S.O.S. Το θέμα αφορά άμεσα και την δική μας πολιτικο-δικαστικο-εκκλησιαστική ΕΛΙΤ και την παιδοφιλια ... Ο Μπάιντεν προσλαμβάνει τον ελληνικής καταγωγής Τζον Ποντέστα (που συνδέεται με παιδόφιλους) για να ηγηθεί της εφαρμογής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» στις ΗΠΑ

S.O.S. Το θέμα αφορά άμεσα και την δική μας πολιτικο-δικαστικο-εκκλησιαστική ΕΛΙΤ και την παιδοφιλια ... Ο Μπάιντεν προσλαμβάνει τον ελληνικής καταγωγής Τζον Ποντέστα (που συνδέεται με παιδόφιλους) για να ηγηθεί της εφαρμογής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» στις ΗΠΑ

6 Σεπτεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:704
Μοίρασέ το

 

Ο Ποντέστα συνεχίζει να μαστίζεται από φήμες για φερόμενη ανάμειξη στο μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας της ελίτ που ονομάζεται «Pizzagate» (Πιτσαγκεϊτ) μετά τη διαρροή των email της εκστρατείας του DNC και της Κλίντον που δημοσιεύθηκαν από την οργάνωση πληροφοριοδοτών WikiLeaks το 2016.

Το θέμα αφορά άμεσα και την ελληνική κοινωνία.
Και την αφορά, γιατί στο κύκλωμα της διεθνούς παιδεραστίας και σατανισμού, είναι μπλεγμένοι και δικοί μας πολιτικοί, δικαστές, ιεράρχες, δημοσιογράφοι, καναλάρχες και λοιπά ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.
Στοιχηματίζω πως αν ψαχτεί το γενεολογικό δένδρο του παιδοβιαστή – σατανιστή Ποντεστά, τα γονίδια αλλού θα καταλήξουν και όχι στην Ελλάδα…
Διαβάστε για το σκάνδαλο αυτό, στην ανάρτηση που έχω προσθέσει στο τέλος…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Τζο Μπάιντεν προσέλαβε τον ντροπιασμένο πρώην διευθυντή της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα, για να ηγηθεί της σκοτεινής ατζέντας της «Μεγάλης Επανεκκινήσεως» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Podesta θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή των διατάξεων για την ΨΕΥΤΟ-κλιματική αλλαγή αξίας 370 δισεκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνονται στον νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού των Δημοκρατικών.

Ο συνεργάτης της Κλίντον που μαστίζεται από σκάνδαλα είναι “διάσημος” για το ότι έβαλε τα νήματα για να αποφυλακιστεί πρόωρα από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη παιδοφιλία, πρώην πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ, Ντένις Χάστερτ.

Ο Ποντέστα θα «προεδρεύσει επίσης της Εθνικής Ομάδας Εργασίας για το Κλίμα του Προέδρου για την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας», καυχήθηκε ο Λευκός Οίκος σε δήλωση.

 

President Biden Announces Senior Clean Energy and Climate Team – The White House

John Podesta to Serve as Senior Advisor to the President for Clean Energy Innovation and Implementation;Ali Zaidi to Succeed Gina McCarthy as Assistant to

guteurls.deRead full article here

«Είμαστε τυχεροί που ο Τζον Ποντέστα θα ηγηθεί της συνεχιζόμενης καινοτομίας και εφαρμογής μας», είπε ο Μπάιντεν σε δήλωση.

 

«Οι βαθιές του ρίζες στην πολιτική για το κλίμα και την καθαρή ενέργεια και η εμπειρία του σε ανώτερα κυβερνητικά επίπεδα σημαίνουν ότι μπορούμε πραγματικά να ευρεθούμε υπ’ ατμόν για να εκμεταλλευτούμε την τεράστια ευκαιρία καθαρής ενέργειας που έχουμε μπροστά μας».

Ο πρώην διευθυντής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον υπηρέτησε επίσης ως επικεφαλής του επιτελείου του πρώην προέδρου Κλίντον και ήταν κορυφαίος σύμβουλος του Προέδρου Ομπάμα για το κλίμα.

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Podesta είπε ότι σκοπεύει να επικεντρωθεί στη μεταμόρφωση της Αμερικής μακριά από το πετρέλαιο και τα ορυκτά καύσιμα.

«Ο μετασχηματισμός της ενεργειακής οικονομίας θα είναι το μεγαλύτερο πράγμα από οικονομική άποψη που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα», είπε, δεσμευόμενος να εργαστεί για να δημιουργηθεί «ένα μέλλον που δεν θα καταστρέφεται από την απειλή της κλιματικής αλλαγής».

Ο Ποντέστα συνεχίζει να μαστίζεται από φήμες για φερόμενη ανάμειξη στο μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας της ελίτ που ονομάζεται «Pizzagate» (Πιτσαγκεϊτ) μετά τη διαρροή των email της εκστρατείας του DNC και της Κλίντον που δημοσιεύθηκαν από την οργάνωση πληροφοριοδοτών WikiLeaks το 2016.

Η σειρά των email αποκάλυψε ότι ο υψηλόβαθμος Ποντέστα, αξιωματούχοι της Εθνικής Συνέλευσης των Δημοκρατικών και η ομάδα Κλίντον σαμποτάρουν την υποψηφιότητα του Μπέρνι Σάντερς.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε επίσης την Παρασκευή ότι η κορυφαία σύμβουλος του Μπάιντεν για το κλίμα, Τζίνα ΜακΚάρθι θα αποχωρήσει και θα αντικατασταθεί από τον αναπληρωτή της Αλί Ζαϊντί.

Ο Ζάιντι, στο παρελθόν εργάστηκε στο Υπουργείο Ενέργειας υπό την κυβέρνηση Ομπάμα.

Η Μακάρθι, η οποία προηγουμένως ηγήθηκε της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος υπό την κυβέρνηση Ομπάμα, θα εγκαταλείψει τη θέση της στις 16 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!! για να καταλάβετε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο…ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ.

 

Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗ

guteurls.deRead full article here

__________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/biden-hires-pedophile-linked-john-podesta-to-lead-americas-great-reset-implementation/

 

Πηγή

 

Τους ξεσκεπάζουμε όλους! Μέρος Τρίτο – Υπόθεση Μαντλίν, Μαρκέλλας και η Άνγκελα Μέρκελ

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Πρώτοι είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας (διαβάστε εδώ) για την σχέση της Deutsche Bank, ναυαρχίδα της Γερμανικής οικονομικής βιομηχανίας και μακρύ χέρι του Γερμανικού βαθέως Κράτους, με τον Έπστιν.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην τράπεζα, πριν από μερικές ημέρες, επιβεβαίωσε, όχι μόνο την αξιοπιστία των αποκαλύψεων του The Flag Report, αλλά και τις βαθιές του γνώσεις και στοιχειοθετημένες πληροφορίες του, πάνω στο διεθνές κύκλωμα σατανισμού και παιδεραστίας, που είχε συγκροτήσει ο Έπστιν και το σύστημα Ομπάμα –Κλίντον – Μπάιντεν.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία και τεράστιο Ελληνικό ενδιαφέρον, η συμμετοχή του Γερμανικού παράγοντα, της Άνγκελα Μέρκελ, σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση, διότι αυτό το σύστημα, επέβαλε τα Μνημόνια στην Ελλάδα, υποθήκευσε την περιουσία του Ελληνικού δημοσίου για τα επόμενα 100 χρόνια και ελέγχει στον απόλυτο βαθμό, όλες τις πολιτικές, εκδοτικές και Μιντιακές δυνάμεις της πατρίδας μας.

Ας αρχίσουμε να ξεμπλέκουμε, ακόμα περισσότερο, το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, όσο πιο συμπυκνωμένα μπορούμε. Έχουμε στοιχεία, ονόματα και εταιρίες στα χέρια μας, που για να τα αποκαλύψουμε όλα, χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλα 20 αφιερώματα, στην υπόθεση που κρύβει το μεγαλύτερο πολιτικο – οικονομικό παγκόσμιο κύκλωμα ελέγχου και εξουσίας, επί εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ας ξεκινήσουμε με την εμπλοκή των αδελφών Ποντέστα. Όπως θα διαπιστώσετε, η ισχύς τους, ήταν και παραμένει τεράστια στο διεθνές στερέωμα.

Τα αδέλφια Ποντέστα, Τόνυ και Τζον, έχουν Ελληνοαμερικανίδα μητέρα και είναι ίσως, οι πιο σημαντικοί παίκτες αυτού του συστήματος.

Ο Άντονυ (Τόνυ Ποντέστα), μεγάλος λομπίστας στην Ουάσινγκτον, Πρόεδρος του Ποντέστα Γκρουπ, μπλεγμένος στο σκάνδαλο της Ουκρανίας, εκπροσωπούσε εταιρείες κολοσσούς, όπως η Google, Boeing, Wells Fargo και τις κυβερνήσεις της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράκ.

Ο αδελφός του, Τζον Ποντέστα, είναι το μεγάλο και σκοτεινότερο μπουμπούκι αυτής της ιστορίας.

Διετέλεσε προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, επί Μπιλ Κλίντον, σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα και διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, το 2016.

Γίνεται ευκόλως αντιληπτό, ότι όχι μόνο είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, αλλά και χωμένος μέχρι τον λαιμό, σε δύο Προέδρους των ΗΠΑ και στο διεθνές κύκλωμα.

Στενός φίλος του Δημοκρατικού, πρώην βουλευτή, Antony Wiener, καταδικασμένου για σχέσεις με ανήλικες, κολλητού της Χίλαρι Κλίντον και σύζυγος της Ούμα Αμπεντίν, στενής συνεργάτιδος και, όπως φημολογείται έντονα, ερωμένης της Χίλαρι Κλίντον.

Επίσης, ήταν στενά συνδεδεμένος, σύμφωνα με τα e-mails που διέρρευσαν από το WikiLeaks, με την αρχιέρεια του σκότους, Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Ο Τζον Ποντέστα, ήθελε να θεωρεί και να παρουσιάζει τον εαυτό του, σπαταλώντας εκατομμύρια δολάρια, ως συλλέκτη έργων «τέχνης», αλλά και ως μέντορα ανερχόμενων «καλλιτεχνών», με «προοδευτικές» καλλιτεχνικές τάσεις και ενορμήσεις.

Ας δούμε μερικούς από τους πίνακες της συλλογής του Τζον Ποντέστα και κρίνετε εσείς, αν φυσιολογικός άνθρωπος, μπορεί να έχει κρεμασμένους στο σπίτι του, δεκάδες πίνακες που να απεικονίζουν βασανισμένα και κακοποιημένα παιδιά!

11 1
12
13

Μερικοί από τους πίνακες του Τζον Ποντέστα, είναι τόσο σκληροί και τόσο εμετικοί, που σφίγγουν το στομάχι.

Αυτοί οι άνθρωποι, όπως ο Ποντέστα και η Αμπράμοβιτς, δεν έκρυβαν από τον κόσμο το τι είναι.

Απολάμβαναν Μιντιακης και πολιτικής κάλυψης της «καλλιτεχνικής» δράσης τους και όποιος τολμούσε να ρωτήσει ή να ερευνήσει αυτούς τους ανθρώπους, τον έτρωγε το μαύρο κοινωνικό και οικονομικό σκοτάδι.

Δείτε λοιπόν, τι ήθελαν να δείξουν, σε επίπεδο κοινωνικού συμβολισμού, αυτοί οι υπάνθρωποι, μέσω των έργων τέχνης, που κοσμούσαν τις οικίες τους και τις γκαλερί των «Ελίτ».

14
15

Δείτε και τους πίνακες από διάφορους καλλιτέχνες που έκανε συλλογή ο Ποντέστα και προωθούσε στις Αμερικανικές «προοδευτικές» ελίτ. Η Patricia Piccinini, ήταν η αγαπημένη του Ποντέστα. Δείτε εδώ.

16
17
17 1
19

Ξαφνικά, μάθαμε από τον Τύπο, ότι οι Γερμανικές Αρχές, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, συνέλαβαν κάποιον, ο οποίος, όπως ισχυρίζονται οι Αρχές, ευθύνεται για την απαγωγή και τον πιθανό θάνατο της μικρής Μαντλίν. Ο ύποπτος και σεσημασμένος παιδόφιλος, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο πιθανότερος ύποπτος για τη δολοφονία του μικρού παιδιού.

Όμως, η υπόθεση αυτή, ίσως να μην είναι τελικά, αυτό που θέλουν να μας παρουσιάσουν, με τόση βεβαιότητα, οι Γερμανικές Αρχές. Κυκλοφορούσαν πολύ έντονα οι φήμες, ότι στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, εμπλέκονταν τα αδέλφια Ποντέστα!!! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μέχρι σήμερα, ήθελαν τα δύο αδέλφια, να βρίσκονται στην Πορτογαλία, εκείνη την περίοδο, φιλοξενούμενοι στη βίλα του φίλου τους, Κλέμεντ Φρόυντ.

Ο αποθανών, Κλέμεντ Φρόυντ, ήταν Βρετανός παρουσιαστής και εγγονός του Σίγκμουντ Φρόυντ και είχε παραδεχθεί δημόσια, μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει, ότι ήταν υπεύθυνος για την κακοποίηση και βιασμό, τριών ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 10 έως 14ων ετών. Η βίλα Κλέμεντ, είναι πολύ κοντά στο σημείο που απήχθη η μικρή Μαντλίν μακΚάν στην Πορτογαλία.

Γιατί λοιπόν, οι Γερμανικές Αρχές, έδειξαν τέτοια πρεμούρα να κατονομάσουν, ως υπεύθυνο της απαγωγής και πιθανότατα θανάτου, τον Χανς Βόλτερς, περίπου 20 μέρες πριν από την σύλληψη της Τζισλέιν Μάξγουελ, προαγωγού του παιδεραστή Έπστιν; Φοβούνται μήπως, τι θα αποκαλύψει η Τζισλέιν, για τα αδέλφια Ποντέστα;

Η Γερμανία και η Άνγκελα Μέρκελ, δείχνουν έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα, στο θέμα της παιδεραστίας και έχουν πολύ σοβαρό λόγο για να το κάνουν.

Μάθαμε, ότι επί 30 χρόνια, έδιναν παιδιά, ως πείραμα σε παιδόφιλους. Μάθαμε, ότι έχουν καταχωρημένες άλλες 30.000 IP, Γερμανών πολιτών, σε κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας. Όλα, ήρθαν στο φως τον τελευταίο μήνα, που η υπόθεση Έπστιν και το κύκλωμα Ομπάμα – Κλίντον, είναι με την πλάτη στον τοίχο!

Το Γερμανικό βαθύ κράτος και όταν λέμε βαθύ κράτος δεν εννοούμε τους βιομηχάνους, αλλά το βαθύ πραγματικό κράτος, που είναι η οικονομική της Βιομηχανία, ο τραπεζικός και χρηματιστηριακός της κλάδος, που ελέγχει τα τρισεκατομμύρια των Ευρω – αγορών! Βλέπουμε ως τώρα, ολόκληρο τον άυλο καπιταλισμό, να εμπλέκεται στο κύκλωμα Έπστιν, ο οποίος Έπστιν, ήταν και αυτός, γκουρού των επενδύσεων σε άυλους τίτλους.

Τι κάνει λοιπόν, την Μέρκελ να βγάζει στη «σέντρα», όλους τους υπόπτους για παιδεραστία;

Η Καγκελάριος, πηγαίνει να εκβιάσει τις Γερμανικές Ελίτ, για να μη ξεσηκωθούν και την ρίξουν!

Υπάρχει τεράστιο θέμα μέσα στις Γερμανικές Ελίτ, με την υπακοή της Μέρκελ στο lockdown και το παραμύθι του κορωνοϊού, που επέβαλε ο Γκέιτς, η Κλίντον και οι Κινέζοι!

Η Γερμανική οικονομία καταστρέφεται και η οικονομία της Ευρωζώνης καταστρέφεται, επειδή η Μέρκελ, όπως και τα εδώ Ελληνόφωνα καρακόλια της, υπάκουσαν στο πολιτικό παιχνίδι των Κλίντον – Ομπάμα και της άκρας Αριστεράς!

Οι Γερμανικές Ελίτ, της οικονομικής βιομηχανίας, είναι εξοργισμένες, προετοίμαζαν κίνηση κατά του βαθέως Κράτους και βρέθηκαν εκβιαζόμενες με την κατηγορία της παιδοφιλίας από το καθεστώς!!!!

Πολλοί Γερμανοί, διακρίνουν πλέον, τον κίνδυνο για τη Γερμανία, από την σύγκρουση με τον Ντόναλντ Τραμπ και έχουν κατανοήσει, ότι η Ευρωζώνη, με αυτή την μορφή και την πολιτική επικυριαρχία των Ισλαμομαρξιστών στα Ευρωπαϊκά πολιτικά καθεστώτα, θα τελειώσει με πάταγο και με τεράστιες ζημιές γι’ αυτούς.

Ερχόμαστε στην περίπτωση της μικρής Μαρκέλλας.

Ο εμπειρότατος ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, είπε από την πρώτη στιγμή, ότι η υπόθεση του κοριτσιού, μοιάζει πολύ με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

Ο Αλέξης Κούγιας, έχει ξανασυναντήσει στην καριέρα του υποθέσεις δολοφονίας ανηλίκων και σατανισμού και η διαίσθησή του, έχει, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη βαρύτητα.

Είδαμε και ακούσαμε για ισχυρούς ανθρώπων, που έσπευσαν να «βοηθήσουν», οικονομικά, την οικογένεια της μικρής. Είναι λοιπόν, αυτή η υπόθεση, μόνο μία περίπτωση απαγωγής, με σκοπό την παιδική πορνογραφία ή θα βίαζαν και εν συνεχεία θα σκότωναν το παιδάκι, πάνω σε κάποιο βωμό;

Να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΥΠ, που έσπευσαν αστραπιαία να σώσουν το μικρό κοριτσάκι από του χάρου τα δόντια! Μεγάλο μπράβο και βαθιά ευγνωμοσύνη εκ μέρους μας.

Ακόμα και σήμερα, που γράφουμε αυτές τις γραμμές, ακόμα δύο φοβερές υποθέσεις παιδοφιλίας, βρέθηκαν στο στόχαστρο της Ελληνικής Αστυνομίας. Βλέπουμε, όμως, ότι ο κοριός της ΕΥΠ, συνέλαβε πρώην Υπουργό της ΝΔ και άλλους κρατικούς αξιωματούχους, σε υπόθεση παιδεραστίας.

Είναι η δεύτερη περίπτωση στελέχους της ΝΔ, που εμπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις. Η πρώτη περίπτωση, ήταν του Νίκου Γεωργιάδη, δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης, στο κύκλωμα αυτό, εμπλέκονται και άνθρωποι από το ΠΑΣΟΚ. Αυτές οι υποθέσεις, εικάζουμε, ότι είναι μόνο η κορυφή της κορυφής του παγόβουνου.

Τι μας κάνει να πιστεύουμε, ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο σάπιο και βαθύ, μέσα στο Ελληνικό πολιτικό και διοικητικό σύστημα;

Ο Γιώργος Παπανδρέου, στις 4 Οκτωβρίου 2011, είχε επισκεφθεί, αιφνιδιαστικά, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και είχε πει χαρακτηριστικά στην ηγεσία τότε: «Μη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου, που ζητά ο Ελληνικός λαός».

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που μας έβαλε στα Μνημόνια, ήταν με την πλάτη στον τοίχο και η προοπτική να βρεθεί στη φυλακή για εσχάτη προδοσία, ήταν ορατή. Σε ποιους και σε πόσους πολιτικούς και δικαστές, ήθελε να στείλει μήνυμα, μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έχει καταγράψει πολλές, αθέατες περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας, από τις Ελληνικές ελίτ;

Ο Νίκος Κοτζιάς, μόλις βρέθηκε κι εκείνος με την πλάτη στον τοίχο, εξαιτίας του Σκοπιανού και μετά από τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για χρηματισμό του από τον Τζορτζ Σόρος, έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση ενος μωρού, που θα έρχονταν στην Ελλάδα για εμπόριο οργάνων και θανάτωση.

Μάλιστα, είχε πει, πως αυτή η πρακτική μέσα στο ΥΠΕΞ, η χορήγηση δηλαδή, βίζας σε ανήλικα και ασυνόδευτα παιδιά, δεν ήταν κάτι το ασύνηθες. Οι καταγγελίες Κοτζιά μάλιστα, έφτασαν μέχρι το Λευκό Οίκο. (διαβάστε εδώ)

Βλέπουμε λοιπόν, ότι, όταν ένα σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο, αρχίζει να αναδεικνύει υποθέσεις παιδοφιλίας, εμπορίου οργάνων και πιθανότατα ανθρωποθυσιών.

Ρωτάμε λοιπόν, πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού, εκβιάστηκαν και εκβιάζονται από το Βερολίνο και το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα, να υπογράψουν Μνημόνια και να επιβάλλουν lockdown;

Πόσοι καναλάρχες, δημοσιογράφοι και εκδότες, εκβιάζονται για να παίζουν πάντα το παιχνίδι του Βερολίνου στην Ελλάδα; Ρωτάμε, πόσοι Ιεράρχες είναι εκβιαζόμενοι για να κάνουν τα στραβά μάτια στον αποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες;

Μην μας πουν, ότι μόνο το Βατικανό έχει πρόβλημα παιδοφιλίας.

Πόσοι και ποιοι είναι αυτοί, που κατέστρεψαν τη χώρα με τις οικονομικές επιλογές τους και την μετέτρεψαν σε επαρχία του Πακιστάν και του Αφγανιστάν;

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Μπίμπι Νετανιάου, εκτός από σπουδαίος φιλέλληνας, είναι και φοβερός πολέμιος της παιδικής πορνογραφίας και παιδεραστίας.

Ήταν εκείνος, που βγήκε δημόσια και έφερε στην επιφάνεια τις στενές επαφές του ακροαριστερού πρώην Πρωθυπουργού του Ισραηλινού Κράτους, Εχούντ Μπάρακ, με τον παιδόφιλο Έπστιν.

Προφανώς, δεν το έκανε τυχαία και γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει με αυτή την περίπτωση και τον Εχούντ Μπάρακ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, είναι και αυτός, γκουρού του άυλου καπιταλισμού και των αγορών.

Το Ισραηλινό πολιτικό σύστημα, έχει φοβερούς μηχανισμούς αυτοκάθαρσης, σε σχέση με το δικό μας, όπου πολιτικοί και δικαστές, απολαμβάνουν τεράστιας ασυλίας.

Εάν η προφυλακισμένη, Τζισλέιν Μάξγουελ, ανοίξει το στόμα της και επιβεβαιώσει ανάρμοστες σχέσεις μεταξύ του Μπάρακ με ανήλικες με την μεσολάβηση του Έπστιν, τότε τα απόνερα, θα προκαλέσουν σεισμό στην Ελλάδα!

Έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα, ο Εχούντ Μπάρακ, οι οποίοι βρίσκονται στα υψηλά πατώματα της πολιτικο-κοινωνικής πυραμίδας.

Οι παρεμβάσεις τους στο πολιτικό σύστημα, έχουν προκαλέσει κακό στην ανάπτυξη ειλικρινών και θερμών σχέσεων με το Κράτος του Ισραήλ και τον Εβραϊκό λαό.

Το πουλόβερ του διεθνούς διευθυντηρίου παιδεραστίας και σατανισμού, αρχίζει να ξηλώνεται. Το ίδιο και το εγχώριο…

Θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τις αποκαλύψεις, σχετικά με το θέμα αυτό. Η συνέχεια, προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα…

 

Πηγή

Προβολές : 704


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα