Stefan Lanka:-“Οι ιοί δεν είναι μικρόβια και δεν έχουν μολυσματική ικανότητα” (Mέρος 3ο)

Stefan Lanka:-“Οι ιοί δεν είναι μικρόβια και δεν έχουν μολυσματική ικανότητα” (Mέρος 3ο)

25 Αυγούστου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:512
Μοίρασέ το

 

 

Ο γνωστός Γερμανός ιολόγος Stefan Lanka υποστηρίζει ότι οι ιοί δεν είναι ούτε μικρόβια ούτε έχουν μολυσματική ικανότητα, οπότε το Covid-19 δεν μπορεί να προκλήθηκε από τον υποτιθέμενο SARS-CoV-2, η ύπαρξη του οποίου, άλλωστε, δεν έχει αποδειχθεί.

Επιπλέον, αμφισβητεί ότι υπάρχει πανδημία, ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν μολυνθεί και σκοτωθεί από αυτόν τον κορονοϊό και ότι τα εμβόλια δικαιολογούνται, αφού δεν είναι ούτε αποτελεσματικά ούτε αβλαβή, αλλά πολύ επικίνδυνα.

Αυτά επιβεβαίωσε -μεταξύ πολλών άλλων- κατά τη διάρκεια της εκτενούς συνέντευξης που είχαμε μαζί του, στην οποία αποκαλύπτει τη φάρσα που ζει ο κόσμος εξαιτίας των συνεχών ψεμάτων και χειρισμών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των διεθνών οργανισμών φαρμάκων σε συνεργασία με τους πολιτικούς ηγέτες των περισσότερων κυβερνήσεων.

 

Το ΜΕΡΟΣ 1ο, εδώ

Το μέρος 2ο, εδώ

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ιούνιος 2021, DSalud Número 250 Διάβαστε το εδώ.

___________

Αρχικό άρθρο στα ισπανικά: https://www.dsalud.com/reportaje/stefan-lanka-los-virus-no-son-microbios-y-no-tienen-capacidad-infectiva-y-iii/


Ο γνωστός Γερμανός ιολόγος Stefan Lanka υποστηρίζει ότι οι ιοί δεν είναι ούτε μικρόβια ούτε έχουν μολυσματική ικανότητα, οπότε το Covid-19 δεν μπορεί να προκλήθηκε από τον υποτιθέμενο SARS-CoV-2, η ύπαρξη του οποίου, άλλωστε, δεν έχει αποδειχθεί. Επιπλέον, αμφισβητεί ότι υπάρχει πανδημία, ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν μολυνθεί και σκοτωθεί από αυτόν τον κορονοϊό και ότι τα εμβόλια δικαιολογούνται, αφού δεν είναι ούτε αποτελεσματικά ούτε αβλαβή, αλλά πολύ επικίνδυνα. αυτά επιβεβαίωσε -μεταξύ πολλών άλλων- κατά τη διάρκεια της εκτενούς συνέντευξης που είχαμε μαζί του, στην οποία αποκαλύπτει τη φάρσα που ζει ο κόσμος εξαιτίας των συνεχών ψεμάτων και χειρισμών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των διεθνών οργανισμών φαρμάκων σε συνεργασία με τους πολιτικούς ηγέτες των περισσότερων κυβερνήσεων.

Η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Stefan Lanka στο περιοδικό μας είναι αναμφίβολα η πιο εκτενής, διευκρινιστική και αμφιλεγόμενη συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ. Είναι απαραίτητο να τη διαβάσετε ολόκληρη για να καταλάβετε τη σημασία της και γι’ αυτό δεν θελήσαμε να τη συνοψίσουμε. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, σας παρουσιάζουμε το τρίτο και τελευταίο μέρος της, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε δύο μακρές συνεδρίες και θα μεταδοθεί σύντομα με ταυτόχρονη μετάφραση, καθώς αν και μιλάει άπταιστα αγγλικά και έχει γνώσεις ισπανικών, εκφράζεται καλύτερα στη μητρική του γλώσσα, τα γερμανικά. Προφανώς, χωρίζεται σε πολλά βίντεο, δεδομένης της διάρκειάς του. Έχοντας πει αυτά, θα απομαγνητοφωνήσουμε τώρα την υπόλοιπη συζήτηση που είχαμε μαζί του.


-Ο ΠΟΥ ισχυρίζεται ότι όταν εμβολιαζόμαστε το ανοσοποιητικό μας σύστημα παράγει αντισώματα με τον ίδιο τρόπο όπως όταν μολυνόμαστε από ένα παθογόνο μικρόβιο, με τη διαφορά ότι, όντας νεκρά ή αποδυναμωμένα, δεν προκαλούν ασθένεια ή επιπλοκές, αλλά μόνο ενεργοποιούν προληπτικά την άμυνά μας. Βγάζει νόημα αυτή η θεωρία; Και αν ναι, για πόσο χρονικό διάστημα ο οργανισμός θα διατηρούσε τη “μνήμη” αυτού του μικροβίου; Διότι αν ήταν μόνο για μικρό χρονικό διάστημα, τα εμβόλια θα έπρεπε να επαναλαμβάνονται περιοδικά. Και αν όχι, τι είναι στην πραγματικότητα τα αντισώματα;

-Αυτό το ερώτημα ταιριάζει απόλυτα με αυτό που συζητάμε. Τι είναι τα αντισώματα; Η ιατρική, βυθισμένη όπως είναι στην ιδέα του δηλητηρίου και του αντι-δηλητηρίου, πιστεύει ότι έχει βρει το κατ’ εξοχήν αντι-δηλητήριο στις μικρές πρωτεΐνες που ορίζονται ως σφαιρίνες. Υποστηρίζει ότι αν κάποιος αρρωστήσει και στη συνέχεια θεραπευτεί, αυτό οφείλεται στην άμυνά του, στα αντισώματά του. Στην πραγματικότητα, όταν τραυματιζόμαστε, ο οργανισμός παράγει σφαιρίνες και τις στέλνει στην πληγείσα περιοχή – η οποία έχει χάσει ενέργεια και οξύνεται – μικρά σφαιρίδια που “πλαταίνουν” και συμπλέκονται για να δημιουργήσουν νέο ιστό και να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Αυτές οι σφαιρίνες ορίζονται ως “αντισώματα” και θεωρείται ότι επιτελούν μια λειτουργία που στην πραγματικότητα δεν έχουν. Η ιδέα ότι υπάρχουν συγκεκριμένα αντισώματα που προσδένονται μόνο σε συγκεκριμένες πρωτεΐνες, σαν να ήταν κάθε αντίσωμα ένα κλειδί σχεδιασμένο να προσδένεται σε μια συγκεκριμένη κλειδαριά – στην πρωτεΐνη του παθογόνου – είναι μια λανθασμένη υπόθεση και κάθε βιοχημικός που ειδικεύεται στις πρωτεΐνες το γνωρίζει αυτό.

Σε ένα δείγμα φρέσκου αίματος δεν μπορεί να αποδειχθεί καμία ειδική σύνδεση. Αυτό λειτουργεί μόνο σε δοκιμαστικούς σωλήνες και υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Εκεί μπορείτε να έχετε μια αντίδραση με μερικές πρωτεΐνες και μια δεσμευτική σφαιρίνη, μια αντίδραση χρώσης. Έτσι λειτουργούν οι εξετάσεις ELISA και Western blot. Και εξαιτίας αυτών των τεστ εκατομμύρια άνθρωποι σκέφτηκαν να αυτοκτονήσουν όταν βρέθηκαν θετικοί στον ιό HIV ή υπέστησαν ένα χημικό ολοκαύτωμα όταν πήραν φάρμακα για το AIDS. Εν ολίγοις, η ιατρική ισχυρίζεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα αντισώματα που καταπολεμούν υποτιθέμενους ιούς και αυτό δεν συμβαίνει στο σώμα. Πρόκειται για μια ακόμη αυταπάτη που θα προστεθεί στον κατάλογο που έχουν προκαλέσει οι ερευνητές με τις εργαστηριακές τους εργασίες και συντηρούν τις λανθασμένες θεωρίες που υποθέτουμε εδώ και 2.500 χρόνια.

O Eugen Rosenstock-Huessy έγραφε ήδη το 1956 – στον πρώτο τόμο του βιβλίου του Κοινωνιολογία – ότι ο καρκίνος ερευνάται υπό το πρίσμα των λανθασμένων θεωριών του Louis Pasteur, σαν να επρόκειτο για λύσσα.

Ένα σημαντικό μέρος της σημερινής επικρατούσας αντίληψης για τον καρκίνο είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πολύ αδύναμο για να τον αντιμετωπίσει, γι’ αυτό και έχουν δαπανηθεί δισεκατομμύρια ευρώ για την έρευνα σε εμβόλια RNA για τον καρκίνο, τα οποία δεν έχουν επιτύχει ακριβώς τίποτα – επειδή η έννοια της γενετικής έχει πλέον διαψευστεί πλήρως – αλλά αποτέλεσαν την αφετηρία για τα γενετικά εμβόλια SARS-CoV-2. Ωστόσο, ούτε στην περίπτωση του καρκίνου ούτε στην περίπτωση των ανύπαρκτων ιών τα εμβόλια πρόκειται να αποδώσουν κάτι καλό, διότι η θεωρητική θεμελίωση της σύγχρονης ιατρικής είναι λανθασμένη σε όλα τα επίπεδα, ιδίως όσον αφορά το ανοσοποιητικό σύστημα.


-Επίσημα, τα εμβόλια υποτίθεται ότι δημιουργούν αντισώματα κατά μολυσματικών παθογόνων μικροβίων που υποτίθεται ότι εισέρχονται σε εμάς. Ακόμη και αν αυτή η θεωρία γινόταν αποδεκτή, πώς εξηγούνται τα “αντι-ιικά” εμβόλια αν οι ιοί δεν είναι μικρόβια; Επιπλέον, δεν είναι βιολογικά όντα, άρα πώς μπορούν να φτιάξουν εμβόλια από “νεκρό” υλικό, αν δεν υπήρξαν ποτέ “ζωντανά”;

-Το ερώτημα απαντάται γρήγορα και απλά. Από το 1954, οι ιολόγοι πιστεύουν ότι ο κυτταρικός θάνατος που παρατηρείται σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα μετά την εισαγωγή μολυσμένου ιστού προκαλείται από ιούς και ότι η διάσπαση του ιστού συνεπάγεται ότι τα κύτταρα διασπώνται σε ιικά σωματίδια. Και αυτή είναι μια παρερμηνεία που έχει οδηγήσει έκτοτε την Ιολογία και την Ανοσολογία σε λάθος δρόμο. Για να το καταλάβετε αυτό, πρέπει πρώτα να διευκρινίσω κάτι. Το 1952 η -τότε- κυρίαρχη σχολή της Ιολογίας ήταν η “εγκαταλειφθεί”. Οι ιολόγοι πίστευαν ότι οι ιοί ήταν τοξικές πρωτεΐνες, παθογόνα δηλητήρια που μπορούσαν να πολλαπλασιαστούν από μόνοι τους. Την ίδια χρονιά ανακαλύφθηκε ότι η σύνθεση πρωτεϊνών απαιτεί πάντα ένα νουκλεϊκό οξύ και από αυτό συμπεραίνεται ότι αυτό αποτελεί τη γενετική ή κληρονομική ουσία, το “σχέδιο” για τη λειτουργία της ζωής. Μέχρι τότε πίστευαν ότι οι πρωτεΐνες πολλαπλασιάζονταν από μόνες τους, αλλά από εκείνη τη στιγμή και μετά, το νουκλεϊκό οξύ τέθηκε στο επίκεντρο. Η πεποίθηση αυτή είναι δημοφιλής ακόμη και σήμερα, παρόλο που αποδείχθηκε εσφαλμένη το 2000.

Η έννοια των “αδρανοποιημένων ή θανατωμένων εμβολίων” ή των “ζωντανών εξασθενημένων εμβολίων” προέκυψε επειδή οι επιστήμονες παίρνουν το μείγμα του θανατωμένου ιστού από έναν δοκιμαστικό σωλήνα και υποθέτουν ότι έχει διασπαστεί από τη δράση ενός ιού, και το χρησιμοποιούν ως συστατικό για ένα εμβόλιο με την υπόθεση ότι ο ιός εξακολουθεί να υπάρχει και να είναι ενεργός παρόλο που έχει “εξασθενήσει”. Αυτό ονομάζεται “ζωντανό εξασθενημένο εμβόλιο”. Οι επιστήμονες αυτοί, ωστόσο, παραβλέπουν το γεγονός ότι ο ιστός είχε στην πραγματικότητα πεθάνει από ασιτία ή/και δηλητηρίαση κατά τη διαδικασία προετοιμασίας των δοκιμών και όχι λόγω ιού. Στην πραγματικότητα, δεν πραγματοποιούνται ποτέ δοκιμές ελέγχου για να διαπιστωθεί αν μπορεί να ήταν η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε που προκάλεσε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι το μη φιλτραρισμένο μείγμα στον δοκιμαστικό σωλήνα περιέχει συνήθως κυτταρικά υπολείμματα από νεφρά πιθήκων – ο ιστός τους χρησιμοποιείται συχνά σε δοκιμές μόλυνσης – και εμβρυϊκό ορό βοοειδών – που εξάγεται απευθείας και χωρίς αναισθησία από τις καρδιές εμβρύων αγελάδων. Αυτός ο εμβρυϊκός ορός είναι απαραίτητος για τα πειράματά τους, διότι επιτρέπει στις κυτταρικές καλλιέργειες – από ιστό νεφρού πιθήκου, για παράδειγμα – να αποσυντίθενται πιο αργά και τους δίνει χρόνο να εργαστούν με αυτές.

Και αυτή η μάζα του αποσυντεθειμένου κυτταρικού υλικού είναι το επίκεντρο των “ζωντανών εξασθενημένων εμβολίων”. Αν, από την άλλη πλευρά, πάρουν μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη από το μείγμα και υποθέσουν ότι ανήκει σε έναν ιό, μιλούν για “αδρανοποιημένα ή θανατωμένα εμβόλια”. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτοί οι επιστήμονες ορίζουν τους ιούς ως βιοχημικά νεκρούς, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιούν τέτοιους συγκεχυμένους ορισμούς.

Λοιπόν, από το 1954 και μετά, το μοντέλο που ακολούθησαν οι ιολόγοι ήταν αυτό των βακτηριακών φάγων, οι οποίοι απομονώθηκαν και βρέθηκε ότι έχουν πάντα ένα νουκλεϊκό οξύ με την ίδια δομή και το ίδιο μήκος. Οι ιολόγοι ήλπιζαν να μπορέσουν να απομονώσουν τους ιούς με τον ίδιο τρόπο όπως οι φάγοι, αλλά αυτό δεν επιτεύχθηκε ποτέ. Οι βακτηριακοί φάγοι και οι λανθασμένα αποκαλούμενοι “γιγαντιαίοι ιοί” – όπως αυτός που απομόνωσα για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια – είναι μίνι-σπόροι και δεν έχουν καμία σχέση με τους ιούς-μοντέλα που έχουν αναπτύξει οι ιολόγοι.


-Μερικά από τα “εμβόλια” που “παράγονται” για το Covid-19 είναι φάρμακα, όχι εμβόλια. Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζεται ότι δεν προλαμβάνουν ούτε τη μόλυνση, ούτε την ασθένεια, ούτε τη μεταδοτικότητα σε άλλους. Πώς μπορεί κανείς να μιλάει για προληπτικά εμβόλια; Πώς μπορούν να δοθούν ποσοστά “αποτελεσματικότητας”; Επιπλέον, τι ονομάζουν οι κατασκευαστές τους “αποτελεσματικότητα”;

-Είναι σχεδόν 70 χρόνια που ο κόσμος πιστεύει στη μοριακή γενετική και στο ρόλο του νουκλεϊκού οξέος ως αποθήκη κληρονομικών πληροφοριών, αλλά αποδεικνύεται ότι ο ρόλος του είναι διαφορετικός: η παραγωγή ενέργειας σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Καμία πειραματική θεραπεία βασισμένη στη λεγόμενη γενετική μηχανική δεν ήταν χρήσιμη τα τελευταία 30 χρόνια και οι περισσότερες από αυτές σταμάτησαν επειδή είτε οι ασθενείς χειροτέρευσαν είτε πέθαναν εξαιτίας των φαρμάκων. Τόσο ο ιδιωτικός όσο και ο δημόσιος τομέας έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ σε εταιρείες βιοτεχνολογίας με απογοητευτικά αποτελέσματα.

Τότε, μια μέρα, στη Γερμανία, κάποιος υπεύθυνος μιας από αυτές τις ζημιογόνες εταιρείες που επικεντρώθηκαν σε θεραπείες για τον καρκίνο με βάση το mRNA είχε την ιδέα να ανακατευθύνει τις προσπάθειες της εταιρείας για την παραγωγή εμβολίων κατά του υποτιθέμενου ιού από την Κίνα… πριν καν χαρακτηριστεί ως τέτοιος. Και αυτό το άτομο από τη χρεοκοπία έφτασε να λάβει τον Ομοσπονδιακό Σταυρό Αξίας που απονέμει η γερμανική κυβέρνηση και τώρα ανακοινώνει ότι θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο λόγω των μεταλλάξεων του ιού και ότι η χρήση των μασκών θα παραταθεί για άλλα 10 χρόνια. Αλλά:

α) το εμβόλιο δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί ο ιός δεν υπάρχει και

β) αυτό που ανιχνεύει το τεστ PCR δεν έχει καμία σχέση με τον ορισμό του για τον ιό, ο οποίος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα νοητικό κατασκεύασμα.

Επιπλέον, τα τεστ είναι βαθμονομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν πάντα ένα συγκεκριμένο ποσοστό θετικών αποτελεσμάτων. Μπορούν να πάρουν 100% θετικά αποτελέσματα αν το επιθυμούν.

Σύμφωνα με την επικρατούσα θεωρία, το αγγελιοφόρο RNA που εγχέεται με το εμβόλιο πυροδοτεί μια αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος που παράγει αντισώματα και η ανοσία επιτυγχάνεται μέσα σε 3-6 μήνες. Αυτή είναι η θεωρία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι το mRNA που πυροδοτεί τη λεγόμενη ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού – δηλαδή τη δημιουργία αντισωμάτων – αλλά τα νανοσωματίδια. Ο οργανισμός παράγει σφαιρίνη για να επιδιορθώσει και να αναδομήσει τους ιστούς, τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία που έχουν υποστεί βλάβη από τα νανοσωματίδια και αυτό παρερμηνεύεται ως ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού. Τα μικροσκοπικά σφαιρίδια ισοπεδώνονται και διαπλέκονται στην πληγείσα περιοχή και δημιουργούν νέο ιστό για την αποκατάσταση της βλάβης- πρόκειται για πρωτεΐνες που επιδιορθώνουν και αναδομούν τους ιστούς.

Το ίδιο το mRNA προκαλεί λιγότερη φλεγμονώδη αντίδραση σε σύγκριση με το τελευταίο. Ένα μικρό μέρος του mRNA μπορεί να διεισδύσει στα χρωμοσώματά μας με ελάχιστα μελετημένες ακόμη μακροπρόθεσμες συνέπειες και μπορεί να εισέλθει στα κύτταρα του σπέρματος, στις ωοθήκες ή στον πλακούντα προκαλώντας υπογονιμότητα, αποβολές ή δυσμορφίες. Βραχυπρόθεσμα, τα νανοσωματίδια είναι πιο επικίνδυνα και ευθύνονται για θρόμβους. Στην πραγματικότητα, δεν δηλώνονται καν ως δραστικές ουσίες, αλλά ορίζονται ως “βοηθητικές ουσίες”, δηλαδή βοηθητικές ουσίες που βοηθούν την πραγματική, δραστική ουσία (mRNA) να διεισδύσει στον πυρήνα των κυττάρων. Τα νανοσωματίδια είναι εξαιρετικά επιθετικά και δεν μπορούν να διασπαστούν χημικά, οπότε ο οργανισμός τα ξεφορτώνεται πολύ αργά – αν τα ξεφορτώνεται καθόλου – και προκαλούν φλεγμονή σε όλο το σώμα, αν ο μυς δεν μπορεί να απορροφήσει την ένεση και το περιεχόμενό της φτάσει απευθείας στα νεύρα ή τα αιμοφόρα αγγεία.

Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να καταλήξουν οι ίδιοι οι πρωταθλητές του εμβολιασμού στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιό τους δεν είναι πλέον αποτελεσματικό, ισχυριζόμενοι ότι νέα μεταλλαγμένα στελέχη εξαπλώνονται στον πληθυσμό και γι’ αυτό οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι θετικοί και να αρρωσταίνουν.

Οι επιστήμονες πειραματίζονται με εμβόλια mRNA σε ζώα εδώ και χρόνια και δεν έχουν επιτύχει τίποτα θετικό. Αντιθέτως, έχουν αποκρύψει τις δυσμενείς επιπτώσεις των νανοσωματιδίων στα ζώα και τις δυσμορφίες που προκαλούν στα έμβρυα. Καμία μελέτη εμβολίων δεν γίνεται με πραγματικό εικονικό φάρμακο, επειδή τα βοηθητικά συστατικά βρίσκονται πάντα στην ένεση- το αποκαλούν εικονικό φάρμακο επειδή η υποτιθέμενη δραστική ουσία δεν βρίσκεται σε αυτό.

Πραγματοποιούν επίσης δοκιμές σε ανθρώπους, αλλά είναι προσεκτικοί και πηγαίνουν σε φτωχές χώρες για να δοκιμάσουν τα πειραματικά τους εμβόλια. Στην Κούβα, στις φαβέλες της Βραζιλίας, στη βαθιά Αφρική… Εν ολίγοις, όπου δεν υπάρχει έλεγχος και υπάρχει συνεννόηση με διεφθαρμένες αρχές. Οι φτωχοί άνθρωποι στους οποίους δοκιμάζουν τα εμβόλια πληρώνονται γι’ αυτό: ένα μέρος προκαταβολικά και το υπόλοιπο αν μετά από 6 εβδομάδες παραμείνουν υγιείς και μπορούν οι ίδιοι να πάνε και να διεκδικήσουν την υπόλοιπη πληρωμή. Όσοι πεθαίνουν ή αρρωσταίνουν αντικαθίστανται από άλλα μέλη της οικογένειας προκειμένου να πάρουν τα χρήματα. Γιατί αυτά τα πειράματα δεν γίνονται μπροστά μας στις ανεπτυγμένες χώρες; Γιατί διεξάγονται εκεί όπου δεν υπάρχει έλεγχος; Πηγαίνουν στις φτωχότερες και πιο περιθωριοποιημένες περιοχές, όπου δεν θα βγει ποτέ στη φόρα, είτε επειδή μπορούν να το κρύψουν, είτε επειδή οι άνθρωποι δεν μιλούν από φόβο για αντίποινα ή για να χάσουν τα χρήματα. Και συν τοις άλλοις, είναι αρκετά ξεδιάντροποι για να λένε ότι έχουν κάνει “επιστημονικές μελέτες” για να αποδείξουν την ασφάλεια των εμβολίων, αλλά δεν σας λένε πού. Ενεργούν ξεδιάντροπα και σκληρά. Πρέπει να ειπωθεί δυνατά και ξεκάθαρα.


-Στην Ισπανία ήδη λένε ότι τα εμβόλια λειτουργούν σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό για μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Υπάρχει κάποια πραγματική επιστημονική μέθοδος που να μας επιτρέπει να γνωρίζουμε αν ένα εμβόλιο λειτουργεί; Διότι ούτε τα τεστ αντιγόνων ούτε η PCR είναι χρήσιμα για αυτό.

-Όχι, καθόλου. Εξετάζοντας επιστημονικές μελέτες, είναι αδύνατο να προσδιορίσουμε ποια συμπτώματα συνιστούν τη νόσο Covid-19 που φέρεται να προκαλείται από τον ιό SARS-CoV-2. Ο κατάλογος των συμπτωμάτων γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Στην αρχή, η άτυπη πνευμονία αναφερόταν ως χαρακτηριστικό σύμπτωμα, αλλά σε αυτό το στάδιο οποιοδήποτε σύμπτωμα μπορεί να συσχετιστεί, κατά το δοκούν, με Covid-19. Ο ορισμός αλλάζει συνεχώς και οι ισχυρισμοί που διατυπώνουν οι υγειονομικές αρχές σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων δεν μπορούν να συναχθούν από τις μελέτες που παρουσιάζουν.


-Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των “εμβολίων RNA” – π.χ. το εμβόλιο BioNTech – των “εμβολίων DNA” – εμβολίων ιϊκών φορέων – και των παραδοσιακών εμβολίων όπως, για παράδειγμα, τα ζωντανά ή εξασθενημένα εμβόλια που χρησιμοποιούνται για την ιλαρά ή τη διφθερίτιδα;

-Υπάρχουν βασικά τρεις τύποι εμβολίων. Το πρώτο είναι το κλασικό, το οποίο μπορεί να είναι το ζωντανό εξασθενημένο εμβόλιο ή το θανατωμένο ή αδρανοποιημένο εμβόλιο, για το οποίο έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν και για το οποίο δεν ακούμε πολλά τελευταία, επειδή η παραγωγή του κοστίζει πολύ λίγο και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα γενετικά εμβόλια για τα οποία όλοι μιλούν είναι τα εμβόλια mRNA – όπως της Biontech – και τα εμβόλια DNA ή ιικών φορέων που ενσωματώνονται πολύ γρήγορα στον πυρήνα των κυττάρων, σκοτώνοντας ή καταστρέφοντας τον ιστό στον οποίο βρίσκονται, προκαλώντας φλεγμονώδεις αντιδράσεις που στη συνέχεια ερμηνεύονται ως ανοσολογική αντίδραση στο εμβόλιο.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το mRNA δεν δρα στον πυρήνα του κυττάρου αλλά στο κυτταρόλυμα, δημιουργώντας μια πρωτεΐνη που εξέρχεται από το κύτταρο και πιθανώς πυροδοτεί την ανοσολογική αντίδραση. Στην περίπτωση ενός θανατωμένου ή αδρανοποιημένου εμβολίου, για παράδειγμα, η υποτιθέμενη ιϊκή πρωτεΐνη στην οποία ο οργανισμός θα παράγει αντισώματα χορηγείται απευθείας.

Στη Γερμανία, ένα άτομο πρότεινε να φτιάξει ένα πιο παραδοσιακό εμβόλιο για την καταπολέμηση του υποτιθέμενου ιού που θα κόστιζε μόνο μερικά λεπτά, το παρουσίασε στο Ινστιτούτο Paul-Ehrlich και το ίδιο το Ινστιτούτο τον κατήγγειλε με την αιτιολογία ότι οι μελέτες του δεν είχαν εγκριθεί και ότι επρόκειτο για έγκλημα!

Η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία και τα κρατικά ερευνητικά ινστιτούτα απλά δεν θέλουν τον ανταγωνισμό. Γιατί συμβαίνει αυτό; Εδώ και 30 χρόνια τα κράτη μας και άλλες ιδιωτικές εταιρείες επενδύουν στη γενετική μηχανική με μηδενικά αποτελέσματα. Από αυτά τα προγράμματα προέρχονται γενετικά εμβόλια και τεστ ελέγχου. Αυτοί οι “επαγγελματίες που κουνάνε δοκιμαστικούς σωλήνες” έχουν πληρωθεί δισεκατομμύρια και έχουν προσφέρει ελάχιστα σε αντάλλαγμα, επειδή η ιδέα πίσω από αυτό δεν λειτουργεί. Είναι λάθος και έχει διαψευστεί, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη φάρσα θέλουν να αποσπάσουν και το τελευταίο ευρώ από την επένδυσή τους πριν καταρρεύσει το σύστημα.


-Ποιοι είναι οι κύριοι κίνδυνοι των λεγόμενων “εμβολίων RNA” και των εμβολίων DNA και είναι εξίσου επικίνδυνα τα λεγόμενα εμβόλια “αδρανοποιημένων ιών”; Ποιες βλάβες μπορούν να προκαλέσουν τα νανοσωματίδια στον οργανισμό και είναι αλήθεια ότι μπορούν να επηρεάσουν τη γονιμότητα και την εμβρυϊκή ανάπτυξη;

-Το εμβόλιο mRNA περιέχει μεγάλο αριθμό επικίνδυνων νανοσωματιδίων και ανεξάρτητα από το πόσο mRNA ή ποια αλληλουχία έχει, το αποτέλεσμα είναι πάντα καταστροφικό. Επεκτείνοντας την παραπάνω εξήγηση, ένα μέρος του mRNA μπορεί να μετατραπεί σε DNA, το οποίο μπορεί να βλάψει τους πυρήνες των κυττάρων. Εάν αυτά βρίσκονται στα αναπαραγωγικά όργανα, μπορεί να προκαλέσουν υπογονιμότητα ή βλάβη στο έμβρυο. Ο κίνδυνος της μακροπρόθεσμης βλάβης λόγω της μετατροπής του mRNA σε DNA μπορεί να είναι μικρότερος από ό,τι στα εμβόλια με φορείς DNA, αλλά η ποσότητα των νανοσωματιδίων που μπορούν από μόνα τους να προκαλέσουν μηχανική βλάβη σε όλο το σώμα είναι πολύ μεγαλύτερη.

…………………………….

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι κατά την επεξεργασία αυτού του κειμένου, ο Stefan Lanka μας ζήτησε να προσθέσουμε μια διευκρινιστική προσθήκη σε όσα είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας, και έτσι το κάναμε, αν και δεν θα εμφανιστεί στο βίντεο της συνέντευξης. Αυτό είναι το κείμενο:

Τα νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται ως οχήματα για τη μεταφορά του mRNA από το σημείο της ένεσης στον μυ στους πυρήνες των κυττάρων σε όλο το σώμα. Αυτά τα νανοσωματίδια είναι ιδιαίτερα τοξικά επειδή έχουν πολύ υψηλή αναλογία επιφάνειας προς όγκο και επιταχύνουν τις χημικές αντιδράσεις. Αυτή η επιτάχυνση των διεργασιών ονομάζεται κατάλυση και η τοξική τους επίδραση στον οργανισμό είναι επίμονη, επειδή ο οργανισμός τα διασπά και τα αποβάλλει πολύ αργά – αν τα αποβάλλει καθόλου. Τα νανοσωματίδια προκαλούν βλάβες στο κυκλοφορικό σύστημα, το νευρικό σύστημα, τον εγκέφαλο και το συκώτι. Η συνδυασμένη επίδραση του mRNA και των νανοσωματιδίων αυξάνει την τοξικότητα που αυτές οι ουσίες έχουν ήδη ξεχωριστά. Οι αυξημένες συνδυασμένες επιδράσεις και των δύο ουσιών έχουν αρνητική επίδραση στα μέρη του σώματος όπου καταλήγουν τυχαία και απρόβλεπτα, αλλά το πρόβλημα αυτό ευτελίζεται και τόσο οι μεμονωμένες επιδράσεις αυτών των ουσιών όσο και οι συνδυασμένες επιδράσεις τους ερμηνεύονται στη συνέχεια ως “παρενέργειες” του εμβολίου.

……………………………..

Το εμβόλιο DNA διεισδύει απευθείας στα κύτταρα, βλάπτοντας τον πυρήνα τους, οπότε με πολύ μικρότερη ποσότητα βοηθητικών ουσιών προκαλεί πολύ μεγαλύτερη ζημιά μακροπρόθεσμα και ο κίνδυνος να επηρεάσει τη γεννητική γραμμή είναι σημαντικά υψηλότερος, καθώς βλάπτει τα κύτταρα του σπέρματος και των ωαρίων, εμποδίζοντας τη γονιμοποίησή τους, την ανάπτυξη του εμβρύου, ακραίες παραμορφώσεις ή αποβολή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρώ διεστραμμένο το γεγονός ότι τα μέλη του γερμανικού κόμματος των Πρασίνων – το οποίο έχει την πλειοψηφία στην περιοχή όπου ζω – καυχιούνται ότι τρώνε βιολογικά τρόφιμα χωρίς ΓΤ και στη συνέχεια κάνουν ενέσεις γενετικής μηχανικής.


-Πώς μπορούν τα εργαστήρια να ισχυρίζονται τόσο θρασύτατα ότι τα εμβόλιά τους είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, αν δεν έχει υπάρξει αρκετός χρόνος για να το γνωρίζουμε αυτό σε καμία από τις περιπτώσεις;

-Δεν ισχυρίζονται καν ότι είναι ασφαλή. Ο “ιός” έχει αποκτήσει τόσο επικίνδυνο καθεστώς ώστε τα εμβόλια εγκρίθηκαν να βγουν στην αγορά επειγόντως χωρίς τις μελέτες που απαιτούνται υπό κανονικές συνθήκες. Άλλωστε, πρόκειται για τον ιό της “κορώνας”, τον βασιλιά των ιών. Και τώρα μιλάνε για τις υποτιθέμενες μεταλλάξεις, είτε πρόκειται για το βρετανικό στέλεχος, είτε για το νοτιοαφρικανικό στέλεχος… Στη Γερμανία λένε ότι το βρετανικό στέλεχος είναι το επικρατέστερο τώρα και αυτό εξηγεί γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αρρωσταίνουν μετά τον εμβολιασμό. Το να λες ότι το εμβόλιο δεν είναι μόνο άχρηστο αλλά ότι αρρωσταίνει ή σκοτώνει ανθρώπους είναι ταμπού στα ΜΜΕ, επειδή πολλοί από αυτούς ζουν από τη Μεγάλη Φαρμακευτική και, όπως ξέρουμε, κανείς δεν δαγκώνει το χέρι που τον ταΐζει. Η φαρμακοβιομηχανία δεν χρειάζεται καν να αποδείξει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, καθώς έχουν απαλλαγεί από αυτό το βάρος από τις κυβερνήσεις: απαλλάσσονται από αγωγές για αποζημιώσεις.

Οι κυβερνήσεις έχουν παραχωρήσει αυτό και άλλα προνόμια σε φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν πετύχει να είναι μυστικές οι συμβάσεις τους.


-Μπορεί να υποστηριχθεί ότι τα εργαστήρια πειραματίζονται πάνω σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν εξαπατηθεί ώστε να γίνουν ανθρώπινα πειραματόζωα;

-Εδώ πρέπει να υποστηρίξω τις φαρμακευτικές εταιρείες. Ο Seamus O’Mahony υποστήριξε την ιδέα ότι η φαρμακοβιομηχανία κατέστρεψε την ιατρική, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Ivan Illich είπε ήδη στο βιβλίο του Medical Nemesis του 1976 ότι αν η ιατρική δεν διαχωριζόταν από την οικονομία, η λογική συνέπεια θα ήταν ότι οι απαιτήσεις της αγοράς θα ωθούσαν τη βιομηχανία να υπερβάλλει, προκειμένου να πουλήσει περισσότερες θεραπείες για όλο και περισσότερες ασθένειες, πραγματικές ή φανταστικές. Η αιτία βρίσκεται στην κρατικοποίηση της ιατρικής και της επιστήμης γενικότερα, όπως το έθεσε ο Eugen-Rosenstock Huessy. “Μια επιστήμη υπό κρατικό έλεγχο είναι μια “επιστήμη των δημοσίων υπαλλήλων”.

Αν ζητήσουμε να καταδικαστεί η φαρμακοβιομηχανία επειδή παραβίασε το καθήκον της εποπτείας, η φαρμακοβιομηχανία θα απαντήσει: “Κάνουμε μόνο ό,τι ορίζει το κράτος, ό,τι προβλέπουν τα κρατικά όργανα για τα ιατρικά προϊόντα και την ασφάλεια των εμβολίων”.

Γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν να αποδοθούν ευθύνες στη φαρμακοβιομηχανία από επιστημονική και νομική άποψη. Και ποιο είναι το κράτος; Το κράτος είμαστε εμείς και δεν ελέγχουμε τους πολιτικούς μας εκπροσώπους στο κοινοβούλιο, κάτι για το οποίο είχε ήδη προειδοποιήσει ο Γερμανός φιλόσοφος Immanuel Kant, λέγοντας ότι αν ο πληθυσμός δεν κατανοήσει τη σημασία των νόμων και δεν εμπλακεί, θα είναι οι μειοψηφίες που θα τους φτιάχνουν. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει. Έχω ήδη αναφέρει τη βαθύτερη αιτία της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε: 2.500 χρόνια υλισμού. Ο Γκαίτε γνώριζε αυτό το πρόβλημα και στο έργο του Φάουστ, όταν οι χωρικοί καλούν τον Φάουστ και τον γραμματέα του σε μια γιορτή για να τους ευχαριστήσουν για το έργο τους, ο πρωταγωνιστής αρνείται να γιορτάσει και λέει: “Υπήρχε το φάρμακο. Οι ασθενείς πέθαιναν και κανείς δεν αναρωτιόταν ποιος είχε θεραπευτεί. Με τα διαβολικά μας ελιξίρια προκαλέσαμε χάος σε αυτές τις κοιλάδες και τα βουνά πολύ χειρότερο από την πανούκλα. Εγώ ο ίδιος έδωσα το δηλητήριο σε πολλούς, μαράθηκαν και σήμερα πρέπει να δω πώς επαινούν τον ξεδιάντροπο εγκληματία”.

Αυτό γράφει ο Γκαίτε στον Φάουστ. Αξεπέραστο. Αν δεν μάθουμε από την ιστορία, είμαστε καταδικασμένοι να την επαναλάβουμε. Μπορεί να προβλεφθεί ότι η επόμενη γρίπη – μετά τη γρίπη των πτηνών, των χοίρων κ.ο.κ. – θα μπορούσε να είναι η γρίπη των ψαριών. Θα αρκεί να ισχυριστεί κανείς ότι ένας τόνος ή ένας σολομός έχει έναν ιό που παραμένει ενεργός σε κονσέρβες για ανθρώπινη κατανάλωση για χρόνια. Είναι μια ιδέα για την επόμενη πανδημία γρίπης… Είτε θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την τρέλα είτε θα είμαστε καταδικασμένοι να υποφέρουμε από φανταστικές πανδημίες επ’ αόριστον. Είμαι πάντως πεπεισμένος ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εξηγήσουμε στους ανθρώπους την πραγματική Βιολογία – αυτή που ανακάλυψε ο Dr. Ryke Geerd Hamer – και να εγκαταλείψουμε μια για πάντα τη δυϊστική αντίληψη “καλού-κακού” που μας κυριαρχεί. Η ανθρωπότητα και ο πλανήτης το έχουν ανάγκη.


-Οι αρχές δικαιολόγησαν την έγκριση των εμβολίων Covid-19 με το σκεπτικό ότι υποστηρίζονται από τη σχέση κινδύνου/οφέλους… Είναι αυτός ένας αχρείαστος ισχυρισμός ή έχει κάποια βάση, έστω και μικρή, στην πραγματικότητα;

-Ο ισχυρισμός δεν έχει καμία απολύτως αιτιολόγηση και οι μελέτες που υποτίθεται ότι τον υποστηρίζουν είναι πολύ ασαφείς και ανακριβείς. Μόλις τις εξετάσετε σε βάθος, αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν στοιχεία για να συμπεράνετε οτιδήποτε σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, ενώ υπάρχουν πολλές ενδείξεις για βλάβες. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι αρχές επιβάλλουν τη γλώσσα και την ερμηνεία αυτών των αποτελεσμάτων και οι δημοσιογράφοι απλώς αναπαράγουν τις πληροφορίες.


-Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι σαφές ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Μπορείτε να μας μιλήσετε για την πρωτοβουλία “Κόκκινη κάρτα για τον κοροναϊό” που προωθείτε στη Γερμανία;

-Το μπαλόνι του κορονοϊού μεγαλώνει όλο και περισσότερο και να ‘μαι εγώ, καθισμένος στην ακτή της Λίμνη Κωνσταντίας, με μια “βελόνα” στο χέρι μου. Η βελόνα είναι οι τρεις “κόκκινες κάρτες” του κορονοϊού. Το μπαλόνι έρχεται προς το μέρος μου και δεν χρειάζεται καν να κουνηθώ. Μόλις η Γερμανία εισάγει υποχρεωτική καραντίνα ή απαγόρευση κυκλοφορίας, θα είμαι ο πρώτος που θα οργανώσει πάρτι. Όταν θα πάρω το πρόστιμο, θα πάω στο δικαστήριο με τα επτά σημεία με τα οποία η ιολογία έχει διαψεύσει τον εαυτό της. Είμαι πεπεισμένος ότι το μπαλόνι θα σκάσει.

Οι ιολόγοι μας έχουν δώσει τρεις “κόκκινες κάρτες”. Η πρώτη προέρχεται από τη δοκιμή του ιού της ιλαράς. Οι ένορκοι έκριναν ότι η θεμελιώδης επιστημονική δημοσίευση στην Virology, που δημοσιεύθηκε το 1954 από τον John Franklin Enders με τίτλο: Propagation in tissue cultures of cytopathogenic agents from patients with measles, την οποία ο ενάγων μου παρουσίασε ως απόδειξη της ύπαρξης του ιού της ιλαράς, δεν αποδεικνύει την ύπαρξη του ιού της ιλαράς. Η εν λόγω δημοσίευση σχετικά με τον κυτταρικό θάνατο σε δοκιμαστικό σωλήνα αναφέρεται συνεχώς από τους ιολόγους έκτοτε. Λοιπόν, υπάρχει μια νομική αρχή σύμφωνα με την οποία μια δικαστική απόφαση ενός ανώτατου δικαστηρίου σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεωρείται δεσμευτικό δεδικασμένο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόλις παρουσιαστεί σε μια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή είναι η πρώτη “κόκκινη κάρτα”, η οποία κυρώθηκε το 2017 με δικαστική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Στουτγάρδης.

Η δεύτερη “κόκκινη κάρτα” είναι οι επτά προαναφερθείσες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι ιολόγοι στις μελέτες τους και αποτελούν την οριστική διάψευση όχι μόνο των αποτελεσμάτων τους αλλά και της Ιολογίας στο σύνολό της. Αρκεί να πάτε στην ενότητα “υλικά και μέθοδοι” οποιασδήποτε επιστημονικής εργασίας για τον SARS-CoV-2, τον HIV, τον Έμπολα ή την ιλαρά και να εντοπίσετε ήρεμα και ψύχραιμα αυτές τις επτά τεχνικές. Κάθε μία από μόνη της ακυρώνει τα αποτελέσματα και αποκαλύπτει την αντιεπιστημονική τους συμπεριφορά.

Η τρίτη “κόκκινη κάρτα” είναι εύκολο να ελεγχθεί: η έλλειψη δοκιμών ελέγχου (control experiments). Καμία από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι ιολόγοι δεν ελέγχεται με τεστ ελέγχου ώστε να αποκλειστεί ότι η ίδια η μέθοδος είναι αυτή που προκαλεί το αποτέλεσμα, όπως στην πραγματικότητα συμβαίνει. Αυτός ο αυτοέλεγχος που επιβάλλει η επιστήμη απαιτεί από τους επιστήμονες να ελέγχουν τις υποθέσεις τους και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν. Στην πραγματικότητα, μια δημοσίευση μπορεί να θεωρηθεί επιστημονική μόνον εάν περιλαμβάνει πειράματα ελέγχου.

Και τι προκύπτει από όλα αυτά; Η Ισπανία έχει σίγουρα έναν νόμο για την προστασία από τις λοιμώξεις ή έναν νόμο για την αντιμετώπιση των πανδημιών. Στη Γερμανία έχουμε τον νόμο Infektionsschutzgesetz, ο οποίος αποτελεί τη νομική βάση για όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση: υποχρεωτικές μάσκες, καραντίνες και απαγόρευση κυκλοφορίας, επιβολή εξετάσεων και τώρα εμβολιασμών. Παρόμοιοι νόμοι υπάρχουν σε όλες τις χώρες της ΕΕ και απαιτούν από τους εμπλεκόμενους να ενεργούν με επιστημονικό τρόπο. Ο επιστημονικός χαρακτήρας των ενεργειών τους αποτελεί προϋπόθεση. Και αυτή δεν πληρούται σε καμία περίπτωση από τους ιολόγους, όπως αποδεικνύεται από το νομικό προηγούμενο της πρώτης “κόκκινης κάρτας”, από την αυτοαναίρεση στις επτά τεχνικές που χρησιμοποιούν (δεύτερη “κόκκινη κάρτα”) και από την έλλειψη δοκιμών ελέγχου (τρίτη “κόκκινη κάρτα”). Και αν όλοι μαζί το κάνουμε αυτό γνωστό, αν κάθε επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εστιατορίου, έμπορος, ποδοσφαιρική ομάδα, μουσικός ή καλλιτέχνης που πλήττεται από τα κυβερνητικά μέτρα διαδώσει αυτά τα επαληθεύσιμα γεγονότα, θα βάλουμε τη βελόνα στο μπαλόνι και η έκρηξη θα είναι μια σπίθα αλήθειας που θα φωτίσει το σκοτάδι. Αυτά είναι τα “καλά νέα” που φέρνουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβούν σύντομα. Και όταν η θεωρία των ιών και των λοιμώξεων πέσει, στο κενό κατανόησης που θα προκύψει το ερώτημα που θα θέσουν όλοι είναι Τι μας κάνει να αρρωσταίνουμε αν δεν υπάρχουν ιοί;

Στο ερώτημα απαντά ο Dr. Hamer, ο οποίος εμφάνισε καρκίνο των όρχεων μετά την τραυματική εμπειρία του θανάτου του γιου του Ντερκ και ο οποίος τελικά ανακάλυψε τον Πρώτο Βιολογικό Νόμο του: ότι οι περισσότερες ασθένειες προκαλούνται από τραυματικές εμπειρίες. Τις όρισε ως “βιολογικές συγκρούσεις”, οι οποίες, σε ένα πλαίσιο αναστολής της δράσης (δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση ή δεν μπορούμε να την λύσουμε αυτή τη στιγμή), οδηγούν σε ασθένειες. Αυτές οι βιολογικές διεργασίες μπορεί να συμβαίνουν σε ατομικό επίπεδο, να επηρεάζουν πολλά μέλη μιας οικογένειας, μαθητές μιας σχολικής τάξης ή ακόμη και σε επίπεδο κοινωνίας. Είναι επομένως αναμενόμενο, υποστηρίζει ο Dr. Hamer, ότι μόλις η κρίση του κορονοϊού τελειώσει, τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν σε κατάσταση συνεχούς συναγερμού επί μήνες – αυτό που αποκαλεί “φάση σύγκρουσης-ενεργού” – θα προχωρήσουν στην επίλυση των υποκείμενων βιολογικών συγκρούσεων και θα εισέλθουν σε μια “φάση επιδιόρθωσης”. Μια επιδιόρθωση που θα προκαλέσει ένα κύμα συμπτωμάτων. Μπορούμε να προβλέψουμε ότι οι συγκρούσεις αποχωρισμού, ο φόβος για την ακεραιότητα του εαυτού και των αγαπημένων προσώπων, οι συγκρούσεις που προκύπτουν από οικονομικά προβλήματα ή την απώλεια της εργασίας θα οδηγήσουν σε πολυάριθμα προβλήματα υγείας -ιδιαίτερα μεταξύ των νέων- εξαιτίας του φόβου και της απογοήτευσης που έχουν εσωτερικεύσει για τόσο καιρό.


-Επιτρέψτε μας μια τελευταία ερώτηση: τι πιστεύετε ότι κρύβεται πραγματικά πίσω από το Covid-19;

-Η ιστορία μας: υλισμός, επιστημονικές παρερμηνείες, κρατικοποίηση της επιστήμης που εμποδίζει κάθε νέα προσέγγιση… Ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα λάθη οδήγησαν στην “επιδημία” του AIDS με δεκάδες εκατομμύρια θανάτους: οι μισοί αυτοκτόνησαν και οι άλλοι μισοί πέθαναν εξαιτίας θεραπειών όπως το AZT.

Φταίει επίσης η αντίληψή μας για την υγεία σαν να ήταν ένας ακόμη οικονομικός τομέας που απαιτείται να αναπτυχθεί, διότι οδηγεί στην υπερβολή κάνοντας μοναδικό σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.

Όσον αφορά την πολιτική, ψηφίζουμε κόμματα και όχι μεμονωμένους βουλευτές που είναι άμεσα υπόλογοι στους ψηφοφόρους τους. Ας μην εκπλαγούμε λοιπόν αν στη συνέχεια παίζουν παιχνίδια μαζί μας και βάζουν το χέρι στην τσέπη μας. Θα ήταν ανόητο για τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας, αντί να τη διαχειρίζεται, να την αφήνει να χρεοκοπεί λόγω έλλειψης ελέγχου και σπατάλης. Κι όμως, αυτό συμβαίνει με τα κράτη μας: έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Το γεγονός ότι δεν καταρρέουν είναι μια σαφής ένδειξη ότι πάνω από τον μισό πληθυσμό είναι τίμιος, εργατικός και υπεύθυνος, παρά την πολιτική τάξη. Είναι σαφές ότι οι πολιτικοί μας είναι ηλίθιοι και διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο… και αυτό το μείγμα είναι επικίνδυνο. Ο κυρίαρχος υλισμός τροφοδοτεί τη δίψα για εξουσία. Αν η ζωή μου δεν έχει καμία αξία, αν προήλθαμε από το χώμα και θα γίνουμε χώμα, αν είμαστε απλώς ένα ατύχημα, τότε αυτός ο τρόπος θεώρησης της ζωής ωθεί ορισμένους ανθρώπους να επιδοθούν σε αυτήν δίχως να τους νοιάζει καθόλου.

Η δυαδικότητα “καλό-κακό” είναι επίσης προϊόν του υλισμού. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό χαρακτηρίζεται ως κακό. Η ζωή και η φύση φαίνεται να βρίσκονται σε μια διαρκή πάλη μεταξύ καλού και κακού, μεταξύ ζωής και θανάτου, όπως λέει η Βίβλος. Και ο Dr. Hamer μας έχει απελευθερώσει από όλα αυτά. Επιμένω στη σημασία των ανακαλύψεών του για την αντίληψή μας για την πραγματικότητα, την υγεία και την ασθένεια. Ο Hamer βρήκε επίσης τις αιτίες της ψυχικής μας υγείας ή των προβλημάτων συμπεριφοράς, γιατί κάποιος είναι επιθετικός, καταθλιπτικός ή αυτιστικός (“Αν δεν το καταλάβω αυτό, δεν καταλαβαίνω τον εαυτό μου και δεν καταλαβαίνω τους άλλους”). Το ότι η συμπεριφορά τους είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει μια εξήγηση.

Τέλος πάντων, ο κορονοϊός είναι μια επανεκκίνηση στην ιστορία της ανθρωπότητας και τώρα έρχεται το θετικό μέρος.

Ο κορονοϊός είναι μέρος της λύσης για τον πόλεμο των 2.500 χρόνων μας, τον πόλεμο του καλού εναντίον του κακού.

Ο Eugen-Rosenstock Huessy με βοήθησε να διαμορφώσω μια θετική άποψη για το μέλλον και ότι βελτιωνόμαστε. Του οφείλω την ασφάλειά μου για το μέλλον, καθώς και τις γνώσεις μου για τις ιστορικές διεργασίες.

Ο Siegfried Mohr, ένας καλός μου φίλος, έγραψε το βιβλίο: Die Quellen des Göttlichen (Οι πηγές του θείου) στο οποίο αναπτύσσει τη θεωρία του Hamer για την υγεία. Σύμφωνα με αυτόν, οι φάσεις της ασθένειας – η ενεργός και η θεραπευτική φάση – έχουν παίξει το ρόλο τους και σε κοινωνικό επίπεδο στην ιστορική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Οι άνθρωποι έχουν υποστεί συλλογικά τα ίδια τραυματικά γεγονότα, τα ίδια βιολογικά σοκ λόγω πολέμων, λιμών, φυσικών κλιματικών γεγονότων, όπως ηφαιστειακές εκρήξεις ή παγετώνες… Και όταν αυτοί οι άνθρωποι επιλύουν συλλογικά τις συγκρούσεις, βιώνουν τα ίδια συμπτώματα – ταυτόχρονα – στη φάση της επούλωσης. Ο Siegfried Mohr προσθέτει ότι σε αυτή τη φάση επούλωσης αποφασίζεται αν η κοινωνία θα πέσει στον παραλογισμό ή θα παραμείνει λογική.

Αν δεν είχαμε το Διαδίκτυο, χωρίς τους χρήστες του Διαδικτύου που ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια, να την κατανοήσουν και να τη διαδώσουν, αυτή η αντι-ζωική κοσμοθεωρία θα μας είχε ήδη σκοτώσει όλους. Χάρη στο Διαδίκτυο, θα επικρατήσουμε ως πολιτισμός. Σήμερα μπορούμε να διαδώσουμε αυτές τις πληροφορίες σε όλο τον κόσμο εν ριπή οφθαλμού και να κάνουμε αρκετούς ανθρώπους να μάθουν την αλήθεια. Στο εξώφυλλο του βιβλίου μας Corona: weiter ins Chaos oder Chance für alle (Coronavirus-descent into chaos or chance for all?) δείχνουμε ντόμινο να πέφτει το ένα μετά το άλλο – συμβολίζοντας την αλυσιδωτή αντίδραση της ιστορίας μας – και ένα χέρι, το χέρι όλων μας, να σταματάει το ντόμινο από το να πέσει. Ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το χέρι; Όλοι μας. Το διαδίκτυο είναι μέρος της λύσης. Έχουμε επίσης στη διάθεσή μας νομικά μέσα που πρέπει να μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε αντί να περνάμε τη μέρα μας με το να θρηνούμε για την κατάσταση. Είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα. Αν ξεκινήσουμε από τη χριστιανική ιστορία της σωτηρίας μας – πέθανε για μας, υπέφερε – αυτό το αιώνιο κοιτάζοντας πίσω με μίσος έχει τελειώσει. Στην Παλαιά Διαθήκη είπαν στη γυναίκα του Λωτ να μην κοιτάζει πίσω, αλλιώς θα γινόταν στήλη άλατος. Ας προχωρήσουμε λοιπόν μπροστά και ας μάθουμε να συγχωρούμε τους εαυτούς μας για την έλλειψη γνώσης – αυτή είναι που μας οδήγησε στα λάθη του παρόντος – ώστε να μπορέσουμε να συγχωρήσουμε τους άλλους. Στον Βουδισμό υπάρχει ένας αξιέπαινος χαρακτήρας, ο γελαστός Βούδας, ο οποίος γελούσε κάθε βράδυ και κάθε πρωί με τη δική του βλακεία. Έτσι, έχουμε ήδη απαντήσει στο ερώτημα τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά: ο πολιτισμός μας. Και αν είμαστε στο ύψος των περιστάσεων και πάρουμε το μάθημα, θα αποφύγουμε την επανάληψη των καταστροφών και των πολέμων… και θα φέρουμε επιτέλους την ανθρωπότητα σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας πίσω μας τη δυαδικότητα “καλό-κακό”.


-Θέλετε να προσθέσετε κάτι άλλο;

-Χθες πήγα σε μια συναυλία – παράνομη, προφανώς – και ήταν το καλύτερο δώρο του Πάσχα μου. Ζητώ από τους μουσικούς να διαδώσουν αυτή την είδηση- αυτό είναι που μας λείπει. Αυτό που δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια – την αυτοπεποίθηση, τη χαρά, την αποφασιστικότητα… – μπορεί να εκφραστεί με τη μουσική. Αυτή είναι η έκκλησή μου προς τους καλλιτέχνες, τους μουσικούς, τους ζωγράφους, τους χορευτές… Πάρτε όλα αυτά τα θέματα και μεταμορφώστε τα, εκφράστε τα με τρόπους που η γλώσσα δεν μπορεί να εκφράσει. Αυτή είναι η απόλυτη δύναμη για το μέλλον. Σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας. Χθες απόλαυσα τη συναυλία όσο ποτέ άλλοτε, με ανατριχίλα, ταχυκαρδία και αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Αυτό ήθελα να προσθέσω: την έκκλησή μου προς τους καλλιτέχνες, προς όλους τους καλλιτέχνες. Πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να κάνουμε αυτή τη γνώση θεματική, να κάνουμε την αλήθεια γνωστή με κάθε δυνατό μέσο. Όλοι μαζί θα γίνουμε η βελόνα που θα εκτοξεύσει το μπαλόνι αυτής της κρίσης και όλων όσων κρύβονται πίσω από αυτήν και τα οποία έχουμε εκθέσει εδώ.


Jesús García Blanca

Μετάφραση: Alejandro Zamorano

***********

Δικτυογραφία:

Stefan Lanka: “Viruses are not microbes and
have no infectious capacity” (IIΙ) – DSalud

https://truthseeker.se/wp-content/uploads/2021/06/Stefan-Lanka-DSalud-Nu%CC%81mero-249-English-3-of-3.pdf

https://www.dsalud.com/reportaje/stefan-lanka-los-virus-no-son-microbios-y-no-tienen-capacidad-infectiva-y-iii/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 512


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα