Sucharit Bhakdi: Ο εμβολιασμός COVID-19 είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα

Sucharit Bhakdi: Ο εμβολιασμός COVID-19 είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα

26 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:672
Μοίρασέ το

Sucharit Bhakdi: «Είναι καθήκον μας να ενημερώσουμε επιθετικά τους ανθρώπους για τους κινδύνους στους οποίους υποβάλλονται οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. αυτό το «εμβόλιο».

«Τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια αποτελούν απόλυτο κίνδυνο για την ανθρωπότητα και η χρήση τους προς το παρόν παραβιάζει τον κώδικα της Νυρεμβέργης, έτσι ώστε όλοι όσοι προπαγανδίζουν τη χρήση τους να προσαχθούν στο δικαστήριο».

 

 

 

Πιό ξεκάθαρη θέση επιστήμονα με παγκόσμιο κύρος, δεν υπάρχει.

Ούτε κάποιοι να κάνουν το μπόλι, ούτε δεν πρέπει να μπολιάσουμε τα παιδιά, ούτε τίποτα.

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Στο συλλητήριο της 19ης Δεκεμβρίου 2021 στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ;;;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

Έρευνα: Γιώτα Σεχίδου

18.12.2021

Ο Dr. Bhakdi, που είναι ένας από τους πιο αναφερόμενους ερευνητές στη γερμανική ιστορία, πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg στο Mainz και επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής, με εξειδίκευση στους εμβολιασμούς, είναι πολύ ξεκάθαρος σχετικά με την ειδική του άποψη για τα μη ελεγμένα εμβόλια που προωθούνται παγκοσμίως χωρίς κατάλληλες δοκιμές: «Είναι καθήκον μας να ενημερώσουμε επιθετικά τους ανθρώπους για τους κινδύνους στους οποίους υποβάλλονται οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. αυτό το «εμβόλιο».

«Τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια αποτελούν απόλυτο κίνδυνο για την ανθρωπότητα και η χρήση τους προς το παρόν παραβιάζει τον κώδικα της Νυρεμβέργης, έτσι ώστε όλοι όσοι προπαγανδίζουν τη χρήση τους να προσαχθούν στο δικαστήριο».

«Ειδικά ο εμβολιασμός των παιδιών είναι κάτι που είναι τόσο εγκληματικό που δεν έχω λόγια να εκφράσω τη φρίκη μου … Ανησυχούμε τρομερά ότι θα έχει επιπτώσεις στη γονιμότητα.

Και αυτό θα φανεί σε χρόνια ή δεκαετίες από τώρα. Και αυτό είναι δυνητικά ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα, απλώς ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς ».

 

Δημοσιογράφος: Πόσο αποτελεσματικά είναι τα “εμβόλια’ COVID;

S.B. Ενώ οι ενέσεις COVID χαρακτηρίζονται ως περίπου 95% αποτελεσματικές κατά της λοίμωξης SARS-CoV-2, αυτός ο ισχυρισμός είναι προϊόν στατιστικής συσκότισης.

Εν ολίγοις, συγχέουν τη μείωση του σχετικού κινδύνου και την απόλυτη μείωση του κινδύνου.

Η απόλυτη μείωση του κινδύνου είναι στην πραγματικότητα περίπου 1% για όλες τις τρέχουσες διαθέσιμες λήψεις COVID.

Στο “Outcoming Reporting Bias in COVID-19 mRNA Vaccine Clinical Trials” 2, ο Ron Brown, Ph.D., υπολογίζει την απόλυτη μείωση του κινδύνου για τις ενέσεις Pfizer και Moderna, με βάση τα δικά τους δεδομένα κλινικών δοκιμών, έτσι ώστε να μπορούν να συγκριθούν με τη σχετική μείωση κινδύνου που ανέφεραν αυτές οι εταιρείες. Ακολουθεί μια περίληψη των ευρημάτων του:

  • Εμβόλιο Pfizer/BioNTech BNT162b2 – Σχετική μείωση κινδύνου: 95,1%. Απόλυτη μείωση κινδύνου: 0,7%

  • Εμβόλιο Moderna mRNA-1273-Σχετική μείωση κινδύνου: 94,1%. Απόλυτη μείωση κινδύνου 1,1%

Σε 1 Ιουλίου 2021, σε ένα σχόλιο στο The Lancet των Piero Olliaro, Els Torreele και Michel Vaillant, υποστηρίζουν επίσης τη χρήση της απόλυτης μείωσης του κινδύνου όταν συζητάμε για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου με το κοινό.

Και αυτοί υπολόγισαν και κατέληξαν στα εξής

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι είδους προστασία παρέχουν οι λήψεις COVID;

S.B. Ο εμβολιασμός Covid-19 είναι η μεγαλύτερη απειλή που δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα: Εκτός από την παροχή ασήμαντης προστασίας όσον αφορά τη μείωση του απόλυτου κινδύνου, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν παρέχεται ανοσία. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μειωθεί η σοβαρότητα των συμπτωμάτων της λοίμωξης.

Σύμφωνα με τον Bhakdi, αποτυγχάνουν ακόμη και σε αυτό:

«Έδειξαν απολύτως μηδενικό [όφελος στις κλινικές δοκιμές]» λέει.

«Αυτή είναι η γελοιότητα.Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι τους κοροϊδεύουν και έχουν ξεγελαστεί. Ας πάρουμε μία από αυτές τις δοκιμές της Pfizer: 20.000 υγιείς άνθρωποι εμβολιάστηκαν και άλλοι 20.000 άνθρωποι δεν εμβολιάστηκαν.

Και μετά παρατήρησαν, σε διάστημα περίπου 12 εβδομάδων, πόσες περιπτώσεις βρήκαν στην ομάδα εμβολιασμένων και πόσες περιπτώσεις βρήκαν στην ομάδα μη εμβολιασμένων. Αυτό που διαπίστωσαν ήταν λιγότερο από 1% της ομάδας των εμβολιασμένων που έλαβε COVID-19 και λιγότερο από 1% στη μη εμβολιασμένη ομάδα που έλαβε επίσης COVID-19.

Η διαφορά ήταν 0,8 έως 0,1%, το οποίο δεν είναι τίποτα, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν εξέταζαν καν σοβαρά περιστατικά. Κοιτούσαν άτομα με θετικό τεστ PCR – το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε τώρα δεν έχει αξία – συν ένα σύμπτωμα, το οποίο θα μπορούσε να είναι βήχας ή πυρετός.

Δεν πρόκειται για σοβαρή περίπτωση COVID-19.

Κάθε εμβόλιο που πρόκειται να λάβει άδεια πρέπει να αποδείξει ότι προστατεύει από σοβαρές ασθένειες και θάνατο, και αυτό σίγουρα δεν έχει αποδειχθεί.

Έτσι, ξεχάστε την εξουσιοδότηση. Δεν μπορεί να εγκριθεί, ούτε με οποιοδήποτε συνηθισμένο μέσο.

Τώρα [οι ενέσεις COVID δεν έχουν] πλήρη εξουσιοδότηση, είναι άδεια έκτακτης ανάγκης, η οποία είναι και πάλι απόλυτη βλακεία, καθώς γνωρίζουμε ότι το ποσοστό θνησιμότητας της μόλυνσης αυτής της ασθένειας ή του ιού δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό της εποχικής γρίπης. Ο Γ. Ιωαννίδης δημοσίευσε αυτούς τους αριθμούς, που δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ από κανέναν στον κόσμο και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Η φυσική ασυλία είναι πολύ ανώτερη από την ασυλία που προκαλείται από εμβόλιο

Ο πυροβολισμός COVID παράγει αντισώματα ενάντια σε μία μόνο από τις ιικές πρωτεΐνες, την πρωτεΐνη ακίδα, ενώ η φυσική ανοσία παράγει αντισώματα έναντι ΟΛΩΝ των τμημάτων του ιού, συν τα Τ κύτταρα μνήμης.

Όπως σημείωσε ο Bhakdi:

«Το ίδιο το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άλλαξε τον ορισμό της ανοσίας της αγέλης…[μόνο μέσω των εμβολίων] είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. Δεν βρίσκω τις λέξεις για να περιγράψω πόσο γελοίο το βρίσκω όλο αυτό, ότι αυτό γίνεται αποδεκτό από τους συναδέλφους μας. Πώς αντέχουν οι γιατροί και οι επιστήμονες του κόσμου να ακούνε όλες αυτές τις ανοησίες;»

 

ΠΗΓΗ: The Herland Report,

 

Πηγή

Προβολές : 672


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα