Sacré: “Ο Κύριος των εμβολίων και η Νέα Υγειονομική Τρομοκρατία

19 Οκτωβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:413
Μοίρασέ το

Κατεβείτε από το τρένο της τρέλλας.

Ξέρω, είναι τρομακτικό, μπορεί να πονέσει, και ταυτόχρονα, όσο νιώθεις τον πόνο, είσαι ζωντανός.

Πάρτε πίσω τη σωματική και πνευματική σας αυτονομία και προστατέψτε τα παιδιά σας.

Αυτοί οι Νέοι Παγκόσμιοι ηγέτες που έχουν γίνει “Ηγέτες” (γκουρού) δεν θέλουν να σας κάνουν καλό.

Κάτω από την κάλυψη αυτών των θανατηφόρων ενέσεων (άμεσα ή εξ αποστάσεως με στείρωση), τόσους δούρειους ίππους του θανάτου στο σώμα σας, στο μυαλό σας και στην ψυχή σας, σας κάνουν να πιστεύετε ότι θέλουν να σας σώσουν.

Δεν το κάνουν. Είναι πειστικό, καλά παρουσιασμένο, αλλά δεν είναι αλήθεια.

 

 

Sacré… Sacrifice.. ΘΥΣΙΑ… ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ…

Αυτό είναι τα εμβόλια της ψευτοπανδημίας…

ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.

Όσο πληθαίνουν οι αποδείξεις, τόσο μεγαλώνει και η αντίσταση των λαών, ενάντια στα υποχθόνια σχέδια της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

Διαβάστε, διαδώστε τη γνώση, και ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Είναι ο μόνος τρόπος να νικήσουμε τους ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
11 Οκτωβρίου 2021: Δείτε το άρθρο του Dr. Pascal Sacré στο NEWS WIRE εδώ : https://tinyl.io/4zNp

Δεν είμαι επαγγελματίας, με τη συνήθη έννοια του όρου, μιας θρησκείας ή ενός εσωτερικού ρεύματος. Από την άλλη πλευρά, έχω διαβάσει πολλά, έχω μελετήσει, έχω προβληματιστεί, είμαι περίεργος για τα πάντα, ανοιχτός σε όλα. Δεν αποκλείω τίποτα, πηγαίνω παντού, ειδικά αν μια αυθεντία μου λέει, χωρίς κανένα άλλο επιχείρημα εκτός από την “αυθεντία” της, να μην πάω εκεί. Χάρη σε αυτή την ιδιότητα (που θεωρείται από κάποιους επικίνδυνη), συνεχίζω να μαθαίνω, ακούραστα. Ως “ορθόδοξος” γιατρός από ένα βελγικό πανεπιστήμιο και ένα κλασικό πρόγραμμα σπουδών, ακολουθώ εδώ και καιρό το σηματοδοτημένο μονοπάτι, περπατώ προς τη σωστή κατεύθυνση και περνάω όταν το φανάρι ανάβει πράσινο, σχεδόν πάντα.

Η περιέργεια, ένα αθεράπευτο ελάττωμά μου, με οδήγησε στους παράδρομους, όπου συναντάς ανθρώπους, πατάς χώμα, ξεθάβεις θησαυρούς που χαρακτηρίζονται από εκείνους που σηματοδοτούν τους δρόμους και τις διαβάσεις, διεφθαρμένες πηγές (σύγχρονη έκφραση: “fake news”), αναξιόπιστους δασκάλους.

Δεν είμαι γκουρού, ούτε ο Alexander De Croo, Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης 2015, ο Alexander De Croo γίνεται Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης | Focus on Belgium, ούτε ο Edouard Philippe και ο Πρόεδρος Macron, Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες αντίστοιχα το 2011 και το 2012, ή ο Olivier Véran το 2019, ο Emmanuel Macron και ο Edouard Philippe, αυτοί οι “νέοι ηγέτες” που μας κυβερνούν – Gala.

Ελέγξτε μόνοι σας, όλοι οι αρχηγοί ή αναπληρωτές αρχηγοί των κυβερνήσεων που εφάρμοσαν τον οδικό χάρτη το 2020, το σχέδιο που καθιέρωσε το καρτέλ των πραγματικών γκουρού, ήταν Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες της “Μεγάλης Επανεκκίνησης της Σέχτας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ”.

Ο ηγέτης του WEF Klaus Schwab

Όχι, δεν είμαι γκουρού, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από τον Bill Gates ή τον Tedros Adhanom Ghebreyesus (επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας), οι οποίοι, ωστόσο, χωρίς να είναι θεραπευτές ή γιατροί, παρασύρουν τον κόσμο στην ιδεολογία της υγειονομικής τρομοκρατίας τους.

Από την άλλη πλευρά, ναι, είμαι γιατρός εδώ και 25 χρόνια, αναισθησιολόγος εδώ και 17 χρόνια (κάποιος που κοιμίζει τους ανθρώπους και τους ξυπνάει, τους κοιμίζει για να αποφύγει τον πόνο και τους ξυπνάει για να τους δώσει πίσω την αυτονομία τους).

Με την περιέργειά μου, τη μάθησή μου και το άνοιγμά μου σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα, χωρίς ταμπού ή λογοκρισία, λέω σε όλη την ανθρωπότητα να σταματήσει αυτή η κούρσα προς το θάνατο.

–Κατεβείτε από το τρένο της τρέλλας.

Ξέρω, είναι τρομακτικό, μπορεί να πονέσει, και ταυτόχρονα, όσο νιώθεις τον πόνο, είσαι ζωντανός.

Πάρτε πίσω τη σωματική και πνευματική σας αυτονομία και προστατέψτε τα παιδιά σας.

Αυτοί οι Νέοι Παγκόσμιοι ηγέτες που έχουν γίνει “Ηγέτες” (γκουρού) δεν θέλουν να σας κάνουν καλό.

Κάτω από την κάλυψη αυτών των θανατηφόρων ενέσεων (άμεσα ή εξ αποστάσεως με στείρωση), τόσους δούρειους ίππους του θανάτου στο σώμα σας, στο μυαλό σας και στην ψυχή σας, σας κάνουν να πιστεύετε ότι θέλουν να σας σώσουν.

Δεν το κάνουν. Είναι πειστικό, καλά παρουσιασμένο, αλλά δεν είναι αλήθεια.

Αν ήθελαν να σας σώσουν, θα σας είχαν πει εδώ και πολύ καιρό να κινείστε περισσότερο, να τρώτε καλύτερα (πραγματικά, όχι προϊόντα διατροφής που σας δηλητηριάζουν όσο τα “βαριά” προϊόντα, Επαναξιολογώντας τους κινδύνους της ασπαρτάμης. Νέα πειραματικά και επιδημιολογικά δεδομένα), να διαχειρίζεστε το άγχος σας σε καθημερινή βάση, να φροντίζετε τον μικροβιόκοσμό σας, να παίρνετε συμπληρώματα διατροφής, κάποια από αυτά όλο το χρόνο σε μια χώρα όπως το Βέλγιο (βιταμίνη D).

Αυτό είναι εφικτό, δυστυχώς, μόνο χάρη στη συνενοχή ορισμένων ανθρώπων που διοικούν τους θεσμούς που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν και τα κύρια μέσα ενημέρωσης που υποτίθεται ότι μας ενημερώνουν.

Όπως λέει ο καθηγητής Nagarra στον εισαγγελέα Henry Volney (Yves Montand) στην ταινία του Henri Verneuil, I Comme Icare:

“Ένας τύραννος χρειάζεται πάνω απ’ όλα ένα τυραννικό κράτος, γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσει ένα εκατομμύριο μικρούς τυράννους-υπηρέτες που ο καθένας έχει να εκτελέσει ένα ασήμαντο έργο, και ο καθένας θα εκτελέσει αυτό το έργο με επάρκεια και χωρίς τύψεις, και κανείς δεν θα συνειδητοποιήσει ότι είναι ο εκατομμυριοστός κρίκος στην τελική πράξη.

Κάποιοι θα συλλάβουν τα θύματα, θα έχουν διαπράξει μόνο απλές συλλήψεις, άλλοι θα οδηγήσουν αυτά τα θύματα σε στρατόπεδα. Αυτοί θα έχουν κάνει μόνο τη δουλειά τους ως μηχανοδηγοί, και ο διευθυντής της φυλακής που ανοίγει τις πόρτες του θα έχει κάνει μόνο το καθήκον του ως διευθυντής φυλακής. Φυσικά τα αφεντικά χρησιμοποιούν τα πιο σκληρά άτομα στην τελική βία, αλλά σε κάθε κρίκο της αλυσίδας, η υπακοή έχει γίνει βολική“. © Henri Verneuil, I comme Icare, 1979. (Η έμφαση προστέθηκε)

Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Ενθαρρυνόμενη καταγγελία, βία σε ανυπεράσπιστους πολίτες που ευτελίζεται, ακόμη και δικαιολογείται, πολίτες που αποκλείονται από τα νοσοκομεία για το μόνο “έγκλημα” ότι δεν τους έχει γίνει “ακόμη” ένεση με ένα πειραματικό προϊόν, εκείνος ο πωλητής σε ένα κατάστημα οικιακών συσκευών που σε διατάζει να φορέσεις σωστά τη μάσκα σου, ο ιδιοκτήτης του μπαρ που μετατρέπεται σε αστυνομικό και σε γιατρό, αφού πρέπει πλέον να του δείξεις την κατάσταση της υγείας σου.

Πού νομίζετε ότι πάει αυτό;

Δείτε το τρέιλερ του “I Come Icare” εδώ:

Το να το πείτε τώρα, το οποίο θεωρείται σοκαριστικό από τους ίδιους ανθρώπους που σας λένε ότι όλα είναι καλά, είναι η μόνη ευκαιρία να αποφύγετε να περάσετε το κατώφλι πέρα από το οποίο θα χαθεί οριστικά κάθε ελπίδα να αποφύγετε την επανάληψη της ιστορίας.

Ποια είναι η Pfizer για να είναι τελικά τόσο “ισχυρή”;

Παρά τον συνολικό αριθμό των θανάτων που οφείλονται στον εμβολιασμό, ακόμη και αυτό το επίσημο νούμερο των 15.937 θανάτων από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολιασμού των Ηνωμένων Πολιτειών (VAERS) -περίοδος από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2021)- το οποίο είναι γνωστό ότι είναι κατά πολύ υποεκτιμημένο, η Pfizer, με το βαρύτατα φορτωμένο ποινικό της μητρώο, συνεχίζει, παραμένει στο παιχνίδι (Το ποινικό μητρώο της Pfizer και το δολοφονικό “εμβόλιο” της (reseauinternational.net)

   Το “δηλητήριο του εμβολίου” που επιβάλλεται σε επίπεδο ολόκληρου του πλανήτη παράγεται από μια φαρμακευτική εταιρεία η οποία παραπέμφθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (2009) με την κατηγορία της “δόλιας εμπορίας”:

Η Pfizer επιτίθεται τώρα σε έγκυες γυναίκες καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, γυναίκες που έχουν γεννήσει παρά τις 1.444 δηλωμένες αποβολές (στην πραγματικότητα πολύ περισσότερες) ή πρόωρες, δυσμορφικές γεννήσεις.

Ορισμένες γυναίκες ασκούν πίεση στον εαυτό τους για να αντισταθούν, να καλέσουν σε βοήθεια ή να ειδοποιήσουν (“Το χέρι στην κούνια”, η Big Pharma επεκτείνει τις ενέσεις της σε έγκυες γυναίκες και παιδιά – Les Maîtres du Monde – Sott.net), αλλά είναι η πίεση της Pfizer που κερδίζει συστηματικά.

Έτσι, λογικά, αφού τους αφήνουμε να το κάνουν, η Pfizer επιτίθεται στα παιδιά από 5 έως 11 ετών, με ένα επείγον αίτημα για έγκριση του τοξικού προϊόντος της, ενώ 21 νέοι από 12 έως 17 ετών πέθαναν πρόσφατα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το μόνο καινούργιο πράγμα στη ζωή τους; Ότι αποδέχθηκαν το τοξικό προϊόν της Pfizer.

Σοβαρά, χρειάζεται να κάνουμε αυτοψίες για να σας πείσουμε;

Όταν σχεδόν κανείς κάτω των 30 ετών, εκτός αν είχε προηγούμενη εξουθενωτική ασθένεια, δεν πέθανε από COVID-19 ή είχε οποιαδήποτε σοβαρή μορφή.

Ποια είναι η Pfizer;

Ποια είναι η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία ( Big Pharma);

Πίσω από αυτές τις εταιρείες υπάρχουν άνθρωποι, ονόματα, εξουσιοδοτημένοι αξιωματούχοι.

Από τώρα και στο εξής, ας αναφέρουμε αυτά τα ονόματα που υπηρετούν το Σύστημα, που ονομάζεται Sauron στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Θα μπορούσαμε να ονομάσουμε το σημερινό Σύστημα, τον Άρχοντα των “εμβολίων“, με τον Sauron επικεφαλής του, Balrogs στην υπηρεσία του, ζηλωτές υπηρέτες, χρήσιμους “ηλίθιους” (βλ. Εγώ ως Ίκαρος), προδότες (Saruman), ανθρώπους που παρακολουθούν και άλλους που περιμένουν.

Μην γελάτε.

Η αναλογία είναι ρεαλιστική.

Οι λέξεις είναι σημαντικές!

Ενεργοποιούν εν αγνοία τους έννοιες βαθιά ριζωμένες στο ατομικό και συλλογικό μας ασυνείδητο: τα αρχέτυπα που είναι αγαπητά στον Carl Jung.

Παρά τα στοιχεία, τις ολοένα και πιο στέρεες αποδείξεις και τις ολοένα και πιο πειστικές μαρτυρίες, τα “εμβόλια“, ακόμη και πριν το Covid, δεν είναι οι ευεργέτες της ανθρωπότητας (Enquête Choc – Les vaccins ont-ils vraiment sauvé l’humanité ? – Υγεία και ευεξία – Sott.net), αλλά χρειάζεται χρόνος για να βγει ένα αρχέτυπο από το χρυσό βάθρο του.

Σήμερα, η έννοια του “εμβολίου” που χρησιμοποιείται ως δούρειος ίππος, επιτρέπει σε μια εταιρεία με ποινικό μητρώο, που έχει τιμωρηθεί με το μεγαλύτερο ομοσπονδιακό πρόστιμο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, που συνδέεται με την BioNTech, και άλλες εξίσου κακόφημες εταιρείες να σύρουν μέρος της ανθρωπότητας που τους ενοχλεί (εσάς και εμένα) προς μια εξαφάνιση που δεν θα οφείλεται καθόλου στην τύχη, με τη συνενοχή απατεώνων με λευκά δόντια, ντυμένων με κοστούμια ντιζάιν.

Κάποιοι πάνε χαρούμενοι, τραγουδώντας, ακολουθώντας τον παπατζή.

Άλλοι πάνε γιατί νιώθουν ένοχοι που ζουν: οι εγκληματικοί γκουρού κατάφεραν να τους κάνουν να πιστέψουν ότι είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την κλιματική αλλαγή, τον ρατσισμό κατά των έγχρωμων (το λευκό είναι χρώμα), την τρομοκρατία, τις ανισότητες, τις κρίσεις και σήμερα τις πανδημίες.

Ναι, για τον ” Sauron the system“, ποτέ δεν θα πλύνουμε αρκετά τα χέρια μας, ποτέ δεν θα φορέσουμε αρκετά καλά τη μάσκα μας και ποτέ δεν θα δεχτούμε αρκετά από τα προϊόντα τους (που ψευδώς ονομάζονται εμβόλια) στο μελανιασμένο σώμα μας.

Κάποιοι, οι χειρότεροι, πηγαίνουν εκεί συνειδητά, είτε για να ξύσουν κάποιο πλεονέκτημα είτε για να λάμψουν σαν φως του Udûn*.

Να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις. Μην χρησιμοποιείτε τα λόγια του Εχθρού.

Απαγορεύστε τη λέξη που αρχίζει με “ε” και τελειώνει με “λιο”! Και λέξεις όπως “υποχρεωτική”, “περιορισμός”, “μάσκα”, “πλύσιμο των χεριών”, “κοινωνική αποστασιοποίηση”… οι λέξεις τους, οι εκφράσεις τους που χρησιμοποιούνται επίτηδες για να τυλίξουν τα δηλητήριά τους σε μια ισχυρή και σωτήρια αρχετυπική έννοια (που γίνεται αντιληπτή ως τέτοια από την πλειοψηφία της ανθρωπότητας), για να γίνουν καλύτερα αποδεκτά από έναν πληθυσμό όλο και πιο “υπνωτισμένο” μέσω του φόβου, της επανάληψης, της σύγχυσης και των σπασίματος μοτίβων (εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να θέσουν εν αγνοία τους ένα άτομο σε ύπνωση, μια κατάσταση συνείδησης που χαρακτηρίζεται από υπεραισθησία, μια υπερβολική ευαισθησία στην επιρροή).

Χρησιμοποιήστε τις πραγματικές λέξεις για το τι πραγματικά είναι αυτά τα πράγματα:

   Ε…λιο = διαγονιδιακή ένεση

   Μάσκα = αναπνευστικός φραγμός

   Πλύσιμο χεριών = ψυχαναγκαστική διαταραχή υγιεινής

   Κοινωνική αποστασιοποίηση= κοινωνική απομόνωση

Αυτά είναι προτάσεις.

Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε κατανοήσει γιατί αυτές οι σημασιολογικές εκτιμήσεις είναι κρίσιμες στον αγώνα μας ενάντια στην τρέχουσα μεταλλαγμένη ιδεολογία.

Απευθύνομαι ειδικά σε όλους εκείνους που έχουν καταλάβει, που έχουν ανοίξει τα μάτια τους σε όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Σε αυτό το ιδιαίτερα σκοτεινό απόσπασμα του πρώτου μέρους του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (“Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού“), στη Μόρια, στα κελάρια του Khazad-dûm, ο θεατής-αναγνώστης βλέπει δύο φωτιές να αντιπαρατίθενται.

Ο Gandalf εναντίον του Balrog. Ο Anor [ο Ήλιος] εναντίον του Udûn [η Κόλαση]. Η Φλόγα μπορεί να υπηρετήσει το Καλό, μπορεί να υπηρετήσει το Κακό. Η Φλόγα μπορεί να σε ζεστάνει, όπως μπορεί να σε κάψει.

Τι υπέροχο μήνυμα ελπίδας για όλο τον πλανήτη που είναι ακόμα ελεύθερος και ζωντανός.

Ο Udûn δεν θα περάσει, χάρη στον καθένα από εσάς, μικρές και μεγάλες φλόγες του Anor.

***

Que veut dire Gandalf par ” Feu secret “, ” Flamme d’Anor ” et ” Flamme d’Udûn ” ? (askfrance.me) Anor είναι το όνομα του Ήλιου στη Μέση Γη, ενώ Udûn (που μεταφράζεται ως Κόλαση) είναι το όνομα ενός από τα πρώτα κρησφύγετα του Μόργκοθ, του αφέντη του Sauron . “Εγώ έχω τη δύναμη του καλού με το μέρος μου, εσείς έχετε τη δύναμη του κακού”.

******

Μετάφραση από την Global Research

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από την Global Research

***********

Δικτυογραφία

Sacré: ‘The Lord of Vaccines and the New Health Terrorism’ – 21st Century Wire

https://21stcenturywire.com/2021/10/11/the-lord-of-vaccines-and-the-new-health-terrorism/

 

Πηγή

Προβολές : 413


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα