The Microchip Agenda: Οι Ελευθεροτέκτονες συλλέγουν το DNA των παιδιών σας

The Microchip Agenda: Οι Ελευθεροτέκτονες συλλέγουν το DNA των παιδιών σας

5 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:371
Μοίρασέ το

 

Είναι μια πρωτοβουλία κοινωφελούς εργασίας που χρηματοδοτείται από μασονικές στοές της Βόρειας Αμερικής για να βοηθήσουν υποτιθέμενα στον εντοπισμό και την ανάκτηση εξαφανισμένων παιδιών. 

Το MYCHIP χρησιμεύει πραγματικά μόνο ως δίχτυ ασφαλείας για τους ευάλωτους ή είναι μια πύλη σε μια πιο βαθιά, αόρατη ατζέντα;

 

ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ και λοιπές δραστηριότητες, που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

Και επειδή το φαινόμενο θα έλθει και στην Ελλάδα, αν δεν έχει ήδη έλθει κρυφίως, ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

Ελπίζω να έχετε αντιληφθεί πως ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Στο τέλος της παρούσας ανάρτησης, παραθέτω για το σατανικό αυτό πρόγραμμα, πως έχουν εγκλωβίσει τα αμερικανόπουλα…

 

Οι Ελευθεροτέκτονες βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στο επίκεντρο πολλών θεωριών συνωμοσίας, με τη μυστικοπαθή φύση τους να ρίχνει λάδι στη φωτιά της εικασίας.

Τώρα, η εισαγωγή του προγράμματος MYCHIP (MasoniCHIP), που είναι ντυμένο ως ένα καλοπροαίρετο εργαλείο προστασίας των παιδιών, έχει προκαλέσει περαιτέρω συζητήσεις.

Θα μπορούσαν όμως να υπάρχουν κρυφοί στόχοι πέρα ​​από την επιφάνεια;

 

Το πρόγραμμα «MYCHIP» αναφέρεται στο πρόγραμμα MasoniCHIP. MasoniCHIP σημαίνει Masonic Child Identification Program.

Είναι μια πρωτοβουλία κοινωφελούς εργασίας που χρηματοδοτείται από μασονικές στοές της Βόρειας Αμερικής για να βοηθήσουν υποτιθέμενα στον εντοπισμό και την ανάκτηση εξαφανισμένων παιδιών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός πακέτου αντικειμένων για γονείς, το οποίο φέρεται να βοηθά στην γρήγορη αναγνώριση του παιδιού τους.

Αυτό το πακέτο συνήθως περιλαμβάνει:

 • Δακτυλικά αποτυπώματα του παιδιού
 • Ένα οδοντικό αποτύπωμα ή μάγουλο για DNA
 • Ένα βίντεο, φωτογραφία και μια γενική περιγραφή
 • Άλλες σχετικές πληροφορίες για το παιδί

Ο στόχος, όπως αναφέρουν οι Ελευθεροτέκτονες είναι να δώσουν στους γονείς ένα εργαλείο που μπορούν να παραδώσουν γρήγορα στις αρχές επιβολής του νόμου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Θα μπορούσαν όμως να υπάρχουν κρυφοί και απαίσιοι στόχοι κάτω από την επιφάνεια;

1. Η ατζέντα μικροτσίπ:

Οι περιπλοκές:

Η λεπτή ομοιότητα μεταξύ των ονομάτων “MYCHIP” και “microchip” δεν μπορεί να απορριφθεί ως απλή σύμπτωση.

Ορισμένοι θεωρητικοί υποστηρίζουν ότι αυτό το πρόγραμμα είναι μια μαλακή εισαγωγή σε μια κοινωνία όπου η μικροτσίπ γίνεται ο κανόνας. Υποδεικνύουν την πρόοδο της τεχνολογικής επιτήρησης – από τα απλά δελτία ταυτότητας στα βιομετρικά διαβατήρια και τώρα στο ενδεχόμενο μικροτσίπ – ως απόδειξη αυτής της τροχιάς.

Συνέπειες:

Εάν η κοινωνία συνηθίσει στην ιδέα του μικροτσίπ για ασφάλεια, είναι ένα μικρό άλμα να επεκταθεί αυτό σε άλλους τομείς της ζωής. Ένας κόσμος όπου κάθε πολίτης είναι τσιπαρισμένος θα μπορούσε να σημαίνει:

 • Ολική επιτήρηση: Πέρα από την απλή παρακολούθηση τοποθεσίας, τα τσιπ θα μπορούσαν να παρακολουθούν την υγεία, τις οικονομικές συναλλαγές και τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις, δημιουργώντας ένα προφίλ της ζωής κάθε ατόμου σε πραγματικό χρόνο.
 • Ελεγχόμενη συμπεριφορά: Με την επιτήρηση έρχεται ο έλεγχος. Με τις κυρώσεις για συμπεριφορές που δεν επιτρέπονται από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία, η ελευθερία θα μπορούσε να γίνει μια απαρχαιωμένη έννοια.
 • Ευπάθεια δεδομένων: Κάθε τεχνολογία μπορεί να παραβιαστεί. Φανταστείτε το χάος αν τα προσωπικά δεδομένα από μικροτσίπ έπεφταν σε λάθος χέρια.

2. Συλλογή γενετικών δεδομένων για την ελίτ:

Οι περιπλοκές:

Το πρόγραμμα MYCHIP συλλέγει δείγματα DNA.

Γιατί ένα απλό πρόγραμμα αναγνώρισης θα απαιτούσε γενετικό υλικό εκτός αν υπήρχε άλλη ατζέντα;

Οι κερδοσκόποι υποστηρίζουν ότι αυτή η συλλογή DNA αφορά λιγότερο την άμεση ταυτοποίηση και περισσότερο τη μακροπρόθεσμη συσσώρευση γενετικών δεδομένων. Αυτό θα ήταν ένα ανεκτίμητο εργαλείο για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τον έλεγχο και να ασκήσουν εξουσία.

Συνέπειες:

Με μια παγκόσμια βάση δεδομένων DNA:

 • Επιλεκτική αναπαραγωγή: Εάν αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία έχουν πρόσβαση σε γενετικά δεδομένα, θα μπορούσαν να προωθήσουν ή να αποθαρρύνουν την αναπαραγωγή μεταξύ ορισμένων ομάδων, οδηγώντας σε ένα είδος ελεγχόμενης εξέλιξης.
 • Γενετική χειραγώγηση: Με τις ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία CRISPR, η πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων DNA μπορεί να επιτρέψει μαζικές γενετικές τροποποιήσεις.
 • Στοχευμένες βιο-επιθέσεις: Μια λιγότερο εύγευστη θεωρία υποδηλώνει ότι η ύπαρξη γενετικών δεδομένων σε μεγάλη κλίμακα θα μπορούσε να επιτρέψει τη δημιουργία βιο-όπλων σχεδιασμένων να στοχεύουν συγκεκριμένους γενετικούς δείκτες.

3. Power Play στο πλαίσιο της επιβολής του νόμου:

Οι περιπλοκές:

Μέσω του προγράμματος MYCHIP, οι Ελευθεροτέκτονες θα μπορούσαν να διεισδύσουν στον ίδιο τον ιστό των προστατευτικών μας υπηρεσιών. Τοποθετώντας τους εαυτούς τους ως συμμάχους στην προστασία των παιδιών, υφαίνουν ενδεχομένως την επιρροή τους βαθιά μέσα στις δομές επιβολής του νόμου, επιτρέποντάς τους να χειραγωγούν εκ των έσω.

Συνέπειες:

Με μόχλευση στην επιβολή του νόμου:

 • Επιλεκτική δίωξη: Οι υποθέσεις μπορεί να διώκονται ή να απορρίπτονται με βάση τις ιδιοτροπίες και τα συμφέροντα της τάξης και όχι με βάση τη δικαιοσύνη.
 • Ελεγχόμενη αφήγηση: Οι πληροφορίες που φτάνουν στο κοινό θα μπορούσαν να ελεγχθούν και να χειραγωγηθούν, δημιουργώντας μια κοινωνία βασισμένη σε κατασκευασμένες αλήθειες.
 • Διείσδυση σε άλλους θεσμούς: Η επιτυχία στο πλαίσιο της επιβολής του νόμου θα μπορούσε να είναι ένα σχέδιο διείσδυσης σε άλλους θεσμούς – στρατιωτικούς, δικαστικούς ή ακόμη και εκπαιδευτικούς.

Συμπέρασμα:

Στον απέραντο λαβύρινθο των κοινωνικών θεσμών, οι Ελευθεροτέκτονες στέκονται ως ένας από τους πιο αινιγματικούς, με την επιρροή τους να διασχίζει αιώνες ιστορίας.

Η πρωτοβουλία MYCHIP, στην επιφάνεια, φαίνεται σαν μια καλοπροαίρετη προσπάθεια για την προστασία του πιο πολύτιμου αγαθού σας: των παιδιών σας.

Ωστόσο, όταν εξετάζουμε τη βαθιά ριζωμένη μυστικότητα και τον περίπλοκο ιστό των συνδέσεων που χαρακτηρίζουν τους Ελευθεροτέκτονες, πρέπει κανείς να σταματήσει και να συλλογιστεί.

Το MYCHIP χρησιμεύει πραγματικά μόνο ως δίχτυ ασφαλείας για τους ευάλωτους ή είναι μια πύλη σε μια πιο βαθιά, αόρατη ατζέντα;

Ενώ είναι δελεαστικό να χαθούμε μέσα στις μυριάδες εικασίες και θεωρίες, είναι υψίστης σημασίας να βαδίζουμε πάντα τη γραμμή μεταξύ υγιούς σκεπτικισμού και ευδιάκριτου γεγονότος. Η αλήθεια, όπως λένε, συχνά βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα, κρυμμένη στη σκιά, περιμένοντας να αποκαλυφθεί.

 

 

Πηγή

 

Στρατεύματα 114 Πρόσκοποι βοηθούν στο πρόσφατο πρόγραμμα αναγνώρισης παιδιών MYCHIP

11 Ιουνίου 2016
Οι Πρόσκοποι του Στρατού 114 βοήθησαν τους Ελευθεροτέκτονες του Μπέντφορντ με το πρόγραμμα αναγνώρισης παιδιών τους, MYCHIP - Ευγενική εικόνα (γ) Ben Bennett, 2016 με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Οι Πρόσκοποι του Στρατού 114 βοήθησαν τους Ελευθεροτέκτονες του Μπέντφορντ με το πρόγραμμα αναγνώρισης παιδιών τους, MYCHIP –
Το πανό MYCHIP, που εμφανίζεται στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Μπέντφορντ - Ευγενική εικόνα (γ) Ben Bennett, 2016 με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Το πανό MYCHIP, που εμφανίζεται στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Μπέντφορντ – Ευγενική εικόνα (γ) Ben Bennett, 2016 με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το περασμένο Σάββατο, οι Πρόσκοποι του Στρατού 114 βοήθησαν τα μέλη της Στοάς Frank W. Thompson, AF & AM (οι Τέκτονες), να οργανώσουν και να τρέξουν το πρόγραμμα MYCHIP 2016 στο Πυροσβεστικό Τμήμα του Μπέντφορντ.

Οι Πρόσκοποι βοήθησαν στο στήσιμο των τραπεζιών, των πανό και των υπολογιστών. Και οι παλαιότεροι πρόσκοποι βοήθησαν στη διεξαγωγή των βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων. Οι νεότεροι πρόσκοποι έδειξαν να στήνουν σκηνές και να χτυπούν μπαστούνια για να διασκεδάσουν τα μικρότερα παιδιά που παρακολουθούσαν το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα MYCHIP βοηθά τους γονείς να συλλέγουν μετρήσεις αναγνώρισης παιδιών που οι γονείς μπορούν να κρατήσουν σε περίπτωση που το παιδί τους χαθεί.

 

Κάθε χρόνο οι Τέκτονες εκτελούν το πρόγραμμα για να συλλέξουν ύψος, βάρος, πληροφορίες αναγνώρισης, στοματικά επιχρίσματα (για DNA), δακτυλικά αποτυπώματα χωρίς μελάνι, καταγραφή οδοντιατρικού δαγκώματος και εγγραφή βίντεο του παιδιού που απαντά σε μερικές απλές ερωτήσεις. Αυτές οι πληροφορίες εγγράφονται σε ένα DVD για τους γονείς και δίνονται σε αυτούς για αποθήκευση στο σπίτι.

Το πρόγραμμα οργανώνεται από τον Gordon Huggins, Lodge Master, και τον Hal Sargent, Πρόεδρο του προγράμματος MYCHIP στο Bedford.

 

 

Πηγή

Προβολές : 371


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα