έθνους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ούτε ο ΠΟΥ ούτε η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδίαζαν να συμβουλευτούν τη Γερουσία των ΗΠΑ για το θέμα.  

«Η πέμπτη προτεραιότητα είναι να ενισχυθεί επειγόντως ο ΠΟΥ ως η ηγετική και κατευθυντήρια αρχή για την παγκόσμια υγεία, στο επίκεντρο της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής υγείας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, περιγράφοντας τα σχέδιά του στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΠΟΥ στις 24 Ιανουαρίου. 2022. «Είμαστε ένας κόσμος, έχουμε μια υγεία, είμαστε ένας ΠΟΥ».

Όταν εξετάζουμε όλα τα ζητήματα που έχουν κηρυχθεί «κρίση δημόσιας υγείας» από τις κυβερνήσεις, το απεριόριστο εύρος της αρπαγής της εξουσίας γίνεται ακόμη πιο τρομακτικό.

Η προϊσταμένη των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ, Δρ. Ροσέλ Βαλένσκι, για παράδειγμα, δήλωσε πρόσφατα ότι η «βία με όπλα» ήταν μια κρίση δημόσιας υγείας. Η κλιματική αλλαγή, που ισχυρίζεται ο ΟΗΕ και οι επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από φόρους ότι προκαλείται από ανθρώπινες εκπομπές CO 2 , έχει επίσης αναφερθεί επανειλημμένα ως η πιο «επείγουσα» κρίση δημόσιας υγείας στον κόσμο.

Και από το 2020, πολλές αμερικανικές πολιτείες και κυβερνήσεις έχουν ακόμη  δηλώσει ότι και ο ρατσισμός είναι κρίση δημόσιας υγείας.   

Εν ολίγοις, σχεδόν τα πάντα και τα πάντα θα μπορούσαν να υπάγονται στη δικαιοδοσία των παγκόσμιων γραφειοκρατών «υγείας» εάν προχωρήσει η ατζέντα. Όμως, παρά την τεράστια έκταση του σφετερισμού και τις δραστικές συνέπειες για την ελευθερία και την αυτοδιοίκηση σε όλο τον κόσμο, τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης έχουν σε μεγάλο βαθμό σιωπήσει για το θέμα.

Ωστόσο, η ανησυχία αυξήθηκε γρήγορα καθώς όλο και περισσότεροι ειδικοί και ακτιβιστές μίλησαν, με αποκορύφωμα πολλούς αμερικανούς νομοθέτες, κυβερνήτες και κορυφαίους παρουσιαστές της καλωδιακής τηλεόρασης να μιλούν ανοιχτά. 

Σε συνέντευξή του στο The New American , ο επιστήμονας του mRNA και πρωτοπόρος Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν χαρακτήρισε την ανάμειξη της κυβέρνησης Μπάιντεν «αδίκημα που δεν μπορεί να κατηγορηθεί».

Ο καθηγητής διεθνούς δικαίου Φράνσις Μπόιλ, εν τω μεταξύ, είπε στο The New American ότι αυτή η αντισυνταγματική αρπαγή εξουσίας από ληστρικούς «εγκληματίες» έπρεπε να αντισταθεί σε όλα τα επίπεδα.

Επειδή η είδηση ​​διαδόθηκε γρήγορα και η αντιπολίτευση ήταν τόσο έντονη, οι παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να βάλουν τις τροποποιήσεις υπό την κάλυψη του σκότους δεν ήταν τόσο επιτυχημένες όσο ήλπιζαν, αναφέρουν οι πρώτες αναφορές.

Στην πραγματικότητα, πολλές κυβερνήσεις – ειδικά η αντικομμουνιστική κυβέρνηση του προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο – κατέρριψαν το σχέδιο που υποστηρίχθηκε από τον Μπάιντεν.

Και έτσι, ακτιβιστές που αντιτίθενται στην αρπαγή της εξουσίας του ΠΟΥ κατάφεραν να συγκρατήσουν μέρος της ατζέντας — προς το παρόν. 

Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι είναι θέμα χρόνου να αναστηθεί η προσπάθεια. Πράγματι, τον Σεπτέμβριο, οι κυβερνήσεις θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προτεινόμενες τροπολογίες που θα εξεταστούν σε συνεδρίαση του ΠΟΥ τον Νοέμβριο, δήλωσαν δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις διαδικασίες. Και η όλη διαδικασία είναι τόσο αδιαφανής, όπως και άλλες εργασίες του ΠΟΥ, που αντικρουόμενες αναφορές από το Reuters και άλλες πηγές δεν καθιστούν σαφές ποιες ακριβώς αλλαγές έγιναν στις τροποποιήσεις πριν από την έγκρισή τους στα τέλη Μαΐου. 

Αρχικά υπήρχαν δύο βασικοί δρόμοι επίθεσης που ακολουθούσαν ο ΠΟΥ και οι σύμμαχοί του. Τον Ιούνιο (αφού αυτό το περιοδικό θα κυκλοφορήσει), πρόκειται να εξεταστεί μια επικίνδυνη «συνθήκη πανδημίας», δίνοντας στον ΠΟΥ νέα «δόντια» για να επιβάλει τις επιταγές του. Σε μια δημόσια δήλωση σχετικά με τα σχέδιά του για τη Διεθνή Συνθήκη για την Πανδημία, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξήγησε ότι ο στόχος ήταν η περαιτέρω ενδυνάμωση της ΠΟΥ. 

Μεταξύ άλλων στόχων, το όργανο λήψης αποφάσεων της ΕΕ ζήτησε η διεθνής συνθήκη να εξασφαλίσει «ένα ισχυρότερο διεθνές πλαίσιο υγείας με τον ΠΟΥ ως συντονιστική αρχή για παγκόσμια θέματα υγείας». Η περιφερειακή κυβέρνηση που κυβερνά τα πρώην κυρίαρχα έθνη της Ευρώπης είπε επίσης ότι στόχος της παγκόσμιας συμφωνίας ήταν να εδραιώσει «την προσέγγιση «Μία Υγεία», που συνδέει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη μας». Οι κυρώσεις σε μη συμμορφούμενα κράτη ήταν επίσης ένας σημαντικός στόχος. 

Ακόμη και πριν από αυτό, η κυβέρνηση Μπάιντεν και άλλοι προσπαθούσαν να προετοιμάσουν το δρόμο με μια σειρά από 13 αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις στους λεγόμενους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του ΠΟΥ. Οι λεπτομέρειες των τροπολογιών δημοσιοποιήθηκαν μόνο -και πολύ αθόρυβα- μερικούς μήνες πριν ληφθούν υπόψη. Οι αναφορές υποδηλώνουν ότι οι τροπολογίες που κατέληξαν να εγκριθούν ήταν λιγότερο ακραίες από τις πρωτότυπες που αναζητούσε η κυβέρνηση Μπάιντεν, αλλά η αλήθεια παραμένει θολή. 

Το καθεστώς υγείας που δημιουργήθηκε βάσει του ΔΚΥ, το οποίο εγκρίθηκε από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2005 (το πρωτότυπο εγκρίθηκε το 1969), είναι ήδη δρακόντειο στην τρέχουσα κατάστασή του. Πράγματι, αυτοί οι κανονισμοί είναι εκείνοι που υποτίθεται ότι εξουσιοδοτούσαν τον ντροπιασμένο παγκόσμιο οργανισμό να «συνιστά» τις ολοκληρωτικές πολιτικές που εφάρμοσε παγκοσμίως ως απάντηση στον Covid. Μεγάλο μέρος της ηγεσίας στον παγκόσμιο πόλεμο κατά της ελευθερίας τα τελευταία δύο χρόνια προήλθε από τον ΠΟΥ και τους μαριονετζήδες στα παρασκήνια – τον Μπιλ Γκέιτς και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.  

Όμως, σύμφωνα με τις τροπολογίες που πρότεινε η κυβέρνηση Μπάιντεν και εξετάστηκαν στα τέλη Μαΐου, θα είχε γίνει από το κακό σε καταστροφικό. Μεταξύ άλλων ανησυχιών, ο ΠΟΥ θα είχε αποκτήσει νέες εξουσίες για να επιβάλει τη θέλησή του σε έθνη και λαούς παρά τη θέλησή τους.

Πράγματι, σύμφωνα με την αρχική γλώσσα, ο ΠΟΥ θα μπορούσε να κηρύξει «έκτακτη ανάγκη για την υγεία» σε οποιοδήποτε έθνος, χωρίς ουσιαστικά όρια, υπερβαίνοντας ακόμη και τις πραγματικές πανδημίες, εφόσον «θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντική βλάβη στους ανθρώπους».

Εν ολίγοις, μια λευκή επιταγή για τον ΠΟΥ.    

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές θα αφαιρούσε τη γλώσσα από τη διεθνή συμφωνία υγείας του ΠΟΥ, η οποία απαιτεί από την κυβέρνηση να συναινέσει στους προσδιορισμούς του ΠΟΥ πριν αναληφθεί δράση. Σύμφωνα με τη νέα γλώσσα, το μόνο που θα ήταν απαραίτητο είναι το αφεντικό του ΠΟΥ να ισχυριστεί ότι υπάρχει «μια έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος» (PHEIC). Ακόμη και μια υποψία μιας τέτοιας «έκτακτης ανάγκης» θα ήταν αρκετή για να γυρίσουν τα γρανάζια της τυραννίας.    

Ο Δρ Peter Breggin απέρριψε τον παγκοσμιοποιητή της θεωρίας συνωμοσίας

Κριτής του ΠΟΥ: Ο Δρ. Πίτερ Μπρέγκιν έχει αναγνωρίσει ότι κάποτε απέρριψε ως «θεωρία συνωμοσίας» την άρπακτη εξουσίας από την παγκοσμιοποίηση για την οποία τώρα προειδοποιεί.

Μόλις κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο ΠΟΥ θα εξουσιοδοτηθεί να συνεργαστεί με μια ιλιγγιώδη σειρά παγκόσμιων οργανισμών και οργανισμών όπως ο ΟΗΕ και άλλοι υπό το πρόσχημα της προστασίας της «υγείας». Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες του ΟΗΕ που επιβλέπουν τα τρόφιμα, τη γεωργία, την αεροπορία, το περιβάλλον και πολλά άλλα. Εν ολίγοις, μια πλήρης επίθεση σε ένα έθνος από μια σειρά επίδοξων παγκόσμιων κυβερνητικών οργανισμών είναι στα χαρτιά για παράβλεψη του ΠΟΥ.  

Η αρπαγή της εξουσίας θα επιτάχυνε επίσης τη διαδικασία μετατροπής του επικεφαλής του ΠΟΥ σε παγκόσμιο δικτάτορα υγείας, λένε πολλοί επικριτές. Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, που εγκαταστάθηκε από το καθεστώς στο Πεκίνο, είναι πρώην μέλος του πολιτικού γραφείου του Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου Tigray, μιας αιθιοπικής εθνομαρξιστικής τρομοκρατικής ομάδας που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αμέτρητοι επικριτές έχουν ζητήσει να διωχθεί για φρικτά εγκλήματα που διέπραξε η τρομοκρατική ομάδα που βοήθησε να ηγηθεί, και αργότερα το βάναυσο καθεστώς της Αιθιοπίας που υπηρέτησε σε υψηλό επίπεδο.   

Κορυφαίος Ψυχίατρος Μιλάει 

 

Πριν από τις συνεδριάσεις της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας που εξέτασαν τις τροπολογίες, μίλησε μια πραγματική σειρά ειδικών. Ένας από αυτούς τους επικριτές, ο Δρ. Πίτερ Μπρέγκιν, μια κορυφαία ιατρική φωνή που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αρπαγή της εξουσίας, είπε στο The New American ότι μόλις πριν από λίγα χρόνια θα το είχε δει όλο αυτό ως «θεωρία συνωμοσίας». Στη συνέχεια ερεύνησε τις παγκόσμιες ελίτ και έγραψε το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Covid-19 and the Global Predators: We Are the Prey

Ο Δρ. Μπρέγκιν, ένας ψυχίατρος που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ, γνωστός ως «Συνείδηση ​​της Ψυχιατρικής» για τις προσπάθειές του να χαλιναγωγήσει τις καταχρήσεις στον κλάδο, είπε ότι η αρπαγή εξουσίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αποτελεί απειλή για την Αμερική.

«Εάν εγκριθούν, οι προτεινόμενες τροποποιήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν, από την ίδια την ύπαρξή τους και την πρόθεσή τους, θα θέσουν σε κίνδυνο δραστικά την ανεξαρτησία και την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών», προειδοποίησε.  

Σύμφωνα με τον Δρ. Μπρέγκιν, η ίδια απειλή ισχύει για την κυριαρχία και την αυτοδιοίκηση και των 193 κρατών μελών του ΟΗΕ, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Σε μια συνέντευξη στο The New American , πρότεινε ότι αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας «τάξης αρπακτικών». Οι προτεινόμενες αλλαγές θα έδιναν «τεράστιες νέες εξουσίες» στα χέρια «μη εκλεγμένων τεχνοκρατών» – εξουσίες που «θα ασκούνταν είτε συμφωνούσε το έθνος-στόχος είτε όχι», εξήγησε.     

«Οι τροποποιήσεις θα έδιναν στον ΠΟΥ το δικαίωμα να λάβει σημαντικά βήματα για να συνεργαστεί με άλλα έθνη και άλλους οργανισμούς παγκοσμίως για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης κρίσης υγείας οποιουδήποτε έθνους, ακόμη και παρά τις δηλωμένες επιθυμίες του», προειδοποίησε ο Δρ. Μπρέγκιν, προσθέτοντας ότι αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν οικονομικά και οικονομικές επιθέσεις που ενορχηστρώθηκαν από τον ΠΟΥ και τους εταίρους του. Πολλές από αυτές τις ιδέες επιδιώκονται και στη Διεθνή Συνθήκη για την Πανδημία. 

Αλλά αυτές οι επιθέσεις δύσκολα θα περιορίζονταν σε γνήσιες πανδημίες. «Σύμφωνα με την προσέγγιση του ΠΟΥ, θα ήταν δύσκολο να βρεθεί οποιοδήποτε σημαντικό εθνικό ζήτημα που να μην αποτελεί πιθανό πρόβλημα υγείας», προειδοποίησε ο Δρ. Μπρέγκιν, επισημαίνοντας ότι το κομμουνιστικό κινεζικό καθεστώς και ο Μπιλ Γκέιτς ήταν οι μεγαλύτερες επιρροές στον ΠΟΥ. Σύμφωνα με τις υποστηριζόμενες από τον Μπάιντεν τροπολογίες, «ο ΠΟΥ θα έχει τον ελεύθερο έλεγχο να χρησιμοποιεί αυτούς τους εκτεταμένους ορισμούς της υγείας για να χαρακτηρίσει κρίση για οτιδήποτε επιθυμεί σε όποιο έθνος επιθυμεί». 

Εάν ο ΠΟΥ επιτύχει τελικά να προωθήσει την ατζέντα του, πρόσθεσε, η πιο σημαντική χρήση αυτών των αυθαίρετων αρχών θα ήταν εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών —τουλάχιστον αν ο αμερικανικός λαός επρόκειτο ποτέ να εκλέξει μια άλλη αντι-παγκοσμιοποιητική κυβέρνηση όπως η κυβέρνηση Τραμπ— ότι ο ΠΟΥ θα μπορούσε να φέρει το έθνος στη φτέρνα. Υπό τον Τραμπ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΠΟΥ και τον αποχρηματοδότησε, αν και η κυβέρνηση Μπάιντεν το ανέτρεψε αμέσως μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της.   

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ότι αυτές οι τροπολογίες που υποστηρίζονται από την Αμερική είναι ένα μεγάλο βήμα προς την εκούσια απώλεια της κυριαρχίας της Αμερικής στη Νέα Παγκόσμια Τάξη ή Μεγάλη Επαναφορά», πρόσθεσε ο Δρ. Μπρέγκιν. «Η επιτυχία ή η αποτυχία μας να σταματήσουμε την επικύρωση αυτών των τροποποιήσεων θα δημιουργήσει το πρότυπο για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης προσπάθειας του ΠΟΥ να συνάψει νομικά δεσμευτικές συνθήκες που στερούν την κυριαρχία των εθνών».  

Αν και φαίνεται ότι μερικοί από τους πιο ακραίους σφετερισμούς ηττήθηκαν, προς το παρόν, ειδικοί είπαν στο The New American ότι οι ίδιες δυνάμεις πίσω από αυτές τις τροπολογίες θα προσπαθούσαν να εγκρίνουν στην επερχόμενη συνθήκη πανδημίας ή σε κάποιο άλλο μέσο. Αλλά είναι ακόμη χειρότερο από απώλεια κυριαρχίας. Αντίθετα, ισοδυναμεί με την παράδοση της εξουσίας σε ολόκληρη την ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια τάξη αρπακτικών ελίτ που ενδιαφέρονται όχι για την υγεία, αλλά για την εξουσία και το χρήμα, είπε ο Δρ Μπρέγκιν.   

«Στην πραγματικότητα, θα χάσουν τις κυρίαρχες εξουσίες τους στα παγκόσμια αρπακτικά που κυβερνούν τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ, συμπεριλαμβανομένου του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και των υποστηρικτών της Μεγάλης Επαναφοράς, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, και γιγάντια ιδρύματα και εταιρείες — όλοι ωφελούνται από την αποδυνάμωση ή την καταστροφή της κυριαρχίας των δυτικών εθνών», συνέχισε ο Μπρέγκιν. «Ο δυτικός πολιτισμός, και κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι το μόνο που έρχεται σε σθεναρή αντίθεση με την παγκοσμιοποίηση της κατάληψης του κόσμου, που ονομάζεται Νέα Παγκόσμια Τάξη ή Μεγάλη Επαναφορά». 

Ήδη, ο ΠΟΥ και οι σύμμαχοί του – και τα παγκόσμια αρπακτικά πίσω από ολόκληρη τη μηχανή – έχουν δείξει τις φοβερές δυνάμεις τους. Κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid, ο παγκόσμιος οργανισμός ήταν ο βασικός μηχανισμός για την απελευθέρωση και τον συντονισμό των άνευ προηγουμένου επιθέσεων κατά της ελευθερίας σε όλο τον κόσμο, εξήγησε ο Μπρέγκιν.  

«Ο ΠΟΥ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός κατά τη διάρκεια του Covid-19 στην υλοποίηση των στόχων των παγκόσμιων αρπακτικών, με επικεφαλής τις ομάδες γύρω από τον Μπιλ Γκέιτς και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, στην οργανωμένη επίθεση και εκστρατεία τρομοκρατίας κατά των δυτικών δημοκρατιών», είπε ο Δρ. Μπρέγκιν. «Αυτό είχε σκόπιμα ως αποτέλεσμα την τεράστια αποδυνάμωση οποιωνδήποτε δυνητικά αντι-παγκοσμιοποιημένων, προσανατολισμένων στην ελευθερία, πατριωτικών εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστραλίας, του Καναδά και άλλων. Αυτή η επιτυχία μπορεί να εξηγήσει γιατί τα παγκόσμια αρπακτικά επέλεξαν τον ΠΟΥ για να επιφέρουν τώρα ένα σημαντικό και δυνητικά θανατηφόρο θανατηφόρο πλήγμα στην κυριαρχία των εθνών του κόσμου».   

Εάν δεν σταματήσουν, οι συνεχιζόμενες αρπαγές ισχύος θα τα έκαναν όλα χειρότερα, είπε.  

 

 

Ο ΠΟΥ Μιλάει 

Σε μια συνέντευξη στο The New American , η Δρ. Άστριντ Στούκελμπεργκερ, εξέχουσα επιδημιολόγος και διεθνής επιστήμονας υγείας στη Γενεύη και πρώην αξιωματούχος του ΠΟΥ έγινε πληροφοριοδότης, προειδοποίησε επίσης ότι ο ΠΟΥ ήταν η ηγετική δύναμη πίσω από την τυραννία που τύλιξε τον κόσμο κατά τη διάρκεια του Covid. 

Σε πείσμα του δικού του ΔΚΥ, τον οποίο δίδαξε ο Δρ. Stuckelberger σε πανεπιστημιακό επίπεδο, ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε την τρομοκρατία για να «εκδώσει οδηγίες που δεν ήταν απολύτως ανάλογες με την κατάσταση», είπε.

Εάν τελικά περάσουν οι τροπολογίες, ή εάν εγκριθούν στην επικείμενη συνθήκη, θα γίνει ακόμη χειρότερο.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΟΥ και οι υποστηρικτές του, όπως ο Γκέιτς, «έχουν προχωρήσει τώρα, ξεκάθαρα, στην παγκόσμια διακυβέρνηση», είπε ο Δρ Stuckelberger.

«Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τον ΠΟΥ δεν είναι σαν να συντονίζουν τα κράτη μέλη που μπορούν να αποφασίσουν μόνα τους». 

Το παγκόσμιο μοντέλο εμφανίστηκε πραγματικά τα τελευταία δύο χρόνια.

«Πριν, στο IHR, εκπαιδεύαμε [φοιτητές] ότι τα πάντα πρέπει να προσαρμόζονται στις χώρες», είπε. Αλλά τώρα, «έχουν φέρει τους πάντες να υπακούουν σε μια διακυβέρνηση, να υπακούουν σε ένα ενιαίο πρότυπο».

«Ο ΠΟΥ αναλαμβάνει τώρα όλο και περισσότερο την εξουσία του κόσμου μαζί ως ο μόνος οργανισμός που μπορεί… να κατευθύνει οποιοδήποτε σχέδιο ετοιμότητας για επιδημίες ή σχέδιο παρέμβασης για πανδημία», πρόσθεσε. 

Οι δυστοπικές εξελίξεις κινούνται από τη ρητορική στην πραγματικότητα.

Στην έκτακτη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας του ΠΟΥ στα τέλη του περασμένου έτους, δόθηκε στις κυβερνήσεις των μελών ένα έγγραφο με τίτλο «Ένας Οδηγός για μια Συνθήκη για την Πανδημία».

Τα κράτη μέλη ψήφισαν υπέρ της αποδοχής των διαδικασιών για την ανάπτυξη αυτής της συνθήκης, η οποία βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη. 

«Είναι τόσο ύπουλοι», είπε ο Stuckelberger λίγο πριν από την πρόσφατη συνάντηση. «Θα πάρουν το μέσο που θα εγκριθεί γρηγορότερα και το μέσο που είναι πιθανό να εγκριθεί ταχύτερα είναι οι Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας».

Το σχέδιο Α, οι τροπολογίες, δεν πέτυχε πλήρως, φαίνεται.

Αλλά η μάχη απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει.       

Το «Σύνταγμα» του ΠΟΥ – κάτι που έχουν οι κυβερνήσεις – είναι πιθανό να συμβάλει στη μετατροπή του οργανισμού σε μια πραγματική παγκόσμια αρχή με κυβερνητικές εξουσίες, είπε ο Stuckelberger.

Και το σύνταγμα της στολής φέρεται να κατοχυρώνει ένα «θεμελιώδες δικαίωμα» για το «υψηλότερο δυνατό επίπεδο υγείας».

Ζητεί επίσης για «την πληρέστερη συνεργασία ατόμων και κρατών».

Και πάλι, αυτό είναι βασικά μια λευκή επιταγή για παρέμβαση στις ζωές των ανθρώπων.     

Στο άρθρο 21 του Καταστατικού του ΠΟΥ, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας εξουσιοδοτείται να «υιοθετεί κανονισμούς» για τα πάντα, από τις «υγειονομικές απαιτήσεις και τις απαιτήσεις καραντίνας» έως τα «πρότυπα» για τη διάγνωση ασθενειών. Αυτό κατέστησε δυνατή την παγκόσμια τυραννία που τύλιξε τον κόσμο στις αρχές του 2020, καθώς και τα αναξιόπιστα τεστ PCR Covid που τροφοδότησαν την αφήγηση, είπε ο Δρ Stuckelberger, ο οποίος υπηρέτησε ως πρόεδρος του Διεθνούς Δικτύου της Γενεύης του ΠΟΥ για τη Γήρανση.    

«Πρέπει να απελευθερωθούμε από τα Ηνωμένα Έθνη», είπε ο Stuckelberger προτού παροτρύνει όλους να επικοινωνήσουν με τους εκλεγμένους αξιωματούχους, τους δικηγόρους και άλλους σε μια προσπάθεια να εκτροχιάσουν την αρπαγή εξουσίας του ΠΟΥ. 

 

Αναζητώντας ακόμα περισσότερες δυνάμεις 

 

Με την κατάληψη της εξουσίας από τον ΠΟΥ στα τέλη Μαΐου να έχει δεχθεί ένα πλήγμα, η επόμενη μεγάλη απειλή του ΠΟΥ για την ιατρική ελευθερία, την εθνική κυριαρχία και την αυτοδιοίκηση πλησιάζει γρήγορα. Προέρχεται από την προτεινόμενη «Διεθνή Συνθήκη Πανδημίας» που εργάζεται τώρα στα παρασκήνια. 

Υπό το πρόσχημα του ελέγχου μελλοντικών πανδημιών, αυτή η παγκόσμια συμφωνία θα έδινε επίσης τεράστιες νέες εξουσίες στον παγκόσμιο οργανισμό «υγείας». Πολλοί ειδικοί λένε ότι οι χειρότερες από τις αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις θα επανέλθουν καθώς η συνθήκη θα διαπραγματευτεί. Και οι υποστηρικτές της συνθήκης προτείνουν ανοιχτά να μετατραπεί ο ΠΟΥ σε ένα είδος παγκόσμιου υπουργείου υγείας με τεράστιες εξουσίες σε κάθε άτομο και κυβέρνηση στη Γη.  

Ακόμη και οι πραγματικές κυρώσεις σε έθνη των οποίων οι κυβερνήσεις αψηφούν τους επίδοξους άρχοντές τους του ΠΟΥ τώρα καταβάλλονται. Για παράδειγμα, ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος ισχυρίστηκε ότι «ίσως η διερεύνηση των κυρώσεων μπορεί να είναι σημαντική».

Εν τω μεταξύ, ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν υποστήριξε «ότι οι χώρες που αποτυγχάνουν να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους έναντι του ΠΟΥ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κυρώσεις».

Αυτό το συναίσθημα είναι ευρέως διαδεδομένο μεταξύ των παγκόσμιων ελίτ.

Βασικά, τα έθνη θα υποταχθούν στον ΠΟΥ ή θα αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. 

Διακοπή της παγκόσμιας διακυβέρνησης της ΠΟΥ από την Επιδημιολόγο Δρ. Άστριντ Στούκελμπεργκερ

Whistleblower του ΠΟΥ: Η επιδημιολόγος Δρ. Astrid Stuckelberger, πρώην αξιωματούχος του ΠΟΥ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το πώς ο ΠΟΥ χρησιμοποιεί τη δημιουργία φόβου για να επιβάλει παγκόσμια διακυβέρνηση.

Πράγματι, πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, μια «ανεξάρτητη» επιτροπή του ΟΗΕ από παγκοσμιοποιητές υψηλού επιπέδου που συγκλήθηκε από τον επικεφαλής του ΠΟΥ ισχυρίστηκε ότι η υπηρεσία υγείας «πρέπει να ενδυναμωθεί — οικονομικά και πολιτικά». Αυτή η ενδυνάμωση θα πρέπει να περιλαμβάνει την αύξηση της ανεξαρτησίας του ΠΟΥ, τη δημιουργία νέων «ικανοτήτων» (εξουσιών) σε παγκόσμιο επίπεδο και τη δημιουργία ενός «νέου διεθνούς συστήματος επιτήρησης».  

Η έκθεση του ΟΗΕ, η οποία υποδηλώνει ότι η ζημιά του Covid θα μπορούσε να είχε μετριαστεί με περισσότερη παγκόσμια τυραννία, επιδιώκει επίσης να εφαρμόσει την «αρχή της προφύλαξης».

Παρόμοια με την αφήγηση για το «κλίμα», η αρχή της προφύλαξης περιλαμβάνει την εφαρμογή πολιτικών – στην προκειμένη περίπτωση ιατρική τυραννία – ως προφύλαξη έναντι πιθανών κινδύνων και όχι ως απάντηση σε μια αποδεδειγμένη απειλή.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ίδιος ο ΠΟΥ ισχυρίστηκε επανειλημμένα ότι ο Covid δεν ήταν μεταδοτικός μεταξύ των ανθρώπων, αρκεί να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.  

Προσφέροντας ευρεία εικόνα των στόχων, η έκθεση γιόρταζε καθεστώτα όπως η κομμουνιστική κινεζική δικτατορία για την αυταρχική τους απάντηση στον Covid.

Πολυάριθμοι μεγαλόπνοοι της παγκοσμιοποίησης που συνεργάζονται με τον ΠΟΥ και το Πεκίνο, όπως ο Γκέιτς και ο Σουάμπ, έχουν επανειλημμένα επαινέσει τη βάρβαρη αντίδραση του Πεκίνου στον Covid, ενώ καταδικάζουν τις δικαιοδοσίες που σέβονται τα ατομικά δικαιώματα και το κράτος δικαίου.

Όλα αυτά είχαν προβλεφθεί ήδη από το 2010 στο «σενάριο» του Ιδρύματος Ροκφέλερ, που ονομάστηκε Lockstep, που αφορούσε μια υποθετική μελλοντική πανδημία που παρουσίαζε απίστευτες ομοιότητες με την απάντηση στον Covid.   

Παρόλο που αυτές οι μάχες μαίνονται, οι ολοκληρωτικοί έχουν ήδη μεθοδευτεί για ακόμη πιο δρακόντειες δυνάμεις για βασικά δικαιώματα όπως η ελευθερία του λόγου.

Ο ίδιος ο ΠΟΥ εργάζεται για να φιμώσει αυτό που θεωρεί «παραπληροφόρηση», «παραπληροφόρηση» και «θεωρίες συνωμοσίας» εδώ και χρόνια.

«Δεν παλεύουμε μόνο με τον ιό», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος το καλοκαίρι του 2020.

«Πολεμούμε επίσης με τα τρολ και τους θεωρητικούς συνωμοσίας που πιέζουν την παραπληροφόρηση και υπονομεύουν την αντίδραση στην επιδημία». 

Ο ΠΟΥ «συνεργαζόταν στενά» με εταιρείες Big Tech για να λογοκρίνει τον Ιστό, καυχιόταν. Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του YouTube το καμάρωνε και αυτός.

«Οτιδήποτε αντίκειται στις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα συνιστούσε παραβίαση της πολιτικής μας», δήλωσε στο CNN η διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube, Σούζαν Βοϊτσίκι, τον Απρίλιο του 2020, στις αρχές της πανδημίας του Covid.

«Και έτσι η «αφαίρεση» είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό μέρος της πολιτικής μας».

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ΠΟΥ προέτρεψε τους επαγγελματίες υγείας να πουλήσουν αποδεδειγμένα ψέματα στους γονείς προκειμένου να προωθήσουν τα εμβόλια. 

 

Η αντιπολίτευση αυξάνεται καθώς στροβιλίζονται νομικά ζητήματα 

 

Σε ένα υπόμνημα προς τον ΠΟΥ, ο Βοηθός Γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ για Παγκόσμιες Υποθέσεις, Λόις Πέις, ανέφερε σχεδόν 50 άλλες κυβερνήσεις που υποστηρίζουν τις προτεινόμενες τροποποιήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Αυτές περιλαμβάνουν τις κυβερνήσεις-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί με πολλές άλλες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην Ινδία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες. 

Ωστόσο, η μαζική παγκόσμια αντίθεση, συμπεριλαμβανομένης της απειλής αποχώρησης από τον ΠΟΥ από τις αρχές της Βραζιλίας, οδήγησε σε μια προσωρινή και περιορισμένη υποχώρηση — αυτή τη φορά.

Ένας συνασπισμός σχεδόν 50 αφρικανικών κυβερνήσεων υποστήριξε επίσης ότι οι τροποποιήσεις επισπεύδονταν πολύ γρήγορα και χωρίς επαρκή διαβούλευση με τις κυβερνήσεις τους.

Στο τέλος, φέρεται να εγκρίθηκαν μια σειρά από υποβαθμισμένες τροπολογίες «αντικατάστασης», παρά την πολιτική που δηλώνει ότι πρέπει να είναι διαθέσιμες μήνες νωρίτερα.

Αλλά η απειλή μιας μεγάλης αρπαγής εξουσίας που θα κατοχυρωθεί στο «διεθνές δίκαιο» εξακολουθεί να είναι μεγάλη.     

Λόγω της υπάρχουσας διεθνούς συμφωνίας που επικαιροποιήθηκε από τα κράτη μέλη του ΠΟΥ πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, ο ΠΟΥ του ΟΗΕ θεωρεί ότι τυχόν νέες ενημερώσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του είναι δεσμευτικές για όλα τα έθνη και όλη την ανθρωπότητα, λένε νομικοί εμπειρογνώμονες.

Παρόμοιες μηχανορραφίες χρησιμοποιήθηκαν για να επιβληθούν σχέδια του ΟΗΕ για το «κλίμα» στον πλανήτη χωρίς επικύρωση από τη Γερουσία των ΗΠΑ. Και μπορεί να επιχειρηθεί μια παρόμοια διαδικασία για να επιβληθεί η «συνθήκη» που επεξεργάζεται τώρα.  

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά συνταγματικά ζητήματα σε ό,τι αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρώτον, οι πολιτείες που δημιούργησαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ανέθεσαν ποτέ αυτού του είδους τις εξουσίες για την «υγεία» στην κυβέρνηση που ίδρυσαν.

Εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ στερείται συγκεκριμένης εξουσίας ή εξουσίας, σίγουρα δεν μπορεί να παραδώσει μια εξουσία που δεν έχει δικαιωματικά σε άλλον φορέα όπως ο ΠΟΥ — τουλάχιστον όχι χωρίς μια κατάλληλα επικυρωμένη συνταγματική τροποποίηση.  

Στην πραγματικότητα, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιβεβαίωσε μόλις το 1957 στην υπόθεση Reid v. Covert ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν μπορούσε να εκχωρήσει νέες εξουσίες στον εαυτό της — ή να μεταβιβάσει αυτές τις εξουσίες σε άλλα όργανα — απλώς υιοθετώντας διεθνείς συμφωνίες.

Ο Τόμας Τζέφερσον, βασικός αρχιτέκτονας του συνταγματικού συστήματος της Αμερικής, το κατάλαβε επίσης.

«Λέω το ίδιο με τη γνώμη εκείνων που θεωρούν την παραχώρηση της εξουσίας για τη σύναψη συνθηκών ως απεριόριστη», εξήγησε το 1803.

«Αν είναι, τότε δεν έχουμε Σύνταγμα».   

Ούτε ο ΠΟΥ ούτε το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών της κυβέρνησης Μπάιντεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό.  

Σε μια συνέντευξη στο The New American , ο δημοσιογράφος και σχολιαστής James Rogusky, μεταξύ των πρώτων που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις τροπολογίες και ηγετική πηγή της παγκόσμιας αντιπολίτευσης, κάλεσε τους ανθρώπους να αντισταθούν στην ατζέντα του ΠΟΥ όσο είναι ακόμη δυνατό. «Η ώρα να μιλήσετε ανοιχτά και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας είναι τώρα», εξήγησε. Υποστήριξε ότι η ήττα σχεδόν όλων των αρχικά προτεινόμενων τροπολογιών ήταν μια «εκπληκτική ήττα» για την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης. Αλλά φυσικά, ο πόλεμος απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Σε μια προσπάθεια να εκτροχιάσει την αρπαγή εξουσίας του ΠΟΥ, το The John Birch Society, η μητρική οργάνωση αυτού του περιοδικού, ξεκίνησε μια προσπάθεια βάσης ενθαρρύνοντας τους νομοθέτες του κράτους σε όλη την Αμερική να ακυρώσουν τα προγράμματα σε κρατικό επίπεδο.

«Αντί να κάθονται πίσω και να εφησυχάζουν, οι νομοθέτες της πολιτείας πρέπει να αναλάβουν τολμηρά μέτρα για να ακυρώσουν οποιαδήποτε συμφωνία του ΠΟΥ», ανέφερε η Εταιρεία σε μαζικό email προς τους συνδρομητές της.

«Η ακύρωση της συνθήκης του ΠΟΥ για την πανδημία δεν θα ήταν η πρώτη φορά που τα κράτη αναλαμβάνουν τόσο τολμηρά μέτρα», συνέχισε η προειδοποίηση του οργανισμού.

«Μεταξύ πολλών άλλων παραδειγμάτων, η Αλαμπάμα το 2012 θέσπισε έναν ισχυρό νόμο που απαγορεύει την εφαρμογή της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ (τώρα Ατζέντα 2030) στην πολιτεία. Πολλά άλλα νομοθετικά επιμελητήρια ψήφισαν παρόμοιες απαγορεύσεις». 

Προτρέποντας τους ακτιβιστές να επικοινωνήσουν με τους νομοθέτες τους, η ομάδα, η οποία έχει κεφάλαια σε εθνικό επίπεδο, ζήτησε ισχυρούς νόμους που θα απαγορεύουν την εφαρμογή και την επιβολή του προγράμματος του ΠΟΥ. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι κανένας κρατικός ή τοπικός αξιωματούχος δεν μπορεί να συμμετάσχει στην επιβολή οποιωνδήποτε ενεργειών που προέρχονται από τον ΠΟΥ ή υπό την εξουσία των παράνομων συμφωνιών του.  

Πολλοί βουλευτές απάντησαν στην αντιπολίτευση. Στο Κάνσας, για παράδειγμα, η πολιτειακή Γερουσία υιοθέτησε ένα ψήφισμα που προειδοποιεί ότι οι αρπαγές της εξουσίας του ΠΟΥ «αποδοκιμάζονται έντονα καθώς τελικά θα παραδώσουν την εθνική κυριαρχία και την εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΠΟΥ και θα θέσουν το δημοκρατικό μας έθνος στον έλεγχο ενός μη εκλεγμένου διεθνής οργανισμός που δεν λογοδοτεί πλήρως στον λαό αυτής της χώρας».   

Σε ομοσπονδιακό επίπεδο, οι νομοθέτες κινήθηκαν επίσης γρήγορα. Για παράδειγμα, μια ντουζίνα νομοθέτες ενώθηκαν ως χορηγοί του HR 419, γνωστού ως No Taxpayer Funding for the World Health Organization Act, για να αποζημιώσουν τον αμφιλεγόμενο παγκόσμιο οργανισμό. Στα τέλη Μαΐου, οι γερουσιαστές Steve Daines (R-Mont.) και Tom Cotton (R-Ark.) προέτρεψαν την κυβέρνηση να αφαιρέσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ από τον ΠΟΥ λόγω της «αβυσσαλέας έλλειψης αρμοδιότητάς της».

Η Ομάδα Ελευθερίας της Βουλής των Αντιπροσώπων κάλεσε επίσης τον Μπάιντεν να επαναλάβει αμέσως την αποχώρηση των ΗΠΑ ή «τουλάχιστον» να αναλάβει επιθετική δράση κατά της διαφθοράς τους και να σταματήσει να προσπαθεί να την ενδυναμώσει. 

Σταματώντας την παραπομπή του Προέδρου Τζο Μπάιντεν από τον Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν που αρπάζει την εξουσία του ΠΟΥ

Χωρίς να μασάει τα λόγια: Σε μια συνέντευξη στο The New American , ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν χαρακτήρισε τον ρόλο του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην προσπάθεια εκχώρησης των κυριαρχικών εξουσιών των ΗΠΑ στο καθεστώς του ΠΟΥ ως «αδίκημα που μπορεί να κατηγορηθεί». (Φωτογραφία: AP Images)

Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο γερουσιαστής Rand Paul (R-Ky.) επέκρινε το σχέδιο επιβολής μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» με το πρόσχημα της «υγείας». «Ο ΠΟΥ έχει ανακοινώσει ότι συνάπτουν μια συνθήκη, θα είναι αυτή η συνθήκη για την επόμενη πανδημία, αλλά στην επόμενη πανδημία, δεν πρόκειται να είναι μια εντολή με βάση την Ουάσιγκτον για τα εμβόλια ή μια κοινωνική αποστασιοποίηση με έδρα την Ουάσιγκτον ή μάσκες, θα είναι διεθνής», είπε.

Γίνεται ακόμη πιο ανατριχιαστικό, προειδοποίησε ο γερουσιαστής Paul. «Και πραγματικά θέλουν να παρακολουθούν τους πάντες με έναν κωδικό QRS», είπε, υπονοώντας αστειευόμενος ότι ο ΠΟΥ ήθελε να τον βάλει στο λαιμό των ανθρώπων. «Αλλά δεν είναι θέμα γέλια. Είναι πολύ ανησυχητικό. Όποτε μιλούν για αυτό, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ιδιωτική ζωή, δεν ενδιαφέρονται για το άτομο».

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Rick Scott (R-Fla.), ο οποίος πήρε πρόσφατα συνέντευξη από το The New American για το σχέδιό του να σταματήσει τον σοσιαλισμό στην Αμερική, εισήγαγε ένα νομοσχέδιο που διασφαλίζει ότι η πολιτική για τη δημόσια υγεία γίνεται στο εσωτερικό και όχι από τον ΠΟΥ και την κομμουνιστική Κίνα.

«Η ριζοσπαστική «συνθήκη πανδημίας» του ΠΟΥ είναι μια επικίνδυνη παγκόσμια υπερβολή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πρέπει ποτέ να δώσουν περισσότερη εξουσία στον ΠΟΥ.

Ο ΠΟΥ είναι μια μαριονέτα για τον Σι Τζινπίνγκ, που ελέγχεται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και βοήθησε το Πεκίνο να καλύψει την προέλευση του COVID-19», είπε ο Σκοτ.

«Πρέπει να ψηφίσουμε γρήγορα αυτό το νομοσχέδιο για να διασφαλίσουμε ότι τα θέματα δημόσιας υγείας στη χώρα θα παραμείνουν στα χέρια των Αμερικανών και όχι των παγκοσμιοποιών μαριονέτες που εργάζονται για την κομμουνιστική Κίνα».

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό The New American σχετικά με ένα νομοσχέδιο για τη διακοπή των δεσμών με ολόκληρο τον ΟΗΕ και όχι μόνο με τον ΠΟΥ, ο εκπρόσωπος Thomas Massie (R-Ky.) εξέφρασε την υποστήριξή του για την πλήρη έξοδο από τον ΟΗΕ.

«Είναι γεμάτο δικτάτορες και είναι επίσης κάτι στο οποίο δεν νομίζω ότι η κυρίαρχη κυβέρνησή μας πρέπει να αναβληθεί», εξήγησε. Η νομοθεσία για να γίνει ακριβώς αυτό, ο Αμερικανικός νόμος για την αποκατάσταση της κυριαρχίας, εισάγεται τακτικά στο Κογκρέσο εδώ και δεκαετίες και εκκρεμεί επί του παρόντος ως HR 7806.  

Ο εκτροχιασμός των δρακόντειων αρπαγών του ΠΟΥ – ειδικά της διαφαινόμενης συνθήκης για την πανδημία – θα ήταν ένα καλό βήμα προς την κατεύθυνση της εξουδετέρωσης της ολοένα αυξανόμενης απειλής της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τυραννίας. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, μικρές νίκες σε μάχες όπως αυτή δεν θα είναι αρκετές. Η πλήρης αποκατάσταση της κυριαρχίας πρέπει να είναι ο απώτερος στόχος — και αυτή η μαζική επίθεση στην ανθρωπότητα από τον ΠΟΥ μπορεί να είναι ο τέλειος καταλύτης για να ενισχύσει το κίνημα για να σταματήσει οριστικά την παγκοσμιοποίηση.

Ο Alex Newman είναι αρχισυντάκτης του The New American

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 916


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα