SOTN: Οι Χαζάροι επινοούν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σημαντικές κινήσεις και μαζικοί ελιγμοί στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα

SOTN: Οι Χαζάροι επινοούν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σημαντικές κινήσεις και μαζικοί ελιγμοί στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα

1 Φεβρουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:612
Μοίρασέ το

 

Ακριβώς όπως ολόκληρος ο κατάλογος των καταστροφικών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που απαριθμήθηκαν παραπάνω διαπράχθηκε συστηματικά από την  Khazarian Cabal  τόσο για την ίδρυση όσο και για την οχύρωση του Σύγχρονου Κράτους του Ισραήλ, θα πατήσουν το κουμπί στον μακροχρόνια προγραμματισμένο τους Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να δημιουργήσουν επαρκή βαθμό του χάους, της σύγχυσης και των συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε η δοκιμασμένη στο χρόνο  στρατηγική τους Ordo ab Chao  να μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα παντού.

Από την συγκεκριμένη ανάρτηση, κρατώ τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που παρατίθενται κατωτέρω, και το γεγονός πως πίσω απ’ όλα, βρίσκεται αυτή η σατανική ερπετοειδής κάστα των ΧΑΖΑΡΩΝ…

Ιδίως τα τρία τελευταία έτη, έχουν παρατεθεί χιλιάδες αποδείξεις πως μ’ αυτή την ερπετική φάρα, συντάσσονται και η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα και σχεδόν όλες οι χώρες, τις οποίες ο αρθρογράφος, θεωρεί πως δεν συμμετέχουν…

Ταυτίζομαι ως προς το τρίγωνο του απόλυτου Κακού, δηλαδή Ηνωμένες Πολιτείες  ,  Ηνωμένο Βασίλειο και Ισραήλ, αλλά σ’ αυτό προσθέτω και την Γερμανία…

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2025…

Μέχρι τότε η ανθρωπότητα θα ζήσει πολλά…

Ίδωμεν αν θα ολοκληρωθούν τα σχέδιά τους…

Αν ολοκληρωθούν και όλοι οι λαοί υποδουλωθούν, τότε… αυτό θα σημαίνει πολλά και θα γκρεμιστεί το μεγαλύτερο οικοδόμημα… αυτό της Πίστης μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Μην κάνετε λάθος, τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα έθνη στη Γη ΔΕΝ θέλουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Νότια Αφρική και πολλές άλλες υγιείς χώρες δεν θέλουν να συμμετέχουν σε έναν παγκόσμιο θερμό πόλεμο.

Στην πραγματικότητα, αυτές οι ειρηνευτικές κυβερνήσεις εργάστηκαν υπερωρίες για να αποτρέψουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από την 11η Σεπτεμβρίου, συχνά με μεγάλο κόστος για τα εθνικά τους συμφέροντα και ειδικά για τους πολίτες τους.

Η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία, ειδικότερα, δεν θέλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες να καταρρεύσουν σε μια κατάσταση μπολσεβικισμού και αναρχίας.

Ο Πούτιν, ο Τζινπίνγκ και ο Μόντι γνωρίζουν ότι ολόκληρος ο κόσμος θα βυθιζόταν στις πιο σκοτεινές εποχές που θα διακρινόταν από τη μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική ύφεση ποτέ.

Γνωρίζουν ότι η επακόλουθη οικονομική κατάρρευση θα κατέστρεφε τα έθνη και θα κατέστρεφε παντού τις κοινωνίες.

Που σημαίνει ότι υπάρχει μια καλά κρυμμένη διάχυτη δύναμη και συντριπτική επιρροή σε όλη την παγκόσμια κοινότητα των εθνών σήμερα. Συνέχισε να διαβάζεις.”   

 

— Βετεράνος αναλυτής πληροφοριών & πρώην στρατιωτικός αξιωματικός των ΗΠΑ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ  ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ Α

ΧΑΖΑΡΙΚΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Πολιτεία του Έθνους

Ακριβώς όπως έκαναν πριν από τη μηχανική του Πρώτου και του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, η  Khazarian Cabal στήνει  αρκετά μεθοδικά την παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα για να πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει κάποια νέα αυθάδη πρόκληση ή αγανακτισμένη διαμαρτυρία, απερίσκεπτη εισβολή ή αδίκημα ανηλίκων, τρομοκρατική επίθεση ή μαύρη επιχείρηση, διπλωματική αψιμαχία ή θυμωμένη σκόνη μεταξύ μεγάλων και μικρών εθνών καθώς και χωρών κοντά και μακριά το ένα από το άλλο.

Φυσικά, το καταστροφικό οικονομικό σαμποτάζ και η χρηματοοικονομική τρομοκρατία που διαπράττει ο Ζιο-Αγγλοαμερικανικός Άξονας εναντίον της Συμμαχίας BRICS είναι αδιάκοπη από την 11η Σεπτεμβρίου.

Ως ιστορικό γεγονός, οι καταστροφικοί ενεργειακοί πόλεμοι ξεκινούν σκόπιμα από τη  Χαζαρική Καμπάλ  πριν από κάθε Παγκόσμιο Πόλεμο και περιφερειακή σύγκρουση.

Ο πρωταρχικός υποκινητής τόσο μεγάλου διεθνούς χάους, σύγχυσης και σύγκρουσης σήμερα είναι, φυσικά, η Ουκρανία – η πατρίδα των προγόνων του ασύγκριτου κακόβουλου και δόλιου  Khazarian Cabal .

Ωστόσο, είναι ο πραγματικός  Άξονας του Κακού —Ηνωμένες Πολιτείες  ,  Ηνωμένο Βασίλειο και Ισραήλ—  που χειραγωγεί με πονηριά τα γεγονότα στα παρασκήνια και, ως εκ τούτου, ελέγχει κάθε φιλοπόλεμη κίνηση και ελιγμό που δημιουργεί χάος από την Ukraine & Company. Ποιος άλλος εκτός από αυτούς τους  Άξονες του Κακού  ZOG θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει τόση διεθνή ένταση και να αναζωπυρώσει τα ιστορικά μίση σε ολόκληρο τον πλανήτη τόσο γρήγορα;!

ZOG = Σιωνιστική Κατεχόμενη Κυβέρνηση

Επειδή η παγκόσμια κοινότητα των εθνών έχει αρνηθεί να αναγνωρίσει το εξαιρετικά κακό κρυμμένο χέρι της  Χαζαρικής Καμπάλας  πίσω από αιώνες τόσων καταστροφικών κατακλυσμών, φαίνεται ότι η μοίρα ολόκληρου του πλανητικού πολιτισμού έχει σφραγιστεί όταν πρόκειται για έναν κινητικό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο… αλλά μόνο αν δεν επικρατήσουν τα σοφότερα έθνη που δημιουργούν ειρήνη.

Ήταν οι πολύ λίγοι αλλά βασικοί δίκαιοι ηγέτες του κόσμου να καταλάβουν, ειδικά από την αντισυνταγματική ίδρυση του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος των ΗΠΑ το 1913, ότι κάθε μεγάλος πόλεμος, προμελετημένη γενοκτονία, πανδημία από τη βιοτρομοκρατία και άλλος παγκόσμιος κατακλυσμός που θα έπληττε την ανθρωπότητα σχεδιάστηκε σχολαστικά και με επίπονο τρόπο από την  Χαζαρική Καμπάλ , τα πράγματα θα άλλαζαν σε μια μέρα και μια νύχτα.

Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι και όλα τα άλλα κατακλυσμικά γεγονότα πραγματοποιήθηκαν από την TRIAD

Αλλά πώς μπορεί μια άγρια ​​φυλετική ομάδα από μοχθηρούς πολεμοκάπηλους, άρπαγες τραπεζίτες και γενοκτονικούς βιοτρομοκράτες να είναι υπεύθυνη για τόσους πολλούς παγκόσμιους πολέμους και ένοπλες συγκρούσεις, οικονομικές καταρρεύσεις και οικονομικές καταστροφές, παγκόσμιες πανδημίες και περιφερειακές επιδημίες όπως αυτές που ακολουθούν;

Δεύτερος πόλεμος των Μπόερ

Ρωσο-ιαπωνικός πόλεμος

Έκτη πανδημία χολέρας

Μεξικανική Επανάσταση

Πρώτος και Β’ Βαλκανικός Πόλεμος

Γενοκτονία των Αρμενίων

Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Επανάσταση των Μπολσεβίκων

Ρωσικός εμφύλιος πόλεμος

1918 Πανδημία Ισπανικής Γρίπης Η Μεγάλη Ύφεση

Γενοκτονία του Χολοντόμορ

Κινεζικός Εμφύλιος Πόλεμος

ισπανικός εμφύλιος πόλεμος

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Το Ολοκαύτωμα

Πρώτος πόλεμος της Ινδοκίνας Πόλεμος της Κορέας

Γαλλοαλγερινός πόλεμος

Ο πόλεμος της ανεξαρτησίας του Ισραήλ

Πρώτος Σουδανικός Εμφύλιος Πόλεμος

1956 Κρίση του Σουέζ

Πανδημία ασιατικής γρίπης

Κουβανική Επανάσταση

1967 Εξαήμερος Πόλεμος

Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ

Κινεζική Πολιτιστική Επανάσταση

1982 Πόλεμος του Λιβάνου

Δεύτερος πόλεμος του Λιβάνου

Σοβιετο-αφγανικός πόλεμος

πόλεμος του Βιετνάμ

1968 Πανδημία γρίπης στο Χονγκ Κονγκ

1973 Πετρελαϊκή Κρίση

Πανδημία HIV/AIDS

Γενοκτονία της Καμπότζης

Γενοκτονία της Ρουάντα

Πρώτος και δεύτερος πόλεμος της Τσετσενίας

Μαύρη Δευτέρα – 19 Οκτωβρίου 1987

Ιαπωνική τραπεζική κρίση της δεκαετίας του 1990

1994 Κρίση μεξικανικού πέσο

Γιουγκοσλαβικοί πόλεμοι

Πόλεμοι στο Ιράκ

1997 Ασιατική οικονομική κρίση

2000 Dotcom Bubble Burst

Τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Προεξόφληση χρέους Αργεντινής

Πόλεμος στον τρόμο

Πόλεμος στο Αφγανιστάν

Συριακός πόλεμος

Λιβυκός πόλεμος

  • Κατάρρευση της αγοράς ακινήτων
  • Κραχ στο Χρηματιστήριο
  • Παγκόσμια οικονομική κρίση Πόλεμος της Ουκρανίας

Πανδημία COVID-19 &  Σούπερ Εμβολιασμός Covid

όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό – τη  Χαζαρική Καμπάλ .

(Πηγή: THE DARK TRIAD OF THE KHAZARIAN CABAL)

Η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή.

Οι τρεις κύριοι βραχίονες της  Χαζαρικής Καμπάλ  , γνωστοί ως  Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ  , λειτουργούν με τόση μυστικότητα και μυστικότητα που πάντα αποφεύγουν τον εντοπισμό. και στη συνέχεια συγκαλύπτουν τα απεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατέχοντας και λειτουργώντας ολόκληρα τα mainstream media (γνωστά και ως  Mockingbird Media της CIA ).

Επειδή οι Χαζάροι ενεργούν με συνέπεια με ακραία αγριότητα και σκληρότητα, βαρβαρότητα και κακία, ωμότητα και κακία, πολύ λίγοι άνθρωποι με καλή συνείδηση ​​θα κάνουν ποτέ μπροστά για να τους ενοχοποιήσουν. Οποιοσδήποτε δίκαιος πληροφοριοδότης γνωρίζει ότι θα γίνει στόχος δια βίου και θα κυνηγηθεί από τις πιο επικίνδυνες και θανατηφόρες τρομοκρατικές οργανώσεις του κόσμου ως εξής.

ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

ASHKENAZI BANKSTERS

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΠΟΛΕΜΟΙ

 

Ως ιστορικό γεγονός, αυτές οι τρεις τρομοκρατικές ομάδες των Χαζάρων, που συνεργάζονται στενά μεταξύ τους ως μονολιθικό και κακόβουλο παγκόσμιο συνδικάτο εγκληματικότητας, ευθύνονται ουσιαστικά για όλες τις πιο φρικτές τρομοκρατικές ενέργειες στον πλανήτη που χρονολογούνται εδώ και αιώνες.

Και, ο προηγούμενος κατάλογος των επιμελώς κατασκευασμένων εγκληματικών κυμάτων τους εναντίον της παγκόσμιας κοινότητας των εθνών αποδεικνύει την εξαιρετικά σκληρή αποτελεσματικότητά τους, τον υπολογισμό της ερπετοειδούς νοοτροπίας και την εν ψυχρώ εκτέλεση, ειδικά όσον αφορά την αυθαίρετη διάπραξη μαζικών δολοφονιών με άσεμνο σκοπό.

Λόγω του απώτερου στόχου τους –  ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ– η ανθρώπινη φυλή τώρα, στέκεται στην άκρη του γκρεμού κοιτάζοντας την άβυσσο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου—ένας θερμός πόλεμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ της Συμμαχίας BRICS και του Ζιο-Αγγλοαμερικανικού Άξονα, καθώς και μεταξύ του Παγκόσμιου Νότου και της G7+ ΕΕ.

Το  Khazarian Cabal  έχει περάσει δεκαετίες προσεκτικά στήσιμο της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκακιέρας για να φέρει σε πέρας την τρέχουσα ψυχρή φάση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η παγκόσμια κοινότητα των πληροφοριών γνωρίζει καλά ότι ο πόλεμος της Ουκρανίας κατασκευάστηκε σκόπιμα ως ένας εξαιρετικά σημαντικός περιφερειακός πόλεμος στα σύνορα της Ρωσίας, σχεδιασμένος να πυροδοτήσει μια παγκόσμια ένοπλη σύγκρουση με την εκτόξευση ενός και μόνο πυρηνικού όπλου (για να κατηγορηθεί ψευδώς η Ρωσία).

Συμπέρασμα

Ακριβώς όπως ολόκληρος ο κατάλογος των καταστροφικών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που απαριθμήθηκαν παραπάνω διαπράχθηκε συστηματικά από την  Khazarian Cabalτόσο για την ίδρυση όσο και για την οχύρωση του Σύγχρονου Κράτους του Ισραήλ, θα πατήσουν το κουμπί στον μακροχρόνια προγραμματισμένο τους Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να δημιουργήσουν επαρκή βαθμό του χάους, της σύγχυσης και των συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε η δοκιμασμένη στο χρόνο  στρατηγική τους Ordo ab Chao  να μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα παντού.

Διότι μόνο σε ένα τόσο χαοτικό και κατεστραμμένο από τον πόλεμο παγκόσμιο περιβάλλον μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο θα προσπαθήσουν οι Χαζάροι να σχηματίσουν ανόητα την ολοκληρωτική τους Ενιαία  Παγκόσμια Κυβέρνηση  με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

 

Η  Χαζαρική Καμπάλέχει ήδη καταφέρει παρόμοια κατορθώματα ιδρύοντας την Κοινωνία των Εθνών ως μια απαίσια απάντηση στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και με την ίδρυση κρυφά των Ηνωμένων Εθνών στον απόηχο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. άρα πραγματικά πιστεύουν ότι τα τρία είναι γοητεία.

Ωστόσο, αυτό που αδυνατεί να κατανοήσει αυτή η αδιόρθωτα διεφθαρμένη και κλινικά τρελή κλίκα εγκληματιών ψυχοπαθών είναι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ πέρα ​​από αυτό που αρχικά περίμεναν το 2023 και μετά.

Με άλλα λόγια, το

Οι Χαζάροι πραγματικά δεν ξέρουν τι δεν ξέρουν για κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την επιτυχή εφαρμογή της ατζέντας τους για τη  Νέα Παγκόσμια Τάξη  , και ιδιαίτερα με την γελοία απίθανη Μεγάλη Επαναφορά τους.

Στην πραγματικότητα, ο παραληρημένος  Khazarian Cabal  εξακολουθεί να ζει σε έναν σκληρό και σαδιστικό κόσμο φαντασίας του παρελθόντος, όπου πραγματικά πιστεύουν ότι ελέγχουν τα πάντα, παντού, όλη την ώρα μέσω της αδιάκοπης τρομοκρατίας μέσω ενός τυραννικού κρυφού καθεστώτος που ορίζεται από τις πολυσχιδείς πράξεις του τρομοκρατία .

Ευτυχώς, αυτές οι μέρες έχουν φύγει για πάντα. Ως εκ τούτου, βρίσκονται σε ένα αγενές ξύπνημα.

Ειλικρινά, πώς κλειδώνεις έναν ολόκληρο πλανήτη και ασκείς πλήρη διοίκηση και έλεγχο σε κάθε άτομο στη Γη;!?!?!

Μόνο μια αμιγής ομάδα σκληροπυρηνικών εγκληματιών και σούπερ φρικιά του ελέγχου, σατανιστές σοσιαλιστές και ασταθείς φασίστες, προδότες φιλελεύθεροι και ύπουλοι προοδευτικοί, δολοφόνοι κομμουνιστές και βίαιοι μπολσεβίκοι, αρπακτικοί καπιταλιστές και δικτατορικοί παγκοσμιοποιητές όπως οι Χαζάροι θα το επιχειρούσε ποτέ.

Πολιτεία του Έθνους 21 Ιανουαρίου 2023

 

Πηγή

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 612


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα