SOS. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. H Σχεδιασμένη ΨΕΥΤΟ-Πανδημία Εισέρχεται στο Τελικό Στάδιο, ο Πραγματικός Σκοπός Αποκαλύπτεται

SOS. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. H Σχεδιασμένη ΨΕΥΤΟ-Πανδημία Εισέρχεται στο Τελικό Στάδιο, ο Πραγματικός Σκοπός Αποκαλύπτεται

5 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,927
Μοίρασέ το

Αυτό που συμβαίνει στον Καναδά θα πρέπει να είναι μια απογοητευτική κλήση αφύπνισης για όλο τον κόσμο. Μας δείχνουν ακριβώς τι μας περιμένει όλους μας.

Οι κυβερνήσεις θα ελέγχουν ουσιαστικά τη διαφωνία μέσω της οικονομικής τυραννίας και του εκβιασμού.

Το επόμενο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η εφαρμογή προγραμματιζόμενων ψηφιακών νομισμάτων, παγκοσμίως.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Αυτή είναι η εξουσία που σκοπεύουν να αποκτήσουν, και τα τρέχοντα γεγονότα στον Καναδά το αποδεικνύουν.

 

Τις τελευταίες μέρες, μας έχει αποπροσανατολίσει ο … πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας, και “ξεχάσαμε” τον άλλο μεγάλο αόρατο πόλεμο αυτόν της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ…

ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ…

Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο προετοιμασμένοι θα είμαστε … πολύ φοβάμαι πως ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί… και η τραγωδία που έρχεται θα είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Στις 21 Φεβρουαρίου 2022, το καναδικό κοινοβούλιο ενέκρινε την πρόταση του πρωθυπουργού Justin Trudeau να επικαλεστεί τον νόμο περί έκτακτης ανάγκης, με 185 ψήφους υπέρ και 151 κατά, ως απάντηση στην ειρηνική διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων ενάντια στις εντολές για εμβόλια. [1]

Ενώ ο Trudeau σε συνέντευξη Τύπου στις 14 Φεβρουαρίου 2022 (παρακάτω) υποσχέθηκε ότι ο νόμος θα είναι περιορισμένος σε χρόνο, γεωγραφική θέση και πεδίο εφαρμογής, ήδη αθετεί αυτή την υπόσχεση.

Ο νόμος αυτός εφαρμόσθηκε για να επιτρέψει στην κυβέρνηση να διαλύσει σωματικά τη φάλαγγα των φορτηγατζήδων χωρίς να ακούσει πραγματικά την καταγγελία τους και να τιμωρήσει οποιονδήποτε υποστήριξε τη διαμαρτυρία.

   “Σε συνέντευξη Τύπου στις 14 Φεβρουαρίου, η καναδική υπουργός Οικονομικών Chrystia Freeland δήλωσε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον νόμο περί έκτακτης ανάγκης για να διευρύνει “το πεδίο εφαρμογής των κανόνων του Καναδά για την καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, ώστε να καλύπτουν τις πλατφόρμες crowdfunding και τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που χρησιμοποιούν”.

   Αυτή η διευρυμένη εξουσία απαιτεί όλες οι μορφές ψηφιακών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων, να αναφέρονται στο Κέντρο Ανάλυσης Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών και Αναφορών του Καναδά. (δηλ. το “Fintrac”).

   ‘Από σήμερα, όλες οι πλατφόρμες crowdfunding και οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών που χρησιμοποιούν πρέπει να εγγραφούν στο Fintrac και να αναφέρουν μεγάλες και ύποπτες συναλλαγές στο Fintrac‘, δήλωσε ο Freeland.

   Αιτιολόγησε την κίνηση αυτή ως έναν τρόπο για να “μετριαστεί ο κίνδυνος” των “παράνομων κεφαλαίων” και “να αυξηθεί η ποιότητα και η ποσότητα των πληροφοριών που λαμβάνει το Fintrac και να είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για την υποστήριξη των ερευνών των αρχών επιβολής του νόμου” …

   Η Freeland δήλωσε ότι το κομβόι των φορτηγατζήδων, το οποίο είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για τους περιορισμούς στον κοροναϊό, είχε “αναδείξει το γεγονός” ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και οι μηχανισμοί χρηματοδότησης “δεν είχαν συλληφθεί” από τις προϋπάρχουσες εξουσίες επιτήρησης της καναδικής κυβέρνησης.

   Ως εκ τούτου, είπε, “η κυβέρνηση θα προωθήσει επίσης νομοθεσία για την παροχή αυτών των εξουσιών στη FinTrac σε μόνιμη βάση”.

Όπως σημειώνει το National Review, μπορούμε ήδη να πούμε τι θα κάνει η καναδική κυβέρνηση με αυτές τις διευρυμένες εξουσίες παρακολούθησης. Βλέπουμε τις προθέσεις τους στην πράξη.

Με την επίκληση του νόμου, ο Trudeau έδωσε στον εαυτό του τη μονομερή εξουσία να καταστρέψει τις ζωές των Καναδών που τυχαίνει να διαφωνούν μαζί του, ανεξάρτητα από το θέμα που τίθεται.

Χωρίς δικαστική απόφαση ή δέουσα διαδικασία, η κυβέρνηση μπορεί πλέον να παγώσει τραπεζικούς λογαριασμούς, να ακυρώσει ασφαλιστήρια συμβόλαια και να ανακαλέσει άδειες οδήγησης, και τα θύματα δεν έχουν καμία προσφυγή ή θεραπεία.

   “Όλα αυτά, βέβαια, έρχονται σε αντίθεση με την υπόσχεση του Τρουντό ότι οι εξουσίες του Νόμου περί Εκτάκτων Αναγκών θα είναι προσωρινές”, σημειώνει η National Review και προσθέτει:3

   “Όταν ανακοίνωσε την επίκληση του διατάγματος, υποσχέθηκε στον καναδικό λαό ότι οι διευρυμένες εξουσίες του “θα είναι χρονικά περιορισμένες, γεωγραφικά στοχευμένες, καθώς και λογικές και ανάλογες με τις απειλές που προορίζονται να αντιμετωπίσουν”. Ούτε ένα μέρος αυτής της πρότασης δεν αποδείχθηκε αληθινό“.

Αυτό που συμβαίνει στον Καναδά θα πρέπει να είναι μια απογοητευτική κλήση αφύπνισης για όλο τον κόσμο. Μας δείχνουν ακριβώς τι μας περιμένει όλους μας.

Οι κυβερνήσεις θα ελέγχουν ουσιαστικά τη διαφωνία μέσω της οικονομικής τυραννίας και του εκβιασμού.

Το επόμενο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η εφαρμογή προγραμματιζόμενων ψηφιακών νομισμάτων, παγκοσμίως. Όπως ανέφερε η Telegraph τον Ιούνιο του 2021, η Τράπεζα της Αγγλίας έχει ήδη αρχίσει να κινείται σε ένα προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC), και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι το σχέδιο όλων των κεντρικών τραπεζών παγκοσμίως. [4]

Το εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Fabio Panetta, το ανέφερε στη διάλεξή του στις 10 Δεκεμβρίου 2021 για το μέλλον του ψηφιακού χρήματος στη Ρώμη της Ιταλίας5.

Τι εννοείται με τον όρο “προγραμματιζόμενο” νόμισμα; Όπως εξηγεί η Telegraph, [6] “τα ψηφιακά μετρητά θα μπορούσαν να προγραμματιστούν ώστε να διασφαλίζεται ότι ξοδεύονται μόνο σε είδη πρώτης ανάγκης ή σε αγαθά που ένας εργοδότης ή μια κυβέρνηση θεωρεί λογικά”. Με άλλα λόγια, ο εκδότης των χρημάτων θα έχει τον πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο εσείς, ο παραλήπτης, τα ξοδεύετε.

Το ότι το προγραμματιζόμενο νόμισμα μπορεί να περιορίσει την ελευθερία είναι ίσως η υποτίμηση του αιώνα. Είναι απολύτως δεδομένο. Φανταστείτε τον εργοδότη σας, την κυβέρνησή σας και την ίδια την κεντρική τράπεζα να έχουν το προνόμιο να σας υπαγορεύουν πώς θα ξοδέψετε τα χρήματά σας!

Φανταστείτε ένα τρίτο μέρος να αποφασίζει πόσα χρήματα επιτρέπεται να ξοδέψετε για ενοίκιο, τι είδους τρόφιμα ή ρούχα επιτρέπεται να αγοράσετε ή για ποια χόμπι επιτρέπεται να ξοδέψετε χρήματα και πότε.

Αυτή είναι η εξουσία που σκοπεύουν να αποκτήσουν, και τα τρέχοντα γεγονότα στον Καναδά το αποδεικνύουν.

Τα “κοινωνικά ωφέλιμα αποτελέσματα” στα οποία υπαινίσσεται ο Mutton είναι ουσιαστικά ότι μια μη εκλεγμένη συμμορία θα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τα προσωπικά σας οικονομικά και, ως εκ τούτου, να υπαγορεύει τη συμπεριφορά σας σε κάθε τομέα της ζωής σας. Όπως σημειώνει ο Βρετανός ακτιβιστής και ραδιοφωνικός παρουσιαστής Maajid Nawaz στο παραπάνω κλιπ του Joe Rogan, με ένα προγραμματιζόμενο CBDC, η βρετανική κυβέρνηση θα έχει τον πλήρη έλεγχο οποιουδήποτε διαφωνεί με τις πολιτικές ή τις δραστηριότητές της.

Για παράδειγμα, με άλλη παρακολούθηση, θα μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι σχεδίαζε να εμφανιστεί στην εκπομπή του Rogan και απλά να επαναπρογραμματίσουν τα CBDC του με το πάτημα ενός κουμπιού, έτσι ώστε να μην του επιτραπεί να αγοράσει αεροπορικό εισιτήριο. Τότε, πάει πολύ αυτό το σχέδιο.

Φυσικά, τα CBDC θα υπάρχουν από μόνα τους. Έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται μαζί με την ψηφιακή ταυτότητα και την κοινωνική πίστωση, όπως στην Κίνα. Τα διαβατήρια εμβολίων COVID είναι ένας τύπος πλατφόρμας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτό, αλλά ακόμη και αν ένα κράτος ή μια χώρα απορρίψει τα διαβατήρια εμβολίων, μην νομίζετε ούτε για μια στιγμή ότι έχετε ξεφύγει από το δάσος, ούτε κατά διάνοια. Οι πιθανότητες είναι ότι θα εισαγάγουν αντί αυτού ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας, το οποίο θα εξυπηρετεί ακριβώς την ίδια λειτουργία.

Στην πλήρη συνέντευξη του Rogan, ο Nawaz συνεχίζει να συζητά για το πώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν διεισδύσει από μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), των οποίων η ατζέντα είναι να εφαρμόσουν τον παγκόσμιο αυταρχισμό. Όπως αναφέρει το Life Site News: [8]

   “… το WEF έχει εγκαταστήσει τα μέλη του σε εθνικούς ηγετικούς ρόλους σε όλο τον κόσμο για να προωθήσει την εκτεταμένη αυταρχική ατζέντα του οργανισμού. Εξηγώντας ότι οι κυβερνητικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να αίρουν τις εντολές και τους περιορισμούς του COVID-19, ενώ αφήνουν στη θέση τους έναν μηχανισμό ψηφιακής παρακολούθησης και ταυτοποίησης που σχηματίζει τα εμβρυακά στάδια ενός ψηφιακού κοινωνικού πιστωτικού σκορ.

   Ο Nawaz δήλωσε ότι το WEF υπό τον Schwab εργάστηκε για την “ενσωμάτωση ανθρώπων στην κυβέρνηση που είναι προσυπογράφοντες” στην ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς. ‘Αυτό λένε οι ίδιοι’, είπε ο Nawaz, επισημαίνοντας ότι η λεγόμενη Μεγάλη Επαναφορά, οι υποστηρικτές της οποίας έχουν διαβεβαιώσει περίφημα ότι μέχρι το 2030 οι άνθρωποι “δεν θα έχουν τίποτα στην κατοχή τους και θα είναι ευτυχισμένοι”, εξηγείται λεπτομερώς στον ιστότοπο του WEF. [9]

   Σε ένα βιβλίο του 2020 με τίτλο “COVID-19: The Great Reset”, ο Schwab υποστήριξε ανοιχτά ότι η απάντηση του COVID-19 θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την “αναμόρφωση όλων των πτυχών των κοινωνιών και των οικονομιών μας, από την εκπαίδευση μέχρι τα κοινωνικά συμβόλαια και τις συνθήκες εργασίας” …

   Το WEF έχει εκφράσει σαφώς10 το ενδιαφέρον του για την επιδίωξη ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας. ‘Οπότε θα πρόκειται για μια ατέρμονη διαδικασία που θα μετακινεί σιγά σιγά τους στόχους’, υπέθεσε ο Rogan. ‘Προς όλο και περισσότερο αυταρχισμό’, πρόσθεσε ο Nawaz. ‘Κοινωνία των σημείων ελέγχου. Είναι όλα εκεί. Μας το έχουν πει αυτό””.

Πώς ακριβώς έχει διεισδύει το WEF σε κυβερνήσεις και ηγετικούς ρόλους σε όλο τον κόσμο; Εν μέρει με το να εκλέγει ή να τοποθετεί μέλη της ομάδας του Young Global Leaders σε θέσεις-κλειδιά. Θα σας εξέπληττε αν μαθαίνατε ότι ο Τρουντό πέρασε από το πρόγραμμα Young Global Leaders της Schwab;

Άλλα μέλη των οποίων η δικτατορική νοοτροπία δεν μπορεί πλέον να συγκαλυφθεί είναι η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern και ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron. Ο Bill Gatesς και ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg έχουν επίσης περάσει από το πρόγραμμα, και οι δύο σαφώς υποστηρίζουν και προωθούν την ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς μέσω των αντίστοιχων επιχειρηματικών τους εγχειρημάτων.

Ωστόσο, τα χρήματά σας δεν είναι το μόνο πράγμα που θέλει να ελέγξει η συμμορία των παγκοσμιοποιητών. Σε ένα άρθρο του στις 18 Φεβρουαρίου 2022, ο Dr. Peter Breggin, συγγραφέας του βιβλίου “COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey ” [11] , προειδοποιεί ότι η επόμενη κίνηση στον πόλεμο των παγκοσμιοποιητών κατά της ανθρωπότητας είναι να καταλάβουν τον έλεγχο των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης ολόκληρου του κόσμου: [12]

“Ανακαλύψαμε την επόμενη κίνηση των παγκόσμιων αρπακτικών -που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη- στις κλιμακούμενες επιθέσεις τους κατά της ατομικής και πολιτικής ελευθερίας. Η επόμενη μεγάλη επίθεση κατά της ανθρώπινης ελευθερίας περιλαμβάνει τη νομιμοποιημένη κατάληψη των εθνικών συστημάτων υγείας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

 Αυτή η αόρατη επίθεση – με τα αρχικά της σχέδια να έχουν ήδη υποστηριχθεί από πολλά έθνη – θα αρχίσει να υλοποιείται πλήρως το 2024, αν δεν αναγνωριστεί και καταπολεμηθεί γρήγορα! … Η επιρροή των Κινέζων κομμουνιστών στην ΠΟΥ είναι σταθερή για περισσότερο από μια δεκαετία και το κόμμα κατάφερε να εγκαταστήσει τον Τέντρος χωρίς ανταγωνισμό.

 Έγινε ο πρώτος και μοναδικός Γενικός Διευθυντής που δεν είναι γιατρός και αντ’ αυτού είναι κομμουνιστής πολιτικός. Τώρα ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus – γνωστός απλά ως Tedros – παρουσίασε σχέδια για να αναλάβει την ευθύνη για όλη την παγκόσμια υγεία.

Κατά την ομιλία του στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΠΟΥ στις 24 Ιανουαρίου 2022, ο Γενικός Διευθυντής Tedros εξέθεσε το σχέδιό του για την παγκόσμια υγεία, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας προτεραιότητας για το τεράστιο σχέδιό του: “Η πέμπτη προτεραιότητα είναι να ενισχυθεί επειγόντως ο ΠΟΥ ως η ηγετική και καθοδηγητική αρχή για την παγκόσμια υγεία, στο κέντρο της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής της υγείας”.

Τα τελευταία λόγια του Τέντρος στην έκθεσή του προς την εκτελεστική επιτροπή είναι ανατριχιαστικά μέσα στη μεγαλοπρέπειά τους και απηχούν τις μαρξιστικές προτροπές προς τον επευφημούντα όχλο ενός Στάλιν, ενός Μάο ή ενός Σι Τζινπίνγκ: “Είμαστε ένας κόσμος, έχουμε μια υγεία, είμαστε ένας ΠΟΥ.” Ο Τέντρος επιδιώκει να γίνει ο σούπερ Fauci για τον κόσμο και, όπως ο Fauci, θα το κάνει για λογαριασμό των παγκόσμιων αρπακτικών”.

Όπως εξηγεί ο Breggin, η κατάληψη της παγκόσμιας υγειονομικής περίθαλψης ξεκίνησε στην πραγματικότητα με τη δεκαετία των εμβολίων του Γκέιτς, που ανακοινώθηκε το 2010 στην ετήσια συνάντηση του WEF στο Νταβός. Εκείνη την εποχή, ο Γκέιτς εγκατέστησε τον δρα Άντονι Φάουτσι στο συμβουλευτικό συμβούλιο για τα εμβόλια, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα σχέδιά του θα έπαιρναν υποστήριξη από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ (NIAID), του οποίου ο Fauci είναι επικεφαλής. Ο Breggin συνεχίζει:13

   “Ένα θέμα για τη δεκαετία των εμβολίων ήταν “Οι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα οδηγούν στην πρόοδο στην ανάπτυξη, την παροχή εμβολίων” – ουσιαστικά ο προάγγελος της Μεγάλης Επαναφοράς που καθιερώνει μια παγκόσμια διακυβέρνηση δημόσιας και ιδιωτικής υγείας ενωμένη στο πνεύμα του φασισμού.

   Μέχρι το 2012, ο Γκέιτς πέτυχε την επίσημη έγκριση του ΟΗΕ για το σχέδιό του, δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο παγκόσμιων αρπακτικών με στόχο την εκμετάλλευση και την κυριαρχία της ανθρωπότητας μέσω της δημόσιας υγείας. Η κομμουνιστική Κίνα θα έπαιζε εξέχοντα ρόλο μέσω του ελέγχου της στον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ και μέσω των στενών σχέσεών της με παγκόσμια αρπακτικά όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Κλάους Σβαμπ, ο Μάικ Μπλούμπεργκ, στελέχη της Μεγάλης Τεχνολογίας και πολλοί άλλοι δισεκατομμυριούχοι και παγκόσμιοι ηγέτες.

   Μια δεκαετία και πλέον αργότερα, κατά τη διάρκεια του COVID-19, ο ΠΟΥ απέδειξε τη χρησιμότητά του για τα αρπακτικά στην ενορχήστρωση της επιστήμης, της ιατρικής και της δημόσιας υγείας για την καταστολή της ανθρώπινης ελευθερίας και τη δημιουργία πλούτου και εξουσίας για τους παγκοσμιοποιητές”.

Με το πρόσχημα μιας παγκόσμιας πανδημίας, ο ΠΟΥ, το WEF και όλοι οι εγκατεστημένοι ηγέτες του στην κυβέρνηση και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν ένα σχέδιο που ετοιμαζόταν εδώ και δεκαετίες. Η πανδημία ήταν η τέλεια κάλυψη.

Στο όνομα της “ασφάλειας” όλων από τη μόλυνση, οι παγκοσμιοποιητές δικαιολόγησαν πρωτοφανείς επιθέσεις κατά της δημοκρατίας, των πολιτικών ελευθεριών και των προσωπικών ελευθεριών, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να επιλέγεις την ιατρική σου θεραπεία.

Τώρα, ο ΠΟΥ ετοιμάζεται να καταστήσει μόνιμη την ηγεσία του στην πανδημία και να την επεκτείνει στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης κάθε έθνους. “Η ιδέα είναι “η αρχή της υγείας για όλους” – η καθολική υγειονομική περίθαλψη που οργανώνεται από τον ΠΟΥ ως μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς”, εξηγεί ο Breggin.

Στις 24 Μαΐου 2021, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τη δημιουργία μιας διεθνούς συνθήκης για την πανδημία, σύμφωνα με την οποία ο ΠΟΥ θα έχει την εξουσία να αντικαταστήσει τα συντάγματα των επιμέρους εθνών με το δικό του σύνταγμα υπό τη σημαία της “πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης της πανδημίας”. [14]

   “Ο κόσμος έχει ήδη δει πώς οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη πανδημίας, πραγματική ή επινοημένη, τώρα ή στο μέλλον, θα μπορούσε στη συνέχεια να δικαιολογήσει την ανάληψη από τον ΠΟΥ του συνόλου των κυβερνητικών λειτουργιών κυρίαρχων εθνών, τη στέρηση όλων των ατομικών ελευθεριών και την πλήρη συντριβή των δημοκρατικών δημοκρατιών του κόσμου”, προειδοποιεί ο Breggin15.

   “Το πνεύμα του κομμουνισμού είναι αισθητό σε όλο το έγγραφο. Μας λένε ότι ο “σκοπός” της νέας στρατηγικής θα “καθοδηγείται από ένα πνεύμα αλληλεγγύης, που εδράζεται στις αρχές της δικαιοσύνης, της ενσωμάτωσης και της διαφάνειας”. Προσέξτε, όπως σε όλες τις διακηρύξεις των παγκόσμιων αρπακτικών- δεν υπάρχει καμία αναφορά στα ατομικά δικαιώματα, την πολιτική ελευθερία ή την εθνική κυριαρχία.

   Η μεγάλη μηχανή της ανθρώπινης προόδου, η ανθρώπινη ελευθερία, θα αντικατασταθεί από τον μεγάλο καταστροφέα της ανθρωπότητας, τον κολεκτιβισμό, υπό την κυριαρχία της ελίτ. Κρυμμένοι στην έκθεση ήταν οι πραγματικοί στόχοι … Εδώ είναι τρεις κύριοι σκοποί ή στόχοι της προτεινόμενης συνθήκης:

   1. αντιμετώπιση τυχόν μελλοντικών πανδημιών, ιδίως με την εξασφάλιση καθολικής και ισότιμης πρόσβασης σε ιατρικές λύσεις, όπως εμβόλια, φάρμακα και διαγνωστικά

   2. ένα ισχυρότερο διεθνές πλαίσιο υγείας με τον ΠΟΥ ως συντονιστική αρχή σε θέματα παγκόσμιας υγείας

3. την προσέγγιση “Μία Υγεία”, που συνδέει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη μας

   Η έκθεση προσθέτει: “Πιο συγκεκριμένα, ένα τέτοιο μέσο μπορεί να ενισχύσει τη διεθνή συνεργασία σε διάφορους τομείς προτεραιότητας, όπως η επιτήρηση, οι συναγερμοί και η αντιμετώπιση, αλλά και γενικότερα η εμπιστοσύνη στο διεθνές σύστημα υγείας”. Είναι σαφές ότι οικοδομούσαν υποστήριξη για την ανακοίνωση του Tedros στις 24 Ιανουαρίου 2022 ότι ο ΠΟΥ θα αναλάβει το διεθνές σύστημα υγείας”.

Εκτός από τα οικονομικά σας και την υγειονομική σας περίθαλψη, η παγκόσμια συμμορία (CABAL) σκοπεύει επίσης να ελέγξει την παροχή τροφίμων και να υπαγορεύσει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να φάτε, στο όνομα της καταπολέμησης της “κλιματικής αλλαγής” και της “σωτηρίας του πλανήτη”. Η Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) [16] είναι πράγματι η επανεκκίνηση της ζωής και της κοινωνίας όπως την ξέρουμε. Ούτε ένας τομέας δεν θα μείνει ανέγγιχτος.

Η βιώσιμη ανάπτυξη, η Ατζέντα 21, η Ατζέντα 2030, η Νέα Αστική Ατζέντα, η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση [17] , το “Build Back Better ” [18] , η πράσινη οικονομία, το Green New Deal, η Συμφωνία των Παρισίων για το κλίμα και το κίνημα για την υπερθέρμανση του πλανήτη γενικότερα, όλα αναφέρονται και αποτελούν μέρος της Ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της οικονομίας της που βασίζεται στους πόρους.

Ο κοινός στόχος όλων αυτών των κινημάτων και ατζέντας είναι η κατάληψη όλων των πόρων του κόσμου – η ιδιοκτησία τους – για μια μικρή παγκόσμια συμμορία που έχει την τεχνογνωσία να προγραμματίσει τα συστήματα υπολογιστών που τελικά θα υπαγορεύουν τις ζωές όλων μας.

Όταν μιλούν για “αναδιανομή του πλούτου”, αυτό στο οποίο αναφέρονται στην πραγματικότητα είναι η αναδιανομή των πόρων από εμάς προς αυτούς. Ο στόχος είναι να μην σας ανήκει τίποτα. Ό,τι χρειάζεστε, από το πουκάμισο στην πλάτη σας μέχρι μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας, θα πρέπει να το νοικιάσετε από τους παγκοσμιοποιητές ιδιοκτήτες.

Ακόμη και το φαγητό που βάζετε στο στόμα σας σχεδιάζεται να είναι υπό τον πλήρη έλεγχό τους.

Για το σκοπό αυτό, το WEF συνεργάστηκε με το EAT Forum, το οποίο θα καθορίσει την πολιτική ατζέντα για την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων.

Το EAT Forum συνιδρύθηκε από το Wellcome Trust, το οποίο με τη σειρά του ιδρύθηκε με την οικονομική βοήθεια της GlaxoSmithKline.

Το EAT συνεργάζεται με σχεδόν 40 κυβερνήσεις πόλεων στην Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Αυστραλία και διατηρεί στενές σχέσεις με εταιρείες απομίμησης κρέατος, όπως η Impossible Foods, η οποία συγχρηματοδοτήθηκε από την Google, τον Jeff Bezos και τον Bill Gates. [19]

Ο Gates καταβροχθίζει επίσης αγροτικές εκτάσεις, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους ιδιώτες ιδιοκτήτες γης στις ΗΠΑ. [20]

Η EAT έχει αναπτύξει μια “Πλανητική Δίαιτα Υγείας” που έχει σχεδιαστεί για να εφαρμοστεί στον παγκόσμιο πληθυσμό και συνεπάγεται τη μείωση της πρόσληψης κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων έως και 90%, αντικαθιστώντας τα σε μεγάλο βαθμό με τρόφιμα που παρασκευάζονται σε εργαστήρια, μαζί με δημητριακά και λάδι.*** [21]

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Gates έχει καταγραφεί να προτρέπει τα δυτικά έθνη να σταματήσουν να τρώνε πραγματικό κρέας εντελώς, [22] ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έχουν δημοσιευτεί άρθρα που επιμένουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνηθίσουν να τρώνε ζωύφια και να πίνουν ανακυκλωμένα λύματα, [23] και όλα αυτά στο όνομα της “βιωσιμότητας” και της “σωτηρίας του πλανήτη“.

Όντας σε θέση να δούμε το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών τόσο καθαρά όσο το βλέπουμε τώρα, έχουμε υποχρέωση απέναντι στις μελλοντικές γενιές να αντισταθούμε, να καταγγείλουμε και να αρνηθούμε κάθε εφαρμογή της τεχνοκρατικής ατζέντας.

Μπορούμε να νικήσουμε, για το απλό γεγονός ότι είμαστε περισσότεροι από αυτούς, αλλά πρέπει να το δηλώσουμε δυνατά – πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παρουσιάσουμε ένα ενιαίο μέτωπο, αντιστεκόμενοι ειρηνικά, όπως οι Καναδοί φορτηγατζήδες.


Δείτε περισσότερα εδώ: mercola.com

——————

Δικτυογραφία :

The Plandemic Enters Final Stage, Real Purpose Exposed

https://principia-scientific.com/the-plandemic-enters-final-stage-real-purpose-exposed/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 2,927


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα